Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerult akkor a méhszájam (2 db)

Ha sikerult teherbeesnem, akkor a méhszájam nehezen elérheto és kemény?

Legjobb válasz: Szia! A méhszájról még az orvos sem tudja biztosan megállapítani a terhesség 6.-ik hetéig,hogy baba van-e,Te honnan tudnád?Ha megtudná az orvos állapítani,akkor mensikimaradás utáni napon már behívatna vizsgálatra.Annyi viszont biztos,hogy a hüvelybe nyúlkálással óvatosan,akármilyen sterilnek is hiszed a kezed,mert nem túl jó odabent bolygatni a dolgokat(nagyon könnyû a méhszájat plédául nagyobb körömmel felsérteni,és elfertõzni).Várd meg a mensid,mit mutat,addig pedig no para.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia! A méhszájról még az orvos sem tudja biztosan megállapítani a terhesség 6.-ik hetéig, hogy baba van-e, Te honnan tudnád?Ha megtudná az orvos állapítani, akkor mensikimaradás utáni napon már behívatna vizsgálatra.Annyi viszont biztos, hogy a hüvelybe nyúlkálással óvatosan, akármilyen sterilnek is hiszed a kezed, mert nem túl jó odabent bolygatni a dolgokat(nagyon könnyû a méhszájat plédául nagyobb körömmel felsérteni, és elfertõzni).Várd meg a mensid, mit mutat, addig pedig no para.Sok sikert.Egy öreg róka
Szerintem igen, nekem is olyan, még most is!

Ha 3 nappal mensi előtt könnyen elérem a méhszájam akkor nem sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Ezt még az orvos is alig tudná megállapítani, de három napot talán tudsz már várni..a nyúlkálással ne okozz magadnak felesleges fertõzéseket, egyéb gondokat. Sõt ha terhesgyanus vagy akkor a párodnak is mondd meg, hogy alaposan mossa meg a részeit szex elõtt, mert ha a méhszáj kinyílna, az mindig csak a dokinál derül ki. Ahogy a terhesség is csak orvosilag tapintható, egyébként kissé érdesedik a méh felülete ha terhes vagy,de nem tudnál úgy feküdni,és odanyúlni, hogy azt kitapintsad. Mindenképp arra utal ha a méhszáj közel esik a hüvelybemenethez, hogy a méhben történik valami, de az lehet gyulladás, mensi dolog, terhesség. Vegyél tesztet, és ha nem jön meg nézd meg!

Ezt még az orvos is alig tudná megállapítani, de három napot talán tudsz már várni..a nyúlkálással ne okozz magadnak felesleges fertõzéseket, egyéb gondokat. Sõt ha terhesgyanus vagy akkor a párodnak is mondd meg, hogy alaposan mossa meg a részeit szex elõtt, mert ha a méhszáj kinyílna, az mindig csak a dokinál derül ki. Ahogy a terhesség is csak orvosilag tapintható, egyébként kissé érdesedik a méh felülete ha terhes vagy, de nem tudnál úgy feküdni, és odanyúlni, hogy azt kitapintsad. Mindenképp arra utal ha a méhszáj közel esik a hüvelybemenethez, hogy a méhben történik valami, de az lehet gyulladás, mensi dolog, terhesség. Vegyél tesztet, és ha nem jön meg nézd meg!
Több helyen olvastam, hogy így nagyon nehéz messzemenõ következtetéseket levonni, mert komoly tapasztalat és a saját tested maximális ismerete sem biztos, hogy elég ahhoz, hogy megállapítsd, magasan, avagy nagyon lent van a méhszájad. Teljesen zárt, vagy kicsit nyitott stb. A "mihez képest" általános hiánya miatt ez nem egyszerû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!