Találatok a következő kifejezésre: Ha sikerült esnem, (53 db)

Mikroszkópot és LH tesztet is használok. Ha sikerült teherbe esnem akkor kb. mennyi idő múlva mutatják hogy sikerült? Petérés után 7 napnál járok.

Legjobb válasz: Amikroszkóp és az lh teszt nem mutatja ki a terhességet!!!az a peteérést mutatja ki..Esetenként elõfordulhat, hogy a teherbeesés után pozitívat jelez, de ez egyénileg elterõ. Inkább várd ki a mensi idejét az kb még 1 hét , és tesztelj hcg-vel ha nem jön meg. Mondjuk nekem sokáig pozitív volt a mikroszkóp és az lh is, de van akinél nem.Ráadásul nem garantált, hogy a baba miatt marad tartósan pozitív.

Amikroszkóp és az lh teszt nem mutatja ki a terhességet!!!az a peteérést mutatja ki..Esetenként elõfordulhat, hogy a teherbeesés után pozitívat jelez, de ez egyénileg elterõ. Inkább várd ki a mensi idejét az kb még 1 hét , és tesztelj hcg-vel ha nem jön meg. Mondjuk nekem sokáig pozitív volt a mikroszkóp és az lh is, de van akinél nem.Ráadásul nem garantált, hogy a baba miatt marad tartósan pozitív.
Nekem a mikorszkópom peteérést követõen kb. 3 napra újra páfrányos lett helyenként...

27 napos ciklusnál ma, a 22. napon van a legnyákosabb napom. Akkor most lehetek még terhes, ha tegnap meg ma is szexelünk? Várhatóan meg fog jönni ha sikerült teherbe esnem, vagy akkor nem lesz mensi már?

CSak mert szerintem elég közel vagyom már a mensihez. Az is lehet, hogy beteg vagyok?a ciklus 9. napjától kezdtem el szedni a méhpempőt. Ilyen "nyúlós" sok nyákom még sosem volt, pedig van már egy kislányom :)

Legjobb válasz: Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.

Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.
A kérdező hozzászólása: De akkor mitõl van olyan nyúlós nyákom, amit a két ujjam között olyan 10cm-re ki tudok húzni? Bocsi a részletekért :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk érdekes valóban, mert a 14. napon volt erõs görcsöm a bal petefészekben, de akkor nem volt ennyire erõs a nyák, most meg 2 napja igen erõs, de ma a legdurvább.Kissé tanácstalan vagyok....ezért is kérdezek, mert fogalmam sincs mi van. 2 napja mondjuk érzem a mellbimbóm is érzékenyebb és kicsit duzzadtabbnak tûnik a mellem is. Most akkor mikor volt a pé? Vagy 2x volt? Vagy csak most van, és a 14.nap csak próbálkozott, de nem sikerült neki kiszakadnia?....passz
Azon még nem gondolkoztál el, hogy a méhpempõ kitolja a ciklust és most van peteérésed? Nem törvényszerû hogy most is 27 napos lesz, szerintem most van peteérés nekem is ilyen volt ahogy leírtad mind 3 nyákos napon együtt voltunk, most itt ugrál a pocakomba a fiam, nekem a 21. napon volt és 35 napos ciklusom lett:)
A kérdező hozzászólása: Jaaaj, de jó lenne! :) Akkor ma hajrá és aztán meglátjuk mi lesz! Utolsónak: Neked se 35 napos ciklusok szokott lenni egyébként?
A kérdező hozzászólása: Egyébként gratulálok a picihez ;) !
Nekem 21-46-ig minden volt már:)
Kedves kérdezõ! Sikerült a baba? Csak azért kérdezem, mert ebben a hónapban kezdtem el a méhpempõt. A ciklusom 26. napján u.azt tapasztaltam, mint te. A ciklusom 32-35 napos. Köszönöm, ha válaszolsz.

