Találatok a következő kifejezésre: Ha semmi nincs, csak a (122 db)

Valószínûleg hosszú távon nem mûködne a dolog.
Meg eleve szerintem nem fogod tudni "megcsinálni a Youtube partnerséged" ha nincs semmi érdemleges videód, csak ilyen félrevezetõek.
A kérdező hozzászólása: És ha csinálnék elõtte pár érdemleges videót, majd a partnerség után ilyeneket?
Aj felejtsd már el, azok se olyan hülyék ott hogy a semmiért majd pénzelnek ilyen magad fajta kóklereket. De hát próbáld ki, lelked rajta. Mit veszíthetsz?
A kérdező hozzászólása: Ezt kérdezem, barátom, hogy ha megpróbálom nem lesz belõle semmi? :D
Mi lenne? Valszeg eleve el sem fogsz odáig jutni hogy partner legyél, ha valami csoda folytán még is, akkor rövid úton megszüntetik a partnerséget, mert észreveszik hogy stiklid van.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lenne, ezért kérdeztem ... :D De köszi! Felpontozlak :D
"Aj felejtsd már el, azok se olyan hülyék ott hogy a semmiért majd pénzelnek ilyen magad fajta kóklereket. De hát próbáld ki, lelked rajta. Mit veszíthetsz?" Az a helyzet hogy nem a semmiért fizetnek, hanem a nézettség miatt. A youtubenak ez egy centjébe sem kerül, a hirdetõk pénze bánja. A youtubeot csak az érdekli hogy nézett legyen a videó. A pókertermeknél sem titok hogy vannak akik robotokat használnak, a termek hivatalosan nem is engedik, de nem fognak tiltani ha ilyet használsz, mert termeled nekik a raket, csak akkor tiltanak ha játékosok jelzik hogy ez meg ez robotot használ. A youtube is ugyanezt csinálja. Itt csak két dolog lehet ami miatt nem fog mûködni: 1. 18+ képeket nem rakhatsz ki 2. ha a felhasználók látják hogy a videód csak kamu, akkor a következõ videódat meg sem nézik és nem hiszem hogy egy videóval olyan nézettséget tudsz hozni, hogy komoly pénzt keress vele.

Nem ártana a béres csepp plusz ha nincs semmi bajom, csak a vitaminok és a hízás miatt szedném? Ugye jó csontbajokra, ilyen olyan tumorra, ha az nincs attól még nem alakul ki v ilyesmi?

ne nevessetek ki, de aggódom, bár gondolom nem lesz t?le bajom, és ugye az vitaminokkal van tele am?

Legjobb válasz: Itt a tájékoztatója, olvasd el! http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_csepp/tajekoztato/

Nem lesz tole semmi bajod, en minden nap iszom.Erositi az immunrendszert.
A kérdező hozzászólása: kösz olvastam a bet.tájékoztatót azért kérdem...na és benne van h a daganatosoknak segít stb..de akk nem baj h én nem vok na ez hülyén jött ki de rem. van aki érti:)
Nemcsak daganatosak szedhetik, és kialakulni sem fog tõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen megnyugodtam:)
A kérdező hozzászólása: ha napi 2x20 csepp vis 40 az nem fogy el nagyon hamar?:O

Van tb-je a kislányomnak ha lejárt a 3 év és nincs munkám nem vagyok munkanélküli, semmi jövedelmem nincs csak a családi pótlék?

Legjobb válasz: A gyerekek 18 éves korig (vagy, míg dolgozni nem kezdenek, pl. szakiskolások) alanyi jogon kapják a tb-ellátásokat.

