Találatok a következő kifejezésre: Ha reggel a teszt (76 db)

Mutatná holnap reggel a teszt ha terhes lennék, tekintve, hogy. (többi lent)?

A 7. DPO-mon (e hét szerdán) volt egy kis barnás foyásom. Megjegyzem, nekem ilyen még soha sem volt. Ha ez beágyazódási vérzés volt, akkor már egy 10-es teszt kimutatná a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem is volt barnázásom és megjött mégis:(. Nem mindig jelent terhességet, lehet, hogy még nem mutatná ki a teszt és elkeseredél, de a másik lehetõség, hogy beleéled magad, és mégis megjön. Szerintem inkább a kimaradt menszi napja után érdemes tesztelni.

Nekem is volt barnázásom és megjött mégis:(. Nem mindig jelent terhességet, lehet, hogy még nem mutatná ki a teszt és elkeseredél, de a másik lehetõség, hogy beleéled magad, és mégis megjön. Szerintem inkább a kimaradt menszi napja után érdemes tesztelni.
Egyetértek az elsõ hozzászólóval.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, igazatok van. Lehet hogy várok még pár napot... De az is lehet hogy megmérem a hõmet reggel és ha még mindig fent van, akkor ellövök egy tesztet. Na majd meglátom:) Mindenképp megírom hogy mi lett.
19:51-es vagyok! Nagyon Drukkolok Neked!
Elsõ vagyok. A hõd még mindig fent van remélem:) Szerintem nyugi, mert minden lehet még, azért nem tuti, hogy úgy jársz mint én, csak inkább arra utaltam, hogy sokkal jobb úgy tesztelni, ha már az eredmény valóban mérvadó, és nem kell utána gondolkodni, hogy most kimuthatta volna a teszt vagy nem, mert aztán csak megy az agyalás. Drukkolok nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Jó hír: a hõm még mindig fent van. Rossz hír: a teszt természetesen full negatív lett. És persze abszolút igazatok volt, nem szabadott volna még tesztelni... Most várok valószínûleg csütörtökig, amikor meg kell majd jönnie, és legkorábban akkor tesztelek újra. Persze az eddigi tapasztalataim szerint holnapra leesik a hõm és megjön. Már így van ez 29 hónapja. Miért lenne ez másképp a 30.-ban. Tudom negatív vagyok, de sajnos a hasam egész nap fájdogál, szóval valahogy már nem tudok reménykedni. Sok szerencsét Nektek, ha érdekelnek a további fejlemények, megírom, mi lett.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel megjött. Elkámpicsorodtam, de ez van. Nektek minden jót!
Sajnálom:((( Voltatok már dokinál? mert azért ilyen hosszú ideje nem jött össze, az már lehet valami apró gubi miatt. NAgyon jó meddõségi központok vannak, már válogatni is lehet:) Olyan sok mindenen tudnak már segíteni. Sok pozitív dolgot hallottam már ilyen téren. Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön Nektek is!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia, Köszönöm hogy írtál. Az a helyzet, hogy voltunk már orvosnál. Minden vizsgálatot megcsináltak rajtunk és tökéletesen egészségesek vagyunk. Már két inszemen is túl vagyok, az egyik tavaly november végén a másik idén húsvét elõtt volt. Egyik sem sikerült. Nem tudom mi lehet a gond, de pont ma kérdeztem a páromtól, hogy mi lenne ha abbahagynánk az egész próbálkozást. Nagyon megviselnek engem ezek a dolgok... Persze, õ pozitív. Jó neki. Én most valahogy nehezen tudok az lenni.
