Találatok a következő kifejezésre: Ha rendesen a fogamzásgátlót (36 db)

Az baj ha nem hiszek a fogamzásgátlomban? Olyan kicsi kis bogyo, ezért minden honapban félek, hogy nem jön meg, pedig szedem rendesen.

Tudom, h hülyeség,de mivan ha nem szivdoik fel rendesen,vagy rám nem ugy hat mint másra. Ti nem szoktatok ezen gondolkozni?

Legjobb válasz: Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.

Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.
Méghogy a gumi biztonságosabb....Na ne röhögtess!!! Nem kell paráznod, hat rendesen a tabi! Ha most azzal van bajod, hogy kicsi, akkor gondolj bele, mekkora egy hímivarsejt..mégis baba lesz belõle! Hat rendesen, ne parázz, mert elõbb-utóbb belebolondulsz!
a 2. válaszadónak: se a gumi, se a fogamzásgátló tabletta nem ad neked 100%os védettséget, de a tabletta mégis biztonságosabb. a gumi kiszakadhat. a betegségekrõl annyit, hogy oan pasival kell csinálni, akinek biztos nincs semmi baja.
ha nem hiszek benne minek szeded? használjatok gumit sokkal biztonságosabb, mert az véd a betegségektöl is.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van bajom, hogy kicsi, csak nehéz elképzelnem hogy megakadályozza, hogy teherbeessek. Gumit nem szerettem, mmindg nézni kell h ne szakadjon ki, meg a páromnak is jobb ha belémélvez. Én csak kiváncsi voltam, hogy ti teljesen megbiztok e a bogyotokban.
Teljesen megbízhatsz a tablettában, nincs mitõl félned. Én 4 éve szedem és semmi bajom! Úgy ahogy másnak sem! Hat rendesen, ne parázz! Így majd csak elmegy a kedved a szextõl, ha folyton parázol, hogy teherbeeshetsz!A gumit én sem tartom megbízhatónak + lekell állni, meg utána rögtön szétugrani, tök lehangoló! (3. válaszoló)
Figyi! Ha nem szívódna fel rendesen vagy nem passzolna a szervezetedhez, akkor gondokat okozna. Rendellenes vérezgetés, ilyesmi. Ha semmi rendkívülit nem tapasztalsz, szinte óramû pontosra beállítja a vérzésed, akkor tuti jól mûködik.

Ehonap elejen nemjott meg a menzeszem, csak eggy napig volt halvany rozsaszin folyasom, es negy napig vilagos barna! De viszont most 25-diken megjott rendesen a menzeszem! Ha ket honapja hagytam abba a fogamzasgatlot?

Akkor most menzesz utan a 14-napon mennyi eselyem van hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: van rá esély. A mensi összevisszaságát pedig a gyógyszer mellékhatása teszi, mert a szervezet most visszaáll a fogamzásgátló nélküli állapotra. Ilyenkor érdemes orvosi vizsgálat a teherbeesés elõtt, ha sokáig szedted a fogamzásgátlót.

van rá esély. A mensi összevisszaságát pedig a gyógyszer mellékhatása teszi, mert a szervezet most visszaáll a fogamzásgátló nélküli állapotra. Ilyenkor érdemes orvosi vizsgálat a teherbeesés elõtt, ha sokáig szedted a fogamzásgátlót.

Ha rendesen szedem a fogamzásgátlót és óvszert nem használunk, lehetek terhes?

Ha a menstruációm sokkal kevesebb a megszokottnál (már két hónapja), jelentheti azt, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló szedése mellett vannak nõk akik teherbe tudnak esni (igaz, ez nagyon ritka, de lehetséges, én ismerek ilyen kismamát) Ha van vérzésed, és jön is a megszokott idõben akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, bár azért nem árt orvoshoz menni, hogy miért is jön kevesebb. Szerintem azért csinálj egy tesztet, hogy megtudd babát vársz-e :)

