Találatok a következő kifejezésre: Ha rendesen de ugye semmi (5 db)

Ha rendesen védekezek de ugye semmi se 100% os honnan tudom h terhes lesz-e a barátnőm, érez valamit?

Azt mondta hogy egy picit csípett de más nem.

Legjobb válasz: leghamarabb 2 hét múlva érezhet vlmit, mert ugye akkora ágyazódik be, én inkább hányingert, mint gyomorfájást. Egyik napról a másikra nem érezhet semmit.

leghamarabb 2 hét múlva érezhet vlmit, mert ugye akkora ágyazódik be, én inkább hányingert, mint gyomorfájást. Egyik napról a másikra nem érezhet semmit.
én helyett de-t akartam írni, bocsi
A terhességnek ugye vannak tünetei, amik nem másnap jelentkeznek ugye. Elsõdleges tünet a menstruáció elmaradása. Reggeli hányinger, mellefeszülés, érzékenység a szagokra. Meg persze ott a terhességi teszt.
én 4-5 napra éreztem hogy az vagyok, pedig még volt 2hét a menstruácioig és igazam is lett hogy baba lesz,
A kérdező hozzászólása: Ha mondjuk véletlen kilyukad de nem veszed észre aznap érez valamit a lány? vagy késõbb?
hát aznap nem hiszem de másnap lehetséges, nekem volt olyan barátnöm aki másnap már hányt, de mi csipet neki? a sperma az nem csip,
A kérdező hozzászólása: azt annyira nem részletezte de valahol hogy is mondjam nem annyira benn hanem asszem kívül de azt mondta h lehet felfázott

Alaplaphoz, vettem 2db 1 gigás ramot. Ha zöld slotba teszem minden működik rendesen, ha a mellette lévő slotba is beteszem a másikat, elindul ugyan a gép, de kép semmi. Cserélgettem is őket mindegyik működik, de csak zöld slotban. Mi a véleményetek?

alaplapom típusa: MSI 945GCM5-F V2

Legjobb válasz: single channel és dual chennel, ezért megy így. Tehát az egyes számú amibe mûxik a single channel az a zöld, a piros pedig ha abban is van akkor már dual tehát akkor mûxik a piros is ha a zöldben is van

single channel és dual chennel, ezért megy így. Tehát az egyes számú amibe mûxik a single channel az a zöld, a piros pedig ha abban is van akkor már dual tehát akkor mûxik a piros is ha a zöldben is van

Miért van az hogy ha rendesek állok vagy ülök akkor normálisan tudom a számon a levegőt venni, viszont ha lefekszek akkor kicsit hörgök de csak én hallom. Ja és néha így fel tudom köhögni. De csak akkor van ez ha fekszek. Ugye semmi komoly?

Legjobb válasz: Elõször is: szájon át nem veszünk levegõt. A száj evésre, ivásra, beszédre, puszi adásra és esetleg hányásra való. Vagys levegõt cal orron át szabadna venni. Hanyat feküdni a legegészségtelenebb. Feküdj oldalra, vagy hasra és próbáld ki az alábbi dolgot: este lefekvéskor tegyél az orrodba két-két 6x6-os gézlapot glacsinná gyúrva é ragaszd be a szádat. Valami baj már van a tüeteid alapján. Dohányzol? Esetleg asztmás, vag allergiás vagy. Amit ajánlottam, mindkét esetben csökkenti a tüneteidet /köhögés, hörgés/.

Elõször is: szájon át nem veszünk levegõt. A száj evésre, ivásra, beszédre, puszi adásra és esetleg hányásra való. Vagys levegõt cal orron át szabadna venni. Hanyat feküdni a legegészségtelenebb. Feküdj oldalra, vagy hasra és próbáld ki az alábbi dolgot: este lefekvéskor tegyél az orrodba két-két 6x6-os gézlapot glacsinná gyúrva é ragaszd be a szádat. Valami baj már van a tüeteid alapján. Dohányzol? Esetleg asztmás, vag allergiás vagy. Amit ajánlottam, mindkét esetben csökkenti a tüneteidet /köhögés, hörgés/.
"csak orron át"
A kérdező hozzászólása: 14 vok szal nem dohányzok :DD õõõ asztma nincs de allergia az van
Na, itt van az eb elhantolva! Szóval allergiás vagy. Az is egyfajata tüdõbetegség, bármily meglepõ is. Ugyanaz a légzéstechnika vonatkozik rá, mint az alábbi link alatt megemlített asztmára. Tehát amiket leírtam, próbáld betartani, hogy javuljon az állapototd. Kicsi, 4-5 éves gyermekek sikerrel alkalmazzák ezt a technikát http://www.kristalyakademia.hu/meghokkento_cikkek/az_asztma_..

