Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat és van (794 db)

Az én lovam nagyon ijedezik és rohan, nem koncentrál a feladatra, ha sok ló van a közelében, hogyan tudnám MEGNYUGTATNI és KEZESSÉ tenni? Volt már valakki hasonló helyzetben?

A két lovam egymás melletti bokszban van(de az egyik csődör a másik kanca)de nem merem őket egybe engedni, ezért mondhatnám hogy "egyedül vannak" és mivel olyan helyen lakunk ahol nem nagyon látnak lovakat, izgulnak.

Legjobb válasz: Különbözõ feladatokkal le kell kötni a figyelmét munka közben. Vannak szemesebb lovak,de ha elkezdet áthajlítgatni,átmozgatni a zablát akkor elterelõdik a figyelme. Kezessé ,ha hevesebb vérmérsékletû nehezebb tenni de ezt is munkával ellehet érni. A másik,hogy a kaja adag. Mert ha pl túl sok abrakot kap vagy esetleg kukoricázva van ,akkor az is befût az agyának.

Különbözõ feladatokkal le kell kötni a figyelmét munka közben. Vannak szemesebb lovak, de ha elkezdet áthajlítgatni, átmozgatni a zablát akkor elterelõdik a figyelme. Kezessé , ha hevesebb vérmérsékletû nehezebb tenni de ezt is munkával ellehet érni. A másik, hogy a kaja adag. Mert ha pl túl sok abrakot kap vagy esetleg kukoricázva van , akkor az is befût az agyának.
Nem csak a munka mennyisége számít - de a minõsége is, idomítani kell vele... Méghozzá sokat, és ha olyan a szituáció, le kell foglalni az agyát, illetõleg megértetni vele, hogy Te vagy a fõnök, és minden körülmények között fogadja el a Te akaratod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Használt már valaki ingát? Ha igen milyen tapasztalatotok van vele? Lehet hinni neki? Esetleg ha sok kézben van és megtisztítanám gyertya láng felett az nem lenne ártalmas?

Legjobb válasz: én oda adtam az enyémet egy lánynak akit gyûlölök soha nem voltam igazán jobba vele de tudtam hogy szeretné az ingámat nagyon... hát én neki adtam !!!:D és még el is fogata -.- utólag belátom hülye voltam...:S

én oda adtam az enyémet egy lánynak akit gyûlölök soha nem voltam igazán jobba vele de tudtam hogy szeretné az ingámat nagyon... hát én neki adtam !!!:D és még el is fogata -.- utólag belátom hülye voltam...:S
Az inga még a kamuk közül is az egyik leggyengébb. Esküszöm, ha legközelebb akarok venni valami követ (szeretem az ásványokat és a kristályokat) és a nõ elkezdi lóbálni felette az ingát, hogy ez a kõ mennyire rezonál az aurámmal, rágyújtom az egész üzletet.
Az inga egy helyen tud nagyon durva lenni. Lengéstan ZH-n! Ott sokan rettegnek tõle. De csak eleinte. Utána rájönnek, hogy vannak attól sokkal nagyobb borzalmak.
az inga önmagában nen veszélyes, de ha mégis elkezd ingadozni a kérdésre, dobjuk jó meszire. nemngyerek játék!

Ha utcán megszúrnak egy tűvel, azt észreveszem? Vagy tudják úgy csinálni hogy nem? Sok eset van, hogy valakit így fertőznek meg betegséggel. Csak úgy elgondolkoztam rajta.

