Találatok a következő kifejezésre: Ha rendesen az (724 db)

Ovuláció kiszámításánál számolni kell a barnázással eltöltött napokat is? Ha egész nap barnázok, de este megjön rendesen az már az elõ nap?

Legjobb válasz: Aznap mikor rendesen megjön (tök mindegy, hogy a nap elején vagy végén) az az elsõ nap. A csak barnázós napok nem számítanak.

Aznap mikor rendesen megjön (tök mindegy, hogy a nap elején vagy végén) az az elsõ nap. A csak barnázós napok nem számítanak.
így igaz!csatlakozom az elõttem szólóhoz!
Na nekem meg azt mondta a dokim, hogy ha délelõtt kezdõdik el a rendes piros vérzés, akkor az az elsõ nap, ha délután-estefelé, akkor az a 0.nap és a következõ az elsõ. De tény, hogy a barnázós napok nem számítanak a menstruációba. Ha este jön meg, én a köv. naptól számítom az elsõt.

Aki szemét az rendes, aki rendes az szemét lesz, ha részeg?

Ezt tapasztaltam amikor volt amolyan buli féleség. Ismer?seim, akik hozzám sem szólnak, beszélgettek velem, és akik meg nagy szájúak voltak, meg kinevettek, azok rendesek voltak hozzám. Akik csöndesek, és alig beszélnek, azok hangoskodtak a legjobban, meg a legtöbbet. Ez az emberek valódi énje? Akik csöndesek, azok amikor részegek azért ordibálnak, meg röhögnek, mert ilyenek VALÓJUKBAN, de nem akarják égetni magukat, és inkább csöndben maradnak? Szóval az alkohol MINDENKIBÕL kihozza, hogy milyen valójában, de máshogy viselkedik mikor józan, mert nem hülye, és nem akarja magát égetni?

Legjobb válasz: En még sohasem voltam részeg, de engem az biztos, hogy egy korty is szomorùvà tesz nem, hogy feldob. Viszont van benne valami,amit leirtàl.

En még sohasem voltam részeg, de engem az biztos, hogy egy korty is szomorùvà tesz nem, hogy feldob. Viszont van benne valami, amit leirtàl.
A-a, legalábbis szerintem nem... Ha alkoholt iszik az ember, akkor nem önmaga, mert az alkohol elkábítja. Ha az ember alapjában rendes, iszik alkoholt, aztán szétdönti a kocsmát, az biztos nem azt jelenti, hogy az az igazi énje... Legalábbis szerintem. De az sem hülyeség, amit te mondasz. Bár, ha most jobban belegondolok, akkor vegyünk egy rendes embert, aki mindig kimondja amit gondol, kedves és udvarias, de tényleg rendes, annak ellenére, hogy õszinte! Iszik. Berúg. Felgyújtja a lakását részegen, de õ képletesen tudta, hogy mit tesz. De mivel õ rendes ember egyébként, biztos nem tette volna meg ezt józan állapotban. Szerintem az alkohol egy ördögi ital. "Még a jó embereket is rongy emberekké teszi".
elsõ hány éves vagy? 12M
Nem. Az alap tulajdonságok dominálnak berúgva is. Van aki buddha, van aki állat. Marginális különbségeket nem hoz ki az alkohol sem. Max nem ismerted elõtte eléggé az adott embert..

Ha nem rágom meg rendesen az ételt tovább maradok jóllakott?

Gondolom ha nagyobb darabokat nyelek nehezebben emésztem meg, az pedig több id?vel jár. Aztán lehet, hogy hülyeség amit mondok ,de nekem logikusnak t?nik. :P

Legjobb válasz: Annak idején, mikor bevezették azt a megszorítást, miszerint csak a foghúzás ingyenes és a tömésért fizetni kell, az emberek többsége megvárta míg húzásra "érett" a foga, és csak húzásra jártak. Ennek az lett a következménye, hogy az emberek nem tudták rendesen megrágni az ételt így emésztési problémákkal küzdöttek, több gyomorfekélyes lett. Vagyis az egészséges emberi munkaerõ csökkent. Rájöttek, hogy a pár millió amit megspórolt az állam a fogászaton, azt más szakrendeléseknél többszörösen elköltötte, és a munkaerõ hiányában a gazdasági helyzet sem javult. Visszaállították szerencsére a fogászati ellátások ingyenességét.