A fogamzásgátló szedése mellett vannak nõk akik teherbe tudnak esni (igaz, ez nagyon ritka, de lehetséges, én ismerek ilyen kismamát) Ha van vérzésed, és jön is a megszokott idõben akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, bár azért nem árt orvoshoz menni, hogy miért is jön kevesebb. Szerintem azért csinálj egy tesztet, hogy megtudd babát vársz-e :)
Hmmm...én is így estem teherbe:) De ha nem jelentkeznek a terhességi tünetek, aluszékonyság, fáradtság, hányinger, fejfájás...akkor nem hiszem.Ha megnyugtat csinálj egy tesztet, de az is lehet, h csipán éppen kevesebb a véred, mint kellene. 11hetes kismama
szia Az elsõ babával én is fogamzásgátló mellett lettem terhes. Viszont azért is lehet kevesebb, mivel a gyógyszer mellett ez nem rendes mensi.
A fogamzásgátló szedésekor nem igazi vérzés van, csak ún."megvonásos". A gyógyszer hatékonyságát nagyon sok tényezõ befolyásolja. Ha elolvastad a tájékoztatót, akkor az le is írja..Pl. hasmenés, hányás, bizonyos gyógyszerek együttes szedése, stb. Ha már egyetlen tabletta is nem szívódik fel rendesen, bekövetkezhet a terhesség, ezért kell kiegészítõ módszerhez folyamodni, pl. óvszer. Ha bizonytalan vagy menj el nõgyógyászhoz, meg tudja állapítani az esetleges terhességet, és meg is beszélheted vele aggályaidat!

Ha a barátnőtök azt mondja szedi a fogamzásgátlót ti bíztok benne, hogy tényleg rendesen szedi? Vagy húztok gumit és nem élveztek belé hátha nem?

Legjobb válasz: Egy kapcsolat alapja a bizalom. Én a helyedben elõször óvszerrel védekeznék, aztán ha már biztosnak érzed a kapcsolatot, és tudod, hogy egyformán gondolkodtok a gyerekvállalásról, illetve ismered annyira, hogy odafigyel, hogy mindig beszedje rendesen, akkor mehet anélkül

Egy kapcsolat alapja a bizalom. Én a helyedben elõször óvszerrel védekeznék, aztán ha már biztosnak érzed a kapcsolatot, és tudod, hogy egyformán gondolkodtok a gyerekvállalásról, illetve ismered annyira, hogy odafigyel, hogy mindig beszedje rendesen, akkor mehet anélkül
A kapcsolat a bizalomról szól.Ha az nincs, akkor ott vannak bajok.Persze ez más ha nem régóta vagytok együtt.Akkor még szerintem elfér a gumi.
Pf... jobb helyeken bíznak benne, de ha te nem bízol, vele se légy... Ha ezt nem tudjátok megbeszélni....
hmm nekem az ismerõsömmel ugy csinált 1 csaj hogy azt modta neki hogy szedi de mégse...gyerek lett belõle.és igy el is vette a csajt...szóvalmagához láncolta igy a gyereket... szóval nem lehet megbizni senkiben !!4
én szakítás után is jóban vagyok a volt barátaimmal és mindegyiknek elmondtam, hogy attól, hogy én szedtem rendesen a gyógyszert, ne higgyék el bárkinek, hogy õ is szedi, nem mindenkinek van felelõsségtudata a saját testével (mert ugye ha nem szedi rendesen, komoly mellékhatásai lehetnek) és esetleg a leendõ gyerek apjának életével szemben (ha pl becsúszik a baba és megtartja) Én mindig szóltam az épp aktuális partneremnek, ha gyengülhetett hatása a gyógyszernek (pl antibiotikum szedés miatt), hogy húzzunk gumit a biztonság kedvéért, mert bár nem 100%, h nem hat, de az ellenkezõje sem biztos. Ismerek pl olyan lányt, akivel szakítani akart a barátja, de nem tudta elengedni, így idõközben nem szedte a gyógyszert, hátha becsúszik a baba..így is lett..de mivel nem várta ki a szünetet, (ami alatt teljesen kiürül a gyógyszer a szervezetébõl) az abbahagyás és a gyerek között, így a gyerek nem lett egészséges, így mindhármuk élete el lett [email protected] Úgyhogy srácok, nagyon vigyázzatok az ilyesmivel!!!
Persze, nagyon kell vigyázni, ezért ha látod egy lányon, hogy labilis érzelmileg pl., akkor eleve jobb vigyázni. Bátyám egy ilyen csajjal van együtt, rettegek, hogy nehogy kicsesszen vele.:S
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy fontos a bizalom, de 1, 5 hónap után nehéz 100%-ba megbízni valakibe..
Én mindig azt mondom, hogy a legbiztosabb védekezés az, ha fogamzásgátló szedése mellett sincs p*ncibaélvezés.Szóval bírd ki és ne élvezz belé.

