Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerult akkor a (297 db)

Ha 11. napon volt pé-m akkor a 25. napon kéne megjöjjön ugye? Holnap lesz ez a nap ha sikerült akkor a qupido teszt már kimutatná reggeli pisiből?

Legjobb válasz: Elözõ vagyok! Én megértelek, mert én is hétvégére várom és már minden tünetet produkálok. Nem szabad. Probálom elterelni a gondolotaimat. A bizonytalanság a legrosszabb, mert ha az derül ki, hogy nem terhes az ember, akkor új hónap, új probálkozás, de igy..Nekem nagyon görcsölget a hasam, szerintem megfog jönni. Ezeket az érzéseket szoktam mensi elött is érezni, de legalább már megjönne. Lassan megy az idõ ilyenkor. :(

Elözõ vagyok! Én megértelek, mert én is hétvégére várom és már minden tünetet produkálok. Nem szabad. Probálom elterelni a gondolotaimat. A bizonytalanság a legrosszabb, mert ha az derül ki, hogy nem terhes az ember, akkor új hónap, új probálkozás, de igy..Nekem nagyon görcsölget a hasam, szerintem megfog jönni. Ezeket az érzéseket szoktam mensi elött is érezni, de legalább már megjönne. Lassan megy az idõ ilyenkor. :(
A kérdező hozzászólása: kérlek segítsetek!
Szia!Igen, 25.kéne megjönnie, de az még odébb van.Próbáld meg a tesztet, nem vesztessz vele semmit.Ha nem jön meg, csinálj egy terhességitesztet!Sok sikert!
Elméletileg akkor kellene megjönnie. Elméletileg. Az a biztos, ha még vársz a teszteléssel, mert lehet nem mutatja még. Igaz azért meg jó volna csinálni egy tesztet, mert minél tovább vársz, annál jobban beleéled magad a terhességbe és nagyobbat csalódsz. Olvastam írtál már sok kérdést, nagyon rá vagy görcsölve a dologra és ez nem jó! :(
A kérdező hozzászólása: De csak mióta tüneteim vannak!!Azóta vagyok kész teljesen!
Egyébként miért éppen qupido tesztet akarsz használni? Az már a korai terhességet is kimutatja?
Látom nem érkezett válasz, de gondolom azért qupidoval szeretne tesztelni a kérdezõ, mert az a legérzékenyebb, patikában kapható teszt. 10-es az érzékenysége.
Szerintem kimutatná! Nekem a nem várt elõtti délután a lily ami 25-ös kimutatta, így a 10-es biztos! Hajrá

Mit jelent? 25-én a őm 36.6, akkor volt elvileg pé, éreztem is a hasszurkát. Ma 36.4. Nyelv alatt mérem. Ha sikerült volna a baba (24, 25, 27-én együtt voltunk) akkor milyennek kéne lennie a hőnek?

Legjobb válasz: Szia! Ha már meg volt a péd, akkor a hõdnek magasabbnak kellene lennie, mert a progesteron szint emelkedése ezt váltja ki. Ugyan abban az idõben hõmérõzöl? Azt most még nem tudnád megállapítíni, hogy sikerült-e, hiszen még be sem ágyazódott. Állítólag, ha beágyazódás környékén a szokásos 37 körüli hõ még egy kicsit megugrik, mondjuk 1-2 tizedet a szokásoshoz képest, akkor már lehet sejteni valamit. Én is így voltam a múlt hónapban.

Szia! Ha már meg volt a péd, akkor a hõdnek magasabbnak kellene lennie, mert a progesteron szint emelkedése ezt váltja ki. Ugyan abban az idõben hõmérõzöl? Azt most még nem tudnád megállapítíni, hogy sikerült-e, hiszen még be sem ágyazódott. Állítólag, ha beágyazódás környékén a szokásos 37 körüli hõ még egy kicsit megugrik, mondjuk 1-2 tizedet a szokásoshoz képest, akkor már lehet sejteni valamit. Én is így voltam a múlt hónapban.

