Találatok a következő kifejezésre: Ha reggel a (2501 db)

Lányok szeretitek, ha reggel a párotok szexszel ébreszt?

Olyan el?fordult már valakivel, hogy nem ébredt meg közben?

Legjobb válasz: elsõ gáz, én meg szeretem, és felébredek rá

elsõ gáz, én meg szeretem, és felébredek rá
Nem, mert reggel nem vagyok nedves és nem is tudok az lenni, mert nem ittam elõtte x órával, de közben pisilni kell, és kicsit pállott is lehet odalent, ahogy a szám is rögtön felkeléskor..szenvedés lenne csak belõle, és inkább nem próbáljuk ezt így:)
Én csináltam már volt barátnõmmel A legjobb. Hihetetlen jó érzés
wááh én sem bírom.. reggel én zombi vagyok..
Volt már...de nem nagyon szeretem, hisz reggel még általában nyûgös vagyok!:)
Szeretném igen....
Szeretném, de nincs barátnõm. Szerethiány level 100.
Igen.
puszira nem kelek fel:D simogatás jobb:P
inkább szopjon le
Én nem örülnék neki, ha ok nélkül felkeltene, bárhogy is. Ha látja, hogy felkeltem akk oké.
Most ez milyen kérdés már, komolyan?! Nem rugdalná ki senki sem az ágyból, ha így keltené a barátnõje...
Attól függ mennyire vagyok még álmos :D
Nem, szeretek magamtól felkelni, nem szeretem ha felkeltenek.
és ha büdös a barátnõ szája szeretnétek hogy puszival keltsen ? :DDDDDD

Srácok! Ti h reagálnátok, ha reggel a buszon odamenne hozzátok egy lány és megszólítana titeket?

Akivel néha egy buszon szoktatok menni.

Legjobb válasz: ez emberfüggõ van aki tök beparázik van aki nem:D

ez emberfüggõ van aki tök beparázik van aki nem:D
hát én kb 5 mp-ig meg se tudnék szólalni, ha váratlanul ér, mert olyankor elvagyok a saját gondolataimmal aztán kell egy kis idõ, amíg leesik hogy mi van :D de amúgy örülnék persze, ennek mindenki örülne :D
Félõs vagyok és pánikban esnék de viszont fülig érne a szájam :D
Biztos meglepõdnék és örülnék neki, hogy beszélgetni akar velem. Bár nem hiszem hogy van olyan lány aki kezdeményez, de sosem lehet tudni.
úgy mint utolsó
én igazából kicsit paráznék, de örülnék mert ilyen téren kicsikét félénk vagyok :D
nincs olyan szerencsétlen akit zavarna.. pláne ha még jó is a csaj:D
ha egyedül vagyok, akkor nem zavarna, hogyha mondjuk haverokkal mennék, kicsit furán jönne ki a lépés, de nem hiszem, hogy nagyon zavarna(:
Ha bejön a csajszi, akkor örülnék neki. Ha nem akkor kellemetlenül érezném magam, de akkor sem lennék bunkó...
Ha odajönne hozzám a csaj nálam nem rúghatna labdába. Ez a lehetõ legrosszab ha egy idegen lány odajön a buszon fujj. Nem ilyenek a lányok. félénkebbek, facebook on kezdenek vagy ilyesmi, nem egyböl személyesen ráadásul buszon ami nyilvános hely és több ember van rajta
Örülnék neki. :) Kit érdekel, hogy nem vagyok akkor a kezdeményezõ...? A degenerált, konzervatív férfi kezdeményezõs hagyományt talán igen, de engem nem. :)
Megfognám a csöcsét.
Elõször meglepõdnék, végignéznék a csajon és az ott szerzett infók alapján beszélgetnék el vele:)
én k. örülnék
Hát én mindenképp örülnék neki. Jót beszélgetnék vele, kideríteném mit is akar tõlem, de a legelején tuti beparáznék egy kicsit. :)
Ennek szerintem mindenki örül. :) 21/f
Finoman lekoptatnám. Olyan jó reggel útközben még egy kicsit pihenni. Félkómásan bámulok ki az ablakon, a fülembe üvölt a Kategorie C, minden frankó és kiélvezem az utolsó szabad perceimet.

Mit gondolnátok, ha reggel a postaládában egy levelet találnátok egy titkos hódolótól? 17/L

Reggel kimentem az újságért, meg megnézni, hogy mi van a postaládában. Láttam, hogy van egy boríték amire rá van írva a nevem, mellette, pedig egy szív. Kiváncsi voltam mi az, ezért felvittem a szobámba és kinyitottam. Ez volt benne: "A szívem csak érted dobog, te vagy az én angyalom. Szeretlek." Nem volt ott, hogy ki írta, semmi utalás. Kiváncsivá és izgatottá tett a levél. Ki tudnám valahogy deríteni, hogy ki írta?

