Találatok a következő kifejezésre: Ha sima van a (230 db)

kicsit hülye kérdés, de igen
Neked premium service nem premium edition kell, a premium edition az alapjátékot is tartalmazza ami neked már megvan...
A kérdező hozzászólása: de nekem xbox 360ba van meg es abba csak a bf3 premium editiont lehet megvenni
Liveon lehet venni

Megtudná mondani nekem valaki, hogy miért nem engedi feltelepíteni a Counter Strike 1.6 Carbon 1.2-őt? Talán gond ha fent van a sima cs 1.6?

Legjobb válasz: Muszáj ezekhez a gyerekes skinekhez ragaszkodni? Kis pisis fegyók, de ha annyira akarod, akkor másold át a modelleket, meg az egyebeked a simába.

Muszáj ezekhez a gyerekes skinekhez ragaszkodni? Kis pisis fegyók, de ha annyira akarod, akkor másold át a modelleket, meg az egyebeked a simába.
A kérdező hozzászólása: Értem de nekem van egy olyan mániám, hogy az új skinek jobbak mint az alap. Minden game-nél így vagyok majdnem.
Mert magában az alapjátékban is benne van!

Ha gyulladás van a szervezetben, azt kimutatja egy sima vérkép? És egy gyulladás gyógyítható?

Legjobb válasz: A CRP / C-reaktiv protein /: érzékeny mutató a vérben. A gyulladással szintje változik a vérben, jobban nyomon követhetõ vele a gyulladás erõssége. De ,ha a háziorvosod labort kér, mert gyulladásra gondol a tünetek alapján valószínûleg ezt is kéri rögtön.

A CRP / C-reaktiv protein /: érzékeny mutató a vérben. A gyulladással szintje változik a vérben, jobban nyomon követhetõ vele a gyulladás erõssége. De , ha a háziorvosod labort kér, mert gyulladásra gondol a tünetek alapján valószínûleg ezt is kéri rögtön.
Nem mindegy a témánál az sem, hogy milyen gyulladás. Krónikus, szervezetszintû gyulladással az emberek zöme küzd, és teljesen elfogadott, "természetes". Vezetõ halálokok a szív-érrendszeri betegségek. Az érelmeszesedés gyulladás alapú (természetû) betegség, és szó sincs mondjuk fertõzésrõl.. Tehát például indul ott a gyakorlat, hogy gyulladáscsökkentõ (vagy egészséges) táplálkozás.
Igen, kimutatják, megnõ a fehérvérsejtek száma ilyenkor. A gyulladás levihetõ, de meg kell találni, mi okozza a gyulladást.
Igen, az értékek alapján majd lehet rá következtetni, hogy van-e gyulladás. De hogy milyen, azt egy átfogóbb vizsgálattal lehet kideríteni, és ha megtalálják a gyulladás helyét, akkor természetesen gyógyítható.
Igen, ha gyulladás van, akkor magas lesz a süllyedésed. Ezt alapban nézik minden vérvételkor. Ha súlyosabb a baj, akkor a fehérvérsejt is magas lesz.
Vérsejtsüllyedés, PCT (prokalcitonin), CRP (C-reaktív protein), fehérvérsejtszám. Általában ezek emelkedettebbek fertõzés, gyulladás esetén. (a vérképes kémcsõbõl - kicsi lila edta-s) azt hiszem csak a fehérvérsejtszám nézhetõ, a többihez sárga dugós csõ, ill, a süllyedéshez fekete kupakos, citrátos csõ kell. De végülis már egy kis fehérvérsejtszám - emelkedésbõl is lehet gyulladásra következtetni. Ha lényeges az emelkedés mértéke, góckutatás javasolt - a gyulladás okát kell kideríteni. Ha nincs egyéb tünet, úgy tudom fül-orr-gégész, nõgyógyász (nyilván nõk esetén), fogorvos, belgyógyász általi kivizsgálás szokott történni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

A 18. héten sima (2D-s) ultrahangon a doki látja ha valami gond van a babával?

AFP-n voltam már de az eredményem nincs még meg, és csak 26-án kell mennem majd a genetikai ultrahangra és akkor tudom meg az eredményt is, csak addig meg izgulok.:(

Legjobb válasz: Szia! Ha valami durva rendellenesség lenne azt biztos látná de ne idegeskedj feleslegesen mert az nem jó neked se meg a babónak se! Ha nem gyõz meg a sima ultrahang akkor menj el erre a 4d-s uh-ra már van azt hiszem 8000FT-tól és ott izig vérig megnézheted(meg az ultrahangos is) a kis bújjkálót!