Mi a teendő ha a fogamzásgátló nem tud felszívódni rendesen, csupán 3 óra áll a rendelkezére szükséges védekezni más módszerrel is és ha igen akkor meddig?

Legjobb válasz: Ha folyamatosan gyógyszert szedsz, akkor nem kell kivárni a gyógyszer bevétele után a 3 órát szex elõtt! A folyamatosan szedett gyógyszer állandó védelmet ad már egy hét után, és ez a védelem fennáll amíg szeded rendesen, és tart még a kötelezõ szünet alatt is! A három óra csak a hányás, és hasmenés esetére szól (pisilésre nem - volt aki ezt kérdezte!), mert ha kijön belõled a felszívódás elõtt, akkor csökken a védelem! Olyankor kell védekezni másképp is!

Ha folyamatosan gyógyszert szedsz, akkor nem kell kivárni a gyógyszer bevétele után a 3 órát szex elõtt! A folyamatosan szedett gyógyszer állandó védelmet ad már egy hét után, és ez a védelem fennáll amíg szeded rendesen, és tart még a kötelezõ szünet alatt is! A három óra csak a hányás, és hasmenés esetére szól (pisilésre nem - volt aki ezt kérdezte!), mert ha kijön belõled a felszívódás elõtt, akkor csökken a védelem! Olyankor kell védekezni másképp is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ igen a lényeget, meg nem írtam ki, hogy kihánytam a fogamzásgátlót 1-kor és 10-kor vettem be.Az utóbbi válasz él gondolom de meddig kell védekezni óvszerrel ebben az esetben, mivel ez már 10 napja történt?Azóta és elõtte közvetlenül se volt szex. Sorry :)

Ha rendesen minden nap beszedem a fogamzásgátlót 100 százalékos védelmet nyújt nem kívánt terhesség ellen?

Legjobb válasz: 100%-os védelem csak meddõséggel lehetséges. Mert egyébként NINCS 100% os védelem. De nem kell parázni, védeni fog.

100%-os védelem csak meddõséggel lehetséges. Mert egyébként NINCS 100% os védelem. De nem kell parázni, védeni fog.
Matematikailag csak 99, 99%-ot. A valóságban nyugodt lehetsz.
Nem. Kb. fél-1% esély mindig marad a terhességre.
Nem. Rendszeres, korrekt fegyelemmel, évek óta védekeztem fogamzásgátló tablettával, sosem volt vele problémám. Így volt ez egészen 2 hónappal ezelõttig. Most 9 hetes kismama vagyok.. Nincs 100%-os védekezési mód, kivéve sterilitás.
Pláne nem ajánlott, lórúgásnyi hormont tartalmaz!
ne haragudj, lehet, hogy ez off kategória, de ilyennel menj el orvoshoz. nem szabad hinni ilyen légbõl kapott dolgokban ilyen fontos kérdésekben. szokj rá minél elõbb, hogy ilyenekkel az orvosodhoz fordulsz és nem a szomszédot kérdezed, sok kellemetlenségtõl megkímélheted magad.
Én is azt javaslom, mint az elõttem szóló, hogy ilyen témában szakembert kérdezz. 20L
Nem ajánlott, meg nagyon drága is :S
Biztosan nem lehet! Én is trombózisra hajlamos vagyok és nekem is azt mondta a doki hogy nem. Most gondolkodok a hüvelygyûrûn, de sztem azt sem lehet :(
A kérdező hozzászólása: Õszintén sajnálom (elhiheted), de a hüvelygyûrû is hormonális :(
Nem esemény utánit sem lehet. A lényeg, hogy olyan fogamzásgátlót szedhet a trombózisra hajlamos is, amiben nincs ösztrogén. Ezek progeszteron tartalmúak. Hüvelygyûrût sem lehet.

