Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat ebédre, (51 db)

Ebben a Free Aqua Zoo nevű játékban éjszakára kell vmit beállítani vagy ha sokáig nem nézem le kell hibernálni vagy valami?

Legjobb válasz: nem kell semmit csinálni.ha nagyon sokáig otthagyod akkor as felvett barátok etetik a halaidat és tisztítják az akváriumot

nem kell semmit csinálni.ha nagyon sokáig otthagyod akkor as felvett barátok etetik a halaidat és tisztítják az akváriumot

Kúszó babátokra mit adtok ebben a melegben, ha sokat van ha a földön?

laminált padló és járólap van a lakásban és egy rövid ujjú body van rajta, néha zokni is. elég ez?

Legjobb válasz: Legtöbbször CSAK pelenka van rajta, böven elég.

Legtöbbször CSAK pelenka van rajta, böven elég.
Én egy badyt vagy fürdõruhát adok rá.
Az enyémen is csak pelenka van. Néha van rajta egy vékony nadrág is.
kúszó babám van, body van rajta vagy póló, rövidnaci zokni nem, nagyon meleg van Viszont hiába mosok fel sokszor, állandóan koszos a hasa :(
A felmosás seprés egy idõre megoldva:D Én néha adok rá egy tappancsos zoknit, mert leradírozza a lábujjait, ahogy próbálkozik a kicsi. mint a nagy felállni próbáló babák, folyton a levegõben a popija, és teperne elõre...:D Édes Amúgy vagy rövid ujjú/pántos body, vagy póló naci van a kicsin. Body azért praktikusabb mert a hasija nem ragad a padlóhoz, jobban csúszik, késõbb gurul be, ha nem tud haladni.
nálunk csempe van a folyosón és olykor meg y alégkondi. így hosszabb nadrág van rajta, de mindenképpen olyan ami a kis térdét takarja, zokni és rövidújjú body. kintre a kertbe rövidnacit kap a hosszú helyett.
Persze, nem lesz gyeded!!!Menj táppénzre!Olyan nincs, hogy õ ezt nem szeretné.Kiír(t) a doki és kész.Nehogy aláírj semmilyen papírt, ki nem rúghat!
Jaj, nem írtam le, hogy miért nem lesz gyeded.Azéret nem lesz, mert ahhoz, hogy gyedet kapj munkáltató is kell.
Ahogy az elsõ irta. Fel ne mondj, mert akkor ugrik a Tgyás meg a Gyed is. Irasd ki magad táppénzre. Ennyi.
Persze, hogy befolyásolja! Egyszerûen nem fogsz kapni gyedet, mivel az akkor jár, ha a tgyás folyósítása alatt vagy késõbb szûnik meg a munkahelyed, legalábbis elviekben. Ennél azért kicsit árnyaltabb a dolog. A munkanélküli ugyanis két részbõl áll, van egy járadék és egy segély része. Ha a járadék folyósítása alatt szülsz, akkor járhat a gyed is, de az összegét nyilván befolyásolja, ha csak nem magas a kereseted. Ha magas, akkor ennél nem lesz különbség, csak a tgyásod (amit az elsõ hat hónapban kapsz a szülés után) lesz kevesebb jövõre (mindig az elõzõ naptári év átlagkeresetét nézik).
Jó nagy sz.rházi a munkáltatód! Ha közös megegyezéssel felmondasz, csak gyes-re leszel jogosult. Miért érdekel téged, hogy mit kell fizetnie? Menj táppénzre, és ne foglalkozz vele. Ha meg akar tõled szabadulni, akkor ki kell rúgjon, akkor meg irány a munkaügyi bíróság, és neki kapáltak. Semmit ne írj alá, minden jogszabály téged véd, de ha bármibe beleegyezel, akkor te szívsz!
Anno az én munkáltatóm is nagyon szerette volna, ha közös megeggyezéssel eljöttem volna. Hát persze..... Csak én tudtam, hogy nem csak ezt az egy babát szeretnénk. Így a 2. baba után már nem járt volna a gyed, hanem csak a gyes, amivel a ...... kitörölhetem szinte. Így aztán én nem hagytam magam, 4 éve nem dolgozom már, de a munkahelyem megvan, így jogosult vagyok a több ellátásra. Hameg táppénzre kell menned, akkor ez van és kész. Szerintem semmiképp ne menj bele!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek KÖSZI!


Ha sokat ettem ebédre, és úgy érzem tele vagyok, akkor miért csúszik le mégis a nasi?

