Találatok a következő kifejezésre: Ha semmi nincs, csak (155 db)

A Clostyt kinek írják fel? Csak akkor kaphatok, ha vmi nincs rendben? Vagy a természetes folyamat gyorsítására is, ha nincs semmi bajom? Vagy nőgyógyászfüggő, h ki mikor írja fel?

Legjobb válasz: Annak írják fel, akinek nincs peteérése, és e-nélkül a gyógyszer nélkül nincs ovuláció. Annak is felírják akinek van, de nagyon ritkán. AMennyiben te egészséges vagy, és nincs semmi szervi probléma ne akarjál clostilbegyt szedni, mivel a méhnyálkahártyát elvékonyítja,nehezívte a baba megtapadását, illetve túlstimulálódhatsz, több tüszõt érlel, cisztát okoz, fájdalamat, esetleges bevérzéseket. Állandó ultrahangos felüegyeletet igényel. Ne gyorsíts, inkább annak örülj hogy minden rendben,tudod én irigyelek téged, mert nekem a gyógyszer nélkül nem lehet, és már csak egy hónapig lehet szednem. :( Próbálkzzál természetes szerekkel: méhpempõ, e-vitamin, cickafark-palástfû tea, agnucaston(barátcserje)kapszula. Sok sikert kívánok, és minden jót!

Annak írják fel, akinek nincs peteérése, és e-nélkül a gyógyszer nélkül nincs ovuláció. Annak is felírják akinek van, de nagyon ritkán. AMennyiben te egészséges vagy, és nincs semmi szervi probléma ne akarjál clostilbegyt szedni, mivel a méhnyálkahártyát elvékonyítja, nehezívte a baba megtapadását, illetve túlstimulálódhatsz, több tüszõt érlel, cisztát okoz, fájdalamat, esetleges bevérzéseket. Állandó ultrahangos felüegyeletet igényel. Ne gyorsíts, inkább annak örülj hogy minden rendben, tudod én irigyelek téged, mert nekem a gyógyszer nélkül nem lehet, és már csak egy hónapig lehet szednem. :( Próbálkzzál természetes szerekkel: méhpempõ, e-vitamin, cickafark-palástfû tea, agnucaston(barátcserje)kapszula. Sok sikert kívánok, és minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem tudtam, h ez ilyen "macerás" gyógyszer.. Sok sikert Neked is!!

A barátnőm már 13 órája fekszik a szülészeten de semmi változás! Ha csak csordogál a magzatvíz de nem folyt el és semmi fájás nincsen csak keményedés, tágulás 1 ujjnyi akkor mennyi idő után "csinálnak valamit"? Ha reggel sem lesz semmi változás?

Legjobb válasz: Ha csordogál a magzatvíz illenék neki fájáserõsírõ (oxitocin) infúziót adni... Hiszen megrepedt a magzatburok, jó lenne, ha a dokik tennének valamit... Szerintem kérdezzetek rá!!!

Ha csordogál a magzatvíz illenék neki fájáserõsírõ (oxitocin) infúziót adni... Hiszen megrepedt a magzatburok, jó lenne, ha a dokik tennének valamit... Szerintem kérdezzetek rá!!!
Remélem mire ezt a választ írom, már meglesz a baba! Nekem is adtak fájáserõsítõ(oxitocin) infúziót mindkét szülésnél. Az elsõnél sajnos nem hatott, de a másodiknál igen. Majd írd meg, mikor lett meg a baba! És hogy mi volt?!
Sajnos sok anyuka, nagyon sokat vajúdik, fõleg az elsõ babával. Nekem éjfélkor kezdõdtek a fájásaim, és a baba, de. 11-kor született. Ha valami gond lenne, úgy is lépnének az orvosok, türelem, hamarosan meglesz az a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Most hívott, hogy végre rákötötték az infúziót, állítólag ilyenkor szoktak várni 12 órát!
Én 20órát vajudtam, de nekem azt mondták, hogy amíg a szívhang rendben, hagyják.6 ujjnyira tágultam, de onnan sehova.Végül a szívhang lement 100 alá, és irány a császár.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!! A baba végül tegnap 12óra után pár percel meglett!!!Az oxitocin hatására megindultak a fájások de a tágulás nem lett nagyobb 1 ujjnyinál!!!Lement a szívhang 90körülire és a végén megcsászározták!Csodálatos kisbaba lett!Mindenkinek jó babavárást!
2. válaszoló vagyok. Sajnos az én elsõ szülésem is így alakult, nagyjából ennyi vajúdás után, szintén császár lett. De azóta a kislányom csodálatos 6 éves csajszi! Viszont 10 hónapja szültem a kisfiam, és õt sikerült rendesen, így a barátnõdnek is sikerülhet legközelebb! Gratulálok neki, nagyon sok boldogságok kívánok a babához, é jó egészséget! Neked meg köszi, hogy leírtad.