Legjobb válasz: bár mondjuk ha meg érzem, akkor is késõ már egyre jobban durvul a világ, hogy vannak akik ezt csinálják

A kérdező hozzászólása: bár mondjuk ha meg érzem, akkor is késõ már egyre jobban durvul a világ, hogy vannak akik ezt csinálják
Csak úgy az ember ilyet nem kérdez, csak akkor ha alantas szándéka van. Vigyázz, mert túl messzíre mész, aztán jajgathatsz..
Ha meg gyerek ellen akarsz támadni ezzel a módszerrel, akkor már rendelheted is meg a temetésed.
tyûû, akkor nekem valamire használ is a hiper-érzékenységem tuti megérezném a tût vagy bármilyen szúrást, extra érzékeny vagyok az ilyesmire szinte már a szagát is érzem, amikor csak közeledik
A kérdező hozzászólása: mirõl beszéltek!!! A kérdéssel magamra céloztam, hogy én észreveszem e, ha engem mert sok helyen olvasni hogy ilyet csinálnak emberek
Nem kell hülyeségeket olvasni, és városi legendákra alapozni a világnézetedet. http://www.life.hu/tested-lelked/20130527-osszeeskuveselmele.. http://www.urbanlegends.hu/2005/08/hiv-fertozes-a-moziban/ Egyébként mi köze ennek a szexualitáshoz? Az AIDS? Vagy erre gerjedsz? "Sok eset van..." Hát persze, csak a kormány eltussolja, mint az ufókat.
Megérzed.


Facebookon ha sok komment van egy kép alatt, akkor egy idő után az első kommentek eltűnnek, és mindig csak 6 darab látszik. Ez csak nálam van így? :S:S

Legjobb válasz: 50 hozzászólásonként új oldal nyílik, de visszalapozhatóak a régebbi bejegyzések is. Olyan nincs, hogy a friss lenyomja a régit és az végleg eltûnik.

50 hozzászólásonként új oldal nyílik, de visszalapozhatóak a régebbi bejegyzések is. Olyan nincs, hogy a friss lenyomja a régit és az végleg eltûnik.
Törli a fiókot, akkor szokott eltûnni.
Elsõ: Hol tudom visszanézni a korábbi hozzászólásokat? Nem látok semmi erre utaló ikont.
Így néz ki az ablak: kép alatta: Ez 2.210 embernek tetszik. Korábbi hozzászólások megtekintése 50 / 68 Ha 50-nél több hsz van, akkor a "korábbi..." linkre kattintva azok is listázódnak.

Szeretnék venni egy Fender Frontman 212r gitárkombót és arra lennék hogy milyen műfajokhoz ajánlott és hogy hogyan viseli ha sok pedál van rádugva?

A műfajokkal kapcsolatosan arra lennék kíváncsi hogy lehet-e rajta játszani Bluest, Jazzt, Rockot vagy éppen Metált (Master of Puppets [Metallica] és Painkiller [Judas Priest] keménységűeket maximum)? Pedálokkal kapcsolatban meg hogy max. 10-12 pedált elbír-e?

Legjobb válasz: Az erõsítõrõl a külföldi értékelésekbe nagyon jókat írnak, sokoldalú, jó hangú, jó hangerejû cuccnak mondják. Azt nem egészen értem, mit értesz azalatt, hogy elbír-e 10-12 pedált...

Az erõsítõrõl a külföldi értékelésekbe nagyon jókat írnak, sokoldalú, jó hangú, jó hangerejû cuccnak mondják. Azt nem egészen értem, mit értesz azalatt, hogy elbír-e 10-12 pedált...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Amúgy arra gondoltam hogy sok erõsítõnél "elfogy" a gitár hangja ha több pedál van rádugva.
Az nem az erõsítõ miatt fogy el hanem a pedálok miatt.. Természetesen ilyen sok pedálnál folyamatosan romlik a jel, ez benne van a pakliban, de ez egyáltalán nem az erõsítõtõl függ, hanem a pedáljaid, kábeleid minõségétõl, mennyiségétõl. Sok évig volt FM212 erõsítõm. Ha a torzítás mértékét nézzük akkor igen, jazztõl metálig, mindenre jó. A gaint elég brutál torzításig lehet tekerni. Az FM212 a Fenderen belül igencsak egy alsó kategóriás cucc, de nem profi szinten megfelel azért.

Szerintetek kapkodós vagyok, ha sok oldal van megnyitva egyszerre és gyorsan gépelek?