Annak idején, mikor bevezették azt a megszorítást, miszerint csak a foghúzás ingyenes és a tömésért fizetni kell, az emberek többsége megvárta míg húzásra "érett" a foga, és csak húzásra jártak. Ennek az lett a következménye, hogy az emberek nem tudták rendesen megrágni az ételt így emésztési problémákkal küzdöttek, több gyomorfekélyes lett. Vagyis az egészséges emberi munkaerõ csökkent. Rájöttek, hogy a pár millió amit megspórolt az állam a fogászaton, azt más szakrendeléseknél többszörösen elköltötte, és a munkaerõ hiányában a gazdasági helyzet sem javult. Visszaállították szerencsére a fogászati ellátások ingyenességét.
Ingyenes a foghúzás? Ezt még nem tapasztaltam. Amúgy te meg rágd meg azért van a fogad!
Nehezen emészted meg és jól megfájdul a hasad.És könnyen lesz fekélyed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy csak eszembe jutott vacsorázás közben :D
Minden Falatot 40 szer :D
Evesnel maga a ragassal is kielegitjuk magunkat, Igy lakunk jol. Sokan azert nem tudjak a gyumolcsles dietat betartani, mert nem ragnak csak isznak, igy az agy nem regisztralja, hogy ettek. (Habar sok profis "ragja" a juice-t is, epp ezert) Igaza van elozonek, minden falatot 40-szer kellene megragni, habar nem tudom honnan ered.
A régi kiniak szerint minden falatot 40x kell megrágni.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:00 Én is szeretnék ilyen országban élni, de sajnos Magyarországon ilyen nincs. :S Kérdezõ: a diéta egyik alapelve, hogy lassan, minden falatot alaposan meg kell rágni. Így kevesebb étellel is jól fogsz lakni. Tehát ha csak nyelsz, de nem rágsz, akkor akár kétszer annyit is betolsz a kajából, mire a gyomrod küldeni kezdi a jeleket, hogy már eleget ettél, jóllaktál.
Nem kevertem össze, és volt olyan idõszak mikor csak a foghúzás volt ingyenes. Csak próbáltam felvázolni, hogy milyen következmények érhetik, és volt már "hasonló" ötlet.
OFF: az elõzõ elötti kicsit össze keverte a témákat :D :D :D :D
Minél többet van a szádban az étel, annál hosszabb ideig eszel - az agynak húsz perc kell, hogy észrevegye, jóllakott - ergo ha hosszabb ideig eszel, húsz perc alatt kevesebbet fogsz enni. Ha alig rágod meg, húsz perc alatt sokkal többet tömsz magadba, mert az agyad még nem fogta fel, hogy tele van a gyomor. meg ott lesznek az emésztési problémák, gyomorgörcsök... szóval nem hiszem, hogy megérné.

Rendes nőcsábász? Ha rátalálna az igazira megváltozna?

Van egy pasi, akire azt mondják többen, hogy egyedüli rossz tulajdonsága, hogy kihasználja a nőket. Azon kívül, nagyon kedves, barátságos, figyelmes,megértő pasi.

Legjobb válasz: Megváltozik, az álmainkban :D Volt ilyennel tapasztalatom és kb darabokra törtem miatta. Miután beleszerettem rájöttem, hogy van barátnõje, húzta az agyamat, kikezdett a legjobb barátnõmmel.. hasonló finomságok. Az ilyen pasik mindig figyelmesek, emlékeznek mindenre , amit mondtál nekik, elájulsz tõlük.. aztán meg jön a koppanás. Ha még nem vagy szerelmes, inkább lépj le. Nem mondom, hogy nincs rá esély, hogy megváltozzon. De ha van is, az nagyon kevés. És nem tudhatod biztosra, hogy te vagy az igazi neki, még akkorsem, ha azt hiszed, hogy neked õ az.