Ha nekem nincs bankfiókom pl. :az ERSTE banknál, tehát semmi közöm nincs oda, de rendelni szeretnék valamit az internetet, amit csak átutalással lehet, akkor azt meg lehet valósítani?

Persze ezek után sem szeretnék nyitni semmilyen fiókot,arra lennék kíváncsi,hogy ha bemegyek a bankba és azt mondom hogy szeretnék utalni... számlára x összeget,azt meg csinálják-e nekem?

Legjobb válasz: Bármelyik Erste bankfiókban a pénztárban be tudod fizetni a szükséges összeget a megadott Erste bankos számlára. Erre még különdíjat sem kell fizetni, a készpénz befizetése díjmentes. Egy dologra figyelj, ha az eladó csak átutalással fogad fizetést, és a pénztári befizetést nem fogadja el, akkor nincs mit tenni, utalni kell. De ahhoz valamelyik banknál neked is kell számládnak lennie. Legjobb, ha e-mailben megkérdezed az eladót, hogy pénztári befizetést elfogad-e.

Bármelyik Erste bankfiókban a pénztárban be tudod fizetni a szükséges összeget a megadott Erste bankos számlára. Erre még különdíjat sem kell fizetni, a készpénz befizetése díjmentes. Egy dologra figyelj, ha az eladó csak átutalással fogad fizetést, és a pénztári befizetést nem fogadja el, akkor nincs mit tenni, utalni kell. De ahhoz valamelyik banknál neked is kell számládnak lennie. Legjobb, ha e-mailben megkérdezed az eladót, hogy pénztári befizetést elfogad-e.
Utalni csak az adott banknál tudsz. Tehát ha az eladó bankja az Erste bank, akkor igen, be tudsz utcáról, csak úgy, készpénzben fizetni a számlájára. Ha viszont az eladó a Bank of Americánál van, akkor megszívtad, mert nekik nincs fiókjuk európában, ahol be tudnád fizetni.
A kérdező hozzászólása: A fizetési módnál ki lehet választani, hogy melyik banknál akarom befizetni és bármelyik bankot választom mindegyiknek más a kódja ahova utalni kell, akkor valószínûleg tudok rá utalni utcáról kéz pénzel :D ugye?

Visszafizetik-e 3 belül vásásrolt Adid*s övtáskám árát, ha visszaviszem a boltba, vagy levásárolhatom az árát? Nincs semmi baja, csak nem tetszik. Természetesen megvan a blokk.

Legjobb válasz: Ha nincs semmi baja, akkor szerintem nem, esetleg, ha hibás lett volna, vagy szakadt. Azért várj még válaszokra, mert nem vagyok benne biztos.

Ha nincs semmi baja, akkor szerintem nem, esetleg, ha hibás lett volna, vagy szakadt. Azért várj még válaszokra, mert nem vagyok benne biztos.
Csak azért, mert nem tetszik nem fogják kicserélni. Csak, ha probléma van vele. Ez van, jobban át kellett volna gondolnod.
3 napon belül kicserélik, akkor is ha nincs semmi baja. Én a Media Markt-ba vittem vissza 2 nap múlva egy krumplisütõt mert nem tetszett. De a boltban azt mond, hogy ajándékba vetted és akinek vetted, neki már volt ilyenje, vagy nem tetszett neki, más az ízlése és akkor ki kell cserélniük mindenképpen! Egy boltvezetõ
Ja és az árát nem adják vissza, csak levásárolhatod. Elõzõ válaszoló
Ha a blokkon, vagy uzletben nincs lathatoan feltuntetve, (kiirva), h nem adnak vissza penzt, akkor kotelesek visszaadni az arat, amennyiben sertetlen az aru, a cimke rajta van hagyva, blokk, ... Azt kell mondani, h ajandekba vetted es nem tetszik az illetonek.
Esetleg karácsonykor jönne be az ajándékozós ötlet... De jó, hogy ezreket képes vagy kidobni egy márkára, úgy hogy nem is tetszik.