Az elmaradt menzi idején szokott esni a hő akkor is ha sikerült a megtermékenyülés, csak nem mehet 36, 5 alá? Vagy egyáltalán nem eshet?

Legjobb válasz: általában az a jó, ha nem esik _(fõleg nem alaphõre vagy az alá), persze pici ingadozás belefér, ritka, ha valakinek minden nap ugyanannyi a hõje mi az a 36,5? az az alaphõd? minden nõnek más az alaphõje

általában az a jó, ha nem esik _(fõleg nem alaphõre vagy az alá), persze pici ingadozás belefér, ritka, ha valakinek minden nap ugyanannyi a hõje mi az a 36, 5? az az alaphõd? minden nõnek más az alaphõje
A kérdező hozzászólása: igen, az az alaphõm.
Hát elvileg egy tized fok esés még belefér, de több nem nagyon!
Hu regen rossz lenne ha a mehedben lenne a keszulek. a huvelyben van.
Hûvely vagy hasi ultrahang van!!Elösször álltalában hûvelyi de pl nekem a második babámnál csak hasi volt.
A hüvelyi UH-nál is csak a hüvelyben van.
ha a méhben lenne, azt hiszem nemsok nõtársunk élné túl, ha azt oda "felerõszakolnák" gondolj bele, hogy pl. egészségügyi vákumnál is tágítanak, (sõt altatnak)hogy a vákumot be tudják vezetni a méhbe.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi...csak nagyon nem voltam képben :$

Ha sikerült teherbe esnem muszáj húst is ennem?

Vega vagyok, nem eszek húst. Most mégis er?ltessem meg magam és néha próbáljak meg ilyet is enni?

Legjobb válasz: Szia Én nem vagyok ugyan vega, de nem nagyon rajongok a húsért. A vérvételen majd kiderül, hogy az összfehérje értéked hogyan áll, ha az alacsony akkor biztos javasolni fogja az orvos, hogy egyél húst. Nekem azt mondta, hogy húst hússal kéne ennem, de egyszerûen undorodom tõle:( De most vagyok 37 hetes és minden rendben van a babával. Elvileg nem ártana húst is enni. Minden jót neked!

Szia Én nem vagyok ugyan vega, de nem nagyon rajongok a húsért. A vérvételen majd kiderül, hogy az összfehérje értéked hogyan áll, ha az alacsony akkor biztos javasolni fogja az orvos, hogy egyél húst. Nekem azt mondta, hogy húst hússal kéne ennem, de egyszerûen undorodom tõle:( De most vagyok 37 hetes és minden rendben van a babával. Elvileg nem ártana húst is enni. Minden jót neked!
amikor én teherbe estem alaposan utána néztem a dolgoknak és volt talán a második trimeszterben (amikor a magzatnak az agya fejlõdik), amikor napi szinten elõírás volt x mennyiségû állati eredetû fehérje. Azt mondták minél többet kell enni, mert az agy fejlõdéséhez elengedhetetlen. Úgyhogy én ettem minden nap abban az idõszakban és tényleg okosak a gyerekeim, sokan el sem hiszik, hogy még csak 4 éves és kiscsoportos óvódás, egy-két évvel biztos megelõzi a saját korát és sokan kérdezik, ennyit foglalkozunk e vele, de szerintem semmi különöset nem csináltunk. Úgyhogy én azt mondom vegyél erõt magadon és legalább abban az idõszakban figyelj oda az állati eredetû fehérjére. (és itt a hangsúly nem a fehérjén, hanem az állatin van, úgyhogy egy orvos azt írta annó, hogy sem a hal sem a hüvelyesek nem megfelelõek erre a célra.
Nem muszáj húst enned, ha megfelelõen táplálkozol. De ehhez ki kell kérni egy dietetikus tanácsát, mert magadtól nem biztos, hogy menni fog. Voltam egyszer egy olyan belgyógyász dokinál, aki vega és az egész családja az. A felesége úgy szült három gyereket, hogy nem evett húst, most 3 felnõtt egészséges fia van.
Én egy idõben nem ettem sok húst, kb. hetente egyszer ha valaki elém tette. Mikor terhes lettem - épp ahogy a második válaszoló írta, a második trimeszterben - a munkaidõ végén még annyi erõm volt, hogy hazavánszorogjak, és azonnal megegyek legalább egy szelet húst. Egyszerûen annyira legyengültem, hogy muszáj volt. És semmi mástól nem lettem jobban! A szervezetem kikövetelte magának a húst. Szerintem, megér annyit a fejlõdõ magzat egészsége, hogy az ember elõrébb helyezze önmagánál arra a kilenc hónapra.
Szia!30 hetes vagyok, vega, és tökéletes a vérképem, terhesvitamint se szedek, csak folsavat.Ha gáz van, akkor majd kiderül vérképbõl, de nem lesz nyugi :)

