Találatok a következő kifejezésre: Ha semmi nincs, csak a mensi (5 db)

Ha semmi tünetem nincs, csak a mensi kimaradása, azért lehet egészséges a baba?

Legjobb válasz: Szia! Persze hogy lehet.Sõt örülj neki.A szerencsésebbek közé tartozol.Nem kell ahhoz kihányni a beled, hogy szép egészséges babád legyen. Gratula a babához

Szia! Persze hogy lehet.Sõt örülj neki.A szerencsésebbek közé tartozol.Nem kell ahhoz kihányni a beled, hogy szép egészséges babád legyen. Gratula a babához
szia.a sógornõm már 5-hónapos, semmit nem vett észre, csak azt, hogy kimaradt a mensije, azóta se semmi.teljesen egézséges a picúr, az ultrahang azt mutatja. én pedig az ellenpélda vagyok, most vagyok az 5.-ik héten és iszonyat szarúl vagyok, sokat kell feküdnöm... irigyellek... nyugodj meg és élvezd a pillanatokat.
Nekem sem volt soha semmi panaszom és a 26. hétben vagyok. Örüljünk neki!!!
30 hetes terhes vagyok és eddig semmi jelentõs tünetem nem volt, azon kívûl, h. nõ a pocakom. :-) Örülj neki és élvezd ezeket a szép hónapokat!
szia!én 21hetes kismama vagyok és nekem se volt semmi tünetem csak a mensi kimaradása!és még mindig semmi bajom!örülj neki hogy nincs más tüneted, ugy látszik mi a szerencsések közé tartozunk! szia
Szia Nekem is csak a mellem fáj, meg a hasam néha(a méh növekedése miatt), de más tünetem nekem sincs. 10 hetes kismama Élvezd:-)
Nekem se volt semmi tünetem egyik babámmal se. Az elsõ esetben csak akkor hittem el hogy terhes vagyok, mikor az elsõ ultrahangon megmutatta a doki a kerek foltot, hogy anyuka ez a baba. Mindkét babám egészségesen született.
Én voltam a kérdezõ.Tegnap elvetéltem a babát.Nem volt alaptalan a megérzésem.
Sajnálom a történteket, de biztos, hogy nem attól ment el a babád, mert nem voltak tüneteid. Úgyhogy nyugi, és ha engedik, próbálkozzatok a következõvel!
még bármi lehet
A kérdező hozzászólása: de nekem eddig ovu után 14 napra mindig megjött sõt már elõtte 1-2 nappal barnáztam..
Szerintem csinálj egy tesztet holnap reggeli vizeletbõl. Drukkolok, hogy baba legyen.(feltéve, ha azt szeretnéd). Feltétlenül írd majd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Mindennél jobban szeretnék már kisbabaát már rajta vagyunk az ügyön, ez a 7. hónapunk, sajnos eddig nem sikerült:-( Ha csinálok tesztet mindenképpen megírom! Neked kedves utolsó van már gyerkõcöd?Vagy Te is most akarsz?
Igen, van már egy két éves kislányunk. Mi már kistesót szeretnénk, de nagyon. Már fél éve próbálkozunk és még mindig semmi. Ebben a hónapban clostyt is szedtem, úgyhogy én is nagyon reménykedek. :) Drukk neked is, meg nekem is. :)
Szia! Utolsó vagyok. Megcsináltad a tesztet??? Kíváncsi vagyok már nagyon! :D
A kérdező hozzászólása: Szióka! Már nem volt rá lehetõségem, mert mire hazaértem megjött:-(nem értem miért nem sikerült most sem:-( Te mire kaptad a Clostyt?
Ó de sajnálom. :( Fel a fejjel, hamarosan jönnie kell annak a babának! Clostyt azért kaptam, mert nagyon késõn volt mindig a peteérésem, ha volt egyáltalán... Ebben a hónapban úgy tûnik, hogy volt, legalábbis az UH ezt mutatta. Most elkezdtem hõmérõzni is, úgyhogy remélem az is kiderül, hogy meg is repedt-e a tüszõ. Meglátjuk. Drukkolok Neked és sikeres babásodást kívánok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen, Én is a legjobbakat kívánom neked!!!!

Van esélyem arra h terhes vagyok h ha megjött a mensim csak egy napos késéssel s semmi tünetem nincs?

Egy hete lejárt a mensim de két napja szur a hasam alatt mi lehet ez?semmi tünetem nincs arra h terhes lennék,pedig azért már mostanra kellene s a mensim is megjött rendesen...akkor mi lehet?

Legjobb válasz: én elvégeznék egy terhesség-tesztet...a szúrás akár felfázástól is lehet

én elvégeznék egy terhesség-tesztet...a szúrás akár felfázástól is lehet
Biztos nem baba.


Még korai lenne bármit is érezni, bár vannak ugye hiperérzékeny kismamák is. Én drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Van olyan teszt ami már most kimutatja baba van e a dologban?
Persze!A Clearblue-t mindenki nagyon dícséri, mert 10-es érzékenységû és állítólag már a mensi elõtt kimutatja 4 nappal.
szerintem ve3hetsz nyugodtan egy érzékenyebb tesztet.én ugyan igy voltam, mint te, csak engem a ruszli "illataÁra"fogott el a hányinger.ez volt az elsö tünetem, és mivel ilyen nem történt még velem másnap vettem egy tesztet.és akármilyen hihetetlen is, én 3hetesen már sejtettem, hogy babám lesz.probáld meg:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!