Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerult akkor a méhszájam nehezen (1 db)

Ha sikerult teherbeesnem, akkor a méhszájam nehezen elérheto és kemény?

Legjobb válasz: Szia! A méhszájról még az orvos sem tudja biztosan megállapítani a terhesség 6.-ik hetéig,hogy baba van-e,Te honnan tudnád?Ha megtudná az orvos állapítani,akkor mensikimaradás utáni napon már behívatna vizsgálatra.Annyi viszont biztos,hogy a hüvelybe nyúlkálással óvatosan,akármilyen sterilnek is hiszed a kezed,mert nem túl jó odabent bolygatni a dolgokat(nagyon könnyû a méhszájat plédául nagyobb körömmel felsérteni,és elfertõzni).Várd meg a mensid,mit mutat,addig pedig no para.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia! A méhszájról még az orvos sem tudja biztosan megállapítani a terhesség 6.-ik hetéig, hogy baba van-e, Te honnan tudnád?Ha megtudná az orvos állapítani, akkor mensikimaradás utáni napon már behívatna vizsgálatra.Annyi viszont biztos, hogy a hüvelybe nyúlkálással óvatosan, akármilyen sterilnek is hiszed a kezed, mert nem túl jó odabent bolygatni a dolgokat(nagyon könnyû a méhszájat plédául nagyobb körömmel felsérteni, és elfertõzni).Várd meg a mensid, mit mutat, addig pedig no para.Sok sikert.Egy öreg róka
Szerintem igen, nekem is olyan, még most is!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akinek késői ovuja van küldene hőgörbét?

3

Csomó a hasamban, lehet terhesség?

1 ÉVE H ELVETÉLTEM. AZ ORVOSOM IRT FEL CLOSTIBEGYT GYOGYSZERT MITÖL TEHERBE TUDOK ESNI, 3 HETE ABBA HAYGTAM.

9

A mellfeszülés, vagy fájdalom az folyamatosan fennáll ha valaki babát vár? Vagy nem minden nap egyformán intenzív? Van olyan nap, mikor nem is érzi valaki a mellfájdalmat, mégis babás?

7

Ha csak diétáznom és sportolnom kell, gyógyszert nem kaptam, akkor mit gondoltok, mennyi idő alatt sikerülhet teherbe esni?

PCOS-ám van,esetleg volt olyan,akinek úgyan igy volt? Mennyi idő után sikerült a baba v sikerült egyáltalán? Nekem most 3 hónapig várnom kell és ha nem jön össze akk kapni fogok gyógyszert.

3

Ciklus 17. napján ovu. Ma van a ciklus 29. napja, teszt negatív viszont napok óta hányok reggelente. Mi lehet?

Ma voltam háziorvosnál nem vagyok beteg.

4

Crinone hüvelygél tapasztalatok?

Vastagítja a méhnyálkahártyát,segíti a beágyazódást?Nekem az orvosom azt mondta,hogy este használjam lefekvés előtt majd.

1

Terhes vagyok? Október 28-án volt meg utoljára, a nemvárt napja után csináltam tesztet délutáni vizeletből, pozitív majd és azóta is amiket reggel vagy este csináltam pozitív. Van émelygés, mell feszülés, de pici kis has fájás is.

Milyen a hasfájás mekkora mértékű ami még belefér és betudható a terhességnek? Méh szalag nyúlás milyen?

71

X-epil szokott szellemcsíkos lenni?

Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggel megcsinált tesztemen megjelent egy halvány második csík,kb 10 percen belül. Tüneteim nincsenek,csak a mellem érzékeny egy kicsit. Az előző hónapokban ilyenkor már leszakadt a mellem, és szörnyen görcsölt a hasam. Ezek most nem jelentkeznek.

6

Mit ír az orvos a leletre, ha csak a terhesség gyanúja áll fenn? Ezt mindenképp feltüntetik? Hány hetes kortól képes észlelni, hogy esetleg van ott valami?

13

Tippeltek, hét, nem?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!