Legjobb válasz: Elöször is ez egy jó magyar szokás hogy még akkor is eszünk ha tele vagyunk, másodszor, meg a gyomor nagyon tágulékony.

Elöször is ez egy jó magyar szokás hogy még akkor is eszünk ha tele vagyunk, másodszor, meg a gyomor nagyon tágulékony.
a nasik úgy vannak megtervezve, hogy zabáltassák magukat. Egyrészt az írük olyam, hogy a szervezeted igényli a következõ falatot, másrészt plussz trükökkel is operálnak. Vannak adalékanyagok, amelyek az éhségérzetet fokozzák (azaz minnél többet eszel belõle annál éhesebb leszel), másrész befolyásolják a nyálképzõdést. Mindegy, hogy fokozzák, vagy csökkentik a hatás ugyanaz. Ha több a nyálad, akkor egybõl raksz még a szádba, ha kevesebb, akkor iszol és utána érzed úgy hogy raknod kell még a szádba. Konkrétan át vagy verve. Jóétvégyat. :)

Normális, hogy ha pl. ebédre vagy délelőtt csak sütit/csokit eszek sokat, fogyok tőle?

Legjobb válasz: Nem az a kérdés, hogy normális-e hanem hogy honnan jött ez az ötlet? Nem fogysz. Vagyis nem hiszem el hogy fogysz :) Mibõl jutnál erre a következtetésre? :)

Nem az a kérdés, hogy normális-e hanem hogy honnan jött ez az ötlet? Nem fogysz. Vagyis nem hiszem el hogy fogysz :) Mibõl jutnál erre a következtetésre? :)
A kérdező hozzászólása: Hogy miután megeszem, kevesebbet mutat a mérleg legalább fél kilóval.
Mérési hibának nevezzük :)

Ha valaki ebben az életében félénk, visszahúzódó természetű, és sok mindentől szorong, akkor ez milyen előző életbeli dolgoknak a következménye lehet?

Az egyik lehetőség az szerintem, hogy előző életében történt valami nagyon rossz dolog, vagy dolgok, ami talán lehetett valami még korábbi dolog karmája is, és ez a már "ledolgozott" karma jelenik meg a jelenlegi inkarnációjában fóbiaként, illetve félénk, visszahúzódó személyiségként. Itt az az érdekes, hogy állítólag az előző életből általában semmire nem emlékszünk, de ezek szerint mégis lehet olyan hatása a karmától függetlenül is, hogy nagyon megnehezítheti a következő életet. Az is jó kérdés egyébként, hogy pl. egy gonosz diktátornak, aki egész néptömegekkel tesz nagyon rossz dolgokat, milyen karmája lehet a következő életére vonatkozóan? A másik lehetőség az, hogy valami nagyon rossz dolgot követett el, esetleg többet is, vagy eleve agresszív természetű ember lehetett, másokkal sok rosszat tett. Bár az is jó kérdés, hogy akkor milyen volt az azt megelőző életében?

Legjobb válasz: OFF "A zöld-sárga kockás pufajkát viselõ dimenzióutazó asztrálhörcsögök nemlétét sem lehet bizonyítani, de ettõl még nem hiszi senki, hogy léteznek." A reinkarnáció létére azonban számos jelenség utal, míg az általad említett lények létére semmi. Ez a különbség a kettõ között. ON