Ha most abbahagyom a fogamzásgátló szedését, amit 3 éven át szedtem, akkor még mennyi ideig biztosít védelmet? Rendesen meg fog jönni ezentúl is?

Legjobb válasz: hát lehet lesznek problémáid vele :) nemtudom én nem hagytam abba :) de neten nézz utána valahol..

hát lehet lesznek problémáid vele :) nemtudom én nem hagytam abba :) de neten nézz utána valahol..
Elvileg már a következõ napon sem véd a terhességtõl. Mindenképpen védekezzetek másképp. Valószínû, hogy nem fog rendesen megjönni. Nekem több mint fél év kellett mire megind rendezõdött a ciklusom.
Nekem a gyógyszer abbahagyásakor megjött, majd 6 hét múlva, aztán 28 napra, ugyanolyan pontosan, mint mikor szedtem a gyógyszert. Bár én csak kb. 4, 5 hónapra hagytam abba (sajnos orvosi javallatra újra szednem kell). Védettség: Elvileg az utolsó levél utolsó szeme után nem véd. De az elsõ hónapban többnyire még jóval kevesebb az esélye a teherbeesésnek.
Elvileg ha szedted, az utolsó levél utánai 7 nap, a szünet hetében még védett vagy mint máskor is, de aztán a 8.naptól nem.Ezt csak azért gondolom mert elvileg eddig is védett voltál a szünet alatt, de nem vagyok nõdoki.Viszont ha nem szeded a szünet után!Akkor onnantól nem vayg védett!!!
Helyesbítek az utolsó válaszoló vagyok. A szünetben is véd az azzal azért számolni kell hogy 7 napig élnek a spermák, vagyis élhetnek benned. vagyis ki kell számolni hogy mikor lehetséges úgy az utolsó együttlét hogy abból baj tényleg ne legyen!

A fogamzasgatlot 1 honapra abba szeretnem hagyni (lenyegtelen, hogy mert), ha 4 honap utan abba hagyom a menstuaciom normalisan megjon? Ti ha mar hagytatok abba rendesen megjott? Lehet baj belole ha abba hagyom

Legjobb válasz: ha abbahagyod, akkor ne 1 honapra. minimum annyi idöre, h kiürüljön a szervezetedböl. várj fél évet. és utána kezdd el ujra szedni.