Ha elestem, de csak térdre, és a baba is mozog rendesen, akkor ugye nincs semmi baj?

Pár perce elestem, de csak a térdemre estem mert a tenyerem nem hagya hogy nagyobbat essek. A baba mozog rendesen, ugyanúgy ahogy szokott, semmi eltérés nincs. Ugye nincs akkor semmi baj? Kérlek ne ijeszgessetek, csak irjátok le mit gondoltok. Amúgy egyedül vagyok itthon a kislányommal.

Legjobb válasz: Egyedül Te ütötted meg magad. A magzatvíz védi a kicsit a rázkódástól is. Úgyhogy no para! :o) És pihenj, ha belefér, ülj le, igyál egy teát...

Egyedül Te ütötted meg magad. A magzatvíz védi a kicsit a rázkódástól is. Úgyhogy no para! :o) És pihenj, ha belefér, ülj le, igyál egy teát...
a kislányoddal egyszer sem estél el, vagy botlottál el? amúgy míg nem vérzel semmi baj nincs. én sokszor estem össze a középidöben mert a csipöm becsipödött. és volt egy barátnöm aki 4x vetélt el, meddigre terhes lett és 8 hósan leesett egy csigalépcsön teljesen. a babának semmi de semmi baja nem lett, ö viszont kék zöld lett.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm a megnyugtató szavakat. Most már nyugodt vagyok. A második válaszolónak: a kislányommal 1x sem estem el, ezért paráztam így be.

A francia b. kiskutyám tegnap óta a jobb lábára kevésbé áll rá, (de nem mindig) viszont néztem nem látok semmit rajta, rendesen eszik kedve nem változott, ha lemegyünk ugyan úgy rohangál mint eddig, kicsit néha felemeli. Mitõl lehet?

Tegnap mielõtt észre vettem, sokat rohangált lent. Másik kutyussal játszott, lehet meghúzhatta egy kicsit. Ha hozzá érek nem nyûszit,hogy fájna neki?

Legjobb válasz: Lehet, hogy meghúzódott (ez nem feltétlenül fáj nekik), de az is lehet, hogy csonthártyagyulladása van. Kíméld pár napig/hétig, ne engedd, hogy ugráljon. Ha nem javul, akkor orvos.

Lehet, hogy meghúzódott (ez nem feltétlenül fáj nekik), de az is lehet, hogy csonthártyagyulladása van. Kíméld pár napig/hétig, ne engedd, hogy ugráljon. Ha nem javul, akkor orvos.
Ez tipikus patella....én nem a házi orvossal, hanem egy ortopéd szakorvossal konzultálnék errõl. Azt nem írtad h mennyi idõs a kutya, de mivel "kiskutyámat" írtál így feltételezem, fiatal, max 1 éves...és olyan esetben amikor ilyen fiatal korban ennyire látványos a patellaficam, akkor az késõbb - kezeletlenül - gondot fog okozni.
A kérdező hozzászólása: Jobb hátsón De megy a kutyus, csak néha biceg és felemeli, Ha szaladgál akkor leteszi
Melyik lábán van a gond? Nagyon nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Néztem nincs benne semmi. Zöldkagyló kivonatot adhatok neki szerintetek?
az is lehet, de nézd meg a tappancsát nem ment-e bele valami...esetleg a körmét, nincs e farkaskörme....
Az térdkalács (patella) probléma lehet, az ilyen kistermetû kutyusoknál elég gyakori. Érdemes lenne telefonon beszélned róla az állatorvosotokkal, hogy tudjon róla, és a tanácsát kérni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem, de én ugyebár nem tudhatom olyan szinten, hogy fáj-e neki, de nem nyûszit, hagyja hogy masszírozzam, rohangál, játszik.Ha lemegyünk meg fõleg szaladgál, csak néha néha felhúzza és biceg, de nagyon rövid ideig van úgy hogy leteszi és rendesen használja..
1-es vagyok. Nem hiszem, hogy nagy gond lehet, ha nem fáj neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!remélem minden okés lesz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!