Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerült esni, akkor az (6 db)

Ha sikerült teherbe esni, akkor az ovulációs teszt pozitív, vagy negatívat kell hogy mutasson?

Legjobb válasz: Véleményem szerint az oulációs teszt a pé-t mutatja ki a terhességi teszt pedig a terhességet. Inkább terhességi tesztet csinálj, ha tudni szeretnéd, hogy terhes vagy e!

Véleményem szerint az oulációs teszt a pé-t mutatja ki a terhességi teszt pedig a terhességet. Inkább terhességi tesztet csinálj, ha tudni szeretnéd, hogy terhes vagy e!
egyetértek az elõzõ válaszoloval . hiába vn neked ovu teszted azt nemtudja megmutatni hogy baba van e. ahhoz terheségi tesztet kell venni. ez csak pét mutata nem babát. nem hcg t vizsgál a vizeletben.
Nekem pár napja az ovu teszt is + at mutatott, majd rá 10 percre megcsináltam a terhességi tesztet és az is + lett.De lehet h ez minden tesztél más és más!
Szia. Igen, lehet jósnak használni az ovutesztet. Utánanéztem a dolognak, és találtam egy felmérést, amit nem tudom hány nõ részvételével csináltak, nem voltak taglalva a pontos adatok, de az esetek 45%-ban helyesen mutatott pozitív eredményt, tehát valóban terhesek voltak. Viszont, 10%-uknak helytelenül mutatott pozitív eredményt. Lényeg a lényeg, az esetek majdnem felénél tehességet jelzett.
Szia! Én is használtam ovu tesztet terhesség kimutatására. Nekem a nem várt mensi elõtt egy nappal mutatott pozitivat. Aztán persze vettem terhességi tesztet is, mert az ovutesztet csak kiváncsiságból probáltam ki.
KimutatHAT, de sajnos megbizhatatlan, a 40%.os arany eleg vacak, ezert is hivjak "jos"-nak, mert a joslattal feler kb. a hatekonysaga, vagy igen, . vagy nem.
Inkább terhességi tesztet használjál, mert az ovu teszt nem erre való!
én e téren nemhiszek az ovu tesztnek. szerintem vagy vagy.ezzel nemtudsz meg többet ha ovu tesztete használsz terhességi teszthelyett.
Szerintetek mitõl lehet az, hogy 8 napig minden reggel csináltam ovulációs tesztet és mind pozitív lett, viszont a terhességi teszt negatívat mutat?

Ha sikerült teherbe esnem, akkor az elkövetkezendő napokban milyen tüneteket "kellene" éreznem?

most a napokban volt peteérésem, de még ma is összebújunk utoljára bár már szerintem hiába, ha akart megfogant a baba :)

Legjobb válasz: Úgy isten igazából a 6. hétig semmi különöset- a 6. héttõl szokott ugyanis egy némely leendõ anyukánál rosszul lét,este sûrûbb wc-re menetel... stb lenni,de elõfordul,hogy pl. a sûrû esti pisilés,vagy akár nap közben is, már a nem várt elõtti pár napban "jelzi" a kicsi életet,amely fogant. Nekem a 3. pozitívan végzõdõ terhességnél volt az,hogy pár nappal (3-4) a fogantatás után,1 héttel a nem várt elõtt kellett esténként sûrûn wc-re mennem. Az utolsó spontánnal végzõdõ terhességnél pedig a nem várt elõtt pár nappal-és utána is- az étvágyam változott meg,egy zsömlét 2 napon át próbáltam megenni (elvünk a spórolás,nincs pocséklás!!),de nem ment le a zsömi! Sok sikert!!!!! Üdv:3 lányos