Elsõ: ide azok járnak alapból, akiket ilyen szintû szöveggel már nem nagyon gyõzöl meg. Szóval ha trollkodni akarsz, akkor azt kreatívabban tedd.
OFF "A zöld-sárga kockás pufajkát viselõ dimenzióutazó asztrálhörcsögök nemlétét sem lehet bizonyítani, de ettõl még nem hiszi senki, hogy léteznek." A reinkarnáció létére azonban számos jelenség utal, míg az általad említett lények létére semmi. Ez a különbség a kettõ között. ON
Egyáltalán nem feltétel. Lehet, hogy a mostani tapasztalataidra így jobban tudsz fókuszálni. Nevelés hatására is kialakulhat egy visszahúzódó, szorongó személyiségvonás.
Ezeknek semmi köze a nemlétezõ elõzõ élethez. Sok oka lehet, hogy miért olyan valaki amilyen, pl. miért szorongó stb. Jobb ha pszichológust keresel, nem parát , hanem valódit aki igazi egyetemet végzett...
Inkább a jelen életed alakította ki a személyiségedet. Egészen születésed óta kellene végigkövetni, minden apró kis hatás hozzátesz valamit a szmélyiség-fejlõdésedhez. Valószínûleg nem fogsz találni semmi különösebb traumát a múltadban, annál sokkal bonyolultabb a dolog, de az biztos, hogy születésed után dõlt el ez, szép folyamatosan. Éppen ezért szokták elõzõ életekkel magyarázni, mert annyira összetett az emberi jellemfejlõdés gyerekkorban, hogy nehéz megmagyarázni, miért lettünk olyanok, amilyenek. Sokkal egyszerûbb egy korábbi hatásra visszavezetni, amit készen kaptunk. (Jó hinni, hogy a világ ilyen egyszerû, de sajnos nem így van. :) )
Semmilyen elõzõ élet NEM volt, és a jelenlegi életedre semmilyen hatása nincs. Ez csak babona, és semmi bizonyíték nincs rá. Aki az ellenkezõjét állítja, az csaló.
Itt nem fogsz erre választ kapni. Ajánlom Eckhart Tolle hangoskönyveit: Eckhart Tolle - A most hatalma Eckhart Tolle - Új föld Különösen "A most hatalma" címû könyvét ajánlom, ha szépen megkérsz feltöltöm neked valahova. Mp3 formátumban.
A kérdező hozzászólása: A kérdésnél nem utaltam rá, de valóban rólam van szó legfõképpen. Mivel semmi olyan rossz esemény, trauma nem történt gyerekkoromban, ezért gondolom így ezt az egészet. Itt mindenki a saját hite szerint vélekedik, mert az döntõ fontosságú, hogy hisz-e valaki a reinkarnációban, vagy pedig nem. Azt tényleg igaznak tartom, hogy nagyon bonyolult még a jelenlegi élet "szálainak a kibogozása" is. De véleményem szerint, ha nem lehet logikus magyarázatot találni ebben az életben, akkor nem könnyebb az, ha valaki ezek után a feltételezett elõzõ életek eseményeire gyanakodik, ha van olyan nyitott a gondolkodása. Hiszen miért lenne könnyebb? Végülis az már nem is én voltam a szó szoros értelmében, hanem egy másik személyiség, egy másik idõben, és talán egy másik térben. De mégis kíváncsi vagyok a nyitott gondolkodású embereknek a véleményére, nem véletlenül írtam ebben a témakategóriában, nem pedig a pszichológiában. Az is érdekes dolog, hogy gyakran a testvérek is egészen más személyiségûek, pedig elvileg ugyanazok a szülõk nevelik õket, feltételezhetõen ugyanazokkal a módszerekkel, és ugyanabban a környezetben, ideális esetben. Ebbõl is látszik, hogy õk úgymond "hozták" valahonnan ezeket a dolgokat. Minden ember egy külön kis világ, egy külön rendszer. De ez utóbbi már más témák irányába is elvisz.
#7: Eh, gondoltam, hogy félreértitek a válaszomat. Én csak az érvelési hiba bemutatása kedvéért hoztam fel egy szándékosan túlzó példát.
A kérdező hozzászólása: Voltam régen több pszichológusnál is, de õk sem tudtak segíteni. Az egyik gyógyszereket ajánlott, de nekem az nem megoldás. Bár ez már nem is tartozik szorosan a kérdéshez.
A kérdező hozzászólása: Ez pontosan így van. Az ember joggal feltételei azt, hogy akik ezt az egész ezotéria rovatot nézegetik és ide írnak, azok nem éppen a szkeptikus kategóriába esnek bele. Nem amiatt tettem fel a kérdést, hogy elkezdjek vitatkozni a reinkarnációnak a létérõl vagy esetleges nemlétérõl, hanem olyanoknak a véleményét, hozzászólását vártam és várom továbbra is, akiknek esetleg valamilyen érdekes felvetés jutott az eszébe a kérdésemmel kapcsolatban, és természetesen megvan bennük az ehhez szükséges alapvetõ nyitottság. Meg egyébként sem értem, hogy hogyan kerül ide ebbe a rovatba úgy általában véve is ez a sok szkeptikus, anyagelvúen gondolkozó ember. Az idétlenkedõkrõl inkább már nem is beszélek. Ha engem valami nem érdekel, akkor nemhogy nem írkálok oda, de még meg sem nézem az adott témakörnek a kérdéseit. Tudom, nincsen megtiltva, csak nem értem a logikáját, hogy mi a jó abban, hogy valaki olyan dolgokra pazarolja az idejét és energiáját, amikre fölösleges, hiszen nem érdekli, nem hisz benne. Visszatérve a kérdésemre, a téma elvontságára való tekintettel lehet, hogy nincs is más lehetséges magyarázat erre az egészre az általam felvázoltakon kívül. Ha ez így van, akkor inkább azt kérdezem, hogy a kettõbõl melyik lehet a valószínûbb variáció?
Lehet, hogy én értettem félre, de nem ELÕZÕ ÉLETrõl van szó, hanem ez élete elõzõ részeirõl, gyermekkor, kamaszkor… Nem tudom, hány éves vagy, de ez idõvel változik, tizrnévesen én is egy visszahúzódó görcs voltam, de ez helyreállt a felnõttkorban. Relatív, hogy ki, mikor lesz felnõtt…
A kérdező hozzászólása: Sajnos már messze vagyok a kamaszkortól, és azóta sem nõttem ki. Bár azért lehet, hogy egy picikét javult a helyzet, ezt nehezen tudom megmondani.
Amúgy én speciel pont a szkeptikus fajta vagyok, végigtrollkodom az egész honlapot, és egy véletlen kérdéssel keveredtem ide, csak egyszerûen nem bírom azt, ha valaki színvonaltalanul trollkodik. Ez ugyanis csak szimpla primitivitás volt.
Valószínû ilyen a természeted. Én sem kedvelem a nagy tárasaságot, kevesebb emberrel magam körül jobban fel tudok engedni.