Inkább reggel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :'(:'(:'(
Nekem is ugyanígy kellett volna megjönnie, de nem jött!Én még nem merek tesztelni...félek!Én 17.nap barnáztam enyhe vérzés kíséretében, de azóta semmi! Reggel tesztelj szerintem!SZORÍTOK!!!!!Kérlek írd meg az eredményt, mert nagyon kíváncsi vagyok!Mióta próbálkoztok?Mi 8 hónapja!
Jó teszt de inkább reggel csináld! Drukkolok!
Nekem is 9-n kellett volna jönni és én sem merek tesztelni.Nagyon drukkolok neked, hogy babó legyen!Írd meg milett!
A kérdező hozzászólása: Remélem , hogy összejött nektek!:) :) :) Én még ma nem mertem megcsinálni a tesztet majd holnap este tudom csak, mert a párom akkor hozza nekem a tesztet mert a melóhelyén felejtette a nagy izgalomba :( :) :) Majd megírom az eredményt , remélhetõleg + lesz ! :) :) :) Köszi, hogy írtok nekem ide :) :)
Szia! Én mára nem vártam, de nem birtam ki holnapig, most csináltam meg kb. 20 perce. Szintén Gabrielt, 1-2 perc után halvány pozi, kicsit halványabb, mint a controll vonal, de egyértelmûen látszik a párom szerint. Én nem merek neki még hinni, csinálok majd reggeli vizeletbõl is. 2 év próbálkozás után nem merem még elhinni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !Meg fogom írni, hogy mi lett az eredmény!Igazság szerint nem tervezett baba ha terhes vagyok de örülnénk neki nagyon ha összejönne , már van egy gyerkõc 2 éves !Kell neki egy tesó ! Irok ha meglesz az eredmény :) :) :) :) Köszi, hogy szoritotok nekem ! :) Aranyosak vagytok !
Inkább reggel, mert nem biztos, hogy kimutatja. Nekem a 4. nap délutánján mutatott pozitívat.
Nagyon sajnálom! Nekem ma nem kellene megjönnie de remélem hogy nem is fog!
Ha sejted, hogy kismama vagy, miért iszol alkoholt? Nincs benned felelõsség tudat?! Amúgy nem befolyásolja...
Nem befolyásolja. Az alkohol nem termel HCG-t. Viszont ha lehet hogy terhes vagy, akkor javasolnám azért csak módjával az alkoholt.
Szerintem annyiban befolyásolja, hogy az alkohol vízhajtó hatású és higítja a vizeletet..amúgy szerintem ha jól akarod érezni magad pár pohár nem fog megártani...én a harmadik terhességem elsõ két hónapját végig buliztam..nem tudtam, hogy terhes vagyok, mert az elsõ hónapban menstruáltam...illetve véreztem és nem tünt fel a külömbség..nyár volt és voltunk pár fesztiválon...:-) Gyönyörûszép egészséges kislányom született...:-) Érezd jól magad..! :-)
kedves elsõ, mi van, ha megiszik egy pohár vörösbort?:) semmi. szerintem a teszt eredményét nem befolyásolja. azt én is remélem, nem lerészegedni akarsz:DD
A kérdező hozzászólása: Neem szoktam sokat inni és nagyon kevés az esély arra, h terhes legyek, pusztán azért csinálok tesztet, h biztos legyek magamban, megnyugodni szeretnék. És természetesen, ha kiderülne, h mégis trhes vagyok, egy kortyot nem innék többet.

