Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerült esnem, akkor (25 db)

Ha a menstruáció előtt 3 nappal voltunk együtt, és mondjuk sikerült teherbe esnem, akkor annak a mensesnek még megkell jönnie, vagy már kimarad?

Legjobb válasz: Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.

Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.
Nem nem jött meg, teszteltem, és halvány, de látható pozitív lett! Tudom hogy csak akkor voltunk együtt, mert a férjem vidéken dolgozott, és minden ultrahangon 10-11 nappal kisebb a baba mint lennie kellene!

Mikroszkópot és LH tesztet is használok. Ha sikerült teherbe esnem akkor kb. mennyi idő múlva mutatják hogy sikerült? Petérés után 7 napnál járok.

Legjobb válasz: Amikroszkóp és az lh teszt nem mutatja ki a terhességet!!!az a peteérést mutatja ki..Esetenként elõfordulhat, hogy a teherbeesés után pozitívat jelez, de ez egyénileg elterõ. Inkább várd ki a mensi idejét az kb még 1 hét , és tesztelj hcg-vel ha nem jön meg. Mondjuk nekem sokáig pozitív volt a mikroszkóp és az lh is, de van akinél nem.Ráadásul nem garantált, hogy a baba miatt marad tartósan pozitív.

Amikroszkóp és az lh teszt nem mutatja ki a terhességet!!!az a peteérést mutatja ki..Esetenként elõfordulhat, hogy a teherbeesés után pozitívat jelez, de ez egyénileg elterõ. Inkább várd ki a mensi idejét az kb még 1 hét , és tesztelj hcg-vel ha nem jön meg. Mondjuk nekem sokáig pozitív volt a mikroszkóp és az lh is, de van akinél nem.Ráadásul nem garantált, hogy a baba miatt marad tartósan pozitív.
Nekem a mikorszkópom peteérést követõen kb. 3 napra újra páfrányos lett helyenként...

27 napos ciklusnál ma, a 22. napon van a legnyákosabb napom. Akkor most lehetek még terhes, ha tegnap meg ma is szexelünk? Várhatóan meg fog jönni ha sikerült teherbe esnem, vagy akkor nem lesz mensi már?

CSak mert szerintem elég közel vagyom már a mensihez. Az is lehet, hogy beteg vagyok?a ciklus 9. napjától kezdtem el szedni a méhpempőt. Ilyen "nyúlós" sok nyákom még sosem volt, pedig van már egy kislányom :)

Legjobb válasz: Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.

Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.
A kérdező hozzászólása: De akkor mitõl van olyan nyúlós nyákom, amit a két ujjam között olyan 10cm-re ki tudok húzni? Bocsi a részletekért :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk érdekes valóban, mert a 14. napon volt erõs görcsöm a bal petefészekben, de akkor nem volt ennyire erõs a nyák, most meg 2 napja igen erõs, de ma a legdurvább.Kissé tanácstalan vagyok....ezért is kérdezek, mert fogalmam sincs mi van. 2 napja mondjuk érzem a mellbimbóm is érzékenyebb és kicsit duzzadtabbnak tûnik a mellem is. Most akkor mikor volt a pé? Vagy 2x volt? Vagy csak most van, és a 14.nap csak próbálkozott, de nem sikerült neki kiszakadnia?....passz
Azon még nem gondolkoztál el, hogy a méhpempõ kitolja a ciklust és most van peteérésed? Nem törvényszerû hogy most is 27 napos lesz, szerintem most van peteérés nekem is ilyen volt ahogy leírtad mind 3 nyákos napon együtt voltunk, most itt ugrál a pocakomba a fiam, nekem a 21. napon volt és 35 napos ciklusom lett:)
A kérdező hozzászólása: Jaaaj, de jó lenne! :) Akkor ma hajrá és aztán meglátjuk mi lesz! Utolsónak: Neked se 35 napos ciklusok szokott lenni egyébként?
A kérdező hozzászólása: Egyébként gratulálok a picihez ;) !
Nekem 21-46-ig minden volt már:)
Kedves kérdezõ! Sikerült a baba? Csak azért kérdezem, mert ebben a hónapban kezdtem el a méhpempõt. A ciklusom 26. napján u.azt tapasztaltam, mint te. A ciklusom 32-35 napos. Köszönöm, ha válaszolsz.

Ha sikerült teherbe esni, akkor is ugyanúgy érzékelhetõk a mensi elõtti tünetek?

Leginkább a mellfeszülésre gondolok. Nekem mensi elõtt már 1 héttel el szokott kezdõdni és fokozatosan erõsödik amíg meg nem jön. Ha pl sikerülne a baba akkor is így van ez a mellfeszülõs-folyamat a nemvártig?

