Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerult akkor (390 db)

A párommal nagyon szeretnénk egy babát, ami most lehet sikerült!? Ha sikerült akkor 2 hetes és 6 napos vagyok a kalkulátor szerint. A hasamban alul ilyen nyomodást érzek és nagyon kemény pár napja.

Szédülgetek, szagérzékeny és fáradékony vagyok. Néha émelygek is. Ezek lehetnek a tünetek? A nyomodás mitől lehet?

Legjobb válasz: ezek a tünetek elég koraiak lennének. késõbb szoktak jelentkezni, nem azonnal. a nyomódásra nincs tippem. de remélem összejött, vagy hamarosan összejön a baba :)

ezek a tünetek elég koraiak lennének. késõbb szoktak jelentkezni, nem azonnal. a nyomódásra nincs tippem. de remélem összejött, vagy hamarosan összejön a baba :)
A kérdező hozzászólása: rendben koszonom szepen mindenkinek :) akkor majd megirom az eredményt:) ))))
amikor nagyon akartam a babát én minden tünetet produkáltam, aminek köze van a terhességhez, pedig nem is voltam az...várj 5.ig!
hát igen akkor a terhességi tüneteket még nem is érezheted. nem lehet hogy már annyira akarod hogy baba legyen , hogy már beképzeled a tüneteket?
ha szeptember 5-dikere varod akkor meg be sem agyazodott es meg tesztelni is korai, a tunetek meg vagy a nagy akarastol vannak vagy siman valami virust szedtel ossze. Majd szeptember 5-diken tesztelj, addig meg lazits, mert ha ennyire gorcsosen akarod csak nehezebben fog osszejonni.
A kérdező hozzászólása: Hmmm, hát koszonom szepen! 5.-én kellene. Most egy picit szuro erzest erzek ugyanott alul de a jobb oldalon. Nem tudom mitol lehet ez.
Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj. Az lenne a legjobb, ha várnál 2-3 napos késést, mert akkor már tuti kimutatja. Sajnos a tünetek sokszor becsapósak. Drukkolok!
1. vagyok: mikor kéne megjönnie? mert az elmaradt mensi 1. napján már biztosat mutat a teszt.
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát nem tudom én sem . Ha holnap tesztelek egyet az korai lenne? Annyira izgatott vagyok! És ha esetleg negativ lenne attol még nem biztos, hogy nincs baba ugye?
drukkolok hogy összejöjjön. bár 2 hetes terhesség nincs..-mert amikor késik a mensid és kiderül hogy babát vársz-azt már 4 hetesnek számolják.(akkor is ha valójában nem 4 hete vagy terhes) a legegyszerûbb ha tesztet csinálsz! a nyomódást nem igazán értem, és a haskeményedést sem. nekem egyiknél sem voltak ilyen tüneteim
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs tippem. Keresztlányom édesanyja azt mondta, hogy neki azt mondta az orvos, hogy a méhe most fedezi fel, hogy lakoja van és most probal alkalmazkodni. Nagyon remélem ez tényleg igy van! Én lennék a legboldogabb!
úgy kell számolni, hogy az utolósó menzesztõl, vagyis mivel elvileg utána két héttel van a peteérés, amikor nem jön meg, akkor még csak 2 hetes vagy, de 4 hetesnek mondják.Ez nálnuk azért volt fura, mert nászéjszakán estem teherbe, és amikor mondtuk, hogy hány hetes, a "konzervatív rokonok" akik számoltak (és nem tudták, hogy így számolják), azt hitték, "elõre jött a baba"

Pincérnek érdemes elmennem tanulni? és ha sikerült akkor szeretnék német országba kimenni dolgozni. Ott jól el lehet helyezkedni pincérként?

Legjobb válasz: A pincér szakma eléggé talpalós meló, ha bírod azt, hogy idõnként bemész egy rendezvényre tízkor, és másnap délelõtt mész haza, miután minden a helyére került. Ha naponta nem vészes számodra, hogy térdig lejárod a lábad. Ha bírod azt, hogy néhány bunkó vendég megaláz, anélkül, hogy visszaszólnál. Ha kedves, mézes-mázos tudsz lenni, mikor legszívesebben felrobbannál. Akkor hajrá! Külföldre csak akkor érdemes kimenned, ha jól beszéled az adott nyelvet. Akkor is inkább hajóra próbálkozz, jobban fizet, változatosabb a meló.

A pincér szakma eléggé talpalós meló, ha bírod azt, hogy idõnként bemész egy rendezvényre tízkor, és másnap délelõtt mész haza, miután minden a helyére került. Ha naponta nem vészes számodra, hogy térdig lejárod a lábad. Ha bírod azt, hogy néhány bunkó vendég megaláz, anélkül, hogy visszaszólnál. Ha kedves, mézes-mázos tudsz lenni, mikor legszívesebben felrobbannál. Akkor hajrá! Külföldre csak akkor érdemes kimenned, ha jól beszéled az adott nyelvet. Akkor is inkább hajóra próbálkozz, jobban fizet, változatosabb a meló.
az elõzõ ne vegye el a kedved, elég negatívan áll a dolgokhoz, biztos nem szeret dolgozni :) . Sztem érdemes pincérnek tanulni mivel mindig és szinte mindenhol van rá kereslet. Németországba megéri kimenni ezzel a szakmával.
Van akinek van van akinek nincs....
Szia! Semmiféle folyás nem törvényszerû, itt az oldalon sokan azt hiszik, hogy a folyás elõjele bárminek is, pedig nem. A beágyazódást pedig nagyon ritkán kíséri bármi nemû vérzés. Ha valakinek nem a menstruáció idejében van vérzése, az szinte mindig gondot jelent, a közti vérzések nem normális dolgok. Szóval sokan tapasztalnak terhesség kezdetén illetve végig tojásfehérje szerû nyákot, de ez nem függ össze a babával. Nyugodj meg, akármilyen folyásod is van, vagy ha nincs, egyik sem zárja ki a terhességet :)
Tökéletesen igaza van az elõttem szólónak, így már nem nekem kell kifejteni. NINCS KÖTELEZÕ FOLYÁS!!! Nem vagyunk egyformák!!!
Nekem az az elméletem, hogy magadhoz képest kell viszonyítani!Tehát ha nem szokott semmilyen folyásod lenni, most viszont van...vagy ha lenni szokott, és most nincs...akkor talán.Legalábbis nálam ez jött be!Minden tünetet csak és kizárólag magamnhoz mértem! És tényleg, mensi elõtt szokott lenni vizes folyásom.Nem sok, de azért észrevehetõ.Mikor terhes lettem, az volt a furcsa, hogy abszolút száraz voltam!Mindenki írta itt is, hogy akkor biztos nem sikerült, mert fehér krémes folyás kell, meg ilyenek...De nekem lett igazam! :) Tehát a jótanács:Csak magadhoz viszonyíts!Sok sikert!

Ha 11. napon volt pé-m akkor a 25. napon kéne megjöjjön ugye? Holnap lesz ez a nap ha sikerült akkor a qupido teszt már kimutatná reggeli pisiből?

Legjobb válasz: Elözõ vagyok! Én megértelek, mert én is hétvégére várom és már minden tünetet produkálok. Nem szabad. Probálom elterelni a gondolotaimat. A bizonytalanság a legrosszabb, mert ha az derül ki, hogy nem terhes az ember, akkor új hónap, új probálkozás, de igy..Nekem nagyon görcsölget a hasam, szerintem megfog jönni. Ezeket az érzéseket szoktam mensi elött is érezni, de legalább már megjönne. Lassan megy az idõ ilyenkor. :(

Elözõ vagyok! Én megértelek, mert én is hétvégére várom és már minden tünetet produkálok. Nem szabad. Probálom elterelni a gondolotaimat. A bizonytalanság a legrosszabb, mert ha az derül ki, hogy nem terhes az ember, akkor új hónap, új probálkozás, de igy..Nekem nagyon görcsölget a hasam, szerintem megfog jönni. Ezeket az érzéseket szoktam mensi elött is érezni, de legalább már megjönne. Lassan megy az idõ ilyenkor. :(
A kérdező hozzászólása: kérlek segítsetek!
Szia!Igen, 25.kéne megjönnie, de az még odébb van.Próbáld meg a tesztet, nem vesztessz vele semmit.Ha nem jön meg, csinálj egy terhességitesztet!Sok sikert!
Elméletileg akkor kellene megjönnie. Elméletileg. Az a biztos, ha még vársz a teszteléssel, mert lehet nem mutatja még. Igaz azért meg jó volna csinálni egy tesztet, mert minél tovább vársz, annál jobban beleéled magad a terhességbe és nagyobbat csalódsz. Olvastam írtál már sok kérdést, nagyon rá vagy görcsölve a dologra és ez nem jó! :(
A kérdező hozzászólása: De csak mióta tüneteim vannak!!Azóta vagyok kész teljesen!
Egyébként miért éppen qupido tesztet akarsz használni? Az már a korai terhességet is kimutatja?
Látom nem érkezett válasz, de gondolom azért qupidoval szeretne tesztelni a kérdezõ, mert az a legérzékenyebb, patikában kapható teszt. 10-es az érzékenysége.
Szerintem kimutatná! Nekem a nem várt elõtti délután a lily ami 25-ös kimutatta, így a 10-es biztos! Hajrá

Ha mi 9-én voltunk együtt akkor és esetleg ha sikerült akkor mikor jöhetnek az első tünetek?