Szia! Ha valami durva rendellenesség lenne azt biztos látná de ne idegeskedj feleslegesen mert az nem jó neked se meg a babónak se! Ha nem gyõz meg a sima ultrahang akkor menj el erre a 4d-s uh-ra már van azt hiszem 8000FT-tól és ott izig vérig megnézheted(meg az ultrahangos is) a kis bújjkálót!
Szia. Pont ezért van kitalálva a 18. heti genetikai uh, hogy kiszûrje ha valami rendellenesség van. Egyébként azt 2 d-ben nézi az orvos, nekem kb 25 perces volt és a végén kapcsolt át 4d-re és megmutatta a kispofiját. Üdv, 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ja értem már. Én azt hittem a genetikai uh 4D-s.. de akkor jólvan.:) Egyébként azért is megyek, mert szeretnék már képet kérni róla, ugyanis még nincs.:(
A kérdező hozzászólása: És köszi a válaszokat! Boldog babavárást Nektek!:)

Ha a családtagok közül valakinek herpesze van (száján), akkor elegendő, ha sima szappannal mossa gyakrabban a kezét, vagy szükséges antibakteriális?

Az egyszer? szappan is lemossa, megöli a vírusokat a kézen (pl. ha bekeni a száját, vagy hozzáér...)? Ti mivel szoktátok?

Legjobb válasz: Nekem gyakran szokott lenni sajna a számon de még nem kapta el tõlem senki! Pedig meg kell puszilnom a gyereket mert nem lehet még neki megmagyarázni miért nem ad anya puszit! Ne rettegj tõle! Ha nem hajlamos rá nem is fogja elkapni! De elég a sima szappan csak inkább ne nagyon puszilkozzon!

Nekem gyakran szokott lenni sajna a számon de még nem kapta el tõlem senki! Pedig meg kell puszilnom a gyereket mert nem lehet még neki megmagyarázni miért nem ad anya puszit! Ne rettegj tõle! Ha nem hajlamos rá nem is fogja elkapni! De elég a sima szappan csak inkább ne nagyon puszilkozzon!
Anyukámnak sajnos sokszor van herpesze. Õ mindig csak sima folyékony szappannal mos kezet nálunk, és az a szigorú kitétel, hogy olyankor nem puszilhatja meg a gyerek arcát és kezét. Már 3 éves elmúlt a lányom, de szerencsére nem kapta még el.
nem elég. ne puszilgassa a gyereket, ha herpesze van, mert elég egy kis sérülés a baba arcán, mondjuk ha kikarmolta magát és elkapja. ha meg elkapja, örökre benne marad és gyengült immunrendszernél elõjön

Ha sima üveg van a szemüveg keretemben, az roncsolja az egyébként egészséges szememet?

Szeretnék szemüveget, mert nagyon tetszik és klassz, divatos kereteket lehet kapni mostanában. De a látásommal semmi baj.

Legjobb válasz: A sima üvegnek is van fénytörése, tehát messze nem lehet azt állítani, hogy teljesen természetes a nulla dioptriás szemüveg. Arról nem is beszélve, hogy nem a szemüvegtõl lesz valaki szép vagy csúnya :)