Legjobb válasz: Én tudom, hogy ki volt.

Én tudom, hogy ki volt.
Ne higgy senkinek, én voltam!
Én írtam.
Én azt gondolnám, hogy azok az átkozott szomszéd kölkök már megint nem tudták magukat lefoglalni...
Lehet één irtam :$ amm Félénk a srác.. vszinü h lesz még 1-2 levél:) decsak idövel.. am téll nézz körül... Amelyk srác nagyon néz, kb az irta:P menj oda hozzá v nemtomxD nema csajoknak szokás mjuk.. meg nemtom naahxD szal ha vahogy taliztok és beszélsz vele akk gondolom 1böl lefog esni h ö irta.. az láccik ha vaki izgul;) csak nehogy félre értse valaki:D ha esetleg nem ö irta a levelet xD
A kérdező hozzászólása: Mennyien írtátok.
röhögnék :D
Egy 17 éves lánynak már nem igazán így kellene udvarolni. Mondjuk, ha neked tetszik, akkor oké. Amúgy, ha nem írt rá semmi konkrétat, akkor majd még jelentkezni fog... gondolom.
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat. Én arra gondoltam, hogy esetleg az ablakból figyelek majd.
-_- talán kapsz még egyre több infóval... ez a tippem
nem amúgy szerintem valaki a közeledbõl, osztályból vagy valahonnan. szerintem egy eléggé félénk pulya lehet, tuti kiszúrod ha jobban figyelsz ;O
biztos fog még írni levelet ezért szereltess fel egy éjjel látó kamerát ami a postaládára néz de olyan helyre ahol nem lehet észrevenni biztos a siker XD

Fiúk, örülnétek ha reggel a barátnőtök felhivna, hogy a ház előtt van és szeretné veletek fojtatni az alvás maradék részét?

Legjobb válasz: Nem örülök, ha hülyeség miatt kell felkelni. Miért jó az, ha kimászik mellõlem az ágyból, lemegy a ház elé, és felhív, hogy visszajönne aludni ??? xD

Nem örülök, ha hülyeség miatt kell felkelni. Miért jó az, ha kimászik mellõlem az ágyból, lemegy a ház elé, és felhív, hogy visszajönne aludni ??? xD
Nem örülnék neki mert akkor már felkéne kelnem hogy beeengedjem meg már nem tudnék visszaaludni ha már ott van. Meg azért akar feljönni hozzám hogy aludjon? Nanemár! :D
Nagyon nem örülnék neki mert akkor az azt jelentené hogy másik csajjal alszok és az bizony akkor és ott eléggé kimerítené a probléma fogalmát! 27F ui: ha egy 17 éves feszes testû édes tinicsaj lenne a barátnõm akitõl feláll a farkam hacsak rá gondolok, akkor fél tized másodperc alatt lent lennék hogy kinyissam neki a kaput. :D
ja kérdezõ itt is aludhatsz. Amúgy örülnék, csak ne dumáljon, mert elég az hogy kikelek kinyitom neki a kaput, be megyünk és vissza alszunk. Kivétel ha már ébren voltam, mert akkor talán nem lennék olyan érzékeny a hangra.
Én is lány vagyok. Ha engem valaki felkelt az alvásból akármilyen indokkal, baromi mérges tudok lenni (mivel utána már nem tudok visszaaludni, és lehet hogy mosott sz*r leszek egész nap...) De te tudod hogy milyen a barátod meg az alvásigénye.
örülnék hát..:DDD hozzám is jöhetsz..:PPPP de kétlem hogy abból nagyalvás lenne utánna..:P
Örülnék! De annak már nem ha nem tudná leirni helyesen azt hogy foLYtatni!
Nincs barátnõm.
a bnõm csomószor csinálta ezt. suli helyett átjött és befeküdt mellém aludni.
A kérdező hozzászólása: (én lány kérdezõ vagyok amugy:D:) )
A kérdező hozzászólása: 48 kg vagyok és 17 éves:DxD
Hát lehet a kérdezõ nõje egy bálna. Nekem drága ágyam van, nem érne annyit, hogy kettétörje. (Max. 80 kg.)
És ha a kérdezõ barátnõje csöngetne hozzátok? Amúgy én örülnék! :)
Nekem a szívem kiugrana annyira boldog lennék :$$
Nekem se van.
a 9-esen besirtam

Szerintetek mennyire jó ötlet, ha reggel a suliban nyelves csókkal köszönteném a barátnõmet?

Amikor még szinte alig jött be valaki az osztálytársaink közül.

Legjobb válasz: Remek ötlet! Én ezt úgy tenném, hogy éhgyomorra vöröshagymát fogyasztás után.

Remek ötlet! Én ezt úgy tenném, hogy éhgyomorra vöröshagymát fogyasztás után.
Nem elég várni, amíg olyan helyen lesