Találatok a következő kifejezésre: Ha rendőrnek milyen (72 db)

Milyen lehet egy rendőrnek otthon szabad idejébe Gta-t játszani gyilkolni rabolni bűnözni? Arra is kíváncsi vagyok hogy szerintetek milyen a kérdés? Ha rendőr válaszolna írja le hogy ő mit gondol rendőr szemmel és hogy ő szokott gta ni?

Legjobb válasz: Egy kis GTA mindenkinek kell. Levezetésnek. Persze annak, aki szereti. Én 15-17 évesen képes voltam egész nap GTA-zni, 3× végigjátszottam a Vice Cityt kód nélkül, 2× a San Andreast. A 4 már nem megy a gépemen, azóta se vettem újabbat, annyira nem érint nagy hiányosságként. :) De a SA még mindig fent van, félévente elõkerül. Attól, hogy játszol vele, nem azonosulsz. Szimplán szórakozás. Ha zombis filmet nézel, attól sem leszel zombi :)

a tudósok meg Portal 2 z nek a 10GHz es gépeken
minden GTA részt a 3. tól végignyomtam. El tudom választani élesen a valóságot a virtuális világtól. 32/13/F
20 évet voltam rendõr. Mi az a Gta?
rendõr vagyok-nem szoktam játszani...
Huh... Te szegény...
Gondolom egybõl beszáll egy rendõrautóba és már nyomja is a num+-t. Miért? Milyen lehet rendõrként Postal 2-t játszani?
pfff
Ja lemaradt, 23/F
Egy kis GTA mindenkinek kell. Levezetésnek. Persze annak, aki szereti. Én 15-17 évesen képes voltam egész nap GTA-zni, 3× végigjátszottam a Vice Cityt kód nélkül, 2× a San Andreast. A 4 már nem megy a gépemen, azóta se vettem újabbat, annyira nem érint nagy hiányosságként. :) De a SA még mindig fent van, félévente elõkerül. Attól, hogy játszol vele, nem azonosulsz. Szimplán szórakozás. Ha zombis filmet nézel, attól sem leszel zombi :)
Jézus...
Én értem mire akart kilyukadni a kérdezõ:) Azzal kiegészíthette volna, vajon a filmekben, amikben a fõhõs gonosz és élvezettel gyilkolásszák a rendõröket, azt hogy nézik a rendõrök....? Szórakoznak rajta? vagy idegroncsok? Az meg, hogy rendõr valaki (bár errõl még nem olvastam) nem jelent semmit. Az számít: amikor lelõ valakit egy játékban mint bûnözõ, mire gondol? mit érez? a valóságban eljátszik-e azzal a gondolattal, hogy bárkit fejbe lõhetne, meg õ is sikeres bûnözõ lehetne (GTA típusú menõ csávó). Mert, ha agyal ilyen dolgokon az a baj, nem az, hogy ilyenen játszik. //Nem mintha bárkinek szabadna ilyenen agyalni:) // "Z"
A Gta segíthet megtanulnia, hogy hogyan gondolkodnak a bûnözõk, mit miért csinálnak, ezzel akár jobb rendõr is lehet.

Ha rendőr szeretnék lenni akkor milyen iskolát kell elvégeznem?

a Nemzeti Közszolgálati Egyetem melyik szakára kell mennem? illetve ha határőr szeretnék lenni akkor milyen egyetemet kell elvégeznem?

Legjobb válasz: Nyomozó ne legyél:))) Rendõrtiszt: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar bûnügyi igazgatási szak vagy rendészti igazgatási szak. A szakirány a szakon belül attól függ a rendõrségen belül milyen szakterületen szeretnél majd dolgozni. Határõr: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar de itt már csak egy konkrét szakirány jöhet szóba rendészeti igazgatási [határrendészeti] szakirány.

Nyomozó ne legyél:) )) Rendõrtiszt: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar bûnügyi igazgatási szak vagy rendészti igazgatási szak. A szakirány a szakon belül attól függ a rendõrségen belül milyen szakterületen szeretnél majd dolgozni. Határõr: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar de itt már csak egy konkrét szakirány jöhet szóba rendészeti igazgatási [határrendészeti] szakirány.