Akartatok már véget vetni az életetetnek mert rájöttetek semmi értelme csak szívás az egész? Mi az élet értelme ha az embernek nincs pénze nem tud nyaralni menni nem tud gyereket vállalni csak itthon ül? 30 felett

Legjobb válasz: Nem mondom, hogy meg se fordult a fejemben. Pont azért, mert az élet állandó harc, és mi értelme harcolni, ha a háborút úgysem nyerhetjük meg? Elhiszem én, hogy a szépségét az adja, ha van egy szép napkelte, vagy nyílnak a virágok, de le..om, ha közben olyan problémákkal kell szembesülnöm évrõl évre, amikbõl nincs kiút, csak van a rossz lehetõség meg a még rosszabb.

Nem mondom, hogy meg se fordult a fejemben. Pont azért, mert az élet állandó harc, és mi értelme harcolni, ha a háborút úgysem nyerhetjük meg? Elhiszem én, hogy a szépségét az adja, ha van egy szép napkelte, vagy nyílnak a virágok, de le..om, ha közben olyan problémákkal kell szembesülnöm évrõl évre, amikbõl nincs kiút, csak van a rossz lehetõség meg a még rosszabb.
Nekem pont ezzel van bajom: mi hiába is küzdünk, igyekszünk, dolgozunk egyre többet, hiába mondunk le lassan már a fûtésrõl is, hogy egyenesbe jöjjünk, csak romlik a helyzet. Semmi jó, vagy egy kis javulás nincs kilátásban, már reménykedni sincs miben.
A felsoroltaktól én kicsit durvább indokokat tudnék mondani, hogy miért gondolok a halálra. Amik évtizedek óta fennállnak, de valahogy mégsem visz rá a lélek.. Valami mindig lesz. Ja, ami viszont biztos: csak te és kizárólag te vagy felelõs mindenért ami történik veled. Ha érthetõ, ha nem, de akkor is így van.
"Az élet valójában egyszerû, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük." (Konfucius)
Én 3 alkalommal akartam magam megölni, szerencsére egyszer sem sikerült. Akkor kilátástalannak láttam az életem, azt hittem nincs kiút, de késõbb minden rendbe jött. Ma már nagyon örülök, hogy nem sikerült anno. Élethez is másképp állok hozzá. Megtanultam a pici dolgoknak is örülni és igyekszem mindig a helyzet megoldásával foglalkozni sajnálkozás helyett.
Én is 30 vagyok. Csak a férjemnek van némi jövedelme, ergo nincs pénzünk, így gyereket sem vállalhatunk, albérletben lakunk, utazás meg már eszünkbe sem jut. Nekem is vannak napok, hetek mikor elkeseredek, hogy milyen igazságtalan az élet, hisz igenis szeretnék dolgozni és szülni, mégsem kapok munkát és így nem is szülhetek. De ezen a holtponton túl kell jutni, másképp belesüllyedünk. Most azon vagyok, hogy munkát találjak, bármilyet csak végre legyen meg az 1 évem, hogy igényelhessek GYED-et és vállalhassunk babát. A tervekre és a jövõre koncentrálok, ez segít.
Az egésznek semmi értelme. A végén úgy is meghalunk a fenébe, tök mindegy mi volt addig, csak egy nagy SEMMI lesz az egész. Ráadásul a mi életünk arról szól, hogy keljél fel menjél dolgozzál, fizesd ki a gatyádat is, már be sem lehet húzni valakinek, ha felidegesít. Nem lehet itt csinálni semmit, csak dolgozni meg meghalni, de még azt se nyugodtan, mert mi a fenébõl fog eltemettetni a szerencsétlen család?
én vallásos vagyok, szóval egyrészt hiszek benne, hogy meg lehet nyerni :) másrészt, ha nem, akkor is küzdeni kell. ha másért nem, becsületbõl. vannak kilátástalan helyzetek. a dédapámnak sem volt magyarnótás jókedve a lövészárokban. a nagyapámnak sem, amikor a háború után mindenüket elvették és szabályosan éheztek. fegyvere volt mindkettõjüknek, bármikor végezhettek volna magukkal. nem tették, küzdöttek. életveszélyben, kilátástalanságban, nincstelenül. nekem õk a példaképeim :)
az élet harc. végig kell küzdenünk, mert ez a sorsunk. egy-egy csatát megnyerünk, másikat elveszítjük. az öngyilkosság megfutamodás lenne. nem, nem visszavonulás. futás. sosem tennék ilyet.
"Mi az élet értelme ha az embernek nincs pénze nem tud nyaralni menni nem tud gyereket vállalni csak itthon ül?" Küzdeni kell a zsidók ellen hogy ne lopják a pénzünket és ez ne legyen így!
