Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat és sokat (2629 db)

Gyermeked pontosan hogyan viselkedik, miket mesél, miket mond, hogyan közeledik a gyerekekhez? Ha játszótéren vagy más semleges terepen vagytok. Sokan és sokat írjatok légyszi!

Kíváncsi vagyok, mert a 3 és fél éves fiam nem tudom átlagosan illetve normálisan veszi-e ezt a kanyart.

Legjobb válasz: 2.5 éves,és nagyon édesen,nagy nagy szeretettel közeledik minden gyerekhez,simogatja,dícsérgeti õket,tapsol nekik a játszón ha valami sikerül nekik,de viszont fogadásra nem talál.csak néznek a gyerekek mit tapsol nekem ez a gyerek,nem köszönnek,nem beszélgetnek vele.igy általában én vagyok a hálás közönsége,hogy érezze nagyon jó amit csinál.nagyon mesélõs,amit lát vagy tapsaztal azt elmeséli,ha valahol sorba kell állni,nagyon ügyesen kivárja a sorát,nem lökdös,és nem megy elõre.igy néha azért elé mennek az élelmesek.

2.5 éves, és nagyon édesen, nagy nagy szeretettel közeledik minden gyerekhez, simogatja, dícsérgeti õket, tapsol nekik a játszón ha valami sikerül nekik, de viszont fogadásra nem talál.csak néznek a gyerekek mit tapsol nekem ez a gyerek, nem köszönnek, nem beszélgetnek vele.igy általában én vagyok a hálás közönsége, hogy érezze nagyon jó amit csinál.nagyon mesélõs, amit lát vagy tapsaztal azt elmeséli, ha valahol sorba kell állni, nagyon ügyesen kivárja a sorát, nem lökdös, és nem megy elõre.igy néha azért elé mennek az élelmesek.

Kilehet pisilni a fog.gátló tabit? Ugy értem ha beveszem és sok vizet iszok utána és kb fél óra múlva pisilek elég sokat akkor kipisilhtem és nem hat?

1. levélnél tartok,a 11. szemnél de tegnap igy jártam h sokat ittam rá...az baj?sexelhetek már ma du. a pasimmal v védekezzünk?(még a mai tabit nem vezsem be csak kés? este)

Legjobb válasz: Nem, kipisilni nem lehet, a bélcsatortnán keresztül szívódik fel, a vizeletkiválasztáshoz tartozó szerveknek semmi köze a tabihoz. Ha a menzeszed elsõ napján kezdted szedni, akkor elvileg már véd.

Nem, kipisilni nem lehet, a bélcsatortnán keresztül szívódik fel, a vizeletkiválasztáshoz tartozó szerveknek semmi köze a tabihoz. Ha a menzeszed elsõ napján kezdted szedni, akkor elvileg már véd.
Bioszból hanyas voltál? Ugye tudod, hogy a hugyhólyagba közvetlenül az emésztõrendszeredbõl semmi sem kerül? Bár ezek szerint nem.
Betegtájékoztató??? Oda van írva, hogy a hasmenés és a hányás okoz gondot, a vizelésnek nincs köze hozzá. Amúgy mit szedsz? Én biztos várnék legalább 2 hetet a gumi elhagyásával, nem hiszek benne, hogy az 1. szemtõl véd.
A kérdező hozzászólása: de akkor minek irják rá h 1. szemtõl??? :(
Ha rá van írva h elsõ szemtõl véd, akkor miért idegenektõl várod a választ???
A kérdező hozzászólása: mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, egyébként akkor minek van ez az oldal ha kérdezni sem lehet?hiszen ennek ez a célja... vagy nem???szólj ha tévedek
Elvileg véd az elsõ szemtõl, a NÕGYÓGYÁSZOK mégis azt szokták javasolni, hogy várjuk ki az elsõ levél beszedését, mert annyi idõ alatt nagyjából hozzászokik a szervezeted ahhoz a hormonszinthez és GARANTÁLTAN nem lesz peteérésed. Nagy valószínûség szerint nem lesz baj, ha védekezés nélkül szexelsz, de a parásabbak ki szokták várni az elsõ levél végét. A ráivás csak akkor baj, ha a tabi bevétele után 4 órán beül hánysz miatta, amúgy az alkohol nincs rá hatással.
Nem csak itt, hanem a valóságban is érdemes olyankor kérdezni, amikor Te magad nem tudod rá a választ. Amúgy a tájékoztató hivatalos, itt bárki bármit mondhat. És mivel a hüjjék a leghangosabbak, ezért abból többet fogsz olvasni.