A gyerekek 18 éves korig (vagy, míg dolgozni nem kezdenek, pl. szakiskolások) alanyi jogon kapják a tb-ellátásokat.
Neki van, viszont neked nincs, ha nem fizeted magad után.
Mióta kap darabos és más ételeket?
Szia! Nem lehet, hogy jön a foga? Kislányomnál ugyanez a helyzet, sose volt egy nagyevõ, de múlt hónapban, nagyon jó étvágya volt, hízott is 60 dkgt :D Viszont a héten szinte alig eszik, õ is csak a tápszert eszi meg, ma sikerült belediktálnom ebédre egy fõzeléket (160 g-ot). Éjszakánként felsír, szerintem a foga lesz a ludas, lehet nálatok is ez a helyzet. Vagy ez a ronda idõjárás. 13 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Nem csak most kezdõdött - fogzás kapcsán-, hanem mindig ilyen volt, de persze amíg csak tápszer volt, azt benyomom a szájába és szopizza, de minden darabossal csak játszik, ledobálja, a pépek sem tetszenek neki nagyon... :(

Van-e lehetőség egy általános, de átfogó kivizsgálásra, ha nincs semmi panaszom, csak a magam megnyugtatására szeretném elvégezni?

Nincs panaszom, egészségesen élek, sokat sportolok, s?t talán sokat is, de azért sok rosszról hall az ember, és nem tudom, hogy van-e lehet?ség egy kivizsgálásra? Ennek mi a menet, illetve milyen vizsgálatokra kéne mennem, hogy elég átfogó legyen!

Legjobb válasz: Van, de felesleges, az igazi veszélye pdig az, hogy hipochondria alakulhat ki Nálad.

Van, de felesleges, az igazi veszélye pdig az, hogy hipochondria alakulhat ki Nálad.

Ha már megtörtént a fogantatás, a baba egészsége függ a hímivarsejt minőségétől, vagy semmi szerepe nincsen, csak a genetikai információ átadása?

Legjobb válasz: ha már megtörtént, akkor úgy tûnik elég életképesek voltak a feladat elvégzésére. Azonban ez nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy a géninformáció sérült volt a fogantatáskor, és további szövõdményeket erre lehet visszavezetni. Táplálkozz és egészségesen, járj el szûrésekre, és ez a kockázat minimalizálható.

ha már megtörtént, akkor úgy tûnik elég életképesek voltak a feladat elvégzésére. Azonban ez nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy a géninformáció sérült volt a fogantatáskor, és további szövõdményeket erre lehet visszavezetni. Táplálkozz és egészségesen, járj el szûrésekre, és ez a kockázat minimalizálható.
A hímivarsejt minõsége függ az apa életvitelétõl, ha pl. rendszeresen drogot fogyaszt vagy éppen alkoholista, az bizony hatással lehet a babára is sajnos :(.
A kérdező hozzászólása: A kérdés az, hogy pl. ha valaki túl gyakran próbálkozik, az nem baj? Mert akkor az ivarsejtek gyengébbek pl? Vagy nem gyengébbek ettõl, csak kevesebben vannak, de ha megtörténik a fogantatás akkor ez nem számít!?
Nem gyengébb minõségûek, csak kevesebben vannak. A nõ fogamzóképes idõszakában a két naponkénti együttlétet szokták javasolni. Egyébként kb. 4 nap kell, amíg visszaáll a teljes spermiumszám, ha közben nem volt ejakuláció (spermium minõség vizsgálata elõtt ennyi nap önmegtartóztatást szokott elõírni az urológus/andrológus).

Ha semmi tünetem nincs, csak a mensi kimaradása, azért lehet egészséges a baba?

Legjobb válasz: Szia! Persze hogy lehet.Sõt örülj neki.A szerencsésebbek közé tartozol.Nem kell ahhoz kihányni a beled, hogy szép egészséges babád legyen. Gratula a babához

