Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerült esni, akkor az ovulációs (2 db)

Ha sikerült teherbe esni, akkor az ovulációs teszt pozitív, vagy negatívat kell hogy mutasson?

Legjobb válasz: Véleményem szerint az oulációs teszt a pé-t mutatja ki a terhességi teszt pedig a terhességet. Inkább terhességi tesztet csinálj, ha tudni szeretnéd, hogy terhes vagy e!

Véleményem szerint az oulációs teszt a pé-t mutatja ki a terhességi teszt pedig a terhességet. Inkább terhességi tesztet csinálj, ha tudni szeretnéd, hogy terhes vagy e!
egyetértek az elõzõ válaszoloval . hiába vn neked ovu teszted azt nemtudja megmutatni hogy baba van e. ahhoz terheségi tesztet kell venni. ez csak pét mutata nem babát. nem hcg t vizsgál a vizeletben.
Nekem pár napja az ovu teszt is + at mutatott, majd rá 10 percre megcsináltam a terhességi tesztet és az is + lett.De lehet h ez minden tesztél más és más!
Szia. Igen, lehet jósnak használni az ovutesztet. Utánanéztem a dolognak, és találtam egy felmérést, amit nem tudom hány nõ részvételével csináltak, nem voltak taglalva a pontos adatok, de az esetek 45%-ban helyesen mutatott pozitív eredményt, tehát valóban terhesek voltak. Viszont, 10%-uknak helytelenül mutatott pozitív eredményt. Lényeg a lényeg, az esetek majdnem felénél tehességet jelzett.
Szia! Én is használtam ovu tesztet terhesség kimutatására. Nekem a nem várt mensi elõtt egy nappal mutatott pozitivat. Aztán persze vettem terhességi tesztet is, mert az ovutesztet csak kiváncsiságból probáltam ki.
KimutatHAT, de sajnos megbizhatatlan, a 40%.os arany eleg vacak, ezert is hivjak "jos"-nak, mert a joslattal feler kb. a hatekonysaga, vagy igen, . vagy nem.
Inkább terhességi tesztet használjál, mert az ovu teszt nem erre való!
én e téren nemhiszek az ovu tesztnek. szerintem vagy vagy.ezzel nemtudsz meg többet ha ovu tesztete használsz terhességi teszthelyett.
Szerintetek mitõl lehet az, hogy 8 napig minden reggel csináltam ovulációs tesztet és mind pozitív lett, viszont a terhességi teszt negatívat mutat?
Szerintem igen.
Nem feltétlenül...peteérés elõtt 2 nappal "készült" a keresztfiam..! De valószínûbb, hogy csak most a 2-3 napban esel majd csak teherbe!
Az ovulációs teszt max. Két napig pozitív. És a peteérést jelzi. A ciklus végefelé szokták használni jóstesztnek is a terhesség kimutatására. Tehát a kérdés mire irányul? a peteérés elõtt meg ugyebár nem lesz senki terhes!
A kérdező hozzászólása: elvileg 36-án volt peteérésem, tegnap is pozitív volt az ovu teszt és ma reggel is
A kérdező hozzászólása: 26-án
Kedves 3.! Peteérés elõtt senki nem eshet teherbe??? Ezt ki mondta neked? BÁRMIKOR még a menses alatt is teherbe lehet esni peteéréskor csupán jelentõsen nõ az esélye a teherbe esésre! A kérdezõnek: Én nem bízom az ovus tesztekben elég megbízhatatlanok! Tesztelj majd egy rendes tesztel és akkor tudsz majd biztosat!
mivel "mérted", azonosítottad be, hogy peteérésed volt 26-án? mert nekem igaz csak naptármódszerrel amikorra jelezte a pé-t, fals volt és az ovuteszt alapján jött be és várandós is lettem! szval sztem legyetek együtt ma mindenképp!! :)
Nnnna, akkor hogy egész pontosak legyünk: teherbe esni kizárólag peteéréskor lehet - amely esemény a ciklus során akármikor bekövetkezhet. Ha az LH teszt sokáig pozitív (2 napon túl), az az LH hormon folyamatos emelkedett jelenlétére utalhat, amit érdemes megnézetni.
Ne mondj már ilyet, mert ez egyszerûen csak butaság... A terhesség létrejöttéhez KELL a peteérés, érett pete nélkül NEM LEHET teherbe esni. Az más kérdés, hogy akármikor lehet egy spontán, minden jel nélküli peteérés, de akkor is kell hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!