3 tesztem negatív sajnos. Igaz nem reggel csináltam. Azt már kimutatná ha szept1-én volt peteérésem? 5 napja késik, tegnap este is negatív volt a teszt.

Legjobb válasz: Én Gabriel tesztem csináltam 5 nap késés után,de nem reggel és pozítiv volt.:) Próbáld ki,hátha ez érzékenyebb! Szorítok! 2 hónapos kisfiú anyukája

Én Gabriel tesztem csináltam 5 nap késés után, de nem reggel és pozítiv volt.:) Próbáld ki, hátha ez érzékenyebb! Szorítok! 2 hónapos kisfiú anyukája
Ne haragudj, csak jót akartam!
Ok, bocs, nem akartalak tovább idegesíteni. Lényeg a lényeg, megeshet, hogy attól függetlenül, hogy a statisztikák szerint már ki kéne mutatnia a tesztnek a terhességet, mégsem mutatja még ki. Hagyj ki két napot, és ha még mindig nem jön meg, tesztelj megint. Az már tuti pozitív lesz, ha baba van a dologban. Ja, és reggel csináld, igaz, ilyenkor már nem kéne a napszaknak számítania, de azért bizots, ami bizots. Drukkolok!
Pé. után, ha megtermékenyült a pete kb 1 hét a beágyazódás.A tesztek ált. 10 napos terhességet mutatnak ki.Tehát a HCG szinttõl is függ, hogy a vérzéskimaradás elõtt kb 1-2 nappal vagy csak a késés után mutatja ki a terhességet.Ha neked 1-én volt pé-ed, akkor elvileg a napokban kellene megjönnie szerintem.Akkor nem értem, hogy hogyan késhet már most 5 napot?1-2 nap múlva tesztelj újra csak azért jobb reggel csinálni a tesztet, mert a HCG szint ilyenkor magasabb, koncentráltabb a vizeletben, de ha terhes vagy a nap bármely szakában ki kell, hogy mutassa csupán nem lesz olyan erõs a 2. csík.
A kérdező hozzászólása: Tudom...tudom...reggel próbáljam a tesztet.... :)
Nem ijesztgetés, de ha késve jött meg és elöntött inkább menj nõdokihoz.Az is lehet, hogy vmi mégis csak volt.Egy UH is jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok...de a bizonytalanság meg az 1 hete tartó megszünni nem akaró fájdalomtól kikészültem...ma reggel megjött...vagyis elöntött...ilyen még nem volt hogy eláztassam az ágyat....ne de legalább megjött :) Új hónap, új remények! :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudom hogy mikor mi van!!! Aug 14-én volt a mensi elsõ napja és 10-én kellett volna megjönnie...max 11én
Szia. Csak tisztázásképpen, ha a ciklusod 28 napos, de ettõl függetlenül a 17-18 napokon van pé-d, akkor az 3-4 nap csúszás a pontos ciklushoz képest, tehát ha ez elsején volt (mármint a pé-d), akkor még csak ma kellett volna megjönnie, már ha pontosan 14 napos a második szakasza a ciklusodnak. De, ezesetben viszont nem 28 napos, hanem 31-32 napos a ciklusod, és max. ma kellett volna megjönnie. Szóval, lényeg a lényeg, ez az 5 nap késés sehogy sem jön össze. De tényleg.
A kérdező hozzászólása: nem mindenkinek van középidõben az ovulációja!!!!! Nekem 28 napos a ciklusom és 17-18 cn-en van peteérés!!! Javítson ki aki nem ért velem egyet! Ezt az utolsó válaszadónak üzenem. Szoval számold ki.... na ugye...késik 5 napot.
A kérdező hozzászólása: Gabriellel teszteltem este... :(
A kérdező hozzászólása: :( felfázásban "bíztam" :(

Ha délután a medi lab teszt halvány csíkos volt (de eléggé látszódott), 2 nap múlva reggel gabriel teszt határozottan csak egy csíkos, akkor ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: akkor az nem baba mmert nekem is volt már hogy halvágy 2 csikos volt és mégsem volt baba

akkor az nem baba mmert nekem is volt már hogy halvágy 2 csikos volt és mégsem volt baba
Nem biztos, hogy a gabriel úgy reagál, mint a medi-lab, 2 nap nem sok különbség, szerintem tesztelj újra egy harmadik félével pár nap múlva!
A Medi Lab nekem is 2csíkos volt, majd rá pár napra megjött... Állítólag túl érzékeny teszt.
szintén medi-lab halvány csíkos, bébi meg sehol!nagyon rossz volt!
A medi-lab nagyon érzékeny, írd be itt az oldalon a keresõbe, találsz jópár sztorit! Amíg nem jön meg, addig van remény, még akkor is, ha a legutóbbi teszt épp nega volt. HA már nem hiszel a teszteknek, irány a doki, és a vérvételbõl minden kiderül! Drukkolok! Majd írj, hogy mi lett!
Érzékeny a MediLab? Akkor biztos velem van a baj... Nekem csak 6 hetes terhességet mutatott ki, addig csak egy csík volt. A dokim már látta hasi uh-val is a picurt, amikor végre a teszt is pozitív lett. Azt mondta a dokim, hogy hagyjam a teszteket a fenébe, megbízhatatlanok.
A lényeg, hogy nem jött meg, és egy teszt kimutatta, hogy termeli a szervezeted a hcg-t! Szóval nyugi és pár nap múlva tesztelj megint, esetleg elmehetsz már dokihoz is.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az, hogy megjött, akkor teszteltem. És úgy lett halvány csíkos. De ma megyek dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, sajnos nem.

Ha 8-án volt PÉ-m akkor holnap reggel korai még a teszt? 10es érzékenységű qupido teszt.

22re nem várom...a h?m 37,0 ma már 37,2 bár ez még nem utalhat babára úgytudom.

