Találatok a következő kifejezésre: Ha rendőrnek milyen tantárgyakból (1 db)

Ha rendőrnek készülök milyen tantárgyakból érdemes érettségizni?

Legjobb válasz: Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja www.rtf.hu Innen minden megtudható.

Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja http://www.rtf.hu Innen minden megtudható.
Ha rendõrnek készülsz, ajánlatos belügyi rendészeti ismeretek tantárgyból érettsgi vizsgát tenni, ha tanultál ilyet. Különben mindegy, amibõl jó vagy. Az RTF-en úgyis meg van határozva, miket vesznek figyelembe, konkrétan a töri fontos pl. ezt tudom. De nézz utána, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta. Esetleg a felvi.hu oldalon tájékozódhatsz még. De ha nem fõsulira készülsz és nem tiszt, hanem tiszthelyettes szeretnél lenni, akkor rendészeti szakközépiskolába kell jelentkezned az érettségi után. Itt nem veszik figyelembe a tanulmányi átlagos, illetve az érettségi eredményét, hanem sajátos felvételi rendszerük van. Egészségügyi, fizikai, pszichológiai felmérések. Sok sikert!
Rendõr szki -hoz mindegy, mert ott tesztet kell írnod úgyis, csak az a lényeg hogy meglegyen az érettségi. Fõsulira tisztképzõbe meg a kötelezõekbõl kell illetve 1 választott. És az elõzõ 2 év tanulmányi eredményeit nézik. Tehát ide tényleg csak akkor érdemes jelentkezni ha nagyon jó tanuló vagy, másképp esélyed sincs.
Rendészet. Nálunk a suliba lehet és tanítják is: http://www.bela2.sulinet.hu :D
Gondold át mielõtt rendõrnek állsz. Mindenki hülyének fogg nézni. Legyél inkább akármi más... más az mégis csak valami foglalkozás és nem sétálgatás jelmezben!
Érettségi? Ehhez általános iskolás végzettség se szükséges...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mien iskolába menjek tovább? És minek? Mert olyan 3 as tanulo vagyok kedekegyhazan lakok de kecskemeten szeretnek suliba jarni de nemtudom minek mennyek .

8.adikos vagyok es jo lenne mar tudni de nemtudom meg..

1

Milyen a budapesti József Attila Gimnázium?

2014-15-ös tanévben szeretnék oda járni. Milyen a szóbeli, mik az elvárások, hány ponttól vesznek fel?? segítsetek!! köszi :)

8

Ha oszteopátiával, gyógymasszőrködéssel szeretnék foglalkozni milyen főiskolát vagy egyetemet és milyen kart javasolnátok?

1

Tudnátok mesélni a tatabányai Árpád Gimnáziumról vagy a budapesti városmajori gimnáziumról? (bármi érdekelne róluk)

0

Eger Eszterházy Károly főiskoláról vélemény?

2

Comenius Gazdasági Szakiskola légikisérő szak Pesten?

Kérdésem, hogy a pesti sulijukban van-e ilyen képzés vagy csak Székesfehérváron van? Semmit nem találok ezzel kapcsolatban.

0

Valaki el tudná magyarázni hogy most akkor mégis mi az a duplázás?

Mindenki mást mond, úgyhogy gondoltam akkor már megkérdezem itt.

3

Az aláírás a ZH-hoz, vagy a vizsgához kell? (SZE-Győr)

A mikroökonómia tárgynál, az aláírásért gyakorlatra kell járni+ látogatni a coedut, min. heti egy órában. Ha ez nincs akkor értelemszerűen aláírás sem. Holnap ZH, nekem pedig nincs meg a megfelelő idejű coedum. Holnap ZH, de semmi olyan levelet/e-mailt nem kaptam Neptunon, hogy nem mehetek ZH-ra. Tehát akkor az aláírás vizsgára kell? Széchenyisek, segítsetek!!

4

Hova menjek tovabb tanulni?

7.es vagyok.. a belvarosban kene valami ahol az angolt teszik a fo kepbe !
es az igaz hogy harom foglalkozast kell majd megjelolni ?

2

Szigetszentmiklós környéki gimik vagy középsulik közül Mik jók?

Most fogok felvételizni, 7.év végi átlagom 4.6 lett..magyar nyelv es irodalom:mindketto 5,tori:5angol:5 matek:3 Szerintetek milyen sulikat írjak be? (Jedlik Ányos,vásárhelyi Pál,Pesterzsébeti Kossuth Lajos,Nagy László??ezek közül Szerintetek ami szóba jöhetne?Bar leginkabb a vasarhelyibe szeretnek menni.. A vásárhelyibe milyen kérdések vannak szóbelin? Köszi előre is.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!