Találatok a következő kifejezésre: Ha sima van (302 db)

Ha sima PCI slotba agp vidikártyát kötök, mi lenne? Vannak sima pci vidikártyák? 128mb vagy afölöttiek, amik slibe vagy crossfire-be működhetnének?

Legjobb válasz: Válaszok a kérdéseid sorrendjében: 1. Tönkretennéd az alaplapot és a videokártyát is ha sikerülne beleerõltetni. 2. Igen vannak, de jobbára már csak használtan. 3. Olyan állat meg nincs is.

Válaszok a kérdéseid sorrendjében: 1. Tönkretennéd az alaplapot és a videokártyát is ha sikerülne beleerõltetni. 2. Igen vannak, de jobbára már csak használtan. 3. Olyan állat meg nincs is.
pci-ba nem megy agp tehát nem lenne semmi. olvasnivaló: http://hu.wikipedia.org/wiki/AMD_CrossFireX

Ha a családtagok közül valakinek herpesze van (száján), akkor elegendő, ha sima szappannal mossa gyakrabban a kezét, vagy szükséges antibakteriális?

Az egyszer? szappan is lemossa, megöli a vírusokat a kézen (pl. ha bekeni a száját, vagy hozzáér...)? Ti mivel szoktátok?

Legjobb válasz: Nekem gyakran szokott lenni sajna a számon de még nem kapta el tõlem senki! Pedig meg kell puszilnom a gyereket mert nem lehet még neki megmagyarázni miért nem ad anya puszit! Ne rettegj tõle! Ha nem hajlamos rá nem is fogja elkapni! De elég a sima szappan csak inkább ne nagyon puszilkozzon!

Nekem gyakran szokott lenni sajna a számon de még nem kapta el tõlem senki! Pedig meg kell puszilnom a gyereket mert nem lehet még neki megmagyarázni miért nem ad anya puszit! Ne rettegj tõle! Ha nem hajlamos rá nem is fogja elkapni! De elég a sima szappan csak inkább ne nagyon puszilkozzon!
Anyukámnak sajnos sokszor van herpesze. Õ mindig csak sima folyékony szappannal mos kezet nálunk, és az a szigorú kitétel, hogy olyankor nem puszilhatja meg a gyerek arcát és kezét. Már 3 éves elmúlt a lányom, de szerencsére nem kapta még el.
nem elég. ne puszilgassa a gyereket, ha herpesze van, mert elég egy kis sérülés a baba arcán, mondjuk ha kikarmolta magát és elkapja. ha meg elkapja, örökre benne marad és gyengült immunrendszernél elõjön

Ha sima üveg van a szemüveg keretemben, az roncsolja az egyébként egészséges szememet?

Szeretnék szemüveget, mert nagyon tetszik és klassz, divatos kereteket lehet kapni mostanában. De a látásommal semmi baj.

Legjobb válasz: A sima üvegnek is van fénytörése, tehát messze nem lehet azt állítani, hogy teljesen természetes a nulla dioptriás szemüveg. Arról nem is beszélve, hogy nem a szemüvegtõl lesz valaki szép vagy csúnya :)

A sima üvegnek is van fénytörése, tehát messze nem lehet azt állítani, hogy teljesen természetes a nulla dioptriás szemüveg. Arról nem is beszélve, hogy nem a szemüvegtõl lesz valaki szép vagy csúnya :)
Én is azt gondolom, hogy nem tesz jót a szemednek. Az én szemem is jó, de én nem bírom elviselni, hogy bármi legyen a szemem elõtt. Könnyezni kezdek a napszemüvegtõl, vagy az ablaküvegtõl is. Nyilván a fénytörés miatt, mert erõlteti a szemem. Lehet, hogy a Te szemed nem ilyen érzékeny, de jót semmiképp nem tesz neki.
Vicces, h régen szemüveges békának csúfoltak minket most meg szemüveget szeretne mindenki.Lehet, h klassz és divatos a keret, de én jobb szerettm nélküle lenni.Majd meglátod, ha megcsinálod!Maszatos lesz, hiába vigyázol rá, nagyon nehéz megszokni.(Engem pl az elején az is idegesített, h csillog bene a szemem, hiába van rajta tükrözõdés mentes réteg.)Esik az esõ, és vízcseppes.Bepárásodik a hidegben, nem ér semmit az antipára réteg.Aztán még nem beszéltünk arról, h mi van, ha megkarcolódik a lencse.Akkor aztán végképp romlanak a kilátásaid. A dioptria nélküli lencsék, pedig ugyanolyan drágák majdnem mint a dioptriásak.Üvegbõl már nem is nagyon kapsz lencsét, mûanyag lencsék vannak.ÉS persze a szemednem sem tesz jót! De ha te megteheted, h 40-50 ezret kidobsz egy divathóbortért, akkor hajrá!(Divatosabb, jobb keretek 20-30 ezer Ft-tól kezdõdnek.)
Csökkenti a látóteredet is. Addig örülj, amíg nem kell viselni.
Ha nem koszos az üveg, nem rontja a látásodat.
Nem rontja. Szerintem jópofa dolog csináltatni ilyen nullás szemüveget (jó sok pénzért), de én, mint szemüveges, sokszor jobban örülnék, ha nem kéne, de az esetek többségében szívesen viselem.
én mecsináltattam a szemem 280000forintért, és azóta tudom hordani ezeket a divatos nulla dioptriás napcsemüvegeket. jó nagyon. Ha a napszemüveg nem árt akkor a sima üveg se árt. Amúgy a sima üveg ami tükrözõdésmentes és még további extrákai is tartalmaz nagyon drága ám


kicsit hülye kérdés, de igen
Neked premium service nem premium edition kell, a premium edition az alapjátékot is tartalmazza ami neked már megvan...
A kérdező hozzászólása: de nekem xbox 360ba van meg es abba csak a bf3 premium editiont lehet megvenni
Liveon lehet venni

Ha sima sim kártyám van azt át lehet valami átalíkítóval mickro simmé változtatni?