Embrio transzferem volt, és a köldökömnél szurkálásokat érzek mi lehet ez? Ha nem sikerült akkor a napokban fog megjönni.

Legjobb válasz: a köldöködnél lévõ szurkálásnak nem valószinû hogy van hozzá köze. A méhed szurkálhatna ami utalhat arra is hogy sikerült de a hormonok miatt stzinte mindnekinek szoktak lenni ilyen tünetek.

a köldöködnél lévõ szurkálásnak nem valószinû hogy van hozzá köze. A méhed szurkálhatna ami utalhat arra is hogy sikerült de a hormonok miatt stzinte mindnekinek szoktak lenni ilyen tünetek.
A kérdező hozzászólása: petefészek szurkám az van, csak ez a köldök szurka most jelentkezett ilyet még nem éreztem.
Szia! Én ugyanezt éreztem a beágyazódásnál. Sok sikert kívánok Neked!


A párommal nagyon szeretnénk egy babát, ami most lehet sikerült!? Ha sikerült akkor 2 hetes és 6 napos vagyok a kalkulátor szerint. A hasamban alul ilyen nyomodást érzek és nagyon kemény pár napja.

Szédülgetek, szagérzékeny és fáradékony vagyok. Néha émelygek is. Ezek lehetnek a tünetek? A nyomodás mitől lehet?

Legjobb válasz: ezek a tünetek elég koraiak lennének. késõbb szoktak jelentkezni, nem azonnal. a nyomódásra nincs tippem. de remélem összejött, vagy hamarosan összejön a baba :)

ezek a tünetek elég koraiak lennének. késõbb szoktak jelentkezni, nem azonnal. a nyomódásra nincs tippem. de remélem összejött, vagy hamarosan összejön a baba :)
A kérdező hozzászólása: rendben koszonom szepen mindenkinek :) akkor majd megirom az eredményt:) ))))
amikor nagyon akartam a babát én minden tünetet produkáltam, aminek köze van a terhességhez, pedig nem is voltam az...várj 5.ig!
hát igen akkor a terhességi tüneteket még nem is érezheted. nem lehet hogy már annyira akarod hogy baba legyen , hogy már beképzeled a tüneteket?
ha szeptember 5-dikere varod akkor meg be sem agyazodott es meg tesztelni is korai, a tunetek meg vagy a nagy akarastol vannak vagy siman valami virust szedtel ossze. Majd szeptember 5-diken tesztelj, addig meg lazits, mert ha ennyire gorcsosen akarod csak nehezebben fog osszejonni.
A kérdező hozzászólása: Hmmm, hát koszonom szepen! 5.-én kellene. Most egy picit szuro erzest erzek ugyanott alul de a jobb oldalon. Nem tudom mitol lehet ez.
Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj. Az lenne a legjobb, ha várnál 2-3 napos késést, mert akkor már tuti kimutatja. Sajnos a tünetek sokszor becsapósak. Drukkolok!
1. vagyok: mikor kéne megjönnie? mert az elmaradt mensi 1. napján már biztosat mutat a teszt.
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát nem tudom én sem . Ha holnap tesztelek egyet az korai lenne? Annyira izgatott vagyok! És ha esetleg negativ lenne attol még nem biztos, hogy nincs baba ugye?
drukkolok hogy összejöjjön. bár 2 hetes terhesség nincs..-mert amikor késik a mensid és kiderül hogy babát vársz-azt már 4 hetesnek számolják.(akkor is ha valójában nem 4 hete vagy terhes) a legegyszerûbb ha tesztet csinálsz! a nyomódást nem igazán értem, és a haskeményedést sem. nekem egyiknél sem voltak ilyen tüneteim
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs tippem. Keresztlányom édesanyja azt mondta, hogy neki azt mondta az orvos, hogy a méhe most fedezi fel, hogy lakoja van és most probal alkalmazkodni. Nagyon remélem ez tényleg igy van! Én lennék a legboldogabb!
úgy kell számolni, hogy az utolósó menzesztõl, vagyis mivel elvileg utána két héttel van a peteérés, amikor nem jön meg, akkor még csak 2 hetes vagy, de 4 hetesnek mondják.Ez nálnuk azért volt fura, mert nászéjszakán estem teherbe, és amikor mondtuk, hogy hány hetes, a "konzervatív rokonok" akik számoltak (és nem tudták, hogy így számolják), azt hitték, "elõre jött a baba"