Legjobb válasz: Szia! Nekem mensi elõtt 1 nappal kimutatta a 20-as teszt a babát. Ráadásula hõmérsékletem sem volt ennyi. Báe a hõdet mindíg a saját elõzõ havi hõdhöz kell viszonyítani. Az elõzõ ciklus ugyanezen a napján mennyi volt? Nekem már a 9-10. naptól feljebb volt a hõm az elõzõ havihoz képest. Szerintem a mensi elõtt 2 nappal reggeli vizeletbõl csinálhatsz, ha nem bírod kivárni a mensi napját!! Én nem bírtam!:) Drukkolok, hogy baba legyen!

Szia! Nekem mensi elõtt 1 nappal kimutatta a 20-as teszt a babát. Ráadásula hõmérsékletem sem volt ennyi. Báe a hõdet mindíg a saját elõzõ havi hõdhöz kell viszonyítani. Az elõzõ ciklus ugyanezen a napján mennyi volt? Nekem már a 9-10. naptól feljebb volt a hõm az elõzõ havihoz képest. Szerintem a mensi elõtt 2 nappal reggeli vizeletbõl csinálhatsz, ha nem bírod kivárni a mensi napját!! Én nem bírtam!:) Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Ma már csak 36, 8 a hõm....:(((( Van még remény?
Amíg nem jön meg, addig van remény!!!!Bízzunk a legjobbakban:-) Vettem ma qupidót, holnap reggel tesztelek, ha marad a hõm. Szorítok, ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatás.Sajons egyre jobban úgy érzem meg fog jönni:( MA már "barnázok"is, meghát a hõm is lement ugyhogy majd aköv hónapoban szerintem. Te meg feltétlenül írd meg milyent teszteltél, remélem + szurkolok Neked!!!Pusza
Szia! 01-18 17:23-as vagyok! Én péntekre nem vártam, de ma délelõtt sajna megjött. Mindegy, ez van, majd következõ hónapban. További sok sikert mindenkinek!
Ugye nem jött még meg?! Szoktad nézegetni a babát tervezõk honlapját? Ott van egy csomó görbe, és van több is ahol leesett a hõ és mégis babás.http://babatervezok.otthona.net/szokatlan.shtml Hátha Nálad is csak ez van... Mindenesetre én szorítok:-) Köszi, hogy te is szorítassz nekem.Írok reggel.Pussz
A kérdező hozzászólása: 16:55 sajnálom:( uj hónap uj lehetoség.
A kérdező hozzászólása: 17:13: Persze hogy szorítok és köszi a görbéket, érdekesek... Nekem meg azóta sincs semmi csak picike barna... Ha péntekig nincs semmi akkor tesztelek... Írj!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Visszament a hõm 37, 0ra!!!:) ) Reménykedek.... Veletek mi ujsi?
Jaj de jóóó!Örülök, mondtam én, hogy ne add fel!!!:-)Abbamaradt a barnázás? Hát most én kezdtem el barnázni, és a hõm reggel már csak 36, 9 volt:-( Most én törtem le, mint a bili füle:-( Most várakozok, hogy mi lesz ebbõl...
A kérdező hozzászólása: :(((((( Nem értek már semmit.... Megjött ma, szóval erre a hónapra ennyi volt... De a hõm minek ment fel? És barnázás se volt már tegnap dutól... Írj h mi a helyzet.Szurkolok
Akkor együtt szomorkodunk, nekem is megjött:-(Úgy látszik ez nem a MI hónapunk volt. Tudom nem könnyû, de új hónap-új remény. Hátha a következõ lesz a miénk;-)Nekem ha az se sikerül, lapar vár rám:-(de lehet jobb is, mint "vakon várakozni" Ti milyen vizsgálatokon vagytok túl?Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Hát elvileg a clearblue 50mlU érzékenységû a qupido 10-es, tehát az hamarabb mutatja elvileg. Persze sokan a cleabluera esküsznek. Ma egész nap olyan mindjárt megjön érzésem volt, de száraz vagyok mint egy sivatag még mindig:D És ennek igy is kell maradnia... Írj majd, hogy milyent veszel.