Úgy isten igazából a 6. hétig semmi különöset- a 6. héttõl szokott ugyanis egy némely leendõ anyukánál rosszul lét, este sûrûbb wc-re menetel... stb lenni, de elõfordul, hogy pl. a sûrû esti pisilés, vagy akár nap közben is, már a nem várt elõtti pár napban "jelzi" a kicsi életet, amely fogant. Nekem a 3. pozitívan végzõdõ terhességnél volt az, hogy pár nappal (3-4) a fogantatás után, 1 héttel a nem várt elõtt kellett esténként sûrûn wc-re mennem. Az utolsó spontánnal végzõdõ terhességnél pedig a nem várt elõtt pár nappal-és utána is- az étvágyam változott meg, egy zsömlét 2 napon át próbáltam megenni (elvünk a spórolás, nincs pocséklás!!), de nem ment le a zsömi! Sok sikert!!!!! Üdv:3 lányos
Nálam a nem várt elõtt néhány nappal farkaséhség volt az elsõ tünet. Aztán nagyon görcsölt a hasam, azt hittem megjön. Aztán egyik reggel úgy elmúlt a görcs, mintha elvágták volna, de csak nem jött meg. A cicim viszont fájt tovább, mint mensi elõtt. Akkor teszteltem és + lett. Ez a nemvárt után 4 nappal volt. A hatodik héten lendült be a hányinger, aluszékonyság:D
Az éjjel jutott az eszembe, hogy mielõtt pozitívat teszteltem utóbb (2011 január elsõ napjaiban, a nem várt elõtt 1 nappal), akkor elõtte pár nappal egyik éjjel egy pozitív teszttel álmodtam, másik nap pedig álmomban éreztem magzatmozgásokat, lenéztem, és hatalmas a baba mozgásától hullámzó pocakom volt :-) Üdv:3 lányos
A kérdező hozzászólása: köszi 3 lányos :)
Nincs mit! Ja, jut is eszembe: úgy a beágyazódás környékén- a nem várt elõtt 4-5 nappal "meg fog jönni" érzésem volt! Szorítok!!! Üdv:3lányos

Az elmaradt menzi idején szokott esni a hő akkor is ha sikerült a megtermékenyülés, csak nem mehet 36, 5 alá? Vagy egyáltalán nem eshet?

Legjobb válasz: általában az a jó, ha nem esik _(fõleg nem alaphõre vagy az alá), persze pici ingadozás belefér, ritka, ha valakinek minden nap ugyanannyi a hõje mi az a 36,5? az az alaphõd? minden nõnek más az alaphõje

általában az a jó, ha nem esik _(fõleg nem alaphõre vagy az alá), persze pici ingadozás belefér, ritka, ha valakinek minden nap ugyanannyi a hõje mi az a 36, 5? az az alaphõd? minden nõnek más az alaphõje
A kérdező hozzászólása: igen, az az alaphõm.
Hát elvileg egy tized fok esés még belefér, de több nem nagyon!


Ha másodjára is elsőre sikerült teherbe esnem, akkor nagyobb-e az esély a spontán vetélésre?

Az els? terhességem 7 hét után megszakadt, mert elvetéltem - nem lett volna egészszéges a baba. Vártunk 3 hónapot, szedem az Elevitet és az els? próbálkozásra ismét összejött a baba. Félek, hogy ?t is elveszítem...Ha tudtok valami biztatót írni azt megköszönném.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem nagyobb az esélyed mint bárki másnak! Minden terhesség más,és semmi köze az elõzõekben történtekhez!Ezen ne rágódj,avval csak ártasz magadnak.

Egyáltalán nem nagyobb az esélyed mint bárki másnak! Minden terhesség más, és semmi köze az elõzõekben történtekhez!Ezen ne rágódj, avval csak ártasz magadnak.
Szia! Szerintem nincs összefüggés. Nálunk is az elsõvel elvetéltem 4-5hetesen és most sikerült megint (mind a 2 másodjára sikerült) és a 11. hétnél tartok, panaszom nincs remélem minden rendben lesz! És azt is h veletek! Ne stresszelj az nem tesz jó! Nekem az volt a "taktikám" h nem éltem bele magam annyira csak magamba örültem és úgy néz ki bejött:) Boldog babavárást!
Szerintem pozitívan állj a dolgokhoz. Nem hiszem hogy nagyobb lenne az esély a vetélésre azért mert az elõzõ baba elment. Sõt szerintem még kevesebb is. Mindenképp jobban vigyázz magadra mint normál esetben és ne idegeskedj mert az nem tesz jót. Sok szerencsét! Szorítok neked!
szia, Biztosan nem lesz semmi gond. :) Beszélj a dokiddal, hogy ajánl e sárgatest hormon tablettát a 12. hétig. Ez segít megtartani a babát. Én is szedtem és szerencsére nem történt semmi rossz, már 2 hónapos a kicsilányom. :) ) Sok sikert, és boldog babavársást kívánok.

