Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat és van egy (289 db)

Facebookon ha sok komment van egy kép alatt, akkor egy idő után az első kommentek eltűnnek, és mindig csak 6 darab látszik. Ez csak nálam van így? :S:S

Legjobb válasz: 50 hozzászólásonként új oldal nyílik, de visszalapozhatóak a régebbi bejegyzések is. Olyan nincs, hogy a friss lenyomja a régit és az végleg eltûnik.

50 hozzászólásonként új oldal nyílik, de visszalapozhatóak a régebbi bejegyzések is. Olyan nincs, hogy a friss lenyomja a régit és az végleg eltûnik.
Törli a fiókot, akkor szokott eltûnni.
Elsõ: Hol tudom visszanézni a korábbi hozzászólásokat? Nem látok semmi erre utaló ikont.
Így néz ki az ablak: kép alatta: Ez 2.210 embernek tetszik. Korábbi hozzászólások megtekintése 50 / 68 Ha 50-nél több hsz van, akkor a "korábbi..." linkre kattintva azok is listázódnak.

Albérletben vagyok egy másik sráccal és van egy tv amit ő hozott. Az én részem 400 Ft havonta de abszolút nem nézem. Ha szerintem jogosan nem fizetném innentől tovább mert nem sok értelmét látom az jogos vagy szemétség lenne részemről?

De az a verzió is jó lenne ha középen vasfüggönyt húzna fel, engem az se zavarna csak hát azért pénz az pénz.

Legjobb válasz: Szia! Mennyire vagy jóban a lakótársaddal? Ha barátok vagytok ne ez a 400 forint döntse el a dolgot. Többet ér ha van egy jó barátod. Azt meg te mérlegeld, hogy megéri e fizetned, ha úgy sem nézed. Ez olyan mint ha lenne egy PC játékod amit megvettél, akkor éppen sokat játszottál vele de az idõ múltával már nem játszol annyit. Lehet hogy késõbb megint kedvet kapsz a játékhoz és akkor jó ha van.

Szia! Mennyire vagy jóban a lakótársaddal? Ha barátok vagytok ne ez a 400 forint döntse el a dolgot. Többet ér ha van egy jó barátod. Azt meg te mérlegeld, hogy megéri e fizetned, ha úgy sem nézed. Ez olyan mint ha lenne egy PC játékod amit megvettél, akkor éppen sokat játszottál vele de az idõ múltával már nem játszol annyit. Lehet hogy késõbb megint kedvet kapsz a játékhoz és akkor jó ha van.

Sok különbség van egy ps3 és egy pc grafika között ha ugyanazzal a játékkal játszunk? Észre lehet venni a különbséget? Ha igen, akkor nagyon különbözik vagy csak minimális az eltérés?

Legjobb válasz: Egy átlag pc-vel nem igazán, egy csúcs pc azért már szebb. De a különbség nem annyi, hogy lerontsa a játékélményt, én abszolút konzol párti vagyok sok év pczés után.

Egy átlag pc-vel nem igazán, egy csúcs pc azért már szebb. De a különbség nem annyi, hogy lerontsa a játékélményt, én abszolút konzol párti vagyok sok év pczés után.
én is az vagyok, bár én x-boxon tolom, szerintem megéri egy konzolt venni, lehet hogy nem fog olyan csúcs grafikán menni a játék mint pc-n de legalább menni fog, és nem kell évente milliókat beleölni hogy maxon told, és biztonságosabb is, meg konzolra több játék is van
Ez függ a fejlesztõktõl is (elõfordul, hogy elhanyagolják az egyik vagy a másik konverziót). A konzolos verziókat csupán az aktuális gép teljesítményéhez, a pc verziókat pedig az aktuális fejlesztésû hardverekhez igazíthatják, így pc-n naprakészebbek lehetnek a grafikai megjelenítés terén, de összességében (ahogy írták elõttem is) az eltérés általában minimális - néha konzolon jobb a grafix, néha pc-n, esetleg pixelre egyformák.:)


Mit tegyek, ha van barátom, de csak egy hete jöttünk össze, és van egy olyan fiú, akit sokkal jobban szeretek, mint a barátom. Hogyan szakítsak a fiúval?