Mit tegyek ebben a helyzetben? (szeretném ha sokan írnátok)

17 éves fiú vagyok. A lányt elvittem nyáron egy randira, ahol jól megvoltunk egymással, de nem smároltam le. Közben msn-en megbeszéltük, hogy szeretjük egymást, és jön a második randi, de ? közben elutazott és összejött egy másik sráccal. A másik srácot dobta, de nem tudja, hogy irántam mit érez. Jelenleg barátok vagyunk, de én az életemnél is jobban szeretem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: "Közben msn-en megbeszéltük, hogy szeretjük egymást" LOL egy randi után. Ez jól megnevettetett, feldobtad a napom öreg.

"Közben msn-en megbeszéltük, hogy szeretjük egymást" LOL egy randi után. Ez jól megnevettetett, feldobtad a napom öreg.
Hú, ismerem az ilyen lánytípust...menekülj, felejtsd el! Világos, hogy csak skalpokat gyûjt! Figyeld meg, ha nem keresed többet, majd belelkesedik. De akkor sem ajánlom!!!
"én az életemnél is jobban szeretem" Nyugi, majd elmúlik, tapasztalatból mondom. Fõleg, ha találsz másikat. Ha nem tudja, hogy mit akar, bepaliz (mint ahogy elmondásod szerint tette is), akkor nem érdemes szórakozni vele. Hívd el mondjuk még egy találkára, és még annak a végeztével, élõben kérdezd meg, hogy mit érez. Ha továbbra sem tud dönteni, akkor hagyd a fenébe és állj tovább. Sok szenvedéstõl kímélheted meg magad így. Persze ez esetben is szenvedni fogsz egy kicsit, de közel sem annyit, mint amennyit hosszú távon szenvednél akkor, ha hagynád, hogy húzzon.
Ahogy írták, felejtsd el. Majd jön egy másik, aki sokkal megbízhatóbb.
Msn-n megbeszéltétek, hogy szeretitek egymást, majd pár hétre rá összejött mással... Hááát ez a csaj nem tûnik valami õszintének.
nah, az ilyen fajta csajokat ismerem... kúrd meg és hagyd ott.
utolsónak igaza van, de te se vagy kezdõ, h elviszed ranidira és se csok se semmi utána meg msn en beszélgettek h szeretitek egymástXD Szerintem neked is sürgõsen változni kellene:)
Ne haragudj elõre is, nem sértésként. De te mindig is a Szamár leszel nála. Tudod, ha ló nincs..

Fogyózom. Kb.30 kg. súlyfeleslegem van. Ha napi 3 szor eszem, az jó úgy, hogy ebédkor a legtöbbet? 10-10-és 80 %-os részben, 10-a reggeli, 10 az uzsonna és 80 az ebéd. Nem lassul le az anyagcserém úgye, vagy sok ez ebédre?

Legjobb válasz: Nem jó. Naponta 5-ször kell enni. 3 fõ étekezés, 2 kisebb. 80% bazi sok egyszerre. Pontosat írni nem tudok, de kb. 30-10-30-10-20%.