Ha rendőr akarok lenni. Milyen fősulira v egyetemre kéne mennem? (pesten) Milyen pontszámok kellenek oda? Az érettséginek milyennek kéne lenni, kell nyelv vizsga, fizika beleszámít?

Legjobb válasz: Beírod googleba ,hogy rendõrségi iskola és böngészel :) Egyébként nem tudom ,gondolom minél jobban a jegyeid annál jobb, plusz fizikailag és mentálisan is jónak kell lenned.

Beírod googleba , hogy rendõrségi iskola és böngészel :) Egyébként nem tudom , gondolom minél jobban a jegyeid annál jobb, plusz fizikailag és mentálisan is jónak kell lenned.

Ki milyen közlekedési jelzéseket használ a többi járműre nézve? Mint például ha rendőr van villantasz a lámpával, stb.

Legjobb válasz: ha rendõr van, vagy ha fent hagyta a reflektor akkor villantok. ha ki akarom engedni akkor szintén villantok/intek. kb. ennyi ja meg a többi Alfásnak is intek vagy villantok bár ez nem jelzés csak egy egyszerû köszönés :-)

ha rendõr van, vagy ha fent hagyta a reflektor akkor villantok. ha ki akarom engedni akkor szintén villantok/intek. kb. ennyi ja meg a többi Alfásnak is intek vagy villantok bár ez nem jelzés csak egy egyszerû köszönés :-)
Ha rendõrt látok, villantok a szembejövõknek, hogy óvatosan, igen Ha valakit elengedek, néhány rövid villogás. Ha látok autót kivilágitatlanul, vagy csak helyzetjelzõvel, ahhoz mérten vagy teljesen, vagy helyzetjelzõre veszem a világitást és úgy használom a fénykûrtöt, hogy ne csak azt lássa, hogy valamiért ész nélkül villognak, hanem tudja is mi a baj. Ha 2-szer 1 sávos fõúton elõzni akarok és látom csak nekem van hely elõzni, de a mögöttem lévõ is szeretne, hogy megmentsem õt, szoktam használni a vészvillogót. Ha elõttem valami nagyobb gödör, kátyú, amit jobb elkerülni, szintén vészvillogó, majd index, hogy merre kerülöm ki. stb, stb
Tudom, nem ezt a választ várod, de indexet, s mégpedig arra, amire kitalálták. Irányváltoztatási szándékot jelzek vele. Nem megkezdett vagy befejezett mûveletet, hanem azt, mit szándékozom majd tenni a következõ másodpercekben. Ez nem divat. Ezen kívül az elsõbbségrõl lemondást fénykürttel, ha nem világít valaki rossz látási viszonyok között akkor le/fel kapcsolással, villogóval ha veszélyt látok. Rossz fiú vagyok, sünt nem jelzek.

Milyen egészségügyi alkalmassági vizsgálatok vannak ha rendőr szeretnék lenni?

A fogászatot mennyire veszik komolyan????Van húzott fogam és mennyire kötnek belém a hiány miatt???Van esélyem arra, hogy megpróbáljam vagy felejtsem el???Köszönöm

Legjobb válasz: a fogak miatt általában csak akkor kötnek beléd, ha úgymond nem tartod rendben. magyarán ha van lyukas fogad itt ott, el van rohadva nem ápolod a szádat akkor nem engednek át. de ha akár van 20 tömésed, meg mondjuk egy hiány, akkor átengednek HA látszik hogy amúgy rendben van tartva

a fogak miatt általában csak akkor kötnek beléd, ha úgymond nem tartod rendben. magyarán ha van lyukas fogad itt ott, el van rohadva nem ápolod a szádat akkor nem engednek át. de ha akár van 20 tömésed, meg mondjuk egy hiány, akkor átengednek HA látszik hogy amúgy rendben van tartva

Milyen iskolát végezzek, ha rendőr szeretnék lenni?

Hallottam már sok mindenről, hogy például: Szakközép, Gimnázium Főiskola, meg jól kell tanulni, vagy rossz jeggyel is felvesznek stb. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Rendészeti szakközépiskola. Van erõnléti felmérõ és elméleti felmérõ is, ezekbõl jön össze a pontszámod és, ha ez több, mint amit meghatároztak, fel vagy véve.