Legjobb válasz: Hát minél gyorsabban! 1 hetet még könnyebb elfelejteni, mintha húznád még... És legyél vele õszinte, hogy még nem döntöttél igazán, és ne haragudjon de egyenlõre nem akarsz vele lenni komolyabban. Ha rákérdez h miért, akkor meg mond meg h nem tudsz dönteni, vagy nem érzed 100%osan h vele akarsz lenni.

Hát minél gyorsabban! 1 hetet még könnyebb elfelejteni, mintha húznád még... És legyél vele õszinte, hogy még nem döntöttél igazán, és ne haragudjon de egyenlõre nem akarsz vele lenni komolyabban. Ha rákérdez h miért, akkor meg mond meg h nem tudsz dönteni, vagy nem érzed 100%osan h vele akarsz lenni.
És a másik fiúval összejöhet valami?Szerintem adj még ennek 2 hetet hátha elfelejted a másikat!Mert a fiataloknál ugye sose tudni.

Lehet, hogy a magzatvizem szivárog, ha tegnap és ma reggel a nyákdugó távozott és a bugyimba pecsételő "vizes" folyás van? Nem sok, de mindig nézegetem és van egy- egy kicsi folt. A folt szagtalan és színtelen!

Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez most már az -e, mert a picúr dolgozik ezerrel, igaz az éjjel volt kb 20 percig elég er?s fájásom, de elaludtam vissza és utána már nem keltem fel rá. Várom segítségeteket!!!

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.

Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.
szerintem azonnal menj orvoshoz. ez nem játék! ha nem szülsz akkor úgyis hazaengednek de nyugodtabb leszel ha látott doki és nem mi okoskodunk itt neked.
Szerintem az lehet, irány a kórház! Biztos ami biztos! Nyákdugó távozásában biztos vagy? Az milyen volt? Szintelen és szagtalannak kell lennie. Tisztasági helyett érdemes akár egy textil pelenka darabot tenni be, ami kevéssbé nedvszívó, így könnyebb megállapítani. Nekem ezt tanácsolták. Nem szívja be mint a betét. Ha már szivárog menj be! Sok sikert! Majd értesíts. 37 hetes kismama

Ha utcán megszúrnak egy tűvel, azt észreveszem? Vagy tudják úgy csinálni hogy nem? Sok eset van, hogy valakit így fertőznek meg betegséggel. Csak úgy elgondolkoztam rajta.

Legjobb válasz: bár mondjuk ha meg érzem, akkor is késõ már egyre jobban durvul a világ, hogy vannak akik ezt csinálják

A kérdező hozzászólása: bár mondjuk ha meg érzem, akkor is késõ már egyre jobban durvul a világ, hogy vannak akik ezt csinálják
Csak úgy az ember ilyet nem kérdez, csak akkor ha alantas szándéka van. Vigyázz, mert túl messzíre mész, aztán jajgathatsz..
Ha meg gyerek ellen akarsz támadni ezzel a módszerrel, akkor már rendelheted is meg a temetésed.
tyûû, akkor nekem valamire használ is a hiper-érzékenységem tuti megérezném a tût vagy bármilyen szúrást, extra érzékeny vagyok az ilyesmire szinte már a szagát is érzem, amikor csak közeledik
A kérdező hozzászólása: mirõl beszéltek!!! A kérdéssel magamra céloztam, hogy én észreveszem e, ha engem mert sok helyen olvasni hogy ilyet csinálnak emberek
Nem kell hülyeségeket olvasni, és városi legendákra alapozni a világnézetedet. http://www.life.hu/tested-lelked/20130527-osszeeskuveselmele.. http://www.urbanlegends.hu/2005/08/hiv-fertozes-a-moziban/ Egyébként mi köze ennek a szexualitáshoz? Az AIDS? Vagy erre gerjedsz? "Sok eset van..." Hát persze, csak a kormány eltussolja, mint az ufókat.
Megérzed.