Nem jó. Naponta 5-ször kell enni. 3 fõ étekezés, 2 kisebb. 80% bazi sok egyszerre. Pontosat írni nem tudok, de kb. 30-10-30-10-20%.
így van, az elõzõ jól írta nagyon nem jó, kevés.. a reggeli legyen a legtöbb, és tartalmazzon elegndõ szénhidrátot is, mivel ez fog egész napra erõt adni, és nem leszel farkaséhes tízórait, és az uzsonnát se felejsd el (lehet tej, joghurt, zöldség, gyümölcs, pufi rizs, csak vmi könnyû legyen) ebéd az mehet normálisan, leves+vmi második, de a másodiknál vigyázz, pl a tésztát felezd, afõzelékbõl mehet nyugodtan, és a vacsora már kveés legyen és vmi könnyû, pl saláta, hal, tojás, csirkemell stb stb este 6 után már ne nagyon egyél emellett sok víz, zöld tea vmi mozgás is kéne, de sztem most még ne fuss, inkább bicigli, tornák stb
Mondom nekem mi jott be. A 90 napos semaja. Nem szo szerint tartod be, csak az eloirasat. Hus nap, zoldseg nap, teszta nap, gyumi nap. Hushoz sok zoldseg. Zoldseg napon fozi, teszta napon rakott teszta, spagetti stb. A nasik zoldseg, gyumi, de neha bunozni lehet, en bunoztem. Es heti 4 nap edzes. bicikli (40 perc), sulyzos edzes. masfel honap alatt 8-9 kilo ment le. ja es minden este tisztito tea

Sokan azt állítják és mondják nekem hogy ha szilárd ételt eszik a baba ebédre, kell e utána még tápot adni? Anyum már kiabál velem hogy nemfejlodik a baba mert nemadok neki ebéd után tápszert.

Legjobb válasz: Nem kell neki utána tápszer, ha sokat eszik. És mi az, hogy nem fejlõdik? Veszített a súlyából? Két hónapja nem hízott egy grammot sem?

Jaj, te jó ég! Hogy lenne már kevés a 1, 5 kg egy hónapban? Ne aggódj, anyukádnak meg mondd meg, hogy lazítson és játsszon az unokájával, a gondozása hadd legyen a te problémád. Ha eszik, iszik, kakil, pisil, jókedvû és még hízik is, akkor mi lehet még probléma?
Hát akkor tényleg felesleges adnod a tápszert:)
Nem írtad mekkora a súlya?Nem hízik eleget?mert ha így van akkor nyugodtan adhatsz Neki tápszert evés után!Miért ne adhatnál ha elfogadja, elvégre még csak 6 hónapos!
Ha sokat eszik, láthatóan teleteszi a pocakját, akkor már nem kell tápszer. Pont az a lényeg, hogy kiváltsuk szép lassan a tápszeres étkezést.
Nem kell neki utána tápszer, ha sokat eszik. És mi az, hogy nem fejlõdik? Veszített a súlyából? Két hónapja nem hízott egy grammot sem?
vidd magaddal anyukádat tanácsadásra vagy a gyerekorvoshoz, hátha az majd észhez téríti :) te jó ég, borzasztó lehet, hogy beleokoskodik, ne hagyd magad, mindent jól csinálsz!
"más baba helyesebb, nagyobb meg dundibb"szent ég mit szólna a lányomhoz?17 hós és még nincs 9 kg:D Milyen nagymama az ilyen?Sajnállak, ne is foglalkozz vele:S
elõször is ne engedd, hogy kiabáljon veled!!!Te vagy a baba édesanyja, Ö pedig (csak) a nagyija. Az én lányom 6 hós. Az elmúlt két hónapban 450-450 grammot hízott összesen. A doki és a védõnõ is elégedett vele. Most 6, 5kiló a lányom láthatóan jó húsban van:-)Szóval ne aggódj, 1-1, 5 kg hízás nagyon jó!!!!! Nem fognak titeket sehova küldeni kivizsgálásra!!!! És ahogy írták már, ha jó a kedve, van kaki és pisi, akkor MINDEN rendben!!! Bízz magadban és az anyai ösztöneidben. Kérlek, ne engedd az anyukádnak, hogy kikészítsen, még akkor sem ha szereted õt. Mindennek van határa...
Szia, a babám 3 hónapos kora óta tápszeres, most 12, 5 hónapos. Soha nem adtam neki az ebéd-uzsonna után tápszert! Úgy osztottam be, hogy ebéd amennyit kért és utána elõször gyömölcs. Aztán amikor nagyobb lett, akkor az ebédhez kis krémtúró, joghurt, tehát inkább könnyû tejtermékek és a gyümölcs az uzsonna lett gyakorlatilag, vagy tejpép és gyümölcs. Ha anyukád jobban belegondol nagy butaság is lenne ebéd után még a nagyon-nagyon tápláló tápszerrel is lenyomni a babád gyomrát, borzasztóan tömény lenne neki úgy az ebéd! A hízása pedig teljesen normális, szépen fejlõdik a kisbabád.
Ha már ennyire beléd ültette az aggódást, akkor vidd el tanácsadásra a gyerekorvoshoz, mondd el, mit mond anyukád és kérdezd meg, neki mi a véleménye errõl. Meglátod, ki fog nevetni, és akkor végre fellélegezhetsz és letromfolhatod anyukádat, végtére is az orvossal õ sem vitatkozhat. Ha az én családom jön mindenfélével, én mindig szakemberekre hivatkozok. Arra nem tudnak mit mondani.
A kérdező hozzászólása: az a probléma hogy oszerinte más baba helyesebb meg nagyobb és dundibb. az enyém meg alacsonyka. de az anyosom meg a férjem is ilyen tipusok. sajnos az anyosom már elhunyt 3 éve. anyum még azt is mondta hogy a doki majd elkuld mindenfele hogy nagyobb legyen. meghogy mi fogunk kikapni azért ha a baba nemfog most annyit hízni. higyjétek el, már totál kivagyok idegileg. légyszi írjatok
hány hós a babád?
A kérdező hozzászólása: nem 11 kilot hanem 1 vagy 1, 50 kg egy honap alatt
A kérdező hozzászólása: 6 honapos a kisfiam és kb 8.30 kilo ha nem tobb. jovohéten megyek vele a dokihoz megmérésre. az elozo honapokban 1 1, 50 kg hízott. már nehezebb is tartani a kicsit mert nehézkes.
A kérdező hozzászólása: a kisfiam elmult 6 honapos. a szilárd ételbol mindent eszik már. nagyon jo evo. sokat eszik
A kérdező hozzászólása: a kisfiam elmult 6 honapos. a szilárd ételbol mindent eszik már. nagyon jo evo. sokat eszik
A kérdező hozzászólása: ne gondold hogy nemszolna rá semmit amit a doki mond.Sokszor mondom az anyumnak hogy én jártam terhestanfolyamra még korházban is nagyon jol felvilágosítottak mindenrol, amit a babákrol tudnom kell. o meg a kedvenc keresztanyám mindig azt mondják hogy ok, mármint az orvosok nemértenek semmihez, nehallgassak rájuk.

