Találatok a következő kifejezésre: Ha rendőrnek milyen tantárgyakból (1 db)

Ha rendőrnek készülök milyen tantárgyakból érdemes érettségizni?

Legjobb válasz: Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja www.rtf.hu Innen minden megtudható.

Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja http://www.rtf.hu Innen minden megtudható.
Ha rendõrnek készülsz, ajánlatos belügyi rendészeti ismeretek tantárgyból érettsgi vizsgát tenni, ha tanultál ilyet. Különben mindegy, amibõl jó vagy. Az RTF-en úgyis meg van határozva, miket vesznek figyelembe, konkrétan a töri fontos pl. ezt tudom. De nézz utána, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta. Esetleg a felvi.hu oldalon tájékozódhatsz még. De ha nem fõsulira készülsz és nem tiszt, hanem tiszthelyettes szeretnél lenni, akkor rendészeti szakközépiskolába kell jelentkezned az érettségi után. Itt nem veszik figyelembe a tanulmányi átlagos, illetve az érettségi eredményét, hanem sajátos felvételi rendszerük van. Egészségügyi, fizikai, pszichológiai felmérések. Sok sikert!
Rendõr szki -hoz mindegy, mert ott tesztet kell írnod úgyis, csak az a lényeg hogy meglegyen az érettségi. Fõsulira tisztképzõbe meg a kötelezõekbõl kell illetve 1 választott. És az elõzõ 2 év tanulmányi eredményeit nézik. Tehát ide tényleg csak akkor érdemes jelentkezni ha nagyon jó tanuló vagy, másképp esélyed sincs.
Rendészet. Nálunk a suliba lehet és tanítják is: http://www.bela2.sulinet.hu :D
Gondold át mielõtt rendõrnek állsz. Mindenki hülyének fogg nézni. Legyél inkább akármi más... más az mégis csak valami foglalkozás és nem sétálgatás jelmezben!
Érettségi? Ehhez általános iskolás végzettség se szükséges...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok a Nemes Nagy Ágnes Humán Szakközépiskoláról?

Oda szeretnék menni dráma tagozatra. Azt szeretném megtudni, hogy mennyire erős, jó iskola e, jó e a közösség, és hogy lehet e rendes érettségit szerezni ott? És ha valaki oda jár, akkor szereti el, meg úgy általában a véleményeteket kérném. ^^

1

Mikor lesz feltéve a mai napi angol középszintű érettségi megoldása?

6

Igy is lenne esélyem?

Most vagyok nyolcadikos. A budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumba szeretnék menni. Hetedik év végén kitünő voltam, de lehet hogy most félévkor lesz egy- két négyesem. Nagyon szeretnék a Berzsenyibe menni! Biológia tagozatra, esetleg angol- németre. Van egyáltalán esélyem?
A válaszokat előre ös köszönöm! :)

3

Milyen a tiszakécskei Móricz Zsigmond Gimnázium? És a Kunszentmártoni Gimnázium?

:)

0

Sztetek elfogadják?

Most pótérettségiztem magyarból.Verset kellett elemezni,azt novellaelemzésszempontjából jellemeztem.Ugye,elfogadják,hogy aszerint jellemeztem?:S

4

Az egyetemek gazdálkodása és tanulmányi ösztöndíj osztó algoritmusa nyilvános?

Tehát ha azt mondják, hogy azért csökkent az ösztöndíjam jobb átlagra, mert olyan jó lett az évfolyamátlag, de én ezt nem hiszem el, akkor kérhetem, hogy mutassák meg a régebbi évfolyamátlagokat és hogy mennyi pénzt osztottak szét köztünk?

0

Bursa hungarica ösztöndíj hogyan?

Lehet kicsit fura kérdés (még sosem pályáztam rá), de az önkormányzatom csatlakozott az ösztöndíjhoz, tehát lehet rá pályázni. Megadták honnan kell letölteni az űrlapot amit be kell adni, de nem találom!! Segítene valaki? Hol találom az űrlapot? Vagy csak ennyire béna vagyok? Itt az oldal, ott a letölthető fájlok között az űrlap, de nem lehet letölteni, pdf-be van és az csak egy minta.

1

Lehetséges, hogy egy nappali tagozatos gimnáziumban különbözeti vizsgával 2 osztályt lépjek 1 év alatt?

Tehát a lényeg, hogy tavaly 9-es voltam bár a betegségem és a nagymamám halála miatt az év nem sikerült így szintén 9-es vagyok! Bár felmerült bennem egy kérdés hogy nem-e lehetséges vagy nincs rá-e törvény, hogy 1 év alatt két osztályt különbözeti vizsgával megcsinálhassak? Azaz akkor jövő félévben nem 10-ben hanem már 11-ben kezdenék mert eredetileg 10-es lennék de a tavalyi év miatt nem sikerült így maradtam még 9-es bár 2,5 hónap nem volt elegendő hogy felkészüljek és most érzem hogy a nyár végégig menne!

2

A pécsi Deákba médiára szeretnék menni továbbtanulni, vki válaszolna, hányas átlaggal kerülhetek be?

Most 8.-os vagyok, és már most év elején gyötörnek ezek a gondolatok, hogy mi lesz, ha esetleg nem vesznek föl sehova? A barátnőm nővére a Deákba jár, és azt mondják, hogy szeret oda járni, mert nagyon jó iskola. A barátnőm is oda akar menni, és mondta, hogy én is oda menjek. Sokan azt mondják, hogy engem biztosan fölvesznek majd oda.. Remélem. :D Az az évvégi átlagomtól fog függeni. Akik tudnak választ adni a kérdésemre, légyszíves írjanak, fontos! Köszönöm szépen! :) 13/L

6

A szegedi Táltos iskolát csak a gazdagok engedhetik meg maguknak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!