ha abbahagyod, akkor ne 1 honapra. minimum annyi idöre, h kiürüljön a szervezetedböl. várj fél évet. és utána kezdd el ujra szedni.
nem tom, mondjuk nekem apukám eü-s ugyh én vágom ezeket a latin szavakat.. más lehet, h nem, de nekem akkor is furcsa, h soha életében nem volt vérvételen.. már a babáktól is vesznek vért, meg mielõtt megy suliba.
Dehogy vesznek. Suli elõtt miért vennének? Ha babától vesznek is, szerinted ugyanúgy, mint az embertõl? Egy babát nem kérhetsz meg, hogy szorítsa ökölbe a kezét, maradjon nyugton. Te vágod ezeket, de egy átlagember, aki nem tanult róla soha, honnan tudná? Fogalma sincs. Ameddig nem tanultam ilyet én sem tudtam, pedig nálunk szinte mindenki orvos, vagy mentõtiszt.
nem tom, nálunk vettek.. amikor elsõben mentünk orvosira. meg amikor autóvizsgára mész. meg amikor középsuliba iratkozol ( nekem nem kellett, mert gimibe mentem, de megvan, h hova kell vérvétel.. ) meg amugy is, nem tom elképzelni, h soha, semmi baja nem, volt, és az orvos nem kuldte el vérvételre.
Pedig van rá példa. Nálunk nem vettek vért. Illetve persze aki eüs, annak kötelezõ rendelkeznie szûrõvizsgálati eredményekkel, bizonyos munkakörökben is kötelezõ, pl. vezetõi engedély megszerzése elõtt nem kötelezõ.
Szóval úgy értem gimiben nem vettek vért és általános iskolában sem. Felsõoktatásban és szakközépiskolában, ha a szakma szempontjából fontos tényezõ, akkor vérvétel kötelezõ, egyébként felesleges.
nalatok igy van? nem kell vérvétel az autóvizsga elõtt? nalunk kell.. meg amugy se árt megnézni olykor - olykor a vérképet..
Nálunk nem kötelezõ. Van egy sima orvosi vizsgálat, ellenõrzik a vérnyomást, látást, hallást, érzékeket, valamint azonnal látszik, ha valaki tudata nem tiszta, vagy szemmel látható baja van.
hat, fura.. nekem már nagyon sokszor vettek vért. meg nálunk kell is, elég sok mindenhez.
Szia! 1 hónapra semelyik orvos sem ajánlja, hogy abbahagyd!Min. 3 hónap! De utána is nézhetsz neten.Itt is vannak róla kérdések és válaszok, hogy sok mkinek még 1 év után sem állt be a menstruációja, egyszer megjtöt aztán hónapokig nem, erre lehet számítani sok esetben. De ismétlem, 1 hónapra felesleges abbahagyni, és hülyeség is.
nem, nem.. min. fél év, nekem ezt mondta az orvosom..
Ha utána nézel ott is azt írja h min 3hónapTÓL :) fél évig
hat, ez az.. fogamzasgatlo elõtt is el kell menni. meg amugy kb. félévente, nem árt 1 vizsgálat.
Na hát itt a gond. Általában szükséges elõtte a vérvétel, gyakorlatilag sok esetben nem csinálnak vérvételt, mert a családban trombózis pl. nem volt. Ez tény és való, hogy lecsökkenti az esélyeket. Én ha nem lenne hajlam akkor sem szednék. Épp ezért mondom, hogy könnyen lehet, hogy soha nem volt vérvételen.
persze, megjött no para, a természet tudja a dolgát, mindig jól szelektál
A kérdező hozzászólása: 1 honap alatt kiurul a szervezetembol? vert kell vegyenek es nem szeretnem h ha kimutatna h fog.gatlot szedek. ha keves hormontartalmu tabit szedek kimutathassa a vervetel eredmenye?
te hulye vagy? miért baj, ha kimutatja? amugy rendes vérvételnél azt nem nézik, csak a fehér-, vörösvértestek számát, vasat, stb. de ezt nem.. az nagy löket a petefészkeidnek. ha abbahagyod, akkor min. fél évre hagyd abba.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, h milyen alapon hulyezel te egyaltalan valakit, en tudom h mert baj es ha neked kozod nincs attol engem meg ne hulyez
A kérdező hozzászólása: Melesleg a hulyezest leszamitva kosz a valaszt, eleg lett volna csak az is
Szia! Általános laborvizsgálatnál nem néznek hormonértékeket, viszont nekem meg kell kérdeznem miért nem szeretnéd, hogy kiderüljön. Ha rossz lesz a thrombocyta értéked vagy a májfunkciód akkor nem szedheted tovább. Ez a gond? Ha attól félsz, hogy a család vagy a párod megtudja, akkor viszont nincs mitõl tartanod, nem mutatja ki a vérvizsgálat, hogy fogamzásgátló pozitív. :) Még terhességet sem néznek ha nem muszáj :)
azért hulyezlek le, mert tudhatnád, h általános laborvizsgalatnal azt nem nézik!! vagy te még nem láttál véreredményt?????
Van, akinek nálunk a kórházba lépés elõtt csinálták meg élete elsõ vérvételét pedig huszonévesek vagyunk. Nem mindenki látott már vérképet és nem is kell látnia mindenkinek. Felesleges. Szóval nem feltétlenül tudja mindenki, hogy mibõl áll egy laborvizsgálat.
hat, azért kiskorában, vagy vmikor biztos vettek már tõle vért.. ehh, de miket is várok itt el, amikor van, aki még azt se tudja, h a megszakitás nem védekezés.. :S
Nem, van akitõl kiskorában sem. Mégis mi indokolja a vérvételt? Semmi. Terhesség alatt vesznek vért, cukorbetegeknél, laborvizsgálatnál, vagy speciális szûréseknél, véradásnál. Ha ezek közül egyik kategóriába sem tartozik a kérdezõ, akkor nagyon könnyen elképzelhetõ, hogy eddig még nem volt vérvételen. Másrészrõl ha volt is, egy laikusnak nem kötelezõ tudnia, sõt jobb is, ha nem tudja szerintem, hogy mi van egy laborértéken. Nem véletlenül szakemberek értékelik. Másrészrõl tele van rövidítéssel és idegen szavakkal. Honnan kellene tudnia pl. mi az a transferrin? Vagy eosinophil granulocyta? Sehonnan, mert latin szakszavak.
De, a fogamzásgátló szedése pont hogy indokolja a vérvételt... Mindenkinek el kell mennie elõtte vérvételre, hogy megnézzék elsõsorban a májfunkciókat, de nekem pl. még a trombózisra való hajlamot is vizsgálták, mert a családban elõfordult már. Szóval ha fogamzásgátlót szed a kérdezõ, akkor elvileg már látott laboreredményt... Egyébként kedves kérdezõ, emiatt semmiképp ne hagyd abba a szedést. A májfunkciókat kicsit ronthatja, bár nem hiszem hogy nagy mértékben (nekem pl. normális volt fél év tabiszedés után is) de úgyis az orvosoddal kell megbeszélned az eredményt, Õ meg elvileg tud róla, hogy fogamzásgátlót szedsz. Másba nem nagyon "szól bele" - emiatt inkább ne hagyd abba a szedést -attól "megkergülhet" a hormonrendszered. Vagy ha mindenáron abba akarod hagyni, akkor beszéld meg a nõgyógyászoddal, és õ majd javaslatot tesz, hogy mikortól szedheted újra.
A kérdező hozzászólása: Hogy mi vaaaan? Soha nem voltam vervetelen?Aki ezt irta gondolkozott egyaltalan?Fogamzasgatlot szedek az orvos csak elkuldott labor vizsgalatra. Es lattam az eredmenyt, mert a kezembe adtak, de abbol nem tudtam rajonni h van valami bajom vagy sem vagy epp mi van oda irva. Maskulonben voltam elegszer korhazba es vettek vert tolem eleget. Csak epp h az eredmenyt nem nyomtak a kezembe hanem elmondtak. Eddig nem voltam vervetelen mikorzbe fog.gatlot szedek, es a hormon tartalma miatt enm tudtam h kimutassa-e. ennyi Meg h nem vettek vert tolem...