Anya mondta :D De végülis igaza van,mert pl eszembe jut valami,beírom Google-be,az érdekesebb oldalakat meg is nyitom,de ha más valami eszembe jut,akkor azzal ugyanezt megcsinálom,mielőtt még az előzőleg megnyitott oldalakat megnézném,és...Én se értem,mitől van így felpörögve az agyam,vagy hogy is mondjam...Meg hát tényleg gyorsan gépelek,de csak a 2 mutatóujjamat használom,nem tudok "rendesen" gyorsírni,vagy vakonírni,vagy mi,azért néz ki olyan hülyén... :D Ti hogy vagytok ezzel? Ez rossz tulajdonság?

Legjobb válasz: Én is sz*rrá nyitok egy csomó oldalt, és nekem is mindig beszólnak szüleim, hogy milyen gyorsan gépelek. :D

Én is sz*rrá nyitok egy csomó oldalt, és nekem is mindig beszólnak szüleim, hogy milyen gyorsan gépelek. :D
Nekem 14 oldal van most megnyitva. És nem ülök még a diliházban, so relax. :D
Nekem is sok oldal szokott megnyitva lenni általában mindig valamilyen felugró reklámoldal, de sokszor van hogy direkt nyitok meg sok oldalt :D Nem nagy gond egyszerûn csak kíváncsi vagy
Szerintem a szülõknek öreg az agyuk. Én is ugyanezt csinálom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Ha benn ülök az irodában, egy alkalmazásból 3 ablak van nyitva, ami "real-time" frissül (ez ilyen vállalati, mûködésirányítási, vagy hogy mondjam -féle alkalmazás, és "ügyelet" révén szemmel kell tartanom. Plusz ezen alkalmazáshoz kapcsolódóan aktualizálva kell vezetni két excel-táblát, valamint figyelni a beérkezõ e-mailekre is. A 10 órás mûszak végén ki-be jár a szemem, mint a sublótfiók, de higgadtan kezelem a dolgokat. :)

Ha sok pénzem van hogy tudnék indulni 1x a Dakar rallyin? Kérem bő és érthető válaszokat és a motort honantudnám beszerezni?

Legjobb válasz: istenkém... megkeresed a szervezõket, és kérsz egy tályékoztatót, hogy mi a feltétele a nevezésnek. motorvásárlás: megkeresed a gyárat, hogy dakarra kell egy motor, és megveszed tõlük. ennyi.

istenkém... megkeresed a szervezõket, és kérsz egy tályékoztatót, hogy mi a feltétele a nevezésnek. motorvásárlás: megkeresed a gyárat, hogy dakarra kell egy motor, és megveszed tõlük. ennyi.
Magyar dakarosokkal fel veszed a kapcsolatot... Amúg meg: http://www.dakar.com
Agorafobia
Ez akár elõjele is lehet egy depressziónak. Keress fel egy pszichiátert, õ ellát jótanácsokkal. Hidd el, érdemes, értek hozzá.
Talán szociofóbia? Agorafóbia? Az utóbbival inkább fordulj szakemberhez.. Nekem is volt ilyen idõszakom, egyetemen, mikor kikerültem a vidéki nyugodtságból, a rengeteg ember közé, mondhatnám kész voltam a rengeteg embertõl, teljesen beforgatott...de semmi tartós nem maradt ebbõl a dologból, mondhatnám megszoktam.
A kérdező hozzászólása: Engem csak az utcán zavar a tömeg, ha tudom hogy eleve olyan helyre megyek akkor nem. Utálom mikor kerülgetni kell azt a sok embert, és csak mennek mint a birkák semmivel nem törõdnek. Mióta Pesten lakom azóta van ez.
velemi is pont ugyanez van.. ahova most járok suliba, tisztára kiver a víz, olyan mintha elszívnák elõlem az összes levegõt, és fulladok is emiatt sokszor, és hányingerem is van:(
ja, városba azért jobb a helyzet, mert Szegedi vagyok, de turista szezonba nagyon rossz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!