Találatok a következő kifejezésre: Ha semmi én (360 db)

Miért menjek el szavazni ha semmit nem értek a politikához? Az én 1db szavazatom semmit nem ér ugye?

Sziasztok! 19 éves vagyok, tehát idén szavazhatnék elsõnek életemben! De semmit nem értek a politikához! Most látok 1-2 arcot a plakátokon, akit eddig még soha!

Legjobb válasz: Azért menj el szavazni, még ha nem is értesz a politikához, hogy a Fidesz és az MSZP soha többé ne kerülhessen kormányra.

Azért menj el szavazni, még ha nem is értesz a politikához, hogy a Fidesz és az MSZP soha többé ne kerülhessen kormányra.
A te egy darab szavazatod tényleg nem ér semmit. De ha mondjuk 300 000 szavazó gondolkodik ugyanígy, akkor azért 300 000 szavazat már nem elég jelentõsnek mondható.
Mindenkinek csak egy szavazata van...
De a szavazás nem kötelezõ. A te döntésed, hogy szavazol-e és ha igen, akkor kire.
A problémát ott látom, hogy eddig nem foglalkoztál a politikával, és most az utolsó 2 héten beszopsz valami kampányszöveget és arra szavazol... Ez sokkal nagyobb gond, mint hogy ér-e bármit is a szavazatod. Amúgy pont 1 szavazatot ér, azt viszont nem látom miért olyan hatalmas probléma elmenni szavazni 4 évente 1-2x.
Mondjuk akinek van más programja az minek fecsérelje rá az idõt? Nem kötelezõ és nem is büntet meg érte senki ha nem mész el, ha jól tudom annyi van mindössze ha túl kevés a szavazó akkor megismétlik vagy ilyesmi. Én se járok szavazni mert konkrétan nem érdekel.
Azért menj el szavazni, mert te is itt élsz, a te életedet is befolyásolja, hogy ki van kormányon, a te érdeked, hogy szavazz. Nem lehet úgy hozzáállni, hogy mindegy, ki van kormányon, mindegy, hogy én is szavazok-e vagy sem. A te szavazatodon is múlik, nem csak egy jelentéktelen porszem vagy, hanem egy magyar állampolgár. Nem, nem kell büntetést fizetni, nem kötelesség a szavazás, csak jog, de ha már van lehetõség, érdemes kihasználni. Én nem fogom megmondani, hogy kire szavazz, az ismerõseiddel nem értek egyet, de neked kell döntened. Semmibõl nem áll az egész, amíg fõ a vasárnapi húsleves, leszaladsz, ikszelsz, kész. Megteheted azt is, hogy üresen dobod be a lapot (bár ezt nem ajánlom, mert utólag bejelölhetnek a számlálók bármit, amiért elég kenõpénzt kapnak), vagy mindenhova teszel egy X-et, így érvénytelen lesz a szavazat, de azt megmutatod vele, hogy érdekel a sorsod, érdekel a demokrácia, csak nem a mostani szereplõkkel. Jobb, mint el sem menni.
Szavazni nem azért kell menni, mert jogod van hozzá, hanem mert tisztában vagy azzal, hogy melyik politikai erõ tudja (és akarja) a lehetõ legjobban kormányozni az országot. Ugyanakkor nem elmenni nagy felelõtlenség, bármily keveset is ér a te szavazatod. Minden népnek olyan kormánya van amilyet megérdemel. Ez nem csak a félreinformáltságra és butaságra értendõ, de a tétlenségre is. Erkölcsi kötelessége mindenkinek tisztában lennie legalább minimális szinten az országot irányítani akaró emberek céljaival.
Sajnállak, hogy Jobbikos rokonaid vannak, jó buta egy család lehet.
Gyorsan sehogy ha nincs közös megegyezés, olcsón attól még megúszhatja.
fogalmam sincs, mit érez egy 50 éves nõ ezzel kapcsolatban, én még csak 24 vagyok... viszont azt tudom, hogyha megcsalt, azt nem viccbõl csinálta, és ha nem akarja helyre hozni, az sem véletlen... hagyd menni...
A kérdező hozzászólása: Közel 50 évesen egy kapcsolatot nem eldobni kellene hanem helyrehozni.
Akkor te vagy végtelenül önbizalom hiányos vagy, vagy elkeseredett, vagy papucs :(
A kérdező hozzászólása: Igen. 30 éves házasság. Én inkább megbocsátanék. És megpróbálnék mindent a kapcsolat érdekében.
Õ csalt meg téged, és TE nem akarsz válni??
Összefoglalva, a mediáció teljes költsége kb. 40 ezer és 200 ezer forint körül szóródik (amely fele-fele arányban oszlik meg a felek között), bár a tényleges szám az esetek túlnyomó részében sokkal közelebb van az alsó határhoz, mint a felsõhöz. Ráadásul a mediáció gyors, jellemzõen néhány hét alatt lezárul, miközben olyan döntések születnek, amelyekkel mindkét oldal képes lesz együtt élni élete hátralévõ részében., , sokkal de sokkal olcsobb mint az elhuzodo per ugyvedi koltsegek. Magyarorszagon meg nem nagyon ismert de fejelttebb nyugati orszagokban termeszetes dolog a birosag ugyvedek nelkuli gyors valas a mediatornak koszonhetoen.
A kérdező hozzászólása: Megkeresett, de én nem egyeztem bele a dolgokba.Irreális amit kér. Hûtlen volt, engem állít bûnbaknak, h miattam van minden.
ott nem értem a sztorit, ha el akar válni gyorsan meg olcsón, miért nem keresett meg, h megegyezzetek... ugyanis minden laikus tudja, sejti hiszen logikus), hogy az a leggyorsabb, ha a felek megegyeznek!
A kérdező hozzászólása: Mediátort fizetni kell? Hogyan tud segíteni?
ok segitenek http://www.mediaciovalacsaladokert.hu/valasi-mediacio De barmelyik lelkesz pap egyhaz segit nektek csak kerni kell oket
Lehet kerni egy valasi mediator segitseget O segit megegyezni mindenben igy a birosagon mar csak felolvassak a ti kozos megegyezeseteket. Mi kozos megegyezessel valtunk 3 gyerekkel de mivel mindenben megegyeztunk nem is kellett targyalasigy olcso es gyors volt. Nekunk egy mediator parszor par oraban segitett gyerekelhelyezes gyerektartas haz nyugdij stb. A kesz conventtel ment az ugyved a birosagra a biro elolvasta es alairta ennyi volt.Mi kaptunk egy levelet abban benne volt italet jogeros.
ha akarod, ha nem, akkor is elválasztanak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h elválasztanak, de arra gondolok, h nem jobb lenne elõre megegyezni? Ne a bíróság döntsön.
A vállás maga megegyezés és ügyvéd nélkül is lezajlik a vagyonmegosztás visszont elhuzodik.
Azért mert Te nem akarsz válni, attól még el fognak titeket választani. Szép is lenne, ha valaki szabadulni akar a másiktól az nem akar és örökké hozzá kötnék emiatt. A megállapodásban ügyvéd és a bíró fog segíteni, ha nektek nem megy.
Annyi idõs lehetek, mint a férjed, így azt hiszem, sejtem, mi állhat a háttérben. Hagyd menni. Õ már nem a tiéd.
Ha nem vesznek fel, akkor semmi.
A kérdező hozzászólása: MIért ne venének fel? :D nem ugy értettem
nekem is van olyan ismerõsöm, aki csak kettõt jelöl be. És biztos felveszik. Én is csak hármat fogok megjelölni, de olyat is ismerek aki kb 10 helyre adja be a jelentkezését. Ha biztos vagy a dolgodban bõven elég két helyet bejelölni.
A kérdező hozzászólása: wow no hát azéért annyira jol nem állok hogy a 3+hoz még 7-et beadjak :D éshát én még a 3.-ikat sem tudtam eldönteni .. szoval akkor marad a kettö köszee hogy megnyugtattál

Az baj ha még nem érzek semmi jelét a terhességnek, ha 15 én kell megjönnie?

December 14én volt az els? mensi napom.Petérésem 27-28a körül volt.Szerintetek baj ha nincs mellfeszülés,görcs,semmi?Nagyon szeretnék babát!

Legjobb válasz: Szia! Nekem dec. 10.-én volt a mensim elsõ napja, jan.12.-e körül kéne megjönnie. Mi is együtt voltunk a párommal a peteéréses idõszakban, szeretnénk már kisbabát! :) Nekem van kisebb mellfeszülésem, és olyan mintha nagyon nagyra nõtt volna, pedig eddig sem volt vmi pici. :-) Sokszor érzem magam éhesnek, de nagyon más "tünetem" eddig még nincsen. Én várok még a teszttel, ha nem jön meg, akkor én 15.-e körül csinálok egyet. Sok sikert! :)

Szia! Nekem dec. 10.-én volt a mensim elsõ napja, jan.12.-e körül kéne megjönnie. Mi is együtt voltunk a párommal a peteéréses idõszakban, szeretnénk már kisbabát! :) Nekem van kisebb mellfeszülésem, és olyan mintha nagyon nagyra nõtt volna, pedig eddig sem volt vmi pici. :-) Sokszor érzem magam éhesnek, de nagyon más "tünetem" eddig még nincsen. Én várok még a teszttel, ha nem jön meg, akkor én 15.-e körül csinálok egyet. Sok sikert! :)
Egyáltalán nem baj, nem mindenki érez bármit is az elején, Te meg aztán tényleg ott tartasz.Ha 27.-e körül volt peteérés, és összejött a dolog, akkor a 3. hét végére ágyazódik be a picuri.Akkor van aki érez egy kis szúrkálást a méhénél, de ez sem általános.Várd meg a mensi idejét, és rá egy hétre tesztelj.És ha akkor is negatív, még utána is van esély.Sok sikert!

Mit csináljak, ha egyszerûen semmihez sincs kedvem?

már olyan 1 - 1,5 hete :((((

Legjobb válasz: semmit

semmit
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem a szerencsejátékot. Hát én már nem is tudom mióta unatkozom... évek óta. Persze néha van amikor jól érzem magam, de nem vagyok boldog hosszabb ideig :/
Egy olyan világban élsz, ahol nincs idõ az unalomra.
Halló, Internetrendõrség! Egy öngyilkosságra való felbujtást szeretnék bejelenteni.
kérdezõ, te szemét, tippszmikszûûûûûûtíéééééé?
A kérdező hozzászólása: foci
Így fogós lesz a dolog, mi az ami amúgy érdekerl?
A kérdező hozzászólása: a-a, nem, semmi :/
Szokásos dolgok egyik se? Haverokkal lógás, csajozás? Esetleg ha egyedüli szórakozás akkor játék pc-n, konzolon stb? Hobbik ûzése?
A kérdező hozzászólása: 21 f nem tudom mi tetszene :/ el vagyok keseredve...
Korod, nemed? Ezek nélkül még ötletet is nehéz bármire mondani, bár még íg is elég nehéz, hogy éppen Neked mi ami tetszene.
A kérdező hozzászólása: Azt csinálom, de így rossz :((
Nyisd ki a szemed és kezd el vizsgálni az elsõ dolgot amit észreveszel.

Ha 19-én lesz ovum, de még csak fehér, krémes folyásom van, (az sem nagyon sok) akkor nem is lesz ovu? Tojásfehéjés nyákom semmi, ennek mikor kellene jelentkeznie?

Legjobb válasz: Nagyon széen köszönöm a válaszodat. Akkor ezek szerint még van remény. Ha nem is lesz a tojcsis folyás, attól még lehetek terhes? Ennek muszáj lennie?

A kérdező hozzászólása: Nagyon széen köszönöm a válaszodat. Akkor ezek szerint még van remény. Ha nem is lesz a tojcsis folyás, attól még lehetek terhes? Ennek muszáj lennie?
van akinél a tojcsi csak egy napig van, elötte nap a tüszörepedésnek.. ha a tojcsi elmulik utána max egy nap érvényes.. ha még 19-n lesz neked elvileg, nem bj ha még nincs tojcsid, lehet hogy csak elötte egy napig lesz mint nekem is szokott.
A méhnyaknyákod játszik ilyenkor fõszerepet(is).Nem mindenkinél jelentkezik, de a legtöbb nõnél elõfordulés ovu teszt helyett pl:az alsó nemûn látszik, hogy van-e olyan alapú "folyása".Attól hogy van értett tüszõd(petéd), még nem biztos hogy lesz tüszõrepedésed.Nem minden ciklus idézi ezt elõ.Erõsebb szex is okozhat petekilökõdést.Legnagyobb esély peteéréskor van, amirõl még nem vagy lekésve!De nem kell stresszelni, hanem már MOSTANTÓL nyugodtan szerelmeskedj a pároddal.Ha tehetitek, akkor minél sûrûbben ezeken a napokon.Mi is így tettünk, és remélem jövõhéten nem jön meg!!!Sok sikert, és ha terhességi tesztelsz, gyere ide vissza, és oszd meg velünk is az erednóményt.Remélem segítettem egy picikét!
A kérdező hozzászólása: igen, sokat segítettél. Remélem, hogy jó hírekkel szolgálhatok majd.