Hááááát... egy nõ mellett biztos meg fog. De ebben bízni kb akkora ötlet, mint lottózni és aztán elkölteni a (még nem létezõ) nyereményt.
Megváltozik, az álmainkban :D Volt ilyennel tapasztalatom és kb darabokra törtem miatta. Miután beleszerettem rájöttem, hogy van barátnõje, húzta az agyamat, kikezdett a legjobb barátnõmmel.. hasonló finomságok. Az ilyen pasik mindig figyelmesek, emlékeznek mindenre , amit mondtál nekik, elájulsz tõlük.. aztán meg jön a koppanás. Ha még nem vagy szerelmes, inkább lépj le. Nem mondom, hogy nincs rá esély, hogy megváltozzon. De ha van is, az nagyon kevés. És nem tudhatod biztosra, hogy te vagy az igazi neki, még akkorsem, ha azt hiszed, hogy neked õ az.
Láttál te már jó munkát meg szép öregasszonyt? Na érted.
ja, igazatok van! a szerelem csodákra képes, elvégre Eszmeraldát is a szívszerelme Hosé Ármándó mûttte meg aki csak azért tanult orvosnak, hogy szerelmét meggyógyítsa. remélem, hogy valami olyan beosztásban fogsz dolgozni ahol a logikádat nem kell használnod. szóval ha építész vagy mérnök esetleg programozó lennél akkor válts pályát mert még jóindulatból "véletlen" elpusztítod az univerzumot...
Igen, a nagy szerelem meg tudná változtatni, én hiszek ebben :)
Hazudik is vagy csak párkapcsolatot nem akar?
#3 igen is meg tud változni!nekem is sikerült!mielõtt találkoztam vele nem érdekelt az hogy megbántom õket de amikor megláttam a barátnõmet akkor minden más lett egy lányra nem néztem rá többet és csak õ volt nekem a legfontosabb aztán talált egy másik fiút, vissza ment a régi szerelméhez én meg szépen lassan kezdek vissza állni a régi életemhez
Ja, Lohengrin meg elrepül a hattyúvontatta hintón.. Miért változna meg?
nem
Hány éves? Mert bizonyos kor fölött már nehezebben változnak meg a férfiak. Amellett nem mindegy, hogy mit neveznek kihasználásnak. Ha tényleg durva, szívtelen dolgokat csinált, akkor nem valószínû, hogy pont te lennél a kivétel.
Remélem leesett ennyi válasz után hogy azért kedves barátságos stb. sokszor hogy elcsábítson és megbaxxon :)

Samsung Galaxy Ace 2 telefonra, ha felrakom az Angliai Jelly Bean frissítést, akkor az működne rendesen a telefononom? Nem függ a hálózattól? A magyarba lenne valami más is? Ha kijön a magyar tudni fogom frissíteni arra?

Ezt root nélkül meg lehet oldani? Vagy ODIN-hoz kell a root?

Legjobb válasz: Nyugodtan felteheted semmi baja nem lesz. A szolgáltató néha belepiszkál a szoftverbe, sõt mindig, hogy ellenõrizze a telefonokat. Ezt elkerülhetnéd Custom rommal de ha a szolgáltatóit választod a te döntésed. Ha kijön a magyar akkor elméletileg nem tudod frissíteni, ha csak a verzió szám nem változik. De a magyar nyelv az biztos h benne van az angolba is mivel ezek multi-langauge szoftverek

Nyugodtan felteheted semmi baja nem lesz. A szolgáltató néha belepiszkál a szoftverbe, sõt mindig, hogy ellenõrizze a telefonokat. Ezt elkerülhetnéd Custom rommal de ha a szolgáltatóit választod a te döntésed. Ha kijön a magyar akkor elméletileg nem tudod frissíteni, ha csak a verzió szám nem változik. De a magyar nyelv az biztos h benne van az angolba is mivel ezek multi-langauge szoftverek

Ha egy magyar ausztriában dolgozott hivatalosan, akkor ha megszűnt a munkahelye itthon is ugyanannyi munkanélkülit kap mint kint? És ha fel kellett jelenteni a főnökét mert nem fizette ki rendesen az mennyi időbe telik mire lesz belőle pénze?