Nem, de néha útáltam az életemet.:-) Az élet értelme mindenki számára más, és mindenkinek magának kell megkeresnie. Miért kell pénz ahhoz, hogy jól érezd magad? MIért ülsz 30 évesen otthon, egyedül? Én sem voltam nyaralni évek óta, de kirándulni gyakran megyek. Egyszerûen csak indulj el, meglátod rengeteg minden fog történni veled, ha megadod a lehetõséget rá. És igen, nem mindig klassz minden, de nem az út vége a lényeg, hanem az utazás...
Minden nap gondolok arra hogy semmi értelme nincs az életnek. 3 hónap alatt 3 családtagom halt meg.(nagybátyám, nagymamám, anyósom) Végigszenvedték az életüket és ennyi.Ennyi egy élet. Én és a férjem albérletben élünk, reményünk sincs egy saját lakásra.Így sajnos mi sem gondolhatunk gyerekre. Túl sok rossz van az életben az örömökhöz képest. Szerintem mindenki gondol rá néha(hangulattól függõen) hogy mi lenne ha öngyilkos lenne.Én ilyenkor arra jutok hogy az életet nem én adtam magamnak, ezért nem is szabad elvennem.A még megmaradt hozzátartozóimmal sem tehetem meg hogy fájdalmat okozzak nekik. Kitartást kívánok neked az élet nevû játékhoz!
elmész eladónak vagy akárminek és közben keresel munkát. vagy lehúzod azt az egy évet, akár féllábon is :) nekem van munkám, de közben épp most keresek másikat. nem lehetetlen...
A kérdező hozzászólása: Most pont azon gondolkozom, hogy elmegyek a Westendbe eladónak vagy a mekibe vagy akármi, de akkor sem lennék sokkal elõbbre, ráadásul úgy érzem minek tanultam. SAjnos nehéz az élet. Annyira irigylem a korombelieket akik 2 gyerekkel futkoznak a plázában, vagy akárhol.
egyébként a párodnak nincs igaza. a semmire én sem vállalnék gyereket. lesz még jobb, ne add fel! próbálj olyan állást találni, ahol nem feltétel a diploma, szakmai gyakorlat. igaz, hogy ezek a munkák kevesebbet fizetnek, de mégiscsak valami, és onnan lehet tovább lépni.
Legyen az értelme, hogy mondjuk jobb állást szerezzünk és többet keressünk? Jó de mi a fenének? Úgy általában mi értelme van az egész nyûglõdésnek azonkívül, hogy úgy is egy marék por lesz belõlünk, csak elõtt lehetõleg rohasztunk egy kicsit még a Földön mi is. Úgy nagyban semmit sem érünk, csak egy kis porszemek vagyunk, tök mindegy vagyunk-e vagy sem. Kicsiben meg azért nincs értelme, mert saját magunkon kívül mindennek, ami ÉLET csak fáj, hogy vagyunk.
amit javasolni tudok: ne ülj otthon! nem fog a nagy lehetõség az ajtódon bekopogni. vannak Nálad is nehezebb sorsú emberek, segíts rajtuk! pénzed nincs, de dolgozni tudsz. amíg fizetõ munkád nincs, ajánld fel a munkádat valamilyen segítõ szervezetnél. aztán, ki tudja? lehet pont ott találsz magadnak fõállású munkát. és addig is hasznosan töltöd az idõdet, és nem érsz rá ilyeneken agyalni.
Az életnek az az értelme, amit TE MAGAD adsz neki, nem a nyaralás és nem a gyerek. Off: Nem azt mondom, hogy nem kell a gyerek, félreértés ne essék, de a gyereket nem magadnak szülöd, õ egy önálló lény az elsõ pillanattól fogva. Régen rossz, ha õ az életed értelme, neked is rossz, hát még neki mennyire! Természetes, hogy te látod el, amíg kicsi, de attól még mindketten önálló személyiségek kell, hogy legyetek, különben nem szeretetrõl van szó, hanem önzésrõl és birtoklásról. (Off vége) Pl. lehet cél tanulni, hogy jobb állásod legyen és többet keress. Ha erre lusta vagy, arról rajtad kívül senki nem tehet. Nincs hobbid, ami boldoggá tesz? Nincs párod? Barátok? Kirándulás? Ha nincs, legyen! Egy csomó olyan dolog van, amihez nem kell pénz.
Én is ugyanígy vagyok mint te, kérdezõ, csak én nem akarok gyereket. 27 éves vagyok és nincs munkám, mert nincs gyakorlatom. Eddig csak alkalmi munkám volt, de oda sem vettek fel, mert elmúltam 25 éves, és nem kaptak volna rám támogatást a munkaügyi kp-ból. Én is néha elszomorodok, és valahogy úgy veszem észre, hogy sz*arok az egészbe, és kezdem feladni!!! de nem szabad feladni!!! Küzdeni kell, maximalistának lenni!!! Erõt kellene, hogy vegyünk magunkon és tanulni pl. még egy nyelvet:D