34 naposak a ciklusaim, 19-20. nap körül volt a peteérésem, ma vagyok a 30. napon. Mikor mutatja ki a teszt ha sikerült teherbe esnem?

2-3 napja enyhén pecsételgettem, de akkor még egyéb tünet nem volt. Mostanra feszül kicsit a mellem és mindjárt megjön érzésem van hol er?seben, hol gyengébben.

Legjobb válasz: Nálam öt nappal azután, h nem jött meg már kimutatta a terhességet mindkét gyereknél. Persze ha negativ a teszt és még mindig nem jön meg, újabb 5-7 nap múlva érdemes új tesztet csinálni.

Nálam öt nappal azután, h nem jött meg már kimutatta a terhességet mindkét gyereknél. Persze ha negativ a teszt és még mindig nem jön meg, újabb 5-7 nap múlva érdemes új tesztet csinálni.
Nekem PÉ után 10nappal kimutatta egy 10es érzékenységû teszt a babát. 25-ös(Gabriel) már a Pé utáni 14.napon erõsen + lett.

Vérvételre megyek február elején. Nem a hcg-t nézik hanem általános dolgokat. Ha sikerült most teherbe esnem (1 hete volt pé) akkor van még a vérben valami összetevő vagy bármi ami esetleg gyanút adhat a terhességre?

Tudom hogy a terhességi hormon a hcg csak érdekel. Pl valami túl alacsony vagy magas?

Legjobb válasz: szia. Szerintem nincsen ami gyanús lehet ha csak nem kéred a dokidat hogy kérjen ilyen nézést is a labortól és nem hcg-re gondoltam, de ált. dolgokból nem derül ki. Miért mész vérvételre?

szia. Szerintem nincsen ami gyanús lehet ha csak nem kéred a dokidat hogy kérjen ilyen nézést is a labortól és nem hcg-re gondoltam, de ált. dolgokból nem derül ki. Miért mész vérvételre?

Ha sikerült teherbe esni, akkor az ovulációs teszt pozitív, vagy negatívat kell hogy mutasson?

Legjobb válasz: Véleményem szerint az oulációs teszt a pé-t mutatja ki a terhességi teszt pedig a terhességet. Inkább terhességi tesztet csinálj, ha tudni szeretnéd, hogy terhes vagy e!