Ha az Ollie még 4 hónap alatt se sikerült, akkor a nehezebb trükköket is hasonlóan sokáig fog tartani elsajátítani?

Legjobb válasz: Igen sokkal tovább fog tartani..,,nézz trük tippeket youtubeon

Igen sokkal tovább fog tartani.., , nézz trük tippeket youtubeon
A kérdező hozzászólása: De aki már jól tud Ollie-zni, meg úgy általában deszkázni, az meg tudná mondani hogy mit csinálok rosszul?
nincsenek telepatikus képességeink hogy csak így megmondjuk. kitartás.
A kérdező hozzászólása: Hát de csak lehet látni hogy mit csinál rosszul az illetõ? :D
és mi szerinted látjuk?!
ha 4hónapig tartott az olliet elsajátítani akkor vagy b*sztál az egészre, vagy ezt nem neked találták ki...
A kérdező hozzászólása: Sztem ha napi 3 órát deszkáztam (igaz nem minden nap), meg a tanulást is emiatt hanyagoltam, akkor a "basztam rá" kizárható :D

Az LH szint hogy változik, ha sikerült megtermékenyülni a petesejtnek? Leesik? Ha utána ovu-tesztelek, akkor pozitívat fog mutatni?

Legjobb válasz: Az LH teszttel való "jós" tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség miatt termelõdõ HCG hormon egymással genetikailag rokon. A hasonló kémiai szerkezet miatt a HCG hormon keresztreakciót adhat az LH teszttel. Több napon keresztül kell LH tesztelni és ha a csík erõsödik az utalhat terhességre. De azt is tudni kell, hogy sok az álpozitív jósteszt. Van akinek a szervezetében a peteéréstõl függetlenül is lehet valamennyi LH hormon, ezért nem lehet tudni, hogy az LH hormonra, vagy a HCG-re reagál a teszt.

Az LH teszttel való "jós" tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség miatt termelõdõ HCG hormon egymással genetikailag rokon. A hasonló kémiai szerkezet miatt a HCG hormon keresztreakciót adhat az LH teszttel. Több napon keresztül kell LH tesztelni és ha a csík erõsödik az utalhat terhességre. De azt is tudni kell, hogy sok az álpozitív jósteszt. Van akinek a szervezetében a peteéréstõl függetlenül is lehet valamennyi LH hormon, ezért nem lehet tudni, hogy az LH hormonra, vagy a HCG-re reagál a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint az jó ha magasan marad az LH? Félig lehet örülni neki?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)

Ha komplex nyelvvizsgára mentem de csak a szóbeli sikerült, akkor a bizonyítványt mikor kapom meg?

Legjobb válasz: eredményközlés után kb. 1 hónap. De mindenképpen nézd meg az adott nyelvvizsgaközpontnál, hogy adnak-e ki külön szóbeli bizonyítványt, mert nem mindenhol adnak!

eredményközlés után kb. 1 hónap. De mindenképpen nézd meg az adott nyelvvizsgaközpontnál, hogy adnak-e ki külön szóbeli bizonyítványt, mert nem mindenhol adnak!
a nyelv munkán függ minden
Ez az Mi meg honnét tudjuk Minek van a nyelvvizsga központnak honlapja (meg elérhetõsége)
Vizsgától számítva olyan két hónapnyi idõ

Ha az átlaghőm 36, 3 akkor a 36, 7-36, 8 már jó? Ha így marad és nem jön meg ebből már lehet babára következtetni? Nem kellene feljebb mennie ha sikerült volna? A hétvégére nem várom.

