Találatok a következő kifejezésre: Ha rendesen de ugye (57 db)

Tényleg véd a tabi? Ugy értem ha rendesen szedem max fél órás eltérésekkel veszem be de ez csak 2szer fordult még elő . Akkor tényleg véd és ha odafigyelek rá. Mert annyi sok dolgot hallottam h tabi mellet gyerek stb :S

valamint a bio-karotin milyen hatással van a tabira?

Legjobb válasz: ha rendesen szeded, akkor 99,9%-os an véd, de mellette nagyon ki eséllyel becsúszhat a gyerek sajnos, de tényleg nagyon ritka. karotin meg van a répában, paradicsomban ,céklában, meggyben, stb... nincs hatással a fogamzásgátlóra. az antibiotikumokkal kell vigyázni.

ha rendesen szeded, akkor 99, 9%-os an véd, de mellette nagyon ki eséllyel becsúszhat a gyerek sajnos, de tényleg nagyon ritka. karotin meg van a répában, paradicsomban , céklában, meggyben, stb... nincs hatással a fogamzásgátlóra. az antibiotikumokkal kell vigyázni.
Ha rendesen szeded, akkor biztos. Sok-sok éve szedem, sokszor többórás eltéréssel ( de a 12 órán belül), nem lettem terhes, pedig elõtte szültem.
Tényleg véd a tabi csak nagyon sok nõ nem tudja hogy: - Ne vedd be késéssel - Vigyázz hányás és hasmenéssel - És más tabletták bevitele a szervezetbe ezek csökkentik a hatását.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: ez a gép: saphire 5670 512 asrock n68c-s ucc athlon2 x2 250 2gb ddr2
400-as FSP? Sokféle van ám. Van FSP FSP400-60APN, FSP Hexa 400, FSP Aurum Gold 400.. Az az igazság, hogy a konfigodat egy FSP FSP350-60APN 85+-nak is el kell (kéne?) bírnia. Én egyre jobban kezdek elmenni a VGA-probléma irányába.
A kérdező hozzászólása: hexa 400 van

De ha megjött és rendesen megvan úgy nem lehet az ember terhes mensi mellett igaz?

Legjobb válasz: Szia!Rendes menzi mellett nem valószinû csak nagyon ritka esetben!A biztonság kedvéért azért csinálj egy tesztet,legalább megnyugszol!

Szia!Rendes menzi mellett nem valószinû csak nagyon ritka esetben!A biztonság kedvéért azért csinálj egy tesztet, legalább megnyugszol!
Hát ritka esetben elõfordul.Hallottunk már pár ilyen történetet itt is.Volt olyan akinek mind végig meg volt.
rendes menzi mellett nem lehetsz terhes szerintem, a terheses menzi inkább abrnázás vagy csepegõs, kevesebb vérzéssel járó "menzi"

13 éves vagyok, és mostanában hordok melltartót.75/A-t. Itthon nem igazán hordom, de ugye ha suliban hordom nem fogja leszorítani, és ugye még fog nőni rendesen?

Legjobb válasz: semmi bajod nem lesz attól ha melltartót hordasz, bár én a 75/A-ra nem hordanék, de ha jól érzed magad, akkor semmi akadálya. gyanúgy fog nõni a melled

semmi bajod nem lesz attól ha melltartót hordasz, bár én a 75/A-ra nem hordanék, de ha jól érzed magad, akkor semmi akadálya. gyanúgy fog nõni a melled
Utolsónak:nyugi nekem gimi elsõben lett "látváyosabb". Addig szinte semmi.Utána is csak 75/b.Most meg hogy megszületett a kisfiam 85/c lett, és rájöttem h kismellünek sokkal jobb lenni!!!!
Bezzeg nekem még nem kell melltartó!12éves vagyok és még el se kezdett nõni a mellem, ráadásul csak nekem nem az egész oszt.ból.Szóval nekem tök ciki.amúgy rendesen nõ a melled attól még h melltartót hordasz.
A kérdező hozzászólása: Remélem :) Amúgy ne keseredj el, nekem csak azért van, mert a toppra amit kaptam kiütéseim lettek.
A kérdező hozzászólása: :) én nem akarok akkorát mint egy osztálytársamé... (kb. akkora mint a kismamáé)... szegényt sajnálom, de azért nem szeretnék ilyen maradni
Én nem javaslom, hogy már most elkezd hordani, az izmok teljesen elernyednek és 20 évesen már lógni fognak! Csak akkor hordj ha tényleg szükséged van rá.
Kend be valami (sebgyógyító) kenõccsel.
Mekkora? Varrt seb vagy "egyszerû"? Elvileg egyre halványabb lesz
A kérdező hozzászólása: Egyszerû, és kb féltenyérni.. és kb mennyi idõ lehet ??