Mikor csiáljak terhességi gyorstesztet ha fogamzásgátlót szedek? Nem volt semmi baj, csak nem olyan régóta szedem és még nincs meg a bizalom a tabi iránt.

Legjobb válasz: bíz benne nyugi, ne dobj kb ezer forintot a tesztre. Hidd el nincsen semmi baj, ha az elõírtaknak megfelelõen szeded. Tényleg bízzál benne!

bíz benne nyugi, ne dobj kb ezer forintot a tesztre. Hidd el nincsen semmi baj, ha az elõírtaknak megfelelõen szeded. Tényleg bízzál benne!
Be kell állnia a mensidnek, olyan 3-4 hónap, 3-4 levél beszedte után rendezõdik, de ha ennyire parás vagy: 1. ahelyett hogy itt pötyögsz csináld meg a tesztet, 2. keresd fel a dokid és szólj neki.
A kérdező hozzászólása: remélem igaza van a párodnak:)
én is dienille-t szedek :) most kezdem majd el a második levelet nekem a levél abbahagyását követõ napon egybõl megjött egyébként én se nagyon bízom benne még xD hogy egy ilyen pici bogyó képes "megvédeni"... párom nyugtatott, hogy ha sok millió nõ szedi és náluk nem volt gond, akkor nálam se lesz
A kérdező hozzászólása: ez a negyedik hónap, hogy szedem. a neve: dienille elsõ két hónapban a szünet második napján jött meg, de a harmadik hónapban 1 napot késett, csak a harmadik napon jött meg....ezért aggódom
mi az, hogy gumi mellett megjött a havid és az volt a támpont? gyógyszer mellett is menstruálni fogsz remélem tisztában vagy vele. pont olyan támpont mint a gumi mellett.
bármikor csinálhatsz de tényleg nem sok értelme van, az együttlét után 14 nappal mutat eredményt. akkor lehetsz biztos abban h nem vagy terhes ha két hétig nem vagtok együtt és úgy csinálsz tesztet, de ez teljesen logikátlan, fölösleges, a gyógyszer véd.
Mióta szeded a tabit?Milyet szedsz? Biztos már beállt tõle a vérzésed és így percre pontosan tudod, hogy mikor kell megjönni. Maradj türelemmel, ha késne, akkor csinálj tesztet. Hiába korszerûek a tesztek, tévedhetnek.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy bíznom kéne benne, csak hiányzik egy támpont, hogy lássam az eredményt, hogy tényleg védve vagyok. Mert amikor még gumival védekeztünk akkor egyértelmû volt, hogy na megjött a havim és akor minden oké. De most nincs semmi ilyen, csak egy teszt amitõl biztos lehetek a tabiban csak nem tudom mikor csináljam meg...
A kérdező hozzászólása: csinálok tesztet ahogy tudok, de a kérdés nem az volt, hogy csináljak-e hanem hogy mikor tegyem, hogy tuti eredményt kapjak.

21 hetes kismami vagyok a napokban nagyon is éreztem a baba mozgását viszont tegnap óta alli talán ha egyszer. ugye nincs semmi baja csak most pihizik?

Legjobb válasz: Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :)) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama

Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :) ) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama
Nyugi nincs baj.Az én babóm is pihizik, néha egész nap alig érzem.De utána bepotolja:) A front is lehet!Ne aggódj.Minden jót.26hetes kismama
En is 21 hetes kismama vagyok, es ugyan igy van nalunk is.Kedden , szerdan annyit mozgolodott, rugdosott, es tegnap mar szinte alig, talan csak este ereztem egy kicsit, ma viszot meg nem.De ne izgulj Te se, biztos, h semmi baj nincsen, egyszeruen meg kicsike, es nem erezzuk minden mocorgasat, de ahogy olvasgatom azert akkor is elofordul olyan nap, h kevesebbet mocorog. Nagyon boldog babavarast kivanok neked!
Ne aggódj!Az én kisbabám is ilyen volt tegnap, az NST is alig lett jó..De ez volt velünk 20-25hetes korunkban is.Szórakozott velem a kis lurkó!Egyik nap rengeteget mozgott, aztán 2-3napig alig.Emlékszem, még el is mentem a védõnénihez, hogy nézzünk stívhangot, mert nagyon rossz érzés volt!Aztán megnyugtatott.Ha téged is, akkor menyj el hozzá, és nézzetek egyet, de ez teljesen normális, hogy ilyen , és ilyen is lesz!Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokatlegalább megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :) pfuuuu
Valószínûleg hosszú távon nem mûködne a dolog.
Meg eleve szerintem nem fogod tudni "megcsinálni a Youtube partnerséged" ha nincs semmi érdemleges videód, csak ilyen félrevezetõek.
A kérdező hozzászólása: És ha csinálnék elõtte pár érdemleges videót, majd a partnerség után ilyeneket?
Aj felejtsd már el, azok se olyan hülyék ott hogy a semmiért majd pénzelnek ilyen magad fajta kóklereket. De hát próbáld ki, lelked rajta. Mit veszíthetsz?
A kérdező hozzászólása: Ezt kérdezem, barátom, hogy ha megpróbálom nem lesz belõle semmi? :D
Mi lenne? Valszeg eleve el sem fogsz odáig jutni hogy partner legyél, ha valami csoda folytán még is, akkor rövid úton megszüntetik a partnerséget, mert észreveszik hogy stiklid van.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lenne, ezért kérdeztem ... :D De köszi! Felpontozlak :D
"Aj felejtsd már el, azok se olyan hülyék ott hogy a semmiért majd pénzelnek ilyen magad fajta kóklereket. De hát próbáld ki, lelked rajta. Mit veszíthetsz?" Az a helyzet hogy nem a semmiért fizetnek, hanem a nézettség miatt. A youtubenak ez egy centjébe sem kerül, a hirdetõk pénze bánja. A youtubeot csak az érdekli hogy nézett legyen a videó. A pókertermeknél sem titok hogy vannak akik robotokat használnak, a termek hivatalosan nem is engedik, de nem fognak tiltani ha ilyet használsz, mert termeled nekik a raket, csak akkor tiltanak ha játékosok jelzik hogy ez meg ez robotot használ. A youtube is ugyanezt csinálja. Itt csak két dolog lehet ami miatt nem fog mûködni: 1. 18+ képeket nem rakhatsz ki 2. ha a felhasználók látják hogy a videód csak kamu, akkor a következõ videódat meg sem nézik és nem hiszem hogy egy videóval olyan nézettséget tudsz hozni, hogy komoly pénzt keress vele.

Facebook-on a chat-nél az mit jelent, ha a partnernél nincs ott az a zöld pötty? Vagyis semmi nincs ott, csak a képe?

Legjobb válasz: Zöld jelzés csak akkor van ott ha az iletõ épp online állapotban van.

Zöld jelzés csak akkor van ott ha az iletõ épp online állapotban van.
A kérdező hozzászólása: Szóval ekkor nincs a gépnél vagy valami ilyesmi?
kb ha zöld jel van akkor fen van, ha nincs akkor nincs fent.

5 hetes terhes vagyok. Nagyon aggódom, hogy nincs semmi tünetem, csak egy kicsit szédülök és általában éhes vagyok. Nem baj ha nincs hányingerem? Nem feszül a mellem? 2 tesztet csináltam, mindkettő pozitiv. Lehet, hogy téved a teszt?

Legjobb válasz: Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami

Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami
Ne aggodj!Nekem sem fàjt a cicim egyàltalàn.Semmi tunetem nem volt kb.a 8.hètig.Csak èhhsèg:)
szia. nyugodj meg, szerencsére nem kell mindeninek végig küszködnie az elsõ harmadot. nekem néhány hétig feszült a mellem, de azonkívül csak annyi bajom volt, hogy állandóan fáradt voltam. 38 hetes pocakos
szerencsés harmadhoz tartozol, orulj neki. :D nyugi. nodokinal voltal, o csinal majd neked uh kepet is az embriorol (meg csak a petezsak latszik valoszinuleg)
22 hetes vagyok - nem volt soha hányingerem - nem feszült soha a mellem, pedig már elõtejem is van és mégis itt van a babó a pocakban. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!