Köszi! Akkor együtt szorítunk egymásnak:-) Hát nem tudom, holap veszek v qupidot v clearbluet és csütörtök reggel megcsinálom, hátha... Szeretnék már végre egy pozi tesztet látni. Remélem hamarosan megoszthatjuk egymással a jó hírt!!!
Szia! Szerintem még várj pár napot! Tudom hogy nem könnyû, én is hasonló cipõben járok. Nekem 9-én volt pé-m, 23-án kellene megjönnie. Én mindenképp megvárom a jövõ hétvégét. A hõdön kívül érzel még valamit? Nekem ma kezdett kicsit érzékeny lenni a mellem. És alul a méhemet kicsit nagyobbnak és feszesebbnek érzem. 3 napja pedig van szúrka is, mintha meg akarna jönni. 5, 5 éve éreztem utoljára ilyet, mikor a fiammal lettem terhes. De nem kiabálom el, mert még nem biztos. Lehet hogy a mensi készülõdik. Bár nagyon szeretném, ha pozi lenne! Gondolom te is! Majd írd meg mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a gyors válaszokat! Hajnali pisilés, hányinger van. Nem bírtam várni, csináltam egy tesztet, de ez még negatív. Majd szerdán a következõ...:D És írok, de te is ti is...:D
Sziasztok! Nekem 9.én volt pé-m. Már én is túkön ülök:-)Én is Qupidóval tervezem majd a tesztelést, de próbálok még türelmes lenni picit. Gondolom Te délután csináltad meg a tesztet, így persze, hogy korai volt még és nega.Szerintem a 10es tesztnek is kell minimum 10 nap és akkor is reggel, mert még ha sikerült is húde kevés még a HCG. Szorítok, hogy sikerüljön!:-)
Tûkön, bocsi;-)
A kérdező hozzászólása: Hát jó rég pisiltem a vizsgálathoz, dehát ma a 10.nap szóvalez inkább ilyen nyugalom dolog lett. Te mikor tesztelsz?
Én keddre vagy szerdára tervezem a tesztet, attól függ, meddig bírom...Nekem 4 napja 37.0 és 37.1 között ugrál a hõm, ma már felment 37.2-re. Reménykedem... Te mikor "lövöd" el a következõ tesztet? Szorítok mindenkinek:-)
A kérdező hozzászólása: Ma is 37, 2 volt a hõm ugyhogy remélek... Holnap reggel tesztelek, de lehet hogy csak szerdán, meglátom hgy bírom.
Na szia! Mi a helyzet?Teszteltél? Hõd?
A kérdező hozzászólása: Szia!MA csináltam meg, de még negatív:( De semmi jele a mensinek.szerencsére. A hõm újra 37, 0.Ez baj szerintetek?
Szerintem ha korábban is mérted a hõdet, akkor hasonlítsd össze egy korábbi ciklussal.Mikor szokott leeseni a hõd mensi elõtt? Nekem aznap amikor megjön és általában 2 tizeddel . Vkinek elõbb, vkinek mikor már tart a mensi. De arra is van nem egy példa, hogy a hõ le esik pár tizedet és mégis ott a baba. Úgy tudom, hogy az átlaghõ alá nem szabad leesnie. Ma én is próbáltam egy qupidot, de sajna nega lett, bár nekem még csak a 11. dpo. Ma is qupidoval teszteltél? Szorítok neked, hátha holnap ismét felkúszik 37.2-re:-) és elõbb-utóbb csak pozi lesz az a fránya teszt;-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is szorítok Neked!Mind a kettõnknek babója lesz;) Írj hogy mi az eredmény majd... Ma is qupidoval. Te milyennel fogsz legközelebb?
A kérdező hozzászólása: Ha gondolod felvehetnénk emailban a kapcsolatot, ugy mégiscsak mi olvassuk. Sajnálom, hogy neked se sikerült. Én pajzsmirigy alulmûködéses vagyok, derészleteket inkább emailban. Tudsz privit irni nekem ezen keresztül. Várom leveled!

