Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerült teherbeesés és (7 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Még kb 4nap és megtudom, hogy sikerült-e a baba!Jó egészséget:)
Én a lányommal voltam terhes amikor magas lázam volt napokig. Annyira fiatal terhesség volt, hogy csak a láz és betegség elmúlása után tudtam meg, hogy babás vagyok.Gyszert is szedtem, de szerencsére nem lett semmi baja.

Ha sikerült a teherbeesés és én forró vízben áztatom maga, akkor lehet baja a csöppségnek?

Próbálkozunk a picivel és az lenne a kérdésem, hogy én nagyon szeretem a forró fürd?zést...és ha nem tudom hogy sikerült a bébi és én forró vízbe áztatom magam.....akkor lehet baja a csöppségnek???

Legjobb válasz: Lehet!!! Mondjuk elvetéled! A forró viz vérbõséget okoz,úgyhogy ha tényleg gyereket akarsz hagyj fel eme szokásoddal ill. csak max.37 fokosban fürödj,esetleg zuhanyozz!

Lehet!!! Mondjuk elvetéled! A forró viz vérbõséget okoz, úgyhogy ha tényleg gyereket akarsz hagyj fel eme szokásoddal ill. csak max.37 fokosban fürödj, esetleg zuhanyozz!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, vérbõséget okoz és könnyen elvetélhetsz!!Ezt én is csak most olvastam, ugyhogy óvatos vagyok!!Sok sikert a picihez!!!
Nem tesz neki túl jót.Sem az elsõ trimeszterbe, amikor vetélhetsz, sem késõbb.A zuhi egészségesebb, és szülés tán úgysem fürödhetsz néhány napig.

Múlthét kedd-szerdán volt pozitív az ovutesztem, ha sikerült a teherbeesés, mikor kezdődik a beágyazódás és mikor fejeződik be? Mikor tesztelhetek?

Hétf?n és kedden este voltunk együtt, jó volt az id?zítés?

Legjobb válasz: Augusztusban estem teherbe, már három hónapja hõmérõztem, és szépen látszott ovu után a 6. napon a beágyazódás.

Augusztusban estem teherbe, már három hónapja hõmérõztem, és szépen látszott ovu után a 6. napon a beágyazódás.
az idõzités jó volt ha összejött 20.-a környékén tesztelhetsz a beágyazódás a megtermékenyüléstõl 7.-12 nap
Kedves 20:28-as Mi latszott a beagyazodason? Mert hogy ezt irtad es nagyon-nagyon kivancsi vagyok, hogy ez mit jelent. Koszonom Es bocsi a kozbeszolasert :)
Inkább megmutatom: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/60198c389c837e2b114856.. Az ovu után általában egybõl felment a hõm 36, 7-re, szinte semmi ingadozás nem volt, és a nemvárt elõtt egy nappal leesett. Augusztusban, mint ahogy látod a 18. napon leesett szinte az alapvonalig (beágyazódás), majd az újabb progeszteron termelõdéstõl még feljebb kúszott. Tisztán látszik, hogy trifázisos a görbém, de azért rendesen remegett a kezem amikor teszteltem, próbaképp LH teszttel, majd rögtön utána hcg-val :-)

Lehet olyan, hogy valakinek lelki okok megoldódása után sikerült a teherbeesés? És ha igen mi volt az?

Legjobb válasz: Nálunk például nagyon nem akart jönni a baba, jártunk kivizsgálásról kivizsgálásra, minden rosszat elmondtak amit csak lehetett, semmilyen eredmény nem volt jó, nagyon nagyon megviselt lelkileg. Ekkor kezdtünk el készülni az esküvõnkre, és a szervezés, meg a készülõdés láza, elterelte a babaprojectrõl a figyelmünket. 8 hónapos terhesen álltam oltár elé. Szerintem a görcsösség nagyon nagy ellensége a megtermékenyülésnek.

Nálunk például nagyon nem akart jönni a baba, jártunk kivizsgálásról kivizsgálásra, minden rosszat elmondtak amit csak lehetett, semmilyen eredmény nem volt jó, nagyon nagyon megviselt lelkileg. Ekkor kezdtünk el készülni az esküvõnkre, és a szervezés, meg a készülõdés láza, elterelte a babaprojectrõl a figyelmünket. 8 hónapos terhesen álltam oltár elé. Szerintem a görcsösség nagyon nagy ellensége a megtermékenyülésnek.
Ez a lelki ok a legtöbbször a "mindenképp terhes akarok lenni". Ahogy ez elmúlik anõk nagy része teherbe esik.
Én vezetõ pozicióban dolgoztam, nagyon stresszes volt! Nyomasztott az egész, meg, hogy a baba sem sikerül már 1 éve! Lemondtam a vezetõ szereprõl, kivizsgáltattuk magunkat. Rendben voltunk testileg és lelkileg is alakultam. Márciusban lemondtam, áprilisban kivizsgáltak, májusban pozit teszteltem! :) ) Tényleg meg kell hozzá nyugodni!Minél jobban agyal az ember annál rosszabb!
Igen, ez tényleg így van.Minél jobban akarja valaki, szinte görcsösen, annál kevésbé jön össze.A barátnõm így járt.Nem szabad görcsösen akarni, néha el kell engedni a gondolatot.Mi nem is számítottunk rá, terveztük, csak pár hónappal késõbbre.Együtt voltunk, de eszünkbe se jutott, hogy meg is foganhatott.Még másnap is negatív volt az ovulációs tesztem.3 hónap múlva szülök!:) )De ha nagyon rágörcsöltem volna, nem lett volna ilyen könnyû dolgom.
legalább tizenkettõ. minimum.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Állítólag 10-12 nap a minimum, de lehet, hogy még több idõ is kell, hogy megfelelõ mennyiségû hcg-t termeljen a szervezeted.A menszesz elmaradása után pár nappal már több az esély a + értékre, mint elõtte 1-2 nappal.

Ha rendszertelen a menstruációm, attól teherbe eshetek? Félek, hogy befolyásolja a teherbeesést. Valakinek volt így, hogy rendszertelenül jött meg és sikerült könnyen teherbeesnie?

Legjobb válasz: Nekem már háromszor. :-)) Pedig még olyan is elõfordult, hogy hónapokig, csaknem fél évig sem menstruáltam. Amikor viszont babát terveztünk és abbahagytuk a védekezést, azonnal terhes lettem. Értsd úgy, hogy az elsõ védekezés nélküli aktustól számítva max. 3-4 hétre pozitív lett a tesztem.

Nekem már háromszor. :-)) Pedig még olyan is elõfordult, hogy hónapokig, csaknem fél évig sem menstruáltam. Amikor viszont babát terveztünk és abbahagytuk a védekezést, azonnal terhes lettem. Értsd úgy, hogy az elsõ védekezés nélküli aktustól számítva max. 3-4 hétre pozitív lett a tesztem.
Nekem is 2, 5-3 havonta jött meg az elsõ gyerek elõtt. 9 hónap alatt llettem terhes úgy, hogy nem figyeltünk semmire. Ez azt jelenti, hogy kb. 3 ciklus alatt. Az nem sok szerintem. Szülés után beállt normálisan a ciklusom és 3hónap alatt megint terhes lettem.
Nekem sem volt rendszeres, mégis sikerült a 2. hónapban. :) Azóta van egy imádnivaló kislányom! Sok sikert és nem izgulj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam! :)
Nekem rendszertelen volt, és nem estem spontán teherbe. ...csak gondoltam megírom, hogy ilyen is van! De meríts a pozitív példákból!!!!
Nem az a lényeg, hogy rendszeres legyen, hanem, hogy legyen peteérés. Elõfordul, hogy szabályos ciklusnál nincs, de az is, hogy 50 naposnál meg van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!