Ha rendesen védekezek de ugye semmi se 100% os honnan tudom h terhes lesz-e a barátnőm, érez valamit?

Azt mondta hogy egy picit csípett de más nem.

Legjobb válasz: leghamarabb 2 hét múlva érezhet vlmit, mert ugye akkora ágyazódik be, én inkább hányingert, mint gyomorfájást. Egyik napról a másikra nem érezhet semmit.

leghamarabb 2 hét múlva érezhet vlmit, mert ugye akkora ágyazódik be, én inkább hányingert, mint gyomorfájást. Egyik napról a másikra nem érezhet semmit.
én helyett de-t akartam írni, bocsi
A terhességnek ugye vannak tünetei, amik nem másnap jelentkeznek ugye. Elsõdleges tünet a menstruáció elmaradása. Reggeli hányinger, mellefeszülés, érzékenység a szagokra. Meg persze ott a terhességi teszt.
én 4-5 napra éreztem hogy az vagyok, pedig még volt 2hét a menstruácioig és igazam is lett hogy baba lesz,
A kérdező hozzászólása: Ha mondjuk véletlen kilyukad de nem veszed észre aznap érez valamit a lány? vagy késõbb?
hát aznap nem hiszem de másnap lehetséges, nekem volt olyan barátnöm aki másnap már hányt, de mi csipet neki? a sperma az nem csip,
A kérdező hozzászólása: azt annyira nem részletezte de valahol hogy is mondjam nem annyira benn hanem asszem kívül de azt mondta h lehet felfázott

Miért van az hogy ha rendesek állok vagy ülök akkor normálisan tudom a számon a levegőt venni, viszont ha lefekszek akkor kicsit hörgök de csak én hallom. Ja és néha így fel tudom köhögni. De csak akkor van ez ha fekszek. Ugye semmi komoly?

Legjobb válasz: Elõször is: szájon át nem veszünk levegõt. A száj evésre, ivásra, beszédre, puszi adásra és esetleg hányásra való. Vagys levegõt cal orron át szabadna venni. Hanyat feküdni a legegészségtelenebb. Feküdj oldalra, vagy hasra és próbáld ki az alábbi dolgot: este lefekvéskor tegyél az orrodba két-két 6x6-os gézlapot glacsinná gyúrva é ragaszd be a szádat. Valami baj már van a tüeteid alapján. Dohányzol? Esetleg asztmás, vag allergiás vagy. Amit ajánlottam, mindkét esetben csökkenti a tüneteidet /köhögés, hörgés/.

Elõször is: szájon át nem veszünk levegõt. A száj evésre, ivásra, beszédre, puszi adásra és esetleg hányásra való. Vagys levegõt cal orron át szabadna venni. Hanyat feküdni a legegészségtelenebb. Feküdj oldalra, vagy hasra és próbáld ki az alábbi dolgot: este lefekvéskor tegyél az orrodba két-két 6x6-os gézlapot glacsinná gyúrva é ragaszd be a szádat. Valami baj már van a tüeteid alapján. Dohányzol? Esetleg asztmás, vag allergiás vagy. Amit ajánlottam, mindkét esetben csökkenti a tüneteidet /köhögés, hörgés/.
"csak orron át"
A kérdező hozzászólása: 14 vok szal nem dohányzok :DD õõõ asztma nincs de allergia az van
Na, itt van az eb elhantolva! Szóval allergiás vagy. Az is egyfajata tüdõbetegség, bármily meglepõ is. Ugyanaz a légzéstechnika vonatkozik rá, mint az alábbi link alatt megemlített asztmára. Tehát amiket leírtam, próbáld betartani, hogy javuljon az állapototd. Kicsi, 4-5 éves gyermekek sikerrel alkalmazzák ezt a technikát http://www.kristalyakademia.hu/meghokkento_cikkek/az_asztma_..