11 hetes terhes vagyok, az allergia miatt nem nagyon alszom. Árt a magzatnak, ha sokat és erősen köhögök?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosodat,esetleg a helyi pulmonológiát a kórházban,hiszen nem egészséges a sok köhögés a saját testednek sem.A szakemberek biztosan tudnak olyan gyógyszert javasolni,ami nem árt a picidnek.Nálam is hasonló volt a helyzet,nagyon erõs tüneteim voltak,aztán minden megoldódott...Hidd el,nyugodtabb leszel te és a babád is,ha nem lesz jelen az allergiád és az állandó köhögés!Üdv

Szia!Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosodat, esetleg a helyi pulmonológiát a kórházban, hiszen nem egészséges a sok köhögés a saját testednek sem.A szakemberek biztosan tudnak olyan gyógyszert javasolni, ami nem árt a picidnek.Nálam is hasonló volt a helyzet, nagyon erõs tüneteim voltak, aztán minden megoldódott...Hidd el, nyugodtabb leszel te és a babád is, ha nem lesz jelen az allergiád és az állandó köhögés!Üdv

Ha maszturbálok, és sokáig el tudom húzni, akkor a 'hajrában' megfájdul a herém és a hasam alja. Miért?

Miért fáj? És ha másodszor verem ki aznap akkor miért hasogat a herém és fáj a hasam alja?

Legjobb válasz: Fokozott izgalomkor a herék feljebb kúsznak a hasirányába, ezért tapasztalunk olyan érdekes érzést. A hasgatásra pedig a pihentetés lenne megoldás, ez azért alakul ki mert sokáig elhúzódó alkalom volt, és a herék terhelés alatt vannak, a regenerálódás fél napot is igénybe vehet. Saját tapasztalat pl az 5. alkalomnál már olyan tompán fáj nak a heréim hogy képtelen vagyok felállítani, úgy kifárasztottam. 21F

Fokozott izgalomkor a herék feljebb kúsznak a hasirányába, ezért tapasztalunk olyan érdekes érzést. A hasgatásra pedig a pihentetés lenne megoldás, ez azért alakul ki mert sokáig elhúzódó alkalom volt, és a herék terhelés alatt vannak, a regenerálódás fél napot is igénybe vehet. Saját tapasztalat pl az 5. alkalomnál már olyan tompán fáj nak a heréim hogy képtelen vagyok felállítani, úgy kifárasztottam. 21F
Semmi komoly, egy kis simaizom görcs.

Ha altatot veszunk be meghalunk? Marmint ha sokat. Es ha mas gyogyszert attol nem lesz semmi bajunk? . Persze abbol is sokra gondolok.

Legjobb válasz: Dehogynem, ugyanúgy kárt okozhat bármilyem gyógyszer túladagolása, de amúgy ha elolvasod egy gyógyszer betegtájékoztatóját akkor, a legtöbb dolgot megtudhatod.

Dehogynem, ugyanúgy kárt okozhat bármilyem gyógyszer túladagolása, de amúgy ha elolvasod egy gyógyszer betegtájékoztatóját akkor, a legtöbb dolgot megtudhatod.
adagold túl a hashajtót elég szar élmény lesz
A kérdező hozzászólása: Nem akarok tul adagolni semmilyen gyogyszert csak ugy erdekelt a kerdesem:P
Mindkettõtõl bajod lesz, de nem ugyanúgy.Az altatótól csak simán elalszol, majd légzésbénulásban meghalsz.Ha más gyógyszereket veszel be összevissza, akkor remegés, hányás, mindenféle bajod következik.Írtó szar.Én 15 évesen próbáltam.Majdnem kiszáradtam, de itt vagyok.Semmi értelme nem volt.Nem ajánlom senkinek.

Árthatok a babámnak azzal, ha szoptatok és sok édességet eszem?

Terhesség alatt cukorbetegséget állapítottak meg, de igazából csak a terheléses vizsgálatnál ugrott ki egyszer, utána is végig teljesen jó eredeményeim voltak és a szülés után meg is sz?nt. A terhesség alatt betartottsm a diétát, most viszont pótolom rendesen, csak félek, nehogy ezzel ártsak a babónak.

Legjobb válasz: Hát ha a babának nem is megadnak nem teszel jót..probáld csökkenteni, minek az a sok édesség??

Hát ha a babának nem is megadnak nem teszel jót..probáld csökkenteni, minek az a sok édesség??
Aztán meg pár hónap mulva felteszed a következõ kérdést:Nem tudom mitõl hiztam meg a szoptatás alatt?
Hát a sok cukortól õ is cukros lehet.
Nálam uez a helyzet, én is szoptatok én is diabos voltam és én is most pótlok ;) Igazából tényleg nem kellene, mert az édesség befogja a baba kis hasát, mi pedig hízunk tõle. A csoki kábítószer, függõvé válhat az ember, csokifüggõvé.. inkább gyümölcsöt kellene nasizzunk. Én azon vagyok, próbálj meg tényleg te is kevesebbet édességet enni és sok gyümölcsöt zöldséget. Attól lesz sok tejecske, nem a csokitól!
Olyan jóindulatú válaszok születtek! Szerintem nem baj, ha kicsivel több édességet eszel. Persze nem kg. számra kell enni, de ha kívánod, hát egyél. Nem hinném, hogy bajt okoznál ezzel!Te érzed, hogy mit kíván a szervezeted és azt gondolom, hogy normális keretek között nem is okoz gondot semmi sem. Szerintem senki sem a kioktatásra kíváncsi, hanem a segítseget nyújtó, jóindulatú válaszadásra. Ezt üzenném minden okostojásnak!

Hogyan képesek a nagy sótartalmú (szikes) talajon vizet felvenni a növények? Miért repednek fel a szőlőszemek ha sok eső esik? Hogyan igazolhatjuk, hogy a gyökér sejtjei gyökérsavat termelnek?

Legjobb válasz: A második kérdésre a tippem az, hogy mind a cseresznye mind egyes ropogós szõlõfajták a hirtelen - gyökéren, egyéb módon - felvett vizet a gyümölcs húsába pumpálják, amit a héj nem tud tolerálni ezen rövid idõ alatt, ami párosul azzal, hogy a héj hõmérséklete különbözik a húsáétól. Pl amikor a mûbeles virslit meleg vízbe téve forraljuk az egész virsli szétrobban 2 perc alatt. Ha együtt melegszik a vízzel akkor 10 csak percnyi rotyogás után lehetnek gondok.

A második kérdésre a tippem az, hogy mind a cseresznye mind egyes ropogós szõlõfajták a hirtelen - gyökéren, egyéb módon - felvett vizet a gyümölcs húsába pumpálják, amit a héj nem tud tolerálni ezen rövid idõ alatt, ami párosul azzal, hogy a héj hõmérséklete különbözik a húsáétól. Pl amikor a mûbeles virslit meleg vízbe téve forraljuk az egész virsli szétrobban 2 perc alatt. Ha együtt melegszik a vízzel akkor 10 csak percnyi rotyogás után lehetnek gondok.
Az elsõre meg az a tippem, hogy bár a sóknak vízelvonó tulajdonságuk van, azért nem csak nátrium-kloridot kell elképzelni, rengeteg más, magnézium, kálium, foszfor, nitrátok sói van a talajban, ami a növekedés vagy az immunitás számára fontos, egyes növények ehhez alkalmazkodtak. Így egyszerre jutnak a vízzel az abban oldódott sókhoz, szárazság idején meg elvegetálnak belõlük.
A kérdező hozzászólása: Közvetlenül mi okozza a növények pusztulását ha sót szórunk a tövéhez?

Az alábbi mondatfordításnál mind a két megoldás jó? Angliában nem lesz elég víz, ha nem esik sok eső a következő télen.

Az én fordításom: The water won't have enough in England if it doesn't rain a lot next winter. A könyv meoldása: England won't have enough water if doesn't rain a lot next winter.

Legjobb válasz: Ha mindenféleképpen a water-t akarod alanynak, akkor a have helyett én a be-t mondanám.