A sima üvegnek is van fénytörése, tehát messze nem lehet azt állítani, hogy teljesen természetes a nulla dioptriás szemüveg. Arról nem is beszélve, hogy nem a szemüvegtõl lesz valaki szép vagy csúnya :)
Én is azt gondolom, hogy nem tesz jót a szemednek. Az én szemem is jó, de én nem bírom elviselni, hogy bármi legyen a szemem elõtt. Könnyezni kezdek a napszemüvegtõl, vagy az ablaküvegtõl is. Nyilván a fénytörés miatt, mert erõlteti a szemem. Lehet, hogy a Te szemed nem ilyen érzékeny, de jót semmiképp nem tesz neki.
Vicces, h régen szemüveges békának csúfoltak minket most meg szemüveget szeretne mindenki.Lehet, h klassz és divatos a keret, de én jobb szerettm nélküle lenni.Majd meglátod, ha megcsinálod!Maszatos lesz, hiába vigyázol rá, nagyon nehéz megszokni.(Engem pl az elején az is idegesített, h csillog bene a szemem, hiába van rajta tükrözõdés mentes réteg.)Esik az esõ, és vízcseppes.Bepárásodik a hidegben, nem ér semmit az antipára réteg.Aztán még nem beszéltünk arról, h mi van, ha megkarcolódik a lencse.Akkor aztán végképp romlanak a kilátásaid. A dioptria nélküli lencsék, pedig ugyanolyan drágák majdnem mint a dioptriásak.Üvegbõl már nem is nagyon kapsz lencsét, mûanyag lencsék vannak.ÉS persze a szemednem sem tesz jót! De ha te megteheted, h 40-50 ezret kidobsz egy divathóbortért, akkor hajrá!(Divatosabb, jobb keretek 20-30 ezer Ft-tól kezdõdnek.)
Csökkenti a látóteredet is. Addig örülj, amíg nem kell viselni.
Ha nem koszos az üveg, nem rontja a látásodat.
Nem rontja. Szerintem jópofa dolog csináltatni ilyen nullás szemüveget (jó sok pénzért), de én, mint szemüveges, sokszor jobban örülnék, ha nem kéne, de az esetek többségében szívesen viselem.
én mecsináltattam a szemem 280000forintért, és azóta tudom hordani ezeket a divatos nulla dioptriás napcsemüvegeket. jó nagyon. Ha a napszemüveg nem árt akkor a sima üveg se árt. Amúgy a sima üveg ami tükrözõdésmentes és még további extrákai is tartalmaz nagyon drága ám
Nekem meg sûrû szívalakú mellszõröm van, mint Austin Powersnek. :DD
képet :D nemgáz, miért lenne az? inkább legyél szõrtelen, mint egy csubakka.
Én, mindent megadnék, ha elmúlna rólam minden szõr. Legalább nem kellene hajat vágni havonta, borotválkozni naponta. A szõr egy dolog, amiért nem szeretem magam.
Nem gáz, mert nem tehetsz róla. A borotválnád a lábad stb az szerintem gáz lenne. Fogadd el magad így, mert nem tehetsz ellene semmit. Max. valami hajvitamint tudsz szedni, nekem attól minidg gyorsabban nõ a szõröm is sajnos. :)
Irigyellek haver! Nekem kifejezetten olyan az arcformám, hogy a bajusz, meg a szakáll egyáltalán nem áll jól számomra. De az a baj, hogy nagyon gyorsan visszanõ, ha leborotválom! :(
Kinek mi jön be. Én szeretem ha van szõr(nem 10centis) a mellkas kivételével.
genetika, de ha a libidóddal is gondok vannak akkor az azt jelenti, hogy kevés tesztoszteront termelnek a heréid
Nekem csak seggszõröm van.
Az egyik barátomnak sehol semmifele testszõrzete nincs:D egyik napról a másikra hullott el és mégis jó barát és a csajozás is megy neki :D pedig hülye :D
Szerintem nem gáz. Valakinek ez jön be, valakinek a szõrösebbek. Nekem a lábam is szõrös (azért nem õsmajom szinten), meg a képemre is elég hamar rá tud nõni a borosta. 22f
teljesen 23 éves srác vagy? miért van félig 23 éves srác :D
Nem gáz, attól még lehetsz helyes. Tény, hogy a szõrtõl egy srác férfiasabbnak néz ki, de a férfiasság sem csak ezen múlik.
ha punci van a lábad között ne csodálkozz

Létezik az hogy a levél ami szombaton lett feladva ma (csütörtökön) még nem érkezett meg? Ennyi idő alatt csak ide kellett volna érnie még ha sima levélként is van küldve, nem de?

Békéscsabáról lett küldve Ceglédre.

Legjobb válasz: figyelj,15 perc távolságra lakik egy haverom,viccbõl feladott nekem egy levelet hétfõn,és jövõ hát szombaton kaptam meg.Szóval......

figyelj, 15 perc távolságra lakik egy haverom, viccbõl feladott nekem egy levelet hétfõn, és jövõ hát szombaton kaptam meg.Szóval......
szerintem meg fog érkezni
Ezek szerint létezik.
A kérdező hozzászólása: Van esély rá hogy még megérkezik?><
A kérdező hozzászólása: rendben köszike:DD remélem tényleg megérkezik><
5 munkanap a kézbesítési határidõ.
A kérdező hozzászólása: köszi köszi:) sajnos még ma sem érkezett megT.T szerintem átvertek engemT.T

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!