Találatok a következő kifejezésre: Ha sminkben az árt a (4 db)

Ha sminkben szolizok, az árt a bőrnek?

pl. munka után ha nincs id?m lemosni..

Legjobb válasz: Szia! Jobban nem is árthatnál a bõrödnek, mint azzal, hogy sminkben szolizol! A szoli amúgy is egészségtelen, és árt a bõrnek, ha sminkben teszed, akkor a smink szabályosan beleég a bõrödbe! Ha mindenáron szolizni akarsz, elõtte mosd le a sminket! Remélem tudtam segíteni!

Szia! Jobban nem is árthatnál a bõrödnek, mint azzal, hogy sminkben szolizol! A szoli amúgy is egészségtelen, és árt a bõrnek, ha sminkben teszed, akkor a smink szabályosan beleég a bõrödbe! Ha mindenáron szolizni akarsz, elõtte mosd le a sminket! Remélem tudtam segíteni!
Ha sokat szolizol sminkben, akkor foltos marad utána a bõröd. Egy ismerõsöm így járt, sosem mosta le.
a melegtõl kitágulnak a pórusok, oda befolyik az alapozó és kialakul az akné. Ahova én járok szoliba, ott van vattapamacs meg 2-féle arclemosó...
Normálisabb helyeken be sem engednek sminkben, adnak lemosót... Napozni sem szabad sminkben... Eltömíti a pórusokat, plusz attól az intenzív hatástól ki tudja milyen kémiai reakciók mennek végbe a sminkben... Persze ha a smink púder-szempillaspirál-szájfénybõl áll, komolyabb alapozás nélkül, elég ha elõtte bemész a mosdóba és vízzel alaposan lemosod az arcod
Nekem is ez a gondom, én úgy oldottam meg, hogy van egy mini sminkes csomagom szolizásra, és kifejlesztettem egy hipergyors sminkem. Én babatörlõvel szedem le az eredetit. Gondold át mi dob a legtöbbet a sminkeden, és csak azt tedd vissza.
Ha smink nélkül szolizol az is árt a bõrnek...
Akit az elsõ válaszoló linkelt azok nem áltagosak, hanem szépek!
Utolsó válaszoló: Csak annyit szeretnék mondani, hogy jó nagy bunkó vagy. "értelmes kapcsolatot nem teremtek velük". Szánalmas, hogy a küldõrõl ítélsz meg embereket. Lehet valaki otlári bunkó csõgatyában, szoknyában, vagy bõ szárú nadrágban is. Lehet valaki okos akinek van pc-je, tornacipõje, vagy trapéznadrágja, mell alatti öve. Tudod, ezek amiket felsoroltál, ez most a divat. Az átlag látom nállad egy elég negatív fogalom. Kíváncsi lennék, te mennyire tûnsz ki a többi ember közül, mert ha ilyeneket mondasz, akkor te biztos átlagon felüli vagy. Amúgy meg, mivel ezek a ruhák és kiegészítõpk most a dfivatok, így a boltok ezeket árulják. És sajnos valakinek nincs annyi pénze, hogy elutazzon mindenhová keresgélni nem hétköznapi ruhákat. Szánalmas vagy, hogy így beszélsz.
Átlagos lány? A csajok kb. 95%-a az. Ez alatt a csõgatyát, a mell alatti övet, a cicanacit, a latexgatyát, az ülepes gatyát, az ilyen ocsmány forgó dolláros övet, színes ruhákat, a vasalt hajat, a tornacipõt, a deszkáscipõt, a boszorkánycipõt, a hülye piercingeket, a tüctüc zenét, a mûkörmöt, az ivást és a vízipipázást kell érteni. Akiben már valamelyik is megvan, az átlagos, tehát értelmes kapcsolatot nem teremtek velük.
Támaszd már alá az érveid... ;D
A kérdező hozzászólása: köszi!!(=
"Hidegen hagy, mit gondolnak rólam ilyen ócska ribancok..." LOL. Szerintem pedig mindenki jobban járt volna, ha beleszakadt volna a fejed abba a [email protected] anyádba! :) Pácolódj csak nyáron is a bakancsodban és a gagyi fekete cuccaidban, meg recskázzál a szobádban, mert normális nõvel neked az életben nem lesz dolgod! Igénytelen p*cs...
"mert normális nõvel neked az életben nem lesz dolgod! " Bukta, mert boldog párkapcsolatban élek barátnõmmel... ;D Ócska kis ribancok...
Jaj bocsi, normális kinézetû nõre gondoltam. Gondolom a nõd is olyan kis igénytelen rockerg*ci mint te...
Az a baj, hogy amit te nõnek gondolsz, az mind ócska ribanc... ;D
Az ilyen faszik mint te 44%, azok az ócska ribancok.
"Támaszd már alá az érveid... ;D" Mivel kifejtetted hogy te ribancokat magasról leszarod, ergo valószínûleg messzirõl elkerülöd mind, így nem tul valószínû hogy sok tapasztalatod lenne ezen a téren. :D A másik ok pedig az hogy nem vagy tisztában a szavak jelentésével: az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... (Egyébként jelmezem hogy nem kéne lesülyledni az õ szintjére, hogy egymás öltözködését és párját ócsároljuk)
"az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... " Persze, az lenne, ha a normális lenne az átlagos. De így egy és ugyan az...
Egy átlagos lány miért ne lehetne normális? Meglátsz valakin egy csõnadrágot és már automatikusan ribanc?
Igen. Én itt végeztem, unalmas már...
Nem alaptalanul.
Gondolod Te...
átlagosan szépek ;)
Bocsánat, utolsó elõtti válaszolónak szólt, közben jött egy komment.
*divatosak, küldõrõl
18:44 Szépek? ezek mind erõsen ki vannak festve.
Ha annyira érdekel: van szép hosszú hajam, 2 farmerom és 5 Trianonos és Magyarországos pólóm, egy acélbetétesem fehér fûzõvel, pár fekete ing, és ennyi. Ez volt kb. 2 konverz cipõ ára, ami ugye marhaócsó... Szóval én vígan fikázlak titeket, nyugat által elbutított, fogyasztóvá nevelt barmokat...
Az a baj hogy az ide linkelt képek mind azt bizonyítják, hogy egy kis smink mennyit tud dobni valakin. A linkelt szépek mind ki vannak fetve, míg az átlagosa nem. pedig ha elegondolunk: manapság mindenki festi magát... szép: http://de.flash-screen.com/free-wallpaper/uploads/200907/img.. átlagos: http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/3280_2007-1605.jpg Itt egy fordított verzió, és mégis a smink nélküli a szebb.(szerintem)
18:42 Nem kötekedni akarok, hanem komolyan érdekel. Itt felsoroltál 20millió ruhadarabot és kiegészítõt. Ezeket lehet venni a boltban, na bumm. Akkor neked mi NEM átlagos? Komolyan érdekel. Ha kukászsákba bújok, rögtön szóbaállsz velem, mert nem vagyok átlagos? WTF???
Nem, akkor azért nem, mert szimplán hülye vagy...
51 %! LOL, te alternatív [email protected], te valóban nem vagy átlagos. Inkább GÁZ vagy. :) És ahogy elnézem még jó nagy hülye is lehetsz mellé, ha csak addig terjed a logikád, hogy aki csõgatyát hord az ribanc...
Nem bunkó, csak tapasztalatlan....nem volt neked még dolgod ribanccal..:P
Én úgy gondolom az az átlagos, akinek nincs meg az a ragyogás a szemében, nincsen kedves mosolya és sminkelheti magát, nincs kisugárzása mert belül üres és hagyja, hogy terelje a többség. Valaki lehet attól szép, hogy nincs agyonra festve és nem babaarca van, ha igenis van lelke.