Ha minden nap fél, -egy órát tornázok itthon, de ugyanúgy eszek normálisan, nem sokat /reggeli: 1 szendvics, tízórai: egy szendvics, ebéd: egy tányér főtt étel, vacsora: szendvics, vagy ugyanaz mint ebédre/ akkor lesz látható eredmény?

Szoval ha csak tornázok, de nem fogyózok, akkor fogok fogyni vagy csak izmosabb leszek? 16/L.

Legjobb válasz: Inkább izmosabb. De ilyenkor ne nézd a mérleget, mert az természetes h leadsz pár kilót, ha rendszeresen mozogsz, de az izom nehezebb, mint a zsír. Egyébként min 1 órát edz, mert félóráért nem érdemes belekezdeni.

Inkább izmosabb. De ilyenkor ne nézd a mérleget, mert az természetes h leadsz pár kilót, ha rendszeresen mozogsz, de az izom nehezebb, mint a zsír. Egyébként min 1 órát edz, mert félóráért nem érdemes belekezdeni.
Tök jó hogy mozogsz de ha fogyni szeretnél szendvics helyett pár gyümi jobb lenne és a vacsit cseréld fel uzsonnára.
Ha mozogsz és figyelsz a kajára, akkor fogsz látni változást. Én általában 45-50 persze szoktam, van h többet. De szerintem, a szendvicsbõl sok a 3, délelõtt folyamán edd nyugodtan, jó ebédre a fõtt étel, de vacsira már hagyd el a kenyeret/szendvicset, helyettesísd valamivel, de jó a fõtt étel is. És fontos h igyál elég vizet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Most tényleg megpróbálom betartani ezt hogy minden nap 1 órát intenzíven tornázok. Hát megpróbálom a szendvicset lecserélni csak az a baj hogy elég éhes tipus vagyok és pl elaludni nem tudok úgy ha nem vacsoráztam :) De köszönöm szépen mindenkinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!