Ha mindenféleképpen a water-t akarod alanynak, akkor a have helyett én a be-t mondanám.
Egyik sem helyes. Így jobb: There won't be enough water in England if it doesn't rain a lot next winter. England won't have enough water if it doesn't rain a lot next winter.
A könyv megoldása a helyes
Milyen könyvben lévõ megoldás? 0.0
Jó, ki volt hagyva egy "it" (if it doesn't rain)
Kettesnél már le volt írva a (helyes) megoldás
A kérdező hozzászólása: Igen véletlenül elgépelem, de ott van az az it. A könyv címe: Oxford Angol Nyelvtan Köszönöm mindenkinek!
5. válaszoló. Nemcsak annyi volt a hiba, hogy kimaradt az "it"! Lásd elõzõ válaszomat. Olvasd el figyelmesebben. 2.
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló! Bocs, de az egyik könyvbeli megoldás, bennük, de te meg azt nem olvastad el.

Ez az étel milyen fogyókúra alatt? Tudom hogy mindenh izlal ha sok és semmi sem ha kevés de mégis?

majdnem mindennap 3kor megeszem 125 gramm rízst és 250 gramm konzerves chilis babot. najó nem az egészet 3kor, kb. a felét, és a másik felét meg kés?bb. ez így hosszú távon jó ha fogyózom?

Legjobb válasz: És a nap többi részében mit eszel? Mert az sem mindegy. Ha semmit, akkor rövid idõn belül hiánybetegséged lesz.

És a nap többi részében mit eszel? Mert az sem mindegy. Ha semmit, akkor rövid idõn belül hiánybetegséged lesz.
A kérdező hozzászólása: délelõtt nem vagyok éhes cask egy kicsit szóval gyümölcsöt eszem, délben "ebédelek" a suliban bár én azt késõi tízórainak mondanám, az egész ebéd összvissz 20 kanálból áll (zöldségleves, fõtt krumpli, rizs, fõzelék ilyesmik), és akkor itthon általába ezt eszem, és késõbb is 6-7 körül és utána már nem eszem, de nem mindennap eszem ezt, gyakran eszem rizset hallal, vagy salátát, esetleg pufasztott rizst, vagy levest, stb.
nem hiszem, hogy ez jó. az eleve téveszme, hogy a rizs nem hízlal. a chilis babot telepakolják olyan anyagokkal, pl cukor és hasonlók, amik szintén hízlalnak. a menzakaja is hasonló.

Lányok az baj ha sok és sűrűbb a spermám az orális szexnél? Képesek vagytok ilyen esetben is lenyelni?

Van olyan mikor sokáig nem csinálom és elég s?r? és sok lesz, vagy éppen sokáig ingerelnek és nem megyek el hamar így az azt követ? orgazmusnál sok jön. Mondhatnám azt is, hogy képes lennék tele élvezni a száját a csajoknak majdnem szó szerint. Ez lehet probléma ha sok sperma jön? A sokat is képesek vagytok lenyelni?

Legjobb válasz: hát, ha olyan emberrõl van szó, akit szeretek és szívesen csinálom neki, akkor természetesen igen, de nem mondom, hogy boldogsággal töltött el a gondolata, hogy valaki telenyomja a számat egy lenyelhetetlenül nagy adag sûrû spermával.

hát, ha olyan emberrõl van szó, akit szeretek és szívesen csinálom neki, akkor természetesen igen, de nem mondom, hogy boldogsággal töltött el a gondolata, hogy valaki telenyomja a számat egy lenyelhetetlenül nagy adag sûrû spermával.
Ha szeretem azt a valakit igazán, akkor nem jelent problémát. Elfogadom. De az miért olyan fontos, hogy lenyeljem? Ha túl sok , és sûrû akkor nem hiszem, hogy az egészet letudnám egybe nyelni...Gondolom ezt te sem várhatod el , ha épp nem akarja vagy nem tudja. De azért ne keseregj , hogy sok örülj neki, hogy van!:D
Nekem szerintem problémát okozna ha le is akarom nyelni:O, de ha nem akkor nem gond: $ 23/L
Sokan vannak, akiknek sehogy sem megy a lenyelés, pl én. 20/N
Mondjuk ehhez a szeretetnek nem sok köze van szerintem. Inkább annak, hogy mennyire kívánod a másikat.
Ja, persze ideélis esetben a kettõ egybeesik :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!