Legjobb válasz: "Ha így marad és nem jön meg ebbõl már lehet babára következtetni?" igy igaz. nem feltétlen mindenkinek magas a hõje a 36,7-8-9 is tökéletes.

"Ha így marad és nem jön meg ebbõl már lehet babára következtetni?" igy igaz. nem feltétlen mindenkinek magas a hõje a 36, 7-8-9 is tökéletes.
Ahogy az elsõ válaszoló írta, tökéletes a hõ, nem kell 37 fölé menni, nekem sem ment.Nekem 36.8 volt, tudtam hogy baba van, másnap a teszt is kimutatta. Azóta a nyolc hós a fiam:-)

Ma reggel ugrott 36-ról, 36, 5-re a hőm, ha sikerült, akkor elvileg holnap lesz a beágyazódás vége! Lehet hogy végre terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hõmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszõrepedés. Merthogy a hõm. a tüszõrepedést követõ 1-5 napon belül megemelkedik 0,2-0,5 fokot. Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?

Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hõmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszõrepedés. Merthogy a hõm. a tüszõrepedést követõ 1-5 napon belül megemelkedik 0, 2-0, 5 fokot. Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy másik megemelkedés, mert a mikroszkópom szerint febr.10-én volt a peteérésem, vagyis a 14.napon! jövõ hét csütörtökön kell megjönnie!Szerinted mi ez?
Akkor ha jól számolom, 32 naposak a ciklusaid... Akkor ma a 23. napon vagy? Ha ez így van, akkor nem lehetett a 14. napon a peteérésed, elvileg neked a 32-14 = 18. napon, kellene lennie a tüszõrepedésednek. Persze ez nem mindig 100%. A mikroszkópról meg csak annyit, hogy nekem egy ciklus alatt többször is mutat némi páfrányt 1-2 napig, aztán amikor tényleg peteérésem van, akkor 4-5 napig totál páfrány az egész. A hõmérõzésbõl akkor tudnál igazán következtetéseket levonni, ha a ciklusod elsõ napjától kezdve mérnéd, és akkor látnád az egész görbét egyben. Szerintem a 36, 5 második emelkedésnek kicsit kevés, mert akkor az alaphõd a ciklus elsõ felében bazi alacsony kell legyen, mondjuk 35, 7-35, 8 körül. Nekem az alaphõm 36-36, 1 szokott lenni és a tüszõrepedés után emelkedik 36, 5-36, 6-ra. Szóval szerinem ez még nálad csak egy kicsit megcsúszott tüszõrepi volt.
Szerintem sem akkor volt tüszõrepedésed.Amúgy a mikroszkópról csak annyit, hogy nem akkor mutatott páfrányt amikor tényleg peteérésem van.A hõm és az ultrahang rá a bizonyítékom.Szóval nem hinném hogy terhes vagy.Túl alacsony is a hõd.
Szia.Én hõmérõztem fél évig, és volt a pg53-am is, ami nem megbízható. Egy a lényeg, ha minden rendbe van a pé-sel, akkor a ciklus második felébe 37 körüli a hõd, és ha babás vagy , nem esik le, hanem akár 37, 2-4 ig is fõl megy. A ciklus elõtt alacsonyabb, olyan 36, 2-5 körüli és a pé követõen fõl ugrik 37 körülire, ez a normális. Amúgy ha ciklus elejétõl végig csinálod egy görbe alapján és megmutatod a nõgyóinak, akkor õ megmondja neked hogy volt-e pé vagy nem. A 36, 5 az nem terhesség ahoz nagyon alacsony, én 31 hetes vagyok, és a 7.héten mentem orvoshoz és 37.4 volt a hõm a teszt pedig pozitív volt. Azért drukkolok.
A kérdező hozzászólása: 31 napos a ciklusom, és biztos, hogy a 14. naptól volt peteérés, mert azt éreztem a hasszúrkán is, meg kimutatta a Maybe béby mikroszkópom!Szerintem a Pg53 nem ér semmit!A hõm egész hónapban más volt, ezért arra nem is alapoztam!Azóta is vegyes mintázatot mutat a mikroszkópom, ezért merem azt remélni, hogy talán sikerült!
Ha a hõd minden nap más az nem jó. Vagy a lázmérõd nem jó????? Nekem a 3. mért jót. A 36, 5 nagyon kevés a terhességhez, én írtam a pg53-at, de pl én használtam ovul tesztet, és ahoz azonosítottam a hõmet. Nekem pé után sose volt alacsonyabb 37-nél. Én azt mondom hogy egy görbével menj dokihoz, ha minden nap más a hõd, és a ciklusod második felébe se tartósan magas, el fog küldeni hormon vizsgálatra, és ott kiderül hogy hol a bibi. Nálam is így vették észre, és a magas inzulinom miatt nem volt pé. Kezelés után 2 hónappal pocaklakóm van.

