Találatok a következő kifejezésre: Ha rendőrnek milyen tantárgyakból (1 db)

Ha rendőrnek készülök milyen tantárgyakból érdemes érettségizni?

Legjobb válasz: Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja www.rtf.hu Innen minden megtudható.

Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja http://www.rtf.hu Innen minden megtudható.
Ha rendõrnek készülsz, ajánlatos belügyi rendészeti ismeretek tantárgyból érettsgi vizsgát tenni, ha tanultál ilyet. Különben mindegy, amibõl jó vagy. Az RTF-en úgyis meg van határozva, miket vesznek figyelembe, konkrétan a töri fontos pl. ezt tudom. De nézz utána, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta. Esetleg a felvi.hu oldalon tájékozódhatsz még. De ha nem fõsulira készülsz és nem tiszt, hanem tiszthelyettes szeretnél lenni, akkor rendészeti szakközépiskolába kell jelentkezned az érettségi után. Itt nem veszik figyelembe a tanulmányi átlagos, illetve az érettségi eredményét, hanem sajátos felvételi rendszerük van. Egészségügyi, fizikai, pszichológiai felmérések. Sok sikert!
Rendõr szki -hoz mindegy, mert ott tesztet kell írnod úgyis, csak az a lényeg hogy meglegyen az érettségi. Fõsulira tisztképzõbe meg a kötelezõekbõl kell illetve 1 választott. És az elõzõ 2 év tanulmányi eredményeit nézik. Tehát ide tényleg csak akkor érdemes jelentkezni ha nagyon jó tanuló vagy, másképp esélyed sincs.
Rendészet. Nálunk a suliba lehet és tanítják is: http://www.bela2.sulinet.hu :D
Gondold át mielõtt rendõrnek állsz. Mindenki hülyének fogg nézni. Legyél inkább akármi más... más az mégis csak valami foglalkozás és nem sétálgatás jelmezben!
Érettségi? Ehhez általános iskolás végzettség se szükséges...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van valaki a Teleki Blanka közgazdasági suliból? (Mester u. ) Ha igen meg tudná mondani hogy a sulilátogatásra előre be kellett-e jelentkezni vagy nem?

0

Mi a véleményetek: a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumról illetve EAKI Európa Alapítvány Középfokú Intézet Gimnáziumról?

Két budapesti középiskola felől szeretnék érdeklődni, elsősorban a felvételikkel és túljelentkezéssel illetve az oktatás színvonalával (mennyire toleránsak azokkal a tanulókkal, akik nem beszélik megfelelően a magyar nyelvet és ebből kifolyólag vannak hiányosságok ) kapcsolatosan szeretnék információkhoz jutni.
Ha esetleg valaki Budapesten, olyan középiskolát, ahol az ilyen problémát toleráljak, legyen szíves ossza meg velem.

Előre is köszönöm!

0

Jó 90%+ magyar töri angol érettségivel hova érdemes felvételizni?

Szüleim pont a matek fizikát eröltették csak ahhoz meg pont nincs tehetségem

1

Most nagy bajban vagyok?

Sziasztok ! Olyan problémám lenne h idén kezdtem a sulit a bgfen es a Tesom iratkozott be helyettem , es azt írtak a levélben h kell az eredeti nyelvvizsga es az erettsegi bizi ezt mi be is vittük . Viszont azóta nem adtak vissza es felek h elkavarodott vagy ilyesmi , es akkor hogy tudom ujra kiállítani ? :S próbálok beszélni a tanulmányi vezetővel de soha nincs bennt suliba :((( Szerintetek ?

Koszi !!'

5

Egyetemen/fősulin ti se használhattok függvénytáblát matek zh-n?

Lécci írjátok meg, h igen v nem és h melyik iskola.

3

Szerintetek aki eljutott odáig, hogy Phd képzésen vesz részt, ő már letett valamit az asztalra biztosan?

4

Matematika érettségi számológép?

Van egy elég jó számológépem, nem grafikus,viszont tudok törtet beleirni emeletes törtet, ha a másodfokú egyenlet a-ját b-jét és c-jét beleirom megoldja nekem ugyhogy elég jó kis gép csak nem tudom érettségin engedélyezett-e? mi a határ amit nem lehet?

3

Mi a különbség az egyetem és a főiskola között?

2

Miért nem kötelező tananyag a KRESZ minden általános iskolában?

Nyilván a gyalogosokra vonatkozó részeket tenném kötelezővé, általános iskolában még nem annyira szakszavakkal, majd középiskolában nem ártana, ha a rájuk vonatkozó szabályokat ismernék. Biztos vagyok benne, hogy kevesebb lenne az autóbaleset.

4

Mennyire "gaz", ha nem megyek el a sajat diploma osztomra?

Kicsit rossz erzes lenne, mert megis csak 4 ev munka all mogotte, de ami miatt kihagynam, az egy nagy lehetoseg, es vissza nem tero... Ti mit gondoltok?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!