Ha túl sok fájl van egy mappámban, akkor az explorer hibát észlel és leáll. Hogyan javíthatom ezt ki?

Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Szerintem nem azért áll le, mert túl sok a fájl. Milyen fájlok ezek?

Szerintem nem azért áll le, mert túl sok a fájl. Milyen fájlok ezek?
Mert nálam is csinált már olyant, hogy amihez nem volt kodek a gépen - film fájlok - annál fogta magát az explorer és leállt. Az indexelés kikapcsolása jó ötlet...
A kérdező hozzászólása: Megnéztem és alapból ki volt kapcsolva az indexelõ szolg. a gépemen (XP). Más ötlet?
A kérdező hozzászólása: Pontosítva: explorer.exe
A kérdező hozzászólása: Szia! Fõleg flv fájlok. Ez a probléma? Ha igen, miért okoz ez gondot?
Kapcsold ki az indexelést. Egy próbát megér.

Ha sokat görcsölök, és van egy méhszájsebem, árthat a szex a babának?

Most vagyok 6 hetes.

Legjobb válasz: Ezt kérdezd meg az orvosodtól mindenképpen, ilyenkor önmegtartóztatást szoktak javasolni, pihenj sokat és inkább bírjátok ki, most a legfontosabb a pici babátok.

Ezt kérdezd meg az orvosodtól mindenképpen, ilyenkor önmegtartóztatást szoktak javasolni, pihenj sokat és inkább bírjátok ki, most a legfontosabb a pici babátok.
Szia én egy kis barnázástól vagyok eltiltva a sextõl és már 13 hetes vagyok ráadásul már rég elmult a doki még mindig nem javasolja még 1 hétig szedem a gyógyit aztán még meglásuk talán jó lenne nektek is hanyagolni ezt egy ideig tudom nehéz ha szerelmes vagy de a pici a fontos a többit be lehe pótolni ja és a párodnak meg lehet oldani közösen hogy azért ö ne szenvedjen hiányt ha már végképp nem birja:)
Annyi nincs, de a kingston nagyon jó, és olcsó.
A garit nézd, ne a márkát... :)
A kérdező hozzászólása: 99 hónap :) Akkor megveszem a Zeppelint :) Köszönöm a segítséget.

2 éve van párkapcsolatom és van egy 4 hónapos kisfiam és az a baj hogy az apa nem igazán foglalkozik a fiával igaz azért mert sokáig dolgozik a hét minden napján meg ha itthon van mindig kitalál valamit hogy ne hogy velünk legyen?

Miért csinálj ezt? A másik az hogy az anya jobban érdekli mint mi ugyanis mindig az anyát hivja fel ha valami baja van! Meg többet ér neki a haverja mint mi! Miért? Pedig nagyon akkarta a babát! Most meg? Anyosom meg bele szol az életünkbe ellenem akarja forditani a fiát?

Legjobb válasz: nekem is ugyanez volt,h megszületett a gyerek,õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.