Most megyek egyetemre. Ha a félév végén egy vizsgám nem sikerül, és apótvizsgák sem sikerülnek, akkor a félévet ismételnem kell?

Legjobb válasz: Annyival kiegészíteném az elõttem szólót, hogy egy tárgyból maximum 6 alkalommal mehetsz el vizsgázni, és legfeljebb a hatodiknak sikerülnie kell, különben eltanácsolnak az adott intézménytõl. (Ezúton is csókolom kedves Rózsát!)

Annyival kiegészíteném az elõttem szólót, hogy egy tárgyból maximum 6 alkalommal mehetsz el vizsgázni, és legfeljebb a hatodiknak sikerülnie kell, különben eltanácsolnak az adott intézménytõl. (Ezúton is csókolom kedves Rózsát!)
dehogy kell! ami egyszer teljesítve van, az már örökké megmarad. senki sem veheti el tõled. :-) csak azt az egy tárgyat kell majd újra felvenned. persze, ha arra pont épülne valami, akkor azzal csúszol.
Nem 6X mehetsz el vizsgázni, hanem 3X3, tehát 3X veheted fel a tárgyat és mivel félévenként 3 vizsgalehetõséged van, így összesen 9 vizsgalehetõséged
Nem, akkor jövõre újra felveszed. Nem rúgnak ki olyan hamar. Élõszõr is ha sok vizsgád nem sikerül akkor is elõször átkerülsz fizetõsre. Egy tantárgyat 3X fel lehet venni ami 3X3 vizsgát jelent. Így ha nagyon akarod sikerülni fog. De ha épül rá akkor a ráépülõt nem tudod felvenni és csúszol.
Félévet nem kell ismételned, mivel kreditrendszer van, csak a tárgyat kell ismételned. Ha indul következõ félévben (akkor szerencséd van) felveszed, de a ráépülõket nyilván nem tudod. Ez nem jelenti azt hogy mindenképpen csúszni fogsz az egyetem végével, ha szerencséd van be tudod hozni a lemaradást.
Hogy be tudod-e hozni, az attól függ, h a ráépülõ tárgyakra mi épül. Nekünk nagyon szívás ilyen szempontból, mert 2. féléves tárgyra (buktató tárgy) 7 másik épül 3. flélvbe, azokra meg megint külön az összes többi, szóval ha az a z 1 nem sikerül, akkor kötelezõ tárgyat nem igen tudsz felvenni
Részben intézményfüggõ. Nálunk pl. egy tárgyból max. 2-szer mehetsz el vizsgázni, de van, ahol mehetsz többször is, csak akkor már fizetni kell. Ha nem sikerül, akkor azt a tárgyat fel kell venned újra, amikor meghirdetik, ha szerencséd van, akkor a következõ félévben. A gond akkor van, ha erre a tárgyra ráépül más is, mert akkor azokat nem tudod addig felvenni, amíg ezt a tárgyat meg nem csináltad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!