A bébim már 7hós és elkezdte a hisztizést! Az öltözést ha nem akarja! Rendesen eltorzul, úgy ellenkezik! De a legrosszabb, ha valami olyan van nála, aminek nem kéne és elveszem akkor elkezd visítani mint akit vernek! Mit tegyek, leszokjon erről?

az unoka tesóm gyereke 1,5 éves és kibírhatatlan,ha valamit el vesznek t?le,órákig is képes hizstizni,ordítani!ÁÁááááááezt szeretném elkerülni!de hogy,ha már most kezd???

Legjobb válasz: Szia! A lányom ma 6 hós, és õ is erõsen próbálkozik. Épp ma mondtam anyukámnak, hogy "büntibõl" kaptam ilyen akaratos manókát, mert az üzletekben magamban mindíg megszóltam a földön toporzékoló kisgyerekek szüleit! Én elveszem tõle ami nem neki való (pl szemüvegem, telefon stb..) és mondom neki, hogy ez anyáé és nem neki való. Kicsit ordítozik, de hamar talál más elfoglaltságot. A szemüvegem már nem kapkodja le, igaz kb napi 1000x mondtam el hogy nem szabad:) Szerintem sok-sok türelem, és következetesség kell!

Szia! A lányom ma 6 hós, és õ is erõsen próbálkozik. Épp ma mondtam anyukámnak, hogy "büntibõl" kaptam ilyen akaratos manókát, mert az üzletekben magamban mindíg megszóltam a földön toporzékoló kisgyerekek szüleit! Én elveszem tõle ami nem neki való (pl szemüvegem, telefon stb..) és mondom neki, hogy ez anyáé és nem neki való. Kicsit ordítozik, de hamar talál más elfoglaltságot. A szemüvegem már nem kapkodja le, igaz kb napi 1000x mondtam el hogy nem szabad:) Szerintem sok-sok türelem, és következetesség kell!
írta valaki, hogy nevetnie kell, hogy ennyi idõsen hiszti: igen, hiszti. szakkönyvek szerint is, 5-6 hósan már kialakul a tudatos viselkedés a babáknál, beleértve a hisztit is. "teszteli" a szülõt, figyeli, hogy mire mi a reakció. Nem olyan buták ám õk, mint amilyen kiszolgáltatottak. Viszont a figyelmüket valóban könnyû még elterelni. Elsõ voltam.
Ne engedj neki, bárhogy hisztizik.Ha észreveszi, hogy hiába ordít , nem törõdsz vele, abba fogja hagyni.Ehhez persze türelmesnek kell lenned.Ha ráhagyod, késõbb már nem tudok róla leszoktatni.
higgadt hangon mondd neki, hogy az nem neki való, és adj egy játékot a kezébe. csörgesd meg a csörgõjét és azonnal abbahagyja a hisztit, mert elkezdi az érdekelni. Nekem a pelenkázón van egy erre külön bejáratott kisautó. az mindig ott van, és nem is játszik vele máskor. ilyenkor a kezébe nyomom, és elvan vele abban néhány percben, amíg öltöztetem. vagy pl nálunk vannak bevált hangok, amiket imád. Ilyen a vau-vau, vagy a búúú, meg úgy általában az állathangok utánzása. arra mindig felfigyel és elkezd vigyorogni neki. ezeket szoktam csinálni pelusozáskor.
Hiszti? :) Ennyi idõsen? :) bocs, de pontozás ide vagy oda, nevetnem kell. Meg ráhagyni? :) Tereld el a figyelmét! Ennyi idõsen hiába magyarázod el neki, hogy mit miért nem szabad, nem érti meg.
Az én fiam 10 hónapos és képes egy szösz miatt is visítozni. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy kezébe adok vmi érdekesebbnek tûnõ játékot, vagy mostanában az üres flakonok jönnek be nála:) El kell terelni a figyelmét mindenképp és akkor nem fajul el a hiszti:)

Ha rendes dobozos hajfestékhez rakok egy kis szőkítőport, akkor ugye csak szőkébb lesz, de magán a festék színén mást nem változtat és az állagán se?

Legjobb válasz: Inkább fodrászkellékesbe vegyél külön festéket és kérdezz rá a szõkítõre is! :)

Inkább fodrászkellékesbe vegyél külön festéket és kérdezz rá a szõkítõre is! :)
nem célszerû csak úgy kutyulni, mert leégeted a hajad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!