Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerult akkor a méhszájam nehezen (1 db)

Ha sikerult teherbeesnem, akkor a méhszájam nehezen elérheto és kemény?

Legjobb válasz: Szia! A méhszájról még az orvos sem tudja biztosan megállapítani a terhesség 6.-ik hetéig,hogy baba van-e,Te honnan tudnád?Ha megtudná az orvos állapítani,akkor mensikimaradás utáni napon már behívatna vizsgálatra.Annyi viszont biztos,hogy a hüvelybe nyúlkálással óvatosan,akármilyen sterilnek is hiszed a kezed,mert nem túl jó odabent bolygatni a dolgokat(nagyon könnyû a méhszájat plédául nagyobb körömmel felsérteni,és elfertõzni).Várd meg a mensid,mit mutat,addig pedig no para.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia! A méhszájról még az orvos sem tudja biztosan megállapítani a terhesség 6.-ik hetéig, hogy baba van-e, Te honnan tudnád?Ha megtudná az orvos állapítani, akkor mensikimaradás utáni napon már behívatna vizsgálatra.Annyi viszont biztos, hogy a hüvelybe nyúlkálással óvatosan, akármilyen sterilnek is hiszed a kezed, mert nem túl jó odabent bolygatni a dolgokat(nagyon könnyû a méhszájat plédául nagyobb körömmel felsérteni, és elfertõzni).Várd meg a mensid, mit mutat, addig pedig no para.Sok sikert.Egy öreg róka
Szerintem igen, nekem is olyan, még most is!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt, akinek több napos barna folyás babát jelzett?

1

Lehetek terhes?

Szeptember 26-án megjött, de elég gyenge volt, ma pedig szúr a bal oldali petefészkem meg fáj a mellbimbóm. Utoljára szept 21-én csináltam tesztet az negativ volt, együtt voltunk szept 22,24,27én meg okt 4én. Előfordulhat terhesség attól függetlenül, hogy megjött?

1

IR beteg vagyok a reggeli, vacsora és ebéd nem okoz gondot de a tízórai és az uzsonna nem jó megosztva csak a lassú CH jó nekem! Tudtok erre a két kisétkezésre ajánlani valamit?

6

17 éves vagyok és Teherbe estem egy 27 éves férfitól most mit csináljak?

16

Duphaston kúp mellett, ha nincs terhesség, és abbahagyom, megjön egyből a vérzés? és ha esetleg mégis van baba, akkor elmehet ha abbahagyom a gyógyszert?

Orvos írta ki, 10 napig kellett szednem, közben voltunk együtt a párommal. És ha esetleg összejött a baba, mert 27 én volt ovum, holnap kell abbahagynom a gyógyszert, ha baba van, mennyi az esély hogy megmarad?

2

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!