Mennyi id? elteltével?

Legjobb válasz: szia ez mindenkinek más. lehet hogy holnaptól hányingered lesz de lehet hogy nem lesz semmi tüneted. a legesélyesebb mégis a menstruáció elõtti egy két nap illetve az utána lévõ hetek.

szia ez mindenkinek más. lehet hogy holnaptól hányingered lesz de lehet hogy nem lesz semmi tüneted. a legesélyesebb mégis a menstruáció elõtti egy két nap illetve az utána lévõ hetek.
A tegnapi 9.-re gondolsz ??? Turelem !!! Akkor még van kb. 2 heted hogy valami legyen. Jovo héten lenne mégcsak a beágyazódás aztán ha már elmaradt a menzid akkor kezdhetsz gyanakodni :o).

Ma reggel ugrott 36-ról, 36, 5-re a hőm, ha sikerült, akkor elvileg holnap lesz a beágyazódás vége! Lehet hogy végre terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hõmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszõrepedés. Merthogy a hõm. a tüszõrepedést követõ 1-5 napon belül megemelkedik 0,2-0,5 fokot. Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?

Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hõmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszõrepedés. Merthogy a hõm. a tüszõrepedést követõ 1-5 napon belül megemelkedik 0, 2-0, 5 fokot. Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy másik megemelkedés, mert a mikroszkópom szerint febr.10-én volt a peteérésem, vagyis a 14.napon! jövõ hét csütörtökön kell megjönnie!Szerinted mi ez?
Akkor ha jól számolom, 32 naposak a ciklusaid... Akkor ma a 23. napon vagy? Ha ez így van, akkor nem lehetett a 14. napon a peteérésed, elvileg neked a 32-14 = 18. napon, kellene lennie a tüszõrepedésednek. Persze ez nem mindig 100%. A mikroszkópról meg csak annyit, hogy nekem egy ciklus alatt többször is mutat némi páfrányt 1-2 napig, aztán amikor tényleg peteérésem van, akkor 4-5 napig totál páfrány az egész. A hõmérõzésbõl akkor tudnál igazán következtetéseket levonni, ha a ciklusod elsõ napjától kezdve mérnéd, és akkor látnád az egész görbét egyben. Szerintem a 36, 5 második emelkedésnek kicsit kevés, mert akkor az alaphõd a ciklus elsõ felében bazi alacsony kell legyen, mondjuk 35, 7-35, 8 körül. Nekem az alaphõm 36-36, 1 szokott lenni és a tüszõrepedés után emelkedik 36, 5-36, 6-ra. Szóval szerinem ez még nálad csak egy kicsit megcsúszott tüszõrepi volt.
Szerintem sem akkor volt tüszõrepedésed.Amúgy a mikroszkópról csak annyit, hogy nem akkor mutatott páfrányt amikor tényleg peteérésem van.A hõm és az ultrahang rá a bizonyítékom.Szóval nem hinném hogy terhes vagy.Túl alacsony is a hõd.
Szia.Én hõmérõztem fél évig, és volt a pg53-am is, ami nem megbízható. Egy a lényeg, ha minden rendbe van a pé-sel, akkor a ciklus második felébe 37 körüli a hõd, és ha babás vagy , nem esik le, hanem akár 37, 2-4 ig is fõl megy. A ciklus elõtt alacsonyabb, olyan 36, 2-5 körüli és a pé követõen fõl ugrik 37 körülire, ez a normális. Amúgy ha ciklus elejétõl végig csinálod egy görbe alapján és megmutatod a nõgyóinak, akkor õ megmondja neked hogy volt-e pé vagy nem. A 36, 5 az nem terhesség ahoz nagyon alacsony, én 31 hetes vagyok, és a 7.héten mentem orvoshoz és 37.4 volt a hõm a teszt pedig pozitív volt. Azért drukkolok.
A kérdező hozzászólása: 31 napos a ciklusom, és biztos, hogy a 14. naptól volt peteérés, mert azt éreztem a hasszúrkán is, meg kimutatta a Maybe béby mikroszkópom!Szerintem a Pg53 nem ér semmit!A hõm egész hónapban más volt, ezért arra nem is alapoztam!Azóta is vegyes mintázatot mutat a mikroszkópom, ezért merem azt remélni, hogy talán sikerült!
Ha a hõd minden nap más az nem jó. Vagy a lázmérõd nem jó????? Nekem a 3. mért jót. A 36, 5 nagyon kevés a terhességhez, én írtam a pg53-at, de pl én használtam ovul tesztet, és ahoz azonosítottam a hõmet. Nekem pé után sose volt alacsonyabb 37-nél. Én azt mondom hogy egy görbével menj dokihoz, ha minden nap más a hõd, és a ciklusod második felébe se tartósan magas, el fog küldeni hormon vizsgálatra, és ott kiderül hogy hol a bibi. Nálam is így vették észre, és a magas inzulinom miatt nem volt pé. Kezelés után 2 hónappal pocaklakóm van.