Szia! Persze hogy lehet.Sõt örülj neki.A szerencsésebbek közé tartozol.Nem kell ahhoz kihányni a beled, hogy szép egészséges babád legyen. Gratula a babához
szia.a sógornõm már 5-hónapos, semmit nem vett észre, csak azt, hogy kimaradt a mensije, azóta se semmi.teljesen egézséges a picúr, az ultrahang azt mutatja. én pedig az ellenpélda vagyok, most vagyok az 5.-ik héten és iszonyat szarúl vagyok, sokat kell feküdnöm... irigyellek... nyugodj meg és élvezd a pillanatokat.
Nekem sem volt soha semmi panaszom és a 26. hétben vagyok. Örüljünk neki!!!
30 hetes terhes vagyok és eddig semmi jelentõs tünetem nem volt, azon kívûl, h. nõ a pocakom. :-) Örülj neki és élvezd ezeket a szép hónapokat!
szia!én 21hetes kismama vagyok és nekem se volt semmi tünetem csak a mensi kimaradása!és még mindig semmi bajom!örülj neki hogy nincs más tüneted, ugy látszik mi a szerencsések közé tartozunk! szia
Szia Nekem is csak a mellem fáj, meg a hasam néha(a méh növekedése miatt), de más tünetem nekem sincs. 10 hetes kismama Élvezd:-)
Nekem se volt semmi tünetem egyik babámmal se. Az elsõ esetben csak akkor hittem el hogy terhes vagyok, mikor az elsõ ultrahangon megmutatta a doki a kerek foltot, hogy anyuka ez a baba. Mindkét babám egészségesen született.
Én voltam a kérdezõ.Tegnap elvetéltem a babát.Nem volt alaptalan a megérzésem.
Sajnálom a történteket, de biztos, hogy nem attól ment el a babád, mert nem voltak tüneteid. Úgyhogy nyugi, és ha engedik, próbálkozzatok a következõvel!

A Clostyt kinek írják fel? Csak akkor kaphatok, ha vmi nincs rendben? Vagy a természetes folyamat gyorsítására is, ha nincs semmi bajom? Vagy nőgyógyászfüggő, h ki mikor írja fel?

Legjobb válasz: Annak írják fel, akinek nincs peteérése, és e-nélkül a gyógyszer nélkül nincs ovuláció. Annak is felírják akinek van, de nagyon ritkán. AMennyiben te egészséges vagy, és nincs semmi szervi probléma ne akarjál clostilbegyt szedni, mivel a méhnyálkahártyát elvékonyítja,nehezívte a baba megtapadását, illetve túlstimulálódhatsz, több tüszõt érlel, cisztát okoz, fájdalamat, esetleges bevérzéseket. Állandó ultrahangos felüegyeletet igényel. Ne gyorsíts, inkább annak örülj hogy minden rendben,tudod én irigyelek téged, mert nekem a gyógyszer nélkül nem lehet, és már csak egy hónapig lehet szednem. :( Próbálkzzál természetes szerekkel: méhpempõ, e-vitamin, cickafark-palástfû tea, agnucaston(barátcserje)kapszula. Sok sikert kívánok, és minden jót!

Annak írják fel, akinek nincs peteérése, és e-nélkül a gyógyszer nélkül nincs ovuláció. Annak is felírják akinek van, de nagyon ritkán. AMennyiben te egészséges vagy, és nincs semmi szervi probléma ne akarjál clostilbegyt szedni, mivel a méhnyálkahártyát elvékonyítja, nehezívte a baba megtapadását, illetve túlstimulálódhatsz, több tüszõt érlel, cisztát okoz, fájdalamat, esetleges bevérzéseket. Állandó ultrahangos felüegyeletet igényel. Ne gyorsíts, inkább annak örülj hogy minden rendben, tudod én irigyelek téged, mert nekem a gyógyszer nélkül nem lehet, és már csak egy hónapig lehet szednem. :( Próbálkzzál természetes szerekkel: méhpempõ, e-vitamin, cickafark-palástfû tea, agnucaston(barátcserje)kapszula. Sok sikert kívánok, és minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem tudtam, h ez ilyen "macerás" gyógyszer.. Sok sikert Neked is!!

Visszafizetik-e 3 belül vásásrolt Adid*s övtáskám árát, ha visszaviszem a boltba, vagy levásárolhatom az árát? Nincs semmi baja, csak nem tetszik. Természetesen megvan a blokk.

