Találatok a következő kifejezésre: Ha rendőrnek milyen tantárgyakból (1 db)

Ha rendőrnek készülök milyen tantárgyakból érdemes érettségizni?

Legjobb válasz: Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja www.rtf.hu Innen minden megtudható.

Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja http://www.rtf.hu Innen minden megtudható.
Ha rendõrnek készülsz, ajánlatos belügyi rendészeti ismeretek tantárgyból érettsgi vizsgát tenni, ha tanultál ilyet. Különben mindegy, amibõl jó vagy. Az RTF-en úgyis meg van határozva, miket vesznek figyelembe, konkrétan a töri fontos pl. ezt tudom. De nézz utána, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta. Esetleg a felvi.hu oldalon tájékozódhatsz még. De ha nem fõsulira készülsz és nem tiszt, hanem tiszthelyettes szeretnél lenni, akkor rendészeti szakközépiskolába kell jelentkezned az érettségi után. Itt nem veszik figyelembe a tanulmányi átlagos, illetve az érettségi eredményét, hanem sajátos felvételi rendszerük van. Egészségügyi, fizikai, pszichológiai felmérések. Sok sikert!
Rendõr szki -hoz mindegy, mert ott tesztet kell írnod úgyis, csak az a lényeg hogy meglegyen az érettségi. Fõsulira tisztképzõbe meg a kötelezõekbõl kell illetve 1 választott. És az elõzõ 2 év tanulmányi eredményeit nézik. Tehát ide tényleg csak akkor érdemes jelentkezni ha nagyon jó tanuló vagy, másképp esélyed sincs.
Rendészet. Nálunk a suliba lehet és tanítják is: http://www.bela2.sulinet.hu :D
Gondold át mielõtt rendõrnek állsz. Mindenki hülyének fogg nézni. Legyél inkább akármi más... más az mégis csak valami foglalkozás és nem sétálgatás jelmezben!
Érettségi? Ehhez általános iskolás végzettség se szükséges...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Villamosmérnök szakon, gyengeáramon mivel foglalkoznak? Tehát pl. robotok tervezése?

Egyetemen Villamosmérnök szakon, ugye lehet szakosodni erősáramra és gyengeáramra, gyengeáramon milyen óráik vannak, és mivel foglalkoznak?

1

Hoffman Rózsa és társai ezt hogy gondolták ki?

Minden nap nyolc óránk van. Reggel hatkor indulok a suliba, és megérkezek 4-5 óra között. Minden nap van tesink, ahol eléggé lefárasztanak. Utána nincs erőnk figyelni az órán. Aztán még tanulnom is kell, ami legalább 3-4 óra. Egyszer jöjjön már le egy vidéki suliba, és csinálja azt, amit mi. Plusz ugye buszoznom is kell, ami szintúgy fárasztó, és idegesítő.

4

CNC forgácsolós szeretnék lenni, hogy lenne a jobb ha először elmennék egy cad cam informatikai képzésre és utána tanulnám a cnc forgácsolást? Vagy egyből a cnc-t tanuljam?

0

Mi a jelentésük a következő szólásoknak? Az irigység nagy betegség. Ki sokat kíván, keveset kap.

2

Lehetséges egyszerre két felsőfokú intézménybe jelentkezni? 18/L

Szeptembertől kezdem a felsőoktatást. Mindennel együtt 470 körüli pontot számolok magamnak. A tervem az, hogy állami nappalin elkezdem Corvinuson a tályépítészetet, és egyszerre levelezőin szombatonként, önköltségesen bgf gazdálkodási és menedzsment szakot.
A kérdésem, hogy ez lehetséges e? Ugyanabban a tavaszi jelentkezési időszakban?

2

Hanyas átlaggal vesznek fel a miskolci bláthy-ba infó szakra?

0

Operatőr szeretnék lenni. Van-e Esztergom környékén bentlakásos szakkozépiskola ebben az üzletágban?

0

Közepesnél kicsit erősebb budapesti gimnáziumok?

Tudnátok olyan gimiket mondani,amik nem túl erősek,de nem is gyengék? 4,6 körüli az átlagom és nyelvi előkészítős osztályba szeretnék menni. Olyan gimikre gondolok,ahol jó a közösség,a programok,a tanárok és a közepesnél kicsit erősebb. Köszönöm :)

5

Milyen érettségit kell tenni hogy ha a tűzoltóságnál szeretnék elhelyezkedni?

Konkrétan milyen +tárgyból kell érettségiznem,mit vegyek fel faktnak?

4

Melyik iskola jobb a gimnázium vagy a középiskola?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!