Mit csináljak ha tetszik egy fiu ö néz enngem én is nézem öt de ö nem lép semmit? (én nem akarok lépni mert ez nem a lány feladata szerimtem)

Legjobb válasz: Ez senkinek sem kötelezõ feladata, ha tetszik neked, akkor tegyél érte. Ha nem lépsz, akkor meg keress olyat, aki lépni fog.

Ez senkinek sem kötelezõ feladata, ha tetszik neked, akkor tegyél érte. Ha nem lépsz, akkor meg keress olyat, aki lépni fog.
van egy rakás lány aki csak úgy hobbiból szemez, és am semmit sem jelent neki, ha meg akarod adni neki az esélyt akkor egy picit komolyabb jelet is adhatnál neki, én egy kacsintásból azért már levenném, de találj ki valamit, am igazad van ez a fiú dolga, de manapság gyakran felcserélõdnek a szerepek
Én f27 vagyok, és kb. minden héten megesik ez velem. Nem látsz a másik fejébe, hogy akar -e valamit egyáltalán. Ha annyira néz, azért valszeg megnyalna! Én így vagyok vele. De én pl. nem vagyok az az udvarlós féle, elég zárkózott vagyok, én kifejezettem elvárom, hogy a nõ lépjen elõszõr, legalábbis az löketet ad. Nem szeretek pofára esni például. Valahogy ez a te fickód is ilyesmi hozzáállású lehet. Ha akarod, akkor lépj te, jelezz neki, indíts vele beszélgetést, dicsérd meg, vagy valami, ha akarod akkor csapj le rá. Ettõl még nem leszel se olcsó, sem riba nc, hogy egy kicsit nyitottabb vagy felé. Manapság a fickók nem nagyon nyitottak, mert egyre több a szemét nõ, én sem szeretek kockáztatni, inkább fizetek a szexért, mintsem valami szutyok lekoptasson. Akkor nem ér negatív meglepetés. Ezt hogy mi a lány feladata, meg mi az etikett, ezt felejtsd el! Ma már nem ilyen világot élünk. Ma már minden divat, és mindent szabad. A lényeg, hogy ne legyél nagyon nyomulós, nagyon ragadós, lekoptathatatlan, mert az olyan nõk csömörek. De amit írtam fentebb, azt nyugodtan meglépheted, az nagyon pozitív tud lenni egy férfi számára, ha a lány nyitott felénk.
Ha kell neked a srác akkor bizony tegyél érte. Máskor állandóan Ti, lányok kardoskodtok az egyenjogúság mellett. vagy ilyenkor már nincs egyenjogúság?
ujjazd magad míg el nem sorvadsz :D
és mi van ha nem csak a férfiak félnek kezdeményezni, a pofára esés miatt, ez oda vissza mûködik, csupán attól vagy férfi, hogy bírod az "ütéseket" azért belegondolva egy csajnak sokkal megalázóbb lehet ha bepróbálkozik egy srácnál az meg lepattintja...
Ezt gondolom egy lány írta, aki másfél mondattal át is húzná a fentebbi téziseket. Hát megalázó, ha nyomul, és úgy van lepattintva. De ha csak jelez egyértelmûen, vagy leszólít, érdeklõdését fejezi ki, akkor akár viszonozza a pali, akár nem, a lány nem jöhet ki rosszúl belõle, hiszen õ kedves és nyitott volt. Az már csak a fickó lelki szegénységi bizonyítványa, de az is csak akkor, ha tetszik neki a lány, és képtelen megragadni a lehetõséget.