Ha 2 tesz is pozitívat mutat akkor tutira vehetem, hogy sikerült teherbe esnem? Miért van az hogy nem érzek semmit?

Legjobb válasz: Szia.Valószínû baba van :)Nem mindenki érez jeleket,én 1tesztet csináltam,rá 2hétre mentem uhá-ra és akkor voltam 6hetes :) Minden jót 31hetes kismama

Szia.Valószínû baba van :) Nem mindenki érez jeleket, én 1tesztet csináltam, rá 2hétre mentem uhá-ra és akkor voltam 6hetes :) Minden jót 31hetes kismama
A pozitív, az pozitív! Gratulálok! :-) A hányiger nekem a 7. hét körül kezdõdött, de van akinek egyáltalán nincsenek tünetei. 7 hetes kisfiú anyukája
Igen biztos, hogy babás vagy.Gratulálok!Mindenkinél máshogy vannak a jelek.Lehet nálad késöbb jönnek elõ.Nálam fogfájással kezdõdõtt 3napig tartott aztán elmúlt.Boldog babavárást! 24hetes kismama
Ehhez nem fér semmi kétség, babás vagy! Gratula! :)
A hányinger, émelygés, gyakori pisilés nálam is csak késõbb jelentkezett, úgy a 7. hét környékén. Egyedül a mellem volt nagyon érzékeny, de ez sem jelentkezik mindenkinél. Ha két teszt pozitív, akkor az biztos terhesség. Jelentkezz be nõgyógyászhoz, remélem minden a lehetõ legjobban alakul majd:) .
Gratulálok!!! Mit szeretnélérezni..a hányinger nekem 5 .hét után kezdõdött, van akinek nincs is tünete... A baba pedig olyan inci-finci, hogy még kb a 18. hétig nem is fogod érezni, pedig elõbb is mocorog..
Szerintem igen.
Nem feltétlenül...peteérés elõtt 2 nappal "készült" a keresztfiam..! De valószínûbb, hogy csak most a 2-3 napban esel majd csak teherbe!
Az ovulációs teszt max. Két napig pozitív. És a peteérést jelzi. A ciklus végefelé szokták használni jóstesztnek is a terhesség kimutatására. Tehát a kérdés mire irányul? a peteérés elõtt meg ugyebár nem lesz senki terhes!
A kérdező hozzászólása: elvileg 36-án volt peteérésem, tegnap is pozitív volt az ovu teszt és ma reggel is
A kérdező hozzászólása: 26-án
Kedves 3.! Peteérés elõtt senki nem eshet teherbe??? Ezt ki mondta neked? BÁRMIKOR még a menses alatt is teherbe lehet esni peteéréskor csupán jelentõsen nõ az esélye a teherbe esésre! A kérdezõnek: Én nem bízom az ovus tesztekben elég megbízhatatlanok! Tesztelj majd egy rendes tesztel és akkor tudsz majd biztosat!
mivel "mérted", azonosítottad be, hogy peteérésed volt 26-án? mert nekem igaz csak naptármódszerrel amikorra jelezte a pé-t, fals volt és az ovuteszt alapján jött be és várandós is lettem! szval sztem legyetek együtt ma mindenképp!! :)
Nnnna, akkor hogy egész pontosak legyünk: teherbe esni kizárólag peteéréskor lehet - amely esemény a ciklus során akármikor bekövetkezhet. Ha az LH teszt sokáig pozitív (2 napon túl), az az LH hormon folyamatos emelkedett jelenlétére utalhat, amit érdemes megnézetni.
Ne mondj már ilyet, mert ez egyszerûen csak butaság... A terhesség létrejöttéhez KELL a peteérés, érett pete nélkül NEM LEHET teherbe esni. Az más kérdés, hogy akármikor lehet egy spontán, minden jel nélküli peteérés, de akkor is kell hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!