Találatok a következő kifejezésre: Ha sima van a szemüveg (3 db)

Ha sima üveg van a szemüveg keretemben, az roncsolja az egyébként egészséges szememet?

Szeretnék szemüveget, mert nagyon tetszik és klassz, divatos kereteket lehet kapni mostanában. De a látásommal semmi baj.

Legjobb válasz: A sima üvegnek is van fénytörése, tehát messze nem lehet azt állítani, hogy teljesen természetes a nulla dioptriás szemüveg. Arról nem is beszélve, hogy nem a szemüvegtõl lesz valaki szép vagy csúnya :)

A sima üvegnek is van fénytörése, tehát messze nem lehet azt állítani, hogy teljesen természetes a nulla dioptriás szemüveg. Arról nem is beszélve, hogy nem a szemüvegtõl lesz valaki szép vagy csúnya :)
Én is azt gondolom, hogy nem tesz jót a szemednek. Az én szemem is jó, de én nem bírom elviselni, hogy bármi legyen a szemem elõtt. Könnyezni kezdek a napszemüvegtõl, vagy az ablaküvegtõl is. Nyilván a fénytörés miatt, mert erõlteti a szemem. Lehet, hogy a Te szemed nem ilyen érzékeny, de jót semmiképp nem tesz neki.
Vicces, h régen szemüveges békának csúfoltak minket most meg szemüveget szeretne mindenki.Lehet, h klassz és divatos a keret, de én jobb szerettm nélküle lenni.Majd meglátod, ha megcsinálod!Maszatos lesz, hiába vigyázol rá, nagyon nehéz megszokni.(Engem pl az elején az is idegesített, h csillog bene a szemem, hiába van rajta tükrözõdés mentes réteg.)Esik az esõ, és vízcseppes.Bepárásodik a hidegben, nem ér semmit az antipára réteg.Aztán még nem beszéltünk arról, h mi van, ha megkarcolódik a lencse.Akkor aztán végképp romlanak a kilátásaid. A dioptria nélküli lencsék, pedig ugyanolyan drágák majdnem mint a dioptriásak.Üvegbõl már nem is nagyon kapsz lencsét, mûanyag lencsék vannak.ÉS persze a szemednem sem tesz jót! De ha te megteheted, h 40-50 ezret kidobsz egy divathóbortért, akkor hajrá!(Divatosabb, jobb keretek 20-30 ezer Ft-tól kezdõdnek.)
Csökkenti a látóteredet is. Addig örülj, amíg nem kell viselni.
Ha nem koszos az üveg, nem rontja a látásodat.
Nem rontja. Szerintem jópofa dolog csináltatni ilyen nullás szemüveget (jó sok pénzért), de én, mint szemüveges, sokszor jobban örülnék, ha nem kéne, de az esetek többségében szívesen viselem.
én mecsináltattam a szemem 280000forintért, és azóta tudom hordani ezeket a divatos nulla dioptriás napcsemüvegeket. jó nagyon. Ha a napszemüveg nem árt akkor a sima üveg se árt. Amúgy a sima üveg ami tükrözõdésmentes és még további extrákai is tartalmaz nagyon drága ám

Miért fáj a szemem, a szemüregem és kicsit a fejem ha sima napszemüveg, 3D-s, vagy bármilyen más szemüveg van rajtam?

De nem úgy h órák múlva jelentkezik,hanem miután felvettem kb 5 perc múlva már fáj a szemem,pedig nem vagyok szemüveges,jól látok,egyébként nem fáj sem a szemem,sem a fejem.Lehet a fájdalomnak ahhoz köze h kancsal vagyok az egyik szememre?

Legjobb válasz: Többek között attól is lehet, hogy valahol nyomnak a szemüvegek, amire érzékeny vagy. Nekem pl. egy szemüvegtõl nagyon fájt a fejem, mire kiderült, hogy a fülem fölött nyomott valami érzékeny lágy részt. :) De lehet az orrnyereg is akár. A kancsalsághoz is lehet köze, éppen ezért el kellene menj a szemészetre.

Többek között attól is lehet, hogy valahol nyomnak a szemüvegek, amire érzékeny vagy. Nekem pl. egy szemüvegtõl nagyon fájt a fejem, mire kiderült, hogy a fülem fölött nyomott valami érzékeny lágy részt. :) De lehet az orrnyereg is akár. A kancsalsághoz is lehet köze, éppen ezért el kellene menj a szemészetre.

Ha van egy 3D szemüvegem, akkor a sima laptopon nézhető 3D-ben egy film vagy ahhoz a monitornak is speciálisnak kell lennie?

Legjobb válasz: Nézhetõ! Csak 3D-s filmet kell letölteni, de úgy menni fog a 3D szemcsivel!

Nézhetõ! Csak 3D-s filmet kell letölteni, de úgy menni fog a 3D szemcsivel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!