Rendészeti szakközépiskola. Van erõnléti felmérõ és elméleti felmérõ is, ezekbõl jön össze a pontszámod és, ha ez több, mint amit meghatároztak, fel vagy véve.
alap hogy érettségizzél le, anélkül nem lehet ma rendõrnek tanulni. Két választási lehetõséged van: érettségi után rendészeti szakközépiskola ekkor zászlósként végzel, és mezei beosztott rendõrként fogsz dolgozni. érettségi után NKE Rendészeti karára jelentkezel (itt több szak is lehetséges), akkor tisztként végzel. mindkét helyre van fizikai, pszichológiai, egészségügy alkalmassági vizsgálat a felvételi elõtt, ha azon túljutsz, akkor a felvételi pontszámaid fognak dönteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen én inkább Szakközépbe mennék!

AM kategóriás jogsival ha a robogómat levizsgáztatom és lesz rajta rendszám + két személlyel megyünk ha elkap a rendőr milyen büntetésre számíthatok?

Legjobb válasz: Kb. annyira, mintha nem lenne jogosítványod! "Az engedélyhez kötött jármû vezetõje nem rendelkezik jármûvezetésre jogosító kategóriával KRESZ 4. § (1) bekezdés a) pont 20 000-tõl 40 000-ig!"

Kb. annyira, mintha nem lenne jogosítványod! "Az engedélyhez kötött jármû vezetõje nem rendelkezik jármûvezetésre jogosító kategóriával KRESZ 4. § (1) bekezdés a) pont 20 000-tõl 40 000-ig!"
A kérdező hozzászólása: akkor inkább hagyjuk..
Szerintem is drágább a büntetés plusz az 50-es motor rendszámossá tétele, mint amennyibõl szereznél nagyobb jogsit és egy 125-ös motort.

Tehát a helyzet a következő. Megyek az utcán és lesmárolok 1 általam spontán kiszemelt csajt. Szerintetek, ha rendőrt hív milyen büntetésre számíthatok?

Legjobb válasz: Ha azt a 14éves csajt kapod le aki az elõbb dugni akart egy random fazonnal akkor õ nem hív rendõrt:D Amúgy aszem ezért sittre is vághatnak. F18

Ha jól csókolsz és jól nézel ki, akkor mérne.
Kiherélnek és a golyóiddal a szádban kell végigmasíroznod a Kossuth Lajos utcán.
Ha azt a 14éves csajt kapod le aki az elõbb dugni akart egy random fazonnal akkor õ nem hív rendõrt:D Amúgy aszem ezért sittre is vághatnak. F18
Perverz nyomi töketlen [email protected] ilyet mûvelnék úgy tökönrúgnálak h beleszédülsz és sztem sokan ezt tennék.
Ha rendõrt hívna sem lennél köteles megvárni, úgyhogy tök mindegy mivel jelentene fel. Talán ez is egy fajta nemi erõszaknak minõsül.. Amúgy én nem hívnék rendõrt, de úgy pofán vágnálak, hogy egy életre elmenne a kedved az ilyen akcióktól.
Az én pl kutyám elõbb kislányt csinálna belõled az biztos, nem kell oda rendõr...
Én biztos h kiverném a fogadat és a farkadat se használnád többé! Nem kéne rendõr. (17/l)
két évtizedet már tuti éltem
GANG-BANG!!!
A kérdező hozzászólása: pont jó alany lennél.
úú kiválasztásra kerültem hát ez zsííír...és akkor a kiválasztott 10 személyt nagyhirtelen leredukálod 5-re, aztán jön a személyes elbeszélgetés vagy valami hasonló partizánakció?
perverz
A kérdező hozzászólása: én nem redukálok semmit, túl hülye vagyok az ilyen okoskodó gondolkozáshoz. Megyek ha meglátom "lekapom" küldj képet....kedves kiszemeltem.
hát ha nõi ruhába öltözök, és lesmárolsz, akkor beverem a pofád 18f
A kérdező hozzászólása: nahát ez különös, én meg itthon lakom. hány éves vagy?
otthon
Én eddig csak párszor smároltam, bnõm nem volt, de jó lenne megint:D mondjuk ilyet tuti nem lennék képes megtenni:D
A kérdező hozzászólása: hol laksz?
A kérdező hozzászólása: gondoltam arra, hogy elmegyek más kerületbe, az esetleges találkozás elkerülése végett.
*kutyám pl
jajj de van ám gond...múltkor lekapott az utcán egy töök helyes srác és beleszerettem...aztán azóta megkérte a kezem, szóval lehet nem örülne, ha váratlanul más is lekapna :(

Ha rendőrnek készülök milyen tantárgyakból érdemes érettségizni?