Véleményem szerint az oulációs teszt a pé-t mutatja ki a terhességi teszt pedig a terhességet. Inkább terhességi tesztet csinálj, ha tudni szeretnéd, hogy terhes vagy e!
egyetértek az elõzõ válaszoloval . hiába vn neked ovu teszted azt nemtudja megmutatni hogy baba van e. ahhoz terheségi tesztet kell venni. ez csak pét mutata nem babát. nem hcg t vizsgál a vizeletben.
Nekem pár napja az ovu teszt is + at mutatott, majd rá 10 percre megcsináltam a terhességi tesztet és az is + lett.De lehet h ez minden tesztél más és más!
Szia. Igen, lehet jósnak használni az ovutesztet. Utánanéztem a dolognak, és találtam egy felmérést, amit nem tudom hány nõ részvételével csináltak, nem voltak taglalva a pontos adatok, de az esetek 45%-ban helyesen mutatott pozitív eredményt, tehát valóban terhesek voltak. Viszont, 10%-uknak helytelenül mutatott pozitív eredményt. Lényeg a lényeg, az esetek majdnem felénél tehességet jelzett.
Szia! Én is használtam ovu tesztet terhesség kimutatására. Nekem a nem várt mensi elõtt egy nappal mutatott pozitivat. Aztán persze vettem terhességi tesztet is, mert az ovutesztet csak kiváncsiságból probáltam ki.
KimutatHAT, de sajnos megbizhatatlan, a 40%.os arany eleg vacak, ezert is hivjak "jos"-nak, mert a joslattal feler kb. a hatekonysaga, vagy igen, . vagy nem.
Inkább terhességi tesztet használjál, mert az ovu teszt nem erre való!
én e téren nemhiszek az ovu tesztnek. szerintem vagy vagy.ezzel nemtudsz meg többet ha ovu tesztete használsz terhességi teszthelyett.
Szerintetek mitõl lehet az, hogy 8 napig minden reggel csináltam ovulációs tesztet és mind pozitív lett, viszont a terhességi teszt negatívat mutat?

Ha sikerült teherbe esnem, akkor meddig céleszerű a palástfű teát inni?

Legjobb válasz: Ha már tudod hogy kismami vagy, célszerûbb elhagyni nehogy valami baj legyen. Bár nem vagyok nagy szaktudós, de szerintem abba kell hagyni. Ne kockáztass, inkább folsavval, vagy terhesvitaminnal segíts rá! :) Üdv: Egy 21 hetes kismami

Ha már tudod hogy kismami vagy, célszerûbb elhagyni nehogy valami baj legyen. Bár nem vagyok nagy szaktudós, de szerintem abba kell hagyni. Ne kockáztass, inkább folsavval, vagy terhesvitaminnal segíts rá! :) Üdv: Egy 21 hetes kismami
Az elsõ 3hónapban ajánlják a vetélés elkerülése végett.

Ha sikerült teherbe esni, akkor is ugyanúgy érzékelhetõk a mensi elõtti tünetek?

Leginkább a mellfeszülésre gondolok. Nekem mensi elõtt már 1 héttel el szokott kezdõdni és fokozatosan erõsödik amíg meg nem jön. Ha pl sikerülne a baba akkor is így van ez a mellfeszülõs-folyamat a nemvártig?

Legjobb válasz: Szerintem még jobban feszülne a melled. Nekem soha nem volt mellfeszülésem a menstruáció elõtt, viszont amikor teherbe estem, akkor nagyon fájtak a melleim és meg is duzzadtak. Az elsõ kimaradó mensi idõpontjában görcseim is voltak 4-5 napig , de egyáltalán nem véreztem. És akkor még fogalmam sem volt, hogy miért:)

Szerintem még jobban feszülne a melled. Nekem soha nem volt mellfeszülésem a menstruáció elõtt, viszont amikor teherbe estem, akkor nagyon fájtak a melleim és meg is duzzadtak. Az elsõ kimaradó mensi idõpontjában görcseim is voltak 4-5 napig , de egyáltalán nem véreztem. És akkor még fogalmam sem volt, hogy miért:)
Bizony. Én az elsõ gyermeknél mindenre megesküdtem volna, hogy azonnal megjön, mert feszült a mellem, fájta a derekam, kidagadtak az ereim, aztán mégsem. :)
Mellfeszülést ugyan soha nem éreztem, de mind a négyszer a szokásos mindjárt megjön érzést tapasztaltam. Szal... :)
Ez engem is érdekelne, jó lenne, ha így lenne, mert nekem is nagyon szokott fájni. Bele is élem magam, hogy meg fog jönni, mert már fájnak a melleim. De ha lehet még attól terhesség, akkor reménykedek!
Abszolút lehet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!