Facelle teszttel teszteltem, ha sikerült, akkor kb 6. hétben lehetek? Menstruációm volt, de több, mint egy hét késéssel jött meg és rövidebb, kevesebb volt, és nem darabos. Bővebben lent.

A furcsa mensi miatt teszteltem, és ugyan id? után, de ilyen lett a tesztem délutáni mintából:

Legjobb válasz: akkor lehet korai vetélésed volt, és már ürül a hcg-d. Azért próbálj, drukkolok! 14+4 km

akkor lehet korai vetélésed volt, és már ürül a hcg-d. Azért próbálj, drukkolok! 14+4 km
Szia Hogy vagy:Lettt babád?
na hari de ez szellemcsíknak látom...mivel nem rószaszin, nincs szine, és iszonyuhalvány ahhoz hogy 6 hete s legyél, akkor már ki kéne ugrania a csíknak a tesztbõl ne hari :(
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom. :) Épp azért tettem fel a kérdést és a képeket, hogy aki esetleg profi tesztelõ, mondjon véleményt. Lehet, hogy azért megpróbálok a napokban egy újabb tesztet reggeli pisibõl, hogy 100%-os választ kapjak. Egyébként életben nem szürke, hanem rózsaszín, sajna nem túl jó a fényképezõgépünk.
Pár nap múlva csinálj egy másik tesztet! Szerintem sem pozi. :( De drukkolok, hogy az legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És a drukkot is, bár nem történik akkor sem baj, ha nem pozitív. Ha viszont az, akkor gyorsan be kell szereznem a szükséges vitaminokat.

17-én vagy18-án volt peteérésem, tehát ha sikerült akkor most vagyok a 6. vagy 7. napon, és nagyon krémes fehér folyásom van már kb.4 napja (bár ma kicsit kevesebb) és ma kicsit gyengének érzem magam, ez jó lehet?

úgy érzem nincs er? a testembe és csak feküdni akarok,ezt nem értem mert nem szoktam ilyen lenni:S

Legjobb válasz: A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.

A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.
Nekem a folyás csak a 11-12. napon kezdõdött és a tünetek is koraiak ahhoz, hogy egy esetleges terhesség okozza!!De persze még bármi lehet!;)
Napra pontosan ott tartok ahol te! Ma nagyon fájt a derekam, görcsöltem picit és rám nem jellemzõ módon egész nap ásítoztam. Remélem, hogy oka is volt... :) ))

Ha sikerült a baba, akkor ovuláció után kb.3-4 nappal milyennek kell lennie a folyásnak, akinek sikerült mit tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Ovu után 3-4 nappal még nincs baba! Akkor még mindegy,hogy milyen a folyás, mert nem attól van,hogy sikerült, vagy nem sikerült!

Ovu után 3-4 nappal még nincs baba! Akkor még mindegy, hogy milyen a folyás, mert nem attól van, hogy sikerült, vagy nem sikerült!

Ha az írásbelim (érettségi) jól sikerült, akkor van esélyem, hogy szóbelin átmenjek?

Nem készültem írásbelire se és 46%os lett a töri, a magyar meg 68%.

Legjobb válasz: Nekem volt olyan ismerõsöm akinek az írásbelije egész jól sikerült, de szóbelin megbukott, mert õ is bízott abban hogy nem bukhat meg, ha az írásbelije jó lett. A szóbelinél is minimum el kell érned a 20%-ot a tudásoddal, ha pedig semmit sem tudsz, akkor nagyon egyszerûen megbuktathatnak. Nem sûrûn fordul mondjuk elõ, hogy valakit meghúznak érettségin, de ha tényleg most állsz neki belenézni a tételekbe, akkor igencsak elcsúszhatsz a jégen..

Nekem volt olyan ismerõsöm akinek az írásbelije egész jól sikerült, de szóbelin megbukott, mert õ is bízott abban hogy nem bukhat meg, ha az írásbelije jó lett. A szóbelinél is minimum el kell érned a 20%-ot a tudásoddal, ha pedig semmit sem tudsz, akkor nagyon egyszerûen megbuktathatnak. Nem sûrûn fordul mondjuk elõ, hogy valakit meghúznak érettségin, de ha tényleg most állsz neki belenézni a tételekbe, akkor igencsak elcsúszhatsz a jégen..
Megbukhatsz, de nem 20, hanem 10%-ot kell elérned. A lényeg, hogy tanulj meg mindegyik tételbõl 3 mondatot, dobj hozzá valami körítést és kész. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!