Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat azzal jót teszek a (3 db)

Ha sokat sírok, azzal jót teszek a babának, mert megkönnyebbülök, vagy pont ellenkezőleg?

A munkahelyemen vannak gondok. Sem anyagi, sem pedig egyéb okokból nem szívesen mennék el táppénzre, mivel nagyon jól viselem a várandósságot. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia! Az én véleményem szerint nem túl szerencsés. Gondolom a stressz okozza a sírást meg hát egy várandós nõ érzékenyebb is lelkileg. Azt mondják, a baba mindent megérez, jobb lenne neki, ha nyugodtan élnéd meg a napokat. Próbáld meg megszûntetni a téged zavaró gondokat.

Szia! Az én véleményem szerint nem túl szerencsés. Gondolom a stressz okozza a sírást meg hát egy várandós nõ érzékenyebb is lelkileg. Azt mondják, a baba mindent megérez, jobb lenne neki, ha nyugodtan élnéd meg a napokat. Próbáld meg megszûntetni a téged zavaró gondokat.
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Csak olyan nehéz. Abban bízok, h ha itt lebeszéltek, akkor erõt tudok venni magamon. Köszönöm a válaszod!
Ha sokat sírsz, azzal biztos nem teszel jót a babának.
Valahol kikell jönni az ember bánatának! Én az egész terhességem végig bõgtem, valami, vagy valaki ha nem úgy szólt vagy viselkedett rögtön zokogtam. Mindenki azt mondta, hogy ne idegeskedjek mert nyûgös, sírós lesz a gyerekem. Most 6 hetes lesz, és nyugodtabb babáról nem is álmodhatna senki!! Biztos, hogy megérzik bent ha valami nincs rendben nálad, de ílyenkor az ember akaratlanul is egérbõl elefántot csinál. Én sem akartam táppénzre menni, de mikor még terhesen is 3 ember helyett kellett dolgoznom választottam!! Nem mondom, hogy otthon könnyebb volt sokkal, de egy nyûggel kevesebb. A pénz annyival nem kevesebb, hogy érdemes lenne kockáztatni!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy van egy hűtőnk (Whirlpool 6. érzék) és mi kint tartózkodunk külföldön, a hűtőajtó nyitva van, de azt hallottam, hogy nem tesz jót, ha sokáig áll használat nélkül, igaz ez?

Legjobb válasz: Ha megy is a hûtõ biztos nem tesz jót. Amennyiben ki van húzva a konnektorból, nem lehet baja. Gondolj bele ott áll a gyár raktárában, aztán a nagyker raktárában, aztán a kereskedõ raktárában, áll az eleget. Nyitott vagy zárt ajtó nem számít, zárt rendszer.

Ha megy is a hûtõ biztos nem tesz jót. Amennyiben ki van húzva a konnektorból, nem lehet baja. Gondolj bele ott áll a gyár raktárában, aztán a nagyker raktárában, aztán a kereskedõ raktárában, áll az eleget. Nyitott vagy zárt ajtó nem számít, zárt rendszer.

Ha valaki nagyon sok próbálkozás ellenére sem képes lemondani a cigarettáról, de érzi, hogy az egészségének nem tesz jót, akkor létezik valami, amivel az egészségkárosító hatásait ki lehet védeni?

Legjobb válasz: Van elektromos cigaretta, nem olcsóbb, mintha rendeset szívnál, és úgy tudom van olyan cigi is, amit nem dohányból csináltak, és nincs benne nikotin, de mivel ég, az is elég káros. Gondolj bele, hogy a véletlen hozzáérsz a cigihez, az éget, és ezt mi letüdõzzük. Valamint nem tudom láttál-e már sok csikket vízben ázni...milyen borzalmas lötty lesz belõle, ami szintén a tüdõben landol. Gondolj ezekre

Van elektromos cigaretta, nem olcsóbb, mintha rendeset szívnál, és úgy tudom van olyan cigi is, amit nem dohányból csináltak, és nincs benne nikotin, de mivel ég, az is elég káros. Gondolj bele, hogy a véletlen hozzáérsz a cigihez, az éget, és ezt mi letüdõzzük. Valamint nem tudom láttál-e már sok csikket vízben ázni...milyen borzalmas lötty lesz belõle, ami szintén a tüdõben landol. Gondolj ezekre
Lándzsás útifû szirup. Fellazítja a lerakódott cuccot a torokban.Nem állandóan kell használni, elég, ha egy évben egyszer-kétszer elszopogatsz egy kis üveggel.Gyógyszertárban kapható, finom édes íze van, és megfázáskor, torokfájáskor is nagyon jó.Én ezzel lazítom fel a trutyit.
nikotinos rágó..Gyomornak mondjuk nem tesz jót de talán közelebb visz a végleges leszokáshoz.. És kerülni kell a dohányos társaságot..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Igazából édesanyámról van szó, aki több mint 40 éve dohányzik, és az elmúlt 1 évben körülbelül 6-7 alkalommal próbált leszokni, de sajnos 6 hónapnál tovább, nem sikerült cigaretta nélkül meglennie.Ezért lenne, nagyon fontos, hogy legyen valami alternatíva, ami a dohányzás káros hatásait kivédi vagy csökkenti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!