Mennyi esélye van, hogy terhes leszek ha rendesen szedem a fogamzásgátlót, szabályosan és a barátom sex közben belém élvez?

Legjobb válasz: Kevesebb mint 1% esélyed van. Tabletta mellett akkor szoktak teherbe esni (100-ból 1 ugye), ha nem szedik megfelelõ idõben, vagy ha antibiotikumot is szednek, vagy hasmenésük van stb, és nem alkalmaznak kiegészítõ védekezést. Ha normálisan szeded a tabit, gyakorlatilag biztos, hogy nem esel teherbe.

Kevesebb mint 1% esélyed van. Tabletta mellett akkor szoktak teherbe esni (100-ból 1 ugye), ha nem szedik megfelelõ idõben, vagy ha antibiotikumot is szednek, vagy hasmenésük van stb, és nem alkalmaznak kiegészítõ védekezést. Ha normálisan szeded a tabit, gyakorlatilag biztos, hogy nem esel teherbe.
Az elõttem szólónak van igaza, az esély jóval nagyobb mint 99%, ha rendesen van szedve a tabi. Egyébként olyan 99.9%-ra van írva a biztonság, de gyakrolatilag még ennél is magasabba védettség, az a 0.1% az esetleges kisebb napi étkezési/hormonális változástól lehetséges. B.P.
100-ból 1 az esély arra, hogy terhes leszel. A tabletta 99 százalékos védettséget nyújt.
A kérdező hozzászólása: köszi a normális válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!