Legjobb válasz: Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja www.rtf.hu Innen minden megtudható.

Ha a Rendõrtiszti Fõiskola a cél, a honlapja http://www.rtf.hu Innen minden megtudható.
Ha rendõrnek készülsz, ajánlatos belügyi rendészeti ismeretek tantárgyból érettsgi vizsgát tenni, ha tanultál ilyet. Különben mindegy, amibõl jó vagy. Az RTF-en úgyis meg van határozva, miket vesznek figyelembe, konkrétan a töri fontos pl. ezt tudom. De nézz utána, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta. Esetleg a felvi.hu oldalon tájékozódhatsz még. De ha nem fõsulira készülsz és nem tiszt, hanem tiszthelyettes szeretnél lenni, akkor rendészeti szakközépiskolába kell jelentkezned az érettségi után. Itt nem veszik figyelembe a tanulmányi átlagos, illetve az érettségi eredményét, hanem sajátos felvételi rendszerük van. Egészségügyi, fizikai, pszichológiai felmérések. Sok sikert!
Rendõr szki -hoz mindegy, mert ott tesztet kell írnod úgyis, csak az a lényeg hogy meglegyen az érettségi. Fõsulira tisztképzõbe meg a kötelezõekbõl kell illetve 1 választott. És az elõzõ 2 év tanulmányi eredményeit nézik. Tehát ide tényleg csak akkor érdemes jelentkezni ha nagyon jó tanuló vagy, másképp esélyed sincs.
Rendészet. Nálunk a suliba lehet és tanítják is: http://www.bela2.sulinet.hu :D
Gondold át mielõtt rendõrnek állsz. Mindenki hülyének fogg nézni. Legyél inkább akármi más... más az mégis csak valami foglalkozás és nem sétálgatás jelmezben!
Érettségi? Ehhez általános iskolás végzettség se szükséges...

Haverommal motoroztunk kismotoron ketten, én ültem hátul. Nem volt rajtam bukó és elkaptak a rendőrök. Milyen büntetésre számíthatok? És ha pénzbírság akkor mennyi?

Legjobb válasz: Ez így kevés. Leírhattad hogy kaptatok-e papírt, mit mondott a rendõr, kaptatok-e csekket, stb.

Ez így kevés. Leírhattad hogy kaptatok-e papírt, mit mondott a rendõr, kaptatok-e csekket, stb.
A kérdező hozzászólása: Hát mindketten kiskorúak vagyunk, haverom már megkapta a levelet, de mivel én nem ahhoz a körzethez tartozom (gondolom ezért) így engem meg behívtak. Rendõr a helyszínen egy figyelmeztetést vagy egy 10 es csekket mondott. Haverom nem kapott pénzbüntetést, csak eltiltást. De neten olvasgattam és ott bizony 30 körül mondták a bukó nélküli motorozgatást.
30e a minimum büntetési tétel. De szvsz csak a sofõr kap büntetést, az utas nem.
"Haverom nem kapott pénzbüntetést, csak eltiltást." Még nem láttam ilyen eltiltó határozatot, beszkennelnétek? Vagy csak egy jó fénykép is megteszi!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos ezt nem tudom neked elküldeni mert haverom vagy 70 km re lakik :D De majd ha összefutunk akkor mejd megkérem hogy fotózza le :) Elnézõek voltak a rendõrök vele hogy csak fél évnyi eltiltást kapott...
pénzbirságot nem kaphattok ha nincs keresetetek! csak eltiltást! engem is elkaptak kismotorral bukó volt meg minden csak jogsi nem..akkor csináltam a jogsit amugy, amit befejezhettem de 3 hónap eltiltást kaptam utána
Mar az is szabalytalan h 2en ultetek azon a motoron, itt mar eleve 2 szabalysertes tortent, tobbre is megbuntethettek volna a haverodat szerencseje van
A kérdező hozzászólása: Csak figyelmeztetést kaptam. Amúgy 20 lett volna (mert nem volt bukó+ 2. személy voltam a motoron, ami szintén nem megengedett) De 2 évig priuszom is van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!