Legjobb válasz: Szerintem nem mert nagyból nem tudsz kisebbet csinálni. HA a telószám megtartása végett kérded, a szolgáltató ad egy mikro simet ugyanazzal a telefonszámmal mint a normál simed és talán még a számokat is át tudják pakolni. Nekem megoldották.

Szerintem nem mert nagyból nem tudsz kisebbet csinálni. HA a telószám megtartása végett kérded, a szolgáltató ad egy mikro simet ugyanazzal a telefonszámmal mint a normál simed és talán még a számokat is át tudják pakolni. Nekem megoldották.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a választ :)
Nekem is a nagyobb sim kártyám volt, de aztán váltottam telefont, amibe már micro-sim kártya kellett. A számomat nem akartam megváltoztatni, ezért fogtam magam, és én vágtam körbe a régi simet mikro kártyává. Semmi probléma nincs vele, azóta is azt használom. De egyébként GSM boltban körbe tudják neked vágni, ha te magad nem mered. :)
Miért nem lehet nagyból kisebbet csinálni, nagyból kisebbet mindig lehet, esetleg a kicsibõl nagyít, az necces egy kicsit
Mármint általánosságban. A sim kártyát pedig csak körbe kell vágni( lehet találni sablont a neten) és kész is a microsim A microsimbõl nagyobbat csinálni viszont csak adapterrel lehet (de lehet:-) )

Megtudná mondani nekem valaki, hogy miért nem engedi feltelepíteni a Counter Strike 1.6 Carbon 1.2-őt? Talán gond ha fent van a sima cs 1.6?

Legjobb válasz: Muszáj ezekhez a gyerekes skinekhez ragaszkodni? Kis pisis fegyók, de ha annyira akarod, akkor másold át a modelleket, meg az egyebeked a simába.

Muszáj ezekhez a gyerekes skinekhez ragaszkodni? Kis pisis fegyók, de ha annyira akarod, akkor másold át a modelleket, meg az egyebeked a simába.
A kérdező hozzászólása: Értem de nekem van egy olyan mániám, hogy az új skinek jobbak mint az alap. Minden game-nél így vagyok majdnem.

Mit csinálnak egy nyelvtanfolyamon? Ha nem kezdő szinten vagy, akkor átveszik újból a nyelvtant? Vagy csak sima feladatokat csinálnak? Ha problémám van, van lehetőségem kérdezni?

Köszönöm a választ

Legjobb válasz: Nem mindenhol veszik át a nyelvtant, mert sok idõ megy el vele, de ha nem jut eszedbe valami, akkor gyorsan átfutnak rajta. Nem harapják le a fejed. :) Vannak feladatok, közös munka, csoport munka, beszélgetés egy téma körül, stb. Általában próbálják változatosra csinálni az órákat. Kérdezni mindig tudsz, sõt általában szeretik is , ha kérdezel.

Nem mindenhol veszik át a nyelvtant, mert sok idõ megy el vele, de ha nem jut eszedbe valami, akkor gyorsan átfutnak rajta. Nem harapják le a fejed. :) Vannak feladatok, közös munka, csoport munka, beszélgetés egy téma körül, stb. Általában próbálják változatosra csinálni az órákat. Kérdezni mindig tudsz, sõt általában szeretik is , ha kérdezel.
Sok múlik azon, hogy a szintfelmérés megfelelõ volt e a tanfolyam megkezdése elõtt. Én az Euro English nyelvsuliba jártam, ahol a nyelvtani dolgokat a tanár beépítette az órákba és ott már használtuk is szóban. A tanár mindig segítõkész volt, még e-mailen is válaszolt ha volt kérdésem.

Ha bordűrrel van elválasztva egy fal felül világos alul sötét, vagy csak sima bordűr van közepén az tetszik?

mit gondoltok egy ilyen lakásról?

Legjobb válasz: engem nagyon taszít, ha bordûr van a falon. sokkal igényesebb, ízlésesebb technikák léteznek már arra, hogy 2féle színt jól tudj alkalmazni egy helyiségben.

engem nagyon taszít, ha bordûr van a falon. sokkal igényesebb, ízlésesebb technikák léteznek már arra, hogy 2féle színt jól tudj alkalmazni egy helyiségben.
Ha csak sima bordûr van, az nagyon nem tetszik. Olyan volt az albérletünkben is, mikor beköltöztünk, de inkább vállaltuk, hogy kifestjük a fõbérlõnek, csak ne kelljen azt nézni :D Ha alatta-fölötte más színû, akkor talán elmegy, de úgy sem feltétlen szép. Ha olcsó tapétán van, akkor tökmindegy, milyen, mindenképp ronda. Pontosabban még nem láttam belõle szépet. Egy helyen láttam elfogadhatót, itt egy szép gipszkarton bordûr választotta el a falat, és a két oldalán csak néhány árnyalattal tért el a festés. Az még viszonylag elfogadható számomra.
Nálunk a teljes fal "holland" narancs (ez a rendes neve) és bordúr van rajta körben mellmagasságban, hozzá színben harmonizáló , mintás! Szép!
Mert magában az alapjátékban is benne van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!