Legjobb válasz: Szerintem még jobban feszülne a melled. Nekem soha nem volt mellfeszülésem a menstruáció elõtt, viszont amikor teherbe estem, akkor nagyon fájtak a melleim és meg is duzzadtak. Az elsõ kimaradó mensi idõpontjában görcseim is voltak 4-5 napig , de egyáltalán nem véreztem. És akkor még fogalmam sem volt, hogy miért:)

Szerintem még jobban feszülne a melled. Nekem soha nem volt mellfeszülésem a menstruáció elõtt, viszont amikor teherbe estem, akkor nagyon fájtak a melleim és meg is duzzadtak. Az elsõ kimaradó mensi idõpontjában görcseim is voltak 4-5 napig , de egyáltalán nem véreztem. És akkor még fogalmam sem volt, hogy miért:)
Bizony. Én az elsõ gyermeknél mindenre megesküdtem volna, hogy azonnal megjön, mert feszült a mellem, fájta a derekam, kidagadtak az ereim, aztán mégsem. :)
Mellfeszülést ugyan soha nem éreztem, de mind a négyszer a szokásos mindjárt megjön érzést tapasztaltam. Szal... :)
Ez engem is érdekelne, jó lenne, ha így lenne, mert nekem is nagyon szokott fájni. Bele is élem magam, hogy meg fog jönni, mert már fájnak a melleim. De ha lehet még attól terhesség, akkor reménykedek!
Abszolút lehet!

Valószínűleg ha sikerül teherbe esnem, akkor el fog maradni a mensi előtti pecsételő vérzés és akkor ebből majd következtethetek hogy sikerült?

Mindig szokott lenni mensi előtt pár napig pecsételő vérzésem wc-papíron. Ez nem barna. Hanem vagy rózsaszín, vagy pedig piros és nem mindig, és nem sok. Ha sikerülni fog a baba, akkor lehetséges hogy ez nem lesz és akkor már kezdhetek is gyanakodni? Én rögtön elkönyvelem mindig, hogy most sem sikerült, amikor ezt felfedezem, de ha netán elmarad ez a pecsételés, akkor reménykedhetek majd? Mert gondolom, ha sikerül, akkor már nem lesz ez a pecsételés se...

Legjobb válasz: Miért nem mész dokihoz a pecsételéssel? Lehet ez miatt nem jön a baba. Pl. progihiány is lehet az oka.

Miért nem mész dokihoz a pecsételéssel? Lehet ez miatt nem jön a baba. Pl. progihiány is lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ennyi még belefér. És több helyen is olvastam, hogy ez természetes jelenség, hiszen így jelez a mensi, hogy meg fog jönni.

Az elmaradt menzi idején szokott esni a hő akkor is ha sikerült a megtermékenyülés, csak nem mehet 36, 5 alá? Vagy egyáltalán nem eshet?

Legjobb válasz: általában az a jó, ha nem esik _(fõleg nem alaphõre vagy az alá), persze pici ingadozás belefér, ritka, ha valakinek minden nap ugyanannyi a hõje mi az a 36,5? az az alaphõd? minden nõnek más az alaphõje

általában az a jó, ha nem esik _(fõleg nem alaphõre vagy az alá), persze pici ingadozás belefér, ritka, ha valakinek minden nap ugyanannyi a hõje mi az a 36, 5? az az alaphõd? minden nõnek más az alaphõje
A kérdező hozzászólása: igen, az az alaphõm.
Hát elvileg egy tized fok esés még belefér, de több nem nagyon!

Closty+duphaston? Kinek mikorra sikerült a baba ezekkel? Ha sikerül teherbe esnem, akkor szednem kell tovább a duphastont?

Legjobb válasz: Én 5 hónap után estem így teherbe. Én megvártam, hogy a doki állítsa le a duphastont. Amúgy ikreim lettek. Egy fiú és egy lány.

Én 5 hónap után estem így teherbe. Én megvártam, hogy a doki állítsa le a duphastont. Amúgy ikreim lettek. Egy fiú és egy lány.
Szia, nekem most volt vetélésem és ugyanezt szedtem.Ha nem gorcsoltem volna be persze + vérzés akkor kellet volna a duphastont szednem 12. hétig.Sajnos tegnap tortént és ma voltam uh-n teljesen kiurult a méhem.Remélem neked jo lessz minden:) ))
Szia, en clostyt szedtem 5 napot s elmaradt a verzesem, teszteltem egy halvany pozitivat s a doki 2x1 duphit irt fel....azt mondta hogy minden rendben s 10 nap mulva menjek vissza :) ez volt az elso ilyen honap s nagyon bldog vagyok :) kivanom neked is ezt :)
Én is 5 napig szedtem a closty-t, az ösztrogén szintem az egekben volt össze-vissza. A peteérés után pedig duphastont írt fel, bár ugye ekkor még nem tudjuk, hogy sikerült-e a megtermékenyülés. Tehát én azért kaptam, hogyha segítse az "elvileg" megtermékenyült petesejtet. 1, 5 hét múlva kiderül, volt-e értelme...