A férfiak is tudnak mit kezdeni a gyerekükkel, csak a legtöbbjük lusta hozzá, azt gondolja, a takarítás, a fõzés, a gyereknevelés az asszony dolga, õk meg üldögélnek a tutiban.
nekem is ugyanez volt, h megszületett a gyerek, õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.
Terveztétek a babát? Hiszen még 1 éve sem voltatok együtt, amikor terhes lettél. Együtt éltetek már? Szerintem gyors neki a tempó és menekül :-(
Nem tud még mit kezdeni vele. Egy csecsemõ még "semmire se jó" némely férfinek. Ha tudtad, hogy az anyja és a haverja a fontosabb, miért szültél neki gyereket?
Kedves Kérdezõ! Az a különbség, hogy mi a szülés által spontán belekerülünk az anyaságba, de az apaságot tanulni kell. 4 hónapos gyermek körül az apának túl sok teendõje még nincs, annak majd késõbb lesz az ideje, mikor az apa bemutatja a világot a fiának, és a világnak a fiát. Nálad most az anyaság került elõtérbe, ezért pillanatnyilag veled sem tud mit kezdeni. Amennyiben visszaerõsödik a nõi oldalad újra egymásra találtok. Semmi nem lesz olyan, mint szülés elõtt és senki. Õ sem, te sem. Hogy megunt feleség leszel-e csak rajtad múlik. Ölellek szeretettel és jó egészséget kívánok nektek.
Legyél kemény csaj, rángasd be az alsógatyájánál fogva a gyerek mellé és parancsold meg, hogy játsszon vele.Mert ha nem, akkor elfenekeled.
varj amig kommunikalni tud a gyerekkel. elotte a legtobb ferfi nemmtud vele mit kezdeni, fel, hogy osszetori
A kérdező hozzászólása: 9:27 -es! tudom hogy még nem tud mit kezdeni a 4 hónapos fiával de fiam vágyik rá és nem akarom ugyan azt mint én kicsinek hogy apa nélkül nõttem fel! tudod az fáj a legjobban hogy nem is tudunk kommunikálni mert anyósom is velünk lakik és ö hamarabb elmondja a dolgokat mint én és már nem tudok neki újat mondani! hála az istenek nem vagyok a felesége és nem is leszek mivel sem én sem ö nem akar megházasodni!!
A kérdező hozzászólása: ettöl függetlenül szeretem de már nem igazán birom idegekkel! ö elmehet mindenhova én meg még anyukámhoz pedig jön a jó idö! nem értem az egészet....
A kérdező hozzászólása: nem tudtam még akkor hogy fontosabb az anya meg a haverja mióta megszületett a fiam azóta lett!!
A kérdező hozzászólása: terveztük csak késöbre igen már két éve együtt lakunk!!
Az is megeshet, hogy nem elõled menekül hanem a közted és az anyósod közt fennálló feszült viszonyt nem bírja. A férfiak általában nem jó villámhárítók, fõleg ha az anyjukról meg a társukról van szó. A kettõtök csip-csup ügyeivel biztos hogy nem fog foglalkozni azt oldjátok meg ti magatok, mert õ inkább elmegy a haverokkal, minthogy otthon hallgassa két asszony panaszkodását. Mióta a világ világ két dudás sosem fért meg egy csárdában, jobb lenne külön lennetek, de ha ez nem megoldható akkor alkalmazkodj maximálisan fõleg, ha nem akarod apa nélkül felnevelni a gyermeket. Továbbra is azt mondom, hogy 4 hónapos gyermek inkább a nyugalmat igényli semmint a játszást az apjával. Ezért törekedj inkább a békés megegyezésre a férjeddel is és az édesanyjával is, mert most már te is édesanya vagy és lesz olyan idõ amikor anyós leszel. Amit most adsz késõbb azt kapod vissza, efelõl ne legyenek kétségeid. Na, a legjobbakat nektek!
Lehet hogy akarni akarta a babot de igazabol meg nem keszult fel ra !!nem erte el az apai oszton!! az hogy 4 honapos babaval nem tud mit kezdeni egy apa nos ezt is megcafolnam !!az en parom imadja a kislanyat aki most 7 honapos de elso naptol fogva torodik vele sot meg a pelenkat is cserelni !!adj neki egy kis idot !!majd csak ra jon hogy apa, nem pedig tinedzser!!
A kérdező hozzászólása: ha nincs itthon a párom hozzám sem szol az anyosom ha pedig itthon van párom akkor meg inkább az anyával beszélget mint hogy megnéze a fiát! a másik az utolsónak szol hogy irigyelek mert 7 hónapos kislányod büszke lehet majd az apukájára sajnos az én párom nem rakja tisztába felsem veszi a kezébe és még fürdetni sem akarja!! már néha azon is gondolkoztam hogy egy idõre haza költöznék mig párom át gondolja hogy mit is szeretne valojában meg h s mint!!!
Megértelek.... Az én párom is majdnem ilyen! Van egy 2 éves kislányunk, õ azért játszik vele, meg minden(ha éppen nem alszik...) A Párom minden egyes nap munka után az anyjával van, utánna az öccsénél! Ngy dilemma, de már nem tudok tûrni tovább, sztem elhagyjuk:(...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!