Találatok a következő kifejezésre: Ha repülőn vinni egy (3 db)

Ha repülőn akarok vinni egy nagyon nagy plüssmacit (ajándékba) akkor azt, hogy tudom megoldani?

A feladott b?röndbe ugye nem fér bele. :( Arra lennék kíváncsi, hogy ha beleteszem egy nagy zacskóba akkor felvihetem a gépre a kézipoggyászom mellé?

Legjobb válasz: hát szerintem inkább vedd meg ott, ahova vinni szeretnéd, így nem kell ezzel bajlódni csak van ott is játékbolt ahol godzilla micimackókat lehet venni :)

hát szerintem inkább vedd meg ott, ahova vinni szeretnéd, így nem kell ezzel bajlódni csak van ott is játékbolt ahol godzilla micimackókat lehet venni :)
szerintemvarrjál bele 10kiló TNT-t rudakban vidd fel a gépre és az út felénél robbantsd föl.
Rossz ötlet... ez csak akkor jó ha magával is végezni akar. Akkor inkább már vmi kábszert vagy cigit csempészne benne. Legalább lesz 1 kis plusz jövedelem:) A kiscsávó akinek viszi az meg majd kicsit émelygõs lesz, mikor odaadod neki a plüsst:) Mert anélkül h ne "porolódna morzsálódna" úgysem tudod kiszedni. :D Sok sikert a határnál!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó két válaszadónak köszönöm szépen a válaszokat... Nagyon hasznosak...Tényleg csak érdeklõdni akartam, hogy van erre megoldás, vagy inkább vegyem meg ott ahová megyek. Akinek pedig nincs ötlet, vagy tanácsa az kérem ne válaszoljon!
sztem megveheted itthon, és megpróbálhatod felvinni kézipoggyászként, (hátha)de ha nem engedik, egy jó nagy zacsiba külön belerakod, le is ragaszthatod(név, cím rá-mint a bõröndre)és feladod a bõrönddel együtt..végülis egy helyen lesznek...a bõrönddel együtt kapod majd vissza.:-)
A barátnõm a csellóját hurcolássza magával a világban mindenhova a fedélzeten.Úgy tudom, hogy külön jegyet lehet kapni az ilyen esetekre.
A repulogépre felviheto kezipoggyasz merete meg van szabva. Olyan kis álványok vannak a repulotéren, abba kell belerakni, hogy megfelelo-e a meret. Ezen felul nem engedik fol a gepre mint kézi pggyaszt. Csak úgy oldhatod meg, hogy a csomagoddal egyutt feladod, de azt jelezni kell a repulojegy vásárlásakor hány drb. pogyaszud lesz, kulonben kulon meg kell fizetni a szállítását, ami nem olcso.
Fel lehet vinni.
Mindkettõt fel lehet vinni. Erre külön szabály van, de a légitársaságnál megmondják neked, hogy hogyan tudod felvinni.
szoptasd meg .
ilyen bénabéla vagy hogy a kuglit se tudod használni?? :D :D :D de tessék csak hogy ne károgj itt egy kis segítség. Cím: 2100 Northwest 42nd Avenue, Miami, FL 33126, Egyesült Államok Telefon:+1 305-876-7000 https://www.google.hu/search?q=miami+airport+telephone+numbe..
A kérdező hozzászólása: jajj de cuki!sajnos Miamiban nem csak egy reptér van okoska!de díjazom hogy a szabadidõdet rám fecséreled!Biztos egy unatkozó pattanásos tini srác vagy aki barátnõ híján bunkózik a kérdezõkkel. Próbáld meg felhívni a repteret, és kérdezd meg a kérdésemet, de nem lenne ilyen egyszerû mert 4 átszállásunk lesz, 3 különbözõ légitársasággal.Ja vagy nem is tudsz angolul nyomorultkám?
rádfecsérelni idõt? :) :) :) :) már most jó a kedvem ettõl :) :)
Istenem!Utolsó, és az összes többi kötekedõ!Lõdd már le magad, mert már nagyon unalmas az okoskodásod!Itt kb minden második kérdés olyan, amit meg lehetne keresni a google-n.Ha fáj neked hogy kérdeznek, tényleg ne olvasd el, inkább nézz pornó oldalakat, és vezesd le a felesleges indulatokat ott.Szánalmas vagy!Nem a kérdezõ hanem te!
de jó mulatni az ilyeneken :)
Utolsónak: valóban vannak ezen az oldalon idegesítõ kérdések, de ez azért még nem a biztosítékkiverõs kategória, szerintem. Te viszont gondolkodj el azon, hogy tényleg ennyire unalmas az életed, hogy csak itt, és csak ilyen formában tudod az unalmat elûzni? Hááát... Végül is te tudod. A te életed.
Micsoda rohadt, beteg, irigy valaszolok vannak itt. Jezusum...ledobbentem :(
A kérdező hozzászólása: te tudod a Miami reptér telefonszámát?neked meg nincs jobb dolgod hogy itt szerencsétlenkedj?
arra már nincs pénzed hogy felhívd a repülpõteret és megkérdezd õket? :D :D
A kérdező hozzászólása: vagyis 4-es.
A kérdező hozzászólása: Mi van 3-as irigykedsz?képzeld van pénz utazgatni!És ha még tudnád hogy hová utazunk....:-)
Repülõre csak szalonnát vihetsz. :)
ej de sok pénz van utazgatni
A kérdező hozzászólása: rendben köszi!
nem vagytok viccesek. és ez baj :)

Szabad repulon egy liter bort vinnem, ha a ruhaim koze bepakolom?

nekem azt mondtak amikor vettem a repulojegyet hogy italt nem vihetek magammal ... de gondolom csak a kisebb csomagba nem .. a ruhaim koze viszont betehetem?

Legjobb válasz: A bõröndbe teheted, csak kegyetlenül jól csomagolva, mert dobálják a bõröndöt összevissza. Kézicsomagban csak max. 1 decis üveget vihetsz.

A bõröndbe teheted, csak kegyetlenül jól csomagolva, mert dobálják a bõröndöt összevissza. Kézicsomagban csak max. 1 decis üveget vihetsz.
A nagy bõröndbe jól becsomagolva vihetsz piát..Tényleg jól csomagold be, mert nem kímélik a bõröndöket és dobálják rendesen..A kézi poggyászba már nem mehet fel..
Szabad. Pl törölközõbe tekerve, hogy el ne törjön...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!