Ha sikerült teherbe esnem, akkor az elkövetkezendő napokban milyen tüneteket "kellene" éreznem?

most a napokban volt peteérésem, de még ma is összebújunk utoljára bár már szerintem hiába, ha akart megfogant a baba :)

Legjobb válasz: Úgy isten igazából a 6. hétig semmi különöset- a 6. héttõl szokott ugyanis egy némely leendõ anyukánál rosszul lét,este sûrûbb wc-re menetel... stb lenni,de elõfordul,hogy pl. a sûrû esti pisilés,vagy akár nap közben is, már a nem várt elõtti pár napban "jelzi" a kicsi életet,amely fogant. Nekem a 3. pozitívan végzõdõ terhességnél volt az,hogy pár nappal (3-4) a fogantatás után,1 héttel a nem várt elõtt kellett esténként sûrûn wc-re mennem. Az utolsó spontánnal végzõdõ terhességnél pedig a nem várt elõtt pár nappal-és utána is- az étvágyam változott meg,egy zsömlét 2 napon át próbáltam megenni (elvünk a spórolás,nincs pocséklás!!),de nem ment le a zsömi! Sok sikert!!!!! Üdv:3 lányos

Úgy isten igazából a 6. hétig semmi különöset- a 6. héttõl szokott ugyanis egy némely leendõ anyukánál rosszul lét, este sûrûbb wc-re menetel... stb lenni, de elõfordul, hogy pl. a sûrû esti pisilés, vagy akár nap közben is, már a nem várt elõtti pár napban "jelzi" a kicsi életet, amely fogant. Nekem a 3. pozitívan végzõdõ terhességnél volt az, hogy pár nappal (3-4) a fogantatás után, 1 héttel a nem várt elõtt kellett esténként sûrûn wc-re mennem. Az utolsó spontánnal végzõdõ terhességnél pedig a nem várt elõtt pár nappal-és utána is- az étvágyam változott meg, egy zsömlét 2 napon át próbáltam megenni (elvünk a spórolás, nincs pocséklás!!), de nem ment le a zsömi! Sok sikert!!!!! Üdv:3 lányos
Nálam a nem várt elõtt néhány nappal farkaséhség volt az elsõ tünet. Aztán nagyon görcsölt a hasam, azt hittem megjön. Aztán egyik reggel úgy elmúlt a görcs, mintha elvágták volna, de csak nem jött meg. A cicim viszont fájt tovább, mint mensi elõtt. Akkor teszteltem és + lett. Ez a nemvárt után 4 nappal volt. A hatodik héten lendült be a hányinger, aluszékonyság:D
Az éjjel jutott az eszembe, hogy mielõtt pozitívat teszteltem utóbb (2011 január elsõ napjaiban, a nem várt elõtt 1 nappal), akkor elõtte pár nappal egyik éjjel egy pozitív teszttel álmodtam, másik nap pedig álmomban éreztem magzatmozgásokat, lenéztem, és hatalmas a baba mozgásától hullámzó pocakom volt :-) Üdv:3 lányos
A kérdező hozzászólása: köszi 3 lányos :)
Nincs mit! Ja, jut is eszembe: úgy a beágyazódás környékén- a nem várt elõtt 4-5 nappal "meg fog jönni" érzésem volt! Szorítok!!! Üdv:3lányos

Ha sikerült teherbe esni, akkor lehet, hogy még a nem várt körüli napokban nincsenek tünetek?

Még mostanában nem kellene megjönnie, (egy pár napot késik) de a derékfájáson és kis mensi szer? hasfájáson kívül semmit nem érzek. A h?m fent van.

Legjobb válasz: Ennyi bõven elég. A klasszikusnak mondott terhességi tünetek a HCG hormonnal függenek, azok a kimaradt vérzés után 1-2 héttel termelõdnek olyan mennyiségben, hogy tüneteket is okoznak.

Ennyi bõven elég. A klasszikusnak mondott terhességi tünetek a HCG hormonnal függenek, azok a kimaradt vérzés után 1-2 héttel termelõdnek olyan mennyiségben, hogy tüneteket is okoznak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Ez így van a tünetek majd késõbb jelentkeznek. De van olyan is akinek végig nincsenek tünetei.
Ezek a tünetek pont jok, oda valok.7 hetes kismama vagyok, és nekem sem volt több tünetem.Ha csak pár napja késik akkor kb.4 hetes lehetsz, a tünetek ha jönnek akkor 7-8 hét körül fognak jelentkezni.Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Akkor is lehetnek enyhe görcsök, mindjart megjön érzés, ha sikerült teherbe esni?

Milyen tapasztalatotok van?

Legjobb válasz: Én is így vagyo de + a teszt.drukkolok neked

Én is így vagyo de + a teszt.drukkolok neked
nekem még mindig van olyan érzésem, de ma reggel + lett a teszt, drullolok Neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Ha nemjön meg , jövöhét kedden tesztelek.
Úgy tudom, lehetségesek ugyanazok a tünetek, mint amikor meg fog jönni.szurkolok!
Igen. De ezt csak akkor lehet tudni hogy miért van ha késik és a teszt pozitív. Addig menzi is lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!