Legjobb válasz: Persze meg a mesében...itthon nem dolgoztál az elmúlt idõszakban, így szinte semmit se kapsz, vagy max egy-két hónapig 20-30 ezeret. Ha utolérik õt, akkor talán lesz valami belõle, de az hosszú folyamat, meg te magyar vagy, õ meg osztrák...

Persze meg a mesében...itthon nem dolgoztál az elmúlt idõszakban, így szinte semmit se kapsz, vagy max egy-két hónapig 20-30 ezeret. Ha utolérik õt, akkor talán lesz valami belõle, de az hosszú folyamat, meg te magyar vagy, õ meg osztrák...
A kinti fizetésed alapján kapod nálunk a munkanélkülit, az ottani igazolásokat kell bevinni a munkaügyibe és a tb-hez. Biztosan tudom, mert nemrég segítettem intézni Írországból hazatelepült ismerõsöknek.
2. vagyok. Természetesen nem ugyanannyit kapsz, amennyit odakint kapnál, hanem annyit, amennyi nálunk jár arra a jövedelemre forintra átszámolva, amennyit odakint kerestél. Vagyis ha mondjuk ott 1000 euró volt a fizud, akkor annyit kapsz, mintha itthon 300ezer forintos fizetésed lett volna.
E301-es igazolás kell. Azt meg kellett kapjad a munkáltatódtól kilépéskor, vagy az osztrák tb-tõl. Ha nem akkor a munkaügyi is ki tudja kérni a kinti hivatalaltól( ha be voltál jelentve). Ha kint igényled, akkor a kinti szerint kapod, ha itthon, akkor az itthoni jogszabályok szerint. Figyelembe veszik a kinti munkavállalásod idejét, és fizetését is, és hozzáadják ahhoz, ami volt a megelõzõ 3 évben korábban itthon is. Ez lesz a járadékszámítás alapja. Ugyanakkor, hiába dolgoztál volna többet kint, vagy jóval magasabb összegért, nálunk a segélynek van egy plafon értéke, talán a minimálbér 100%-a(?), míg kint lehet ennek a többszörösét is megkapnád. (én svájci szerzõdéssel voltam így, de szerencsére nincs munkáltatói elszámolási problémám.)

Melyik kádat ajánljátok? Tapasztalat ezekkel a kádakkal kapcsolatban? Ha tudnám hogy a cam megtartja a babát rendesen azt venném de nem vagyok benne biztos.

http://www.minimano.hu/termekeink/furdeteshez/kad/cam_baby_b..

Legjobb válasz: Az én magánvéleményem, hogy talán olcsóbban megúsznád, ha vennél egy egyszerû kádat és abba egy "babatartót". Azzal indokolom, hogy míg a babám pici volt, addig egyedül is nagyon jól meg tudtam fürdetni, csak a biztonság kedvéért volt ott apa, meg az élményért, tartozék nélkül is megfogtam és megfürdettem. Viszont mikor nagyobb lett, már nagyon szívesen pancsikolt, akkor már nem hiszem, hogy jól érezte volna magát, ha valamibe mindig beleakad. Ha pedig megtanul magától ülni, akkor meg már felesleges akadály benne a tartó, új kádat kell venned, vagy egybõl a nagykádba rakni. Tényleg csak a saját véleményem ez, nem megbántani akarlak, de arra én is rájöttem már az elmúlt 18 hónap alatt, hogy felesleges mindenbõl a legdrágábbat, legjobbnak látszót megvenni, mert a legtöbb csak felesleges pénzkidobás. Gyors és könnyû szülést kívánok neked és örömteli babázást!