qvára nem lány vagyok :D
Ha a nõknek egyenlõ jogaik vannak a férfiakkal szemben, akkor legyen már egyenlõ kötelességük is!!!
Ez így van komolyabb jel kell, de van csak megnéz és bámul között is hatalmas különbség. Ha csak egyszer rádnéz, hogy ottvagy, vagy kimondottan egy zárt közegben/ busz, eddzõterem, tanterem satöbbi... azért figyelget, tehát érdeklõdik a tekintetével irántad, az csak jelent valamit. Én is meg szoktam nézni egy feltünõen átlag, unalmas nõt egy pillantással, utána kb annyiba nézem mint egy miskakancsót. Átsiklik a tekintetem rajta, nem nagyon keresem a jelenlétét. Tehát a figyelem lehet éppen jel. Bár az is igaz, hogy vannak olyanok, akik meg direkt kerülik a nézés kontaktust, mert nem akarnak szerelmesek lenni, valami miatt, belsõ pszich problémák, egy olyan amilyen éltezõ párkapcsolatuk miatt inkább nem akarnak beleszeretni másba, de egyébként lehet hogy bejönnél neki eset is van bõven, néha én is így teszek a nõkkel, inkább rá se nézek, hogy ne legyek szerelmes, fõleg hogy én az a szerelem elsõ látásra, vagy semennyire sem kategoria vagyok, ha nem zúgok bele elsõ blikkentésre, akkor kb. esélytelen a nõ nálam. Olyna hogy majd késõbb lángragyúl a szerelem, olyan nálam nem létezik, el se tudom képzelni. De ez már mellékes. Sok múlik a testbeszéden, de mint írtam, nem minden olyan egyértelmû, ha valamit félreértessz, akkor kõ keményen megütheted a lelki arcodat! Ez a gond, hogy szerelmi viszonyokban kb mindenre van egy halom példa és ellenpélda is. Egyszerûen túl jó emberismerõnek kell tudni lenni ahhoz, hogy látni tudd, mi merre hány méter. Vannak ügyes kis nõi trükkök, amik szinte csak késõbb esnek le férfiak számára, pl . nekem is , hogy az talán egy próbálkozás volt.
Egy nap kb szerintem 200 embert megnézel ez utcán és kb másik 200 téged néz meg, ez még nem azt jelenti hogy járnának veled vagy ilyesmi. Úgy birom a nõk gondolkodását mert szerintük ez már 1 jel amit küld a fiú felé! Könyörgöm milyen jel? az hogy nem csukott szemmel jársz az utcán??? Vaszki ha akarsz valamit komolyabb jelet kell küldened ami pofon vágja különben észre se veszi....
Miért ne léphetnél?! Szólítsd meg és kezdjetek beszélgetni. Teljesen normális.
6.: elõny=jogok hátrány=kötelezettség jog pl h ugyanannyi fizut kap ugyanazért a munkáért kötelezettség pl elfogadni azt h ha a szerepeket össze keverik akkor az ne csak az élet bizonyos területeire vonatkozzon [amit persze õk szabnak meg mert náluk van a pina és a pina hatalom] hanem pl arra is h igenis õ is kezdeményezzen ha akar vkitõl vmit.
Ti harcoltatok az egyenjogúságért, nem? Akkor használd ki az elõnyeit!
ez de Lilalabdás :D
Én is ilyen helyzetben vagyok egy fiúval, de õ ma megsimogatta a karom. :D én azt ajánlom, kacsints rá. Ebbõl biztos rájön a dologra és észbe kap! Hajrá :)