Ha az elmaradt napján reggel negatív a teszt, akkor már nem lesz baba?

Legjobb válasz: ha nem középidõben volt peteérés, akkor lehet, hogy csak néhány nap múlva mutat pozitívat a teszt, mert addigra lesz értékelhetõ mennyiségû hcg a szervezetedben

ha nem középidõben volt peteérés, akkor lehet, hogy csak néhány nap múlva mutat pozitívat a teszt, mert addigra lesz értékelhetõ mennyiségû hcg a szervezetedben
Nekem az elmaradt után 14 nappal is negatív volt...mára már 25 hetes vagyok :) Szóval van még remény...

Ma 6. napja késik a mensim. Csüt. Du. és ma reggel is negatív a teszt (Lilly)! Mit tegyek? Szeretnénk babát, de nem görcsölünk a témán, majd jön, ha jönnie kell! Tüneteim nincsenek, néha-néha mensiszerű görcsöket érzek.

Legjobb válasz: irány a doki, egy késõi ovuláció esetén még baba is lehetk, de hatodik nap késés mellett negatív teszt kevésbé baba, inkább hormonális gond elõjele lehet...azért még két-három nap múlva tesztelnék egyet, valamilyen másfajta teszttel, zárójelben: a Lilly-rõl csak rosszat olvasok itt a fórumon, a Clearblue, vagy a Gabriell a jó.

irány a doki, egy késõi ovuláció esetén még baba is lehetk, de hatodik nap késés mellett negatív teszt kevésbé baba, inkább hormonális gond elõjele lehet...azért még két-három nap múlva tesztelnék egyet, valamilyen másfajta teszttel, zárójelben: a Lilly-rõl csak rosszat olvasok itt a fórumon, a Clearblue, vagy a Gabriell a jó.
Az is lehet, hogy mégis baba. Sokan írták már, hogy nekik akár hetekig nem mutatta ki a teszt a terhességet. Remélem nincs semmi komoly baj és sok sikert!
Szia! Megírnád légyszi, hogy mi lett az eredmény? Mert én is hasonló cipõben járok! Köszönöm! Cs
A kérdező hozzászólása: Húúú, most látom, hogy van aki hasonló cipõben járt, mint én! Nos, remélem, hogy Te azóta 2 csíkosat teszteltél. Nekem 2 két késéssel megjött. A doki szerint stressz (volt benne részem, hiszen apum kórházba került és..., de már jól van), vagy hormon probléma. Az utóbbit - addig, amíg egy éven belül nem fordul elõ ilyen késés még 2-3 alkalommal - nem tartja valószínûnek. Kíváncsi vagyok, hogy Veled mi történt?!?!?!
szia! én a késés után 1 héttel teszteltem egy pozitívat, két hét múlva megyek dokihoz. remélem legközelebb neked is az lesz:) Cs

Ha jún.1 volt a peteérésem, akkor már pozitív kéne legyen a teszt ha babás lennék? 4 napja késik, de reggel a 25-ös teszt nega volt.

Legjobb válasz: Elvileg már pozitív kéne, hogy legyen, de nem mindenkinél van így. 10-es érzékenységû lenne a biztos. Ciklusgörbét vezetsz? Abból talán látszana valami, a hõd, fent van?

Elvileg már pozitív kéne, hogy legyen, de nem mindenkinél van így. 10-es érzékenységû lenne a biztos. Ciklusgörbét vezetsz? Abból talán látszana valami, a hõd, fent van?
A kérdező hozzászólása: Fent van de ez nekem csalóka mert sokszor volt már hogy fent volt és mégse volt baba...:(
Nekem is júni 1-jén volt pém, azaz tüszõrepedés. Nekem hétfõn a 25-ös teszt már nagyon halványan, de pozitív lett. Ma meg már majdnem olyan erõs lett mint a kontroll csík. Próbálj egy érzékenyebb tesztet. Corax, One Minute, Medilab, ezek 20as tesztek. Van akinek késõbb mutatja ki. Remélem Nálad is baba van! Drukkolok!

Ha szerda este pozitív lett az ovu teszt, de csak ma reggel voltunk együtt az jó? És kedden. A teszt hétfőn és kedden is negatív volt. A hőm 1-1 fokkal ment fel a napokban. Nagyon nem akar jönni a baba.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze,hogy jó,de pé-d nem akkor van mikor pozitív,hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz,ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják,hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.

Persze, hogy jó, de pé-d nem akkor van mikor pozitív, hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz, ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják, hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.
Szeritnem nagyon jo. A keddi kiskatonak siman eleltek ma reggelig es most indult az ujabb roham. :) Szerintem ha lehetseges akkor azert legyetek egyutt holnap is. Holnapig elelnek a mai reggeli kiskatonak de azert lenne jo meg a holnap, hogyha netan kesobb reped meg a tuszo akkor legyen egy kis potlas holnaputanra. Remelem nem voltam tul bonyolult. :) Pozitiv tesztet kivanok neked a kozeljovoben!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!