Az én magánvéleményem, hogy talán olcsóbban megúsznád, ha vennél egy egyszerû kádat és abba egy "babatartót". Azzal indokolom, hogy míg a babám pici volt, addig egyedül is nagyon jól meg tudtam fürdetni, csak a biztonság kedvéért volt ott apa, meg az élményért, tartozék nélkül is megfogtam és megfürdettem. Viszont mikor nagyobb lett, már nagyon szívesen pancsikolt, akkor már nem hiszem, hogy jól érezte volna magát, ha valamibe mindig beleakad. Ha pedig megtanul magától ülni, akkor meg már felesleges akadály benne a tartó, új kádat kell venned, vagy egybõl a nagykádba rakni. Tényleg csak a saját véleményem ez, nem megbántani akarlak, de arra én is rájöttem már az elmúlt 18 hónap alatt, hogy felesleges mindenbõl a legdrágábbat, legjobbnak látszót megvenni, mert a legtöbb csak felesleges pénzkidobás. Gyors és könnyû szülést kívánok neked és örömteli babázást!
Lehet, hogy igaza van az elsõ válaszolónak, de én nagyon szeretem ezt a kádat, ugyanis nekünk ilyen van. Az is lehet, hogy késõbb le kell cserélni, de ha már biztonságosan ül, akkor esetleg lehet fürdetni a nagy kádban is. Szóval én ajánlom Neked ezt, ha ilyenben gondolkozol.
Az okbaby szélesebbnek tûnik, talán az szól mellette. Nekem nem volt ilyen, és el sem tudnám képzelni úgy a fürdetést, hogy nem én fogom a picimet, igaz, én az elsõvel is hagyományos káddal kezdtem, saját kézzel tartottam, és ez az érintés számomra fontos :) Szóval szerintem eléggé fura az ilyen megoldás, de az nem azt jelenti, hogy nem jó. Nekem nem kéne ilyen kád, a testi kontaktus fontos :)
Szia! Nem sértésnek szánom én sem, de anya biztonságosan tartó karjánál valóban nincs jobb! Én sem tenném ilyen tartókba a picim. Nekünk Ikeás egyszerû kiskádunk van, néhány száz forint volt.
Utolsó vagyok: 3 gyermekem van
Nekem a második van és nagyon szerettem. Az elsõ nekem olyan furcsa.
Nekünk az elsõ volt.Nagyon praktikus.Nekünk jól megtartotta a kisfiamat és amikor már tudott egyedül ülni a másik oldalt használtuk.Hidd el, hogy nagyon nagy segítség egy ilyen kád.Nem kell félned, hogy véletlenül belecsúszik a vízbe.A második is jó lehet egyébként.

Ha az alaplapon van HDMI bemenet akkor ha rádugom az Xboxot akkor rendesen a monitoron adja a képet?

Ha mûködik akkor közben a gépnek is mennie kell ?

Legjobb válasz: Most akkor mit is akarsz csinálni? Az alaplap hdmi kimenetére rákötni az xboxból kijövõ jelet? Nem fog menni. Max, ha az xboxot összekötöd a monitorral.

Most akkor mit is akarsz csinálni? Az alaplap hdmi kimenetére rákötni az xboxból kijövõ jelet? Nem fog menni. Max, ha az xboxot összekötöd a monitorral.
A kérdező hozzászólása: A monitoron nincs hdmi de az alaplapon van bemenet. És ha rákötöm az alaplapra a boxot akkor az az adja majd a képet a monitoron?
Milyen alaplapod van neked, amin HDMI bemenet van? 99, 99%, hogy az kimenet. Azt arra tudod használni, hogy monitorra v. TV-re küldj képet, de nem arra, hogy fogadj. HDMI rögzító box-on keresztül tudod elérni, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: MSI H87-G41 PC MATE ez az alaplap
A kérdező hozzászólása: [link]
[link] "3 Display Outputs: HDMI/DVI/D-Sub Support" Nem input, output.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindegy:) Köszönöm a segítséged:D

Lányok ha van egy pasitok és szexre kerül a sor és a pasi retkes mert nem mosakodott meg rendesen az nagyon gáz?

Vagy ezt még elnézitek? Ha kicsit retkes?

Legjobb válasz: ha cigó vagy akkor ez teljesen normális. ha nem akkor gáz.

ha cigó vagy akkor ez teljesen normális. ha nem akkor gáz.
retkes? akkor nagyon koszos?
az minkét nemnél über gáz!!
Takaaaa illene tisztálkodni!
Egyértelmû hogy elküldöm fürdeni...de ha ez rendszeres akkor báy-báy van.
Én szeretem a retket. Meg a paprikát is, az is jöhet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!