Legjobb válasz: Ha nincs semmi baja, akkor szerintem nem, esetleg, ha hibás lett volna, vagy szakadt. Azért várj még válaszokra, mert nem vagyok benne biztos.

Ha nincs semmi baja, akkor szerintem nem, esetleg, ha hibás lett volna, vagy szakadt. Azért várj még válaszokra, mert nem vagyok benne biztos.
Csak azért, mert nem tetszik nem fogják kicserélni. Csak, ha probléma van vele. Ez van, jobban át kellett volna gondolnod.
3 napon belül kicserélik, akkor is ha nincs semmi baja. Én a Media Markt-ba vittem vissza 2 nap múlva egy krumplisütõt mert nem tetszett. De a boltban azt mond, hogy ajándékba vetted és akinek vetted, neki már volt ilyenje, vagy nem tetszett neki, más az ízlése és akkor ki kell cserélniük mindenképpen! Egy boltvezetõ
Ja és az árát nem adják vissza, csak levásárolhatod. Elõzõ válaszoló
Ha a blokkon, vagy uzletben nincs lathatoan feltuntetve, (kiirva), h nem adnak vissza penzt, akkor kotelesek visszaadni az arat, amennyiben sertetlen az aru, a cimke rajta van hagyva, blokk, ... Azt kell mondani, h ajandekba vetted es nem tetszik az illetonek.
Esetleg karácsonykor jönne be az ajándékozós ötlet... De jó, hogy ezreket képes vagy kidobni egy márkára, úgy hogy nem is tetszik.

A barátnőm már 13 órája fekszik a szülészeten de semmi változás! Ha csak csordogál a magzatvíz de nem folyt el és semmi fájás nincsen csak keményedés, tágulás 1 ujjnyi akkor mennyi idő után "csinálnak valamit"? Ha reggel sem lesz semmi változás?

Legjobb válasz: Ha csordogál a magzatvíz illenék neki fájáserõsírõ (oxitocin) infúziót adni... Hiszen megrepedt a magzatburok, jó lenne, ha a dokik tennének valamit... Szerintem kérdezzetek rá!!!

Ha csordogál a magzatvíz illenék neki fájáserõsírõ (oxitocin) infúziót adni... Hiszen megrepedt a magzatburok, jó lenne, ha a dokik tennének valamit... Szerintem kérdezzetek rá!!!
Remélem mire ezt a választ írom, már meglesz a baba! Nekem is adtak fájáserõsítõ(oxitocin) infúziót mindkét szülésnél. Az elsõnél sajnos nem hatott, de a másodiknál igen. Majd írd meg, mikor lett meg a baba! És hogy mi volt?!
Sajnos sok anyuka, nagyon sokat vajúdik, fõleg az elsõ babával. Nekem éjfélkor kezdõdtek a fájásaim, és a baba, de. 11-kor született. Ha valami gond lenne, úgy is lépnének az orvosok, türelem, hamarosan meglesz az a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Most hívott, hogy végre rákötötték az infúziót, állítólag ilyenkor szoktak várni 12 órát!
Én 20órát vajudtam, de nekem azt mondták, hogy amíg a szívhang rendben, hagyják.6 ujjnyira tágultam, de onnan sehova.Végül a szívhang lement 100 alá, és irány a császár.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!! A baba végül tegnap 12óra után pár percel meglett!!!Az oxitocin hatására megindultak a fájások de a tágulás nem lett nagyobb 1 ujjnyinál!!!Lement a szívhang 90körülire és a végén megcsászározták!Csodálatos kisbaba lett!Mindenkinek jó babavárást!
2. válaszoló vagyok. Sajnos az én elsõ szülésem is így alakult, nagyjából ennyi vajúdás után, szintén császár lett. De azóta a kislányom csodálatos 6 éves csajszi! Viszont 10 hónapja szültem a kisfiam, és õt sikerült rendesen, így a barátnõdnek is sikerülhet legközelebb! Gratulálok neki, nagyon sok boldogságok kívánok a babához, é jó egészséget! Neked meg köszi, hogy leírtad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!