Ha BGF-en elvégzek egy FSZ képzést, az számít vmi, vagy csak egy "habi " végzettség és semmire sem megyek majd vele?

Legjobb válasz: Én a a BGF-en tanulok alapszakon. Szerintem megéri letenni itt az FSZ-t vagyis azt veszem észre , hogy akik ott ezt elvégezték azokat általában 2-3 hónapon belül alkalmazták valahol. nems is rossz helyekre. Ugyanazok a tanárok és szinte a tárgyak is ugyanolyanok mint nálunk alapképzésen.

Én a a BGF-en tanulok alapszakon. Szerintem megéri letenni itt az FSZ-t vagyis azt veszem észre , hogy akik ott ezt elvégezték azokat általában 2-3 hónapon belül alkalmazták valahol. nems is rossz helyekre. Ugyanazok a tanárok és szinte a tárgyak is ugyanolyanok mint nálunk alapképzésen.
Nem igazán leszel nyerõ. Nézd meg mennyi embert vesznek fel psz alapszakra. Ráadásul ha jól tudom hogy könyvelõ lehess ahhoz el kell végezned egy közgáz alapszakot (ez ha jól emlékszem a jelentkezés feltétele).
A kérdező hozzászólása: óó, köszönöm szépen! :-) És azt nem tudod, hogy miért megyünk majd nappali kórházlátogatásba? :S
Én is egturon voltam :) ) Fitness, wellnes központokba recepciósként, wellnessfürdõkbe, masszázsszalonokba, akárhova. De utazási irodák, vendéglátós helyek közül is bárhova. Szerintem az, hogy milyen speces vagy, semmit nem számít, az maxplusz pont, ha olyan helyre jelentkezel, aminek köze van az egészséghez :)
A kérdező hozzászólása: Én is idegenforgalmi szakmen.re járok...most egészségturizmus specet választottam. Csak nem tudom, hogy azzal hol tudok elhelyezkedni?
Én BGFen végeztem most júniusban idegenforgalmi szakmenedzserként. Szerintem megéri, szaktársaim nagyrésze hamar talált munkát, felszolgálóként, utazási irodákban, ilyenek. Nyáron én is utazási irodának dolgoztam, de kijöttem külföldre. Kaptunk okj mellé europass bizonyítványt, így ezt is elfogadják külföldön is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Gábor! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem PSZ, hanem FSZ ( felsõfokú szakképzés)
Nem értem, hogy hogyan értelmezhetted annyira félre hogy azt hámoztad ki a hsz-embõl hogy a tanfolyam diplomát ad.... Végülis igazad van szakirányú képesítés elég a jelentkezéshez. pl itt is le van írva: http://www.efeb.hu/felnottkepzes/merlegkepes_konyvelo De valljuk be ki alkalmazna jó fizetésért diplomával nem rendelkezõ könyvelõt? Amikor annyi van belõlük (diplomásokból) hogy egymást érik?
*Utolsó mondat javítva: Ahhoz hogy könyvelõ lehess közgáz alapszak után el kell végezned egy mérlegképes könyvelõi tanfolyamot. Ahhoz hogy jelentkezni tudj közgáz diploma kell. Én így tudom.
Mi kórházba nem mentünk, hanem Daniusba, Aquarénába, meg barlangászni, így az utolsó két félévben.. :D

Fasírtot sütök, de nem tudom finom-e az ízesítése. Ha megkóstolom én nem érzek semmit csak nyers hús ízt. Honnan tudom, hogy elég fűszeres és finom-e? Milyen és mennyi fűszer kell 0, 5 kg. húshoz ha gyerekek is esznek belőle?

Legjobb válasz: Én szoktam kivenni belõle egy mogyorónyit, ha már befûszereztem, és bedobom kistányéron a mikróba 1-2 percre. Annyi elég neki, hogy kicsit megpárolódjon/süljön és kijöjjenek belõle az ízek, ha kell utána fûszerezek.

Én szoktam kivenni belõle egy mogyorónyit, ha már befûszereztem, és bedobom kistányéron a mikróba 1-2 percre. Annyi elég neki, hogy kicsit megpárolódjon/süljön és kijöjjenek belõle az ízek, ha kell utána fûszerezek.
Vagy kisütsz egyet, és ha kihült, megkóstolod. Ha jó, akkor sütöd a többit is, ha nem, még fûszerezed. Ha gyerekek is esznek belõle, talán nem teszünk bele annyi borsot és fokhagymát...de gyereke is válogatja, ki hogyan szereti. Üdv!

Két hónapja dolgozom újra egy cégnél és erre a kis időre hány hónap TP jár ha terhes ennék? Sajnos elég stresszes a munka és félek ha mégis terhes vagyok akkor ne legyen semmi baj.

Legjobb válasz: fú, hát a próbaidõ alatt bármikor felmondhatnak, ha most megvallod a babát, akkor van esély rá h felmondanak.....remélem csak 3 hónap a próbaidõd (van ahol 6), aztán van olyan cég aki beleírja a szerzõdésébe, h x évig nem mehetsz el szülni, ezt mindenképp meg kéne nézned a szerzõdésben, h van e valami ilyesmi.....én ezekkel sakkoztam.....sok sikert!

fú, hát a próbaidõ alatt bármikor felmondhatnak, ha most megvallod a babát, akkor van esély rá h felmondanak.....remélem csak 3 hónap a próbaidõd (van ahol 6), aztán van olyan cég aki beleírja a szerzõdésébe, h x évig nem mehetsz el szülni, ezt mindenképp meg kéne nézned a szerzõdésben, h van e valami ilyesmi.....én ezekkel sakkoztam.....sok sikert!
Csak annyi idõre vagy jogosult táppénzre, amennyi ideig dolgoztál. Tehát ha 2 hónap munkaviszonyod van, akkor 2 hónapig vagy jogosult táppénzt igénybe venni.
A kérdező hozzászólása: Elsõre: három hónap a próbaidõ és határozatlan szerzõdésem van nincs kikötve a gyerek.két hónap jár az nem sok :( köszi mindenkinek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!