Lányok ti hogyan reagálnátok arra ha a pasi a 3 - 4-ik randin azt mondaná hogy: örül hogy nincs rajtad sok smink mert ő nem szereti?

Legjobb válasz: hát az én párom is azt mondta csak alkalmat tán sminkelem magam . Az ö kedvé ért nem sminkelem magam !

hát az én párom is azt mondta csak alkalmat tán sminkelem magam . Az ö kedvé ért nem sminkelem magam !
Örülnék neki hogy természetesen is tetszem neki.. nagyon kevés pasi szereti ha egy csaj nagyon kivan kenve inkább a természetes szépségekre buknak :)
Az enyém megtette, de nem érdekelt, ez egy semleges dolog volt számomra. Én nem smikelem agyon magam- bár mindig van rajtam alapozó meg szempillaspirál, csak nem sok- neki meg nem tetszik, ha valaki agyon van sminkelve. Kész pont.
Ez egy jó pont, biztos szereti ha egy lány természetesen szép.
nyugtáznám, hogy egy véleményen vagyunk, mivel eleve nincs rajtam sok smink és neki ez tetszik és szóvá is tette.
Én is tudom értékelni. Szebb az a nõ, akire nincs felhordva fél centi glett, hogy valahogy kinézzen. Amúgy is teljesen felesleges, reggel úgyse sminkben fogom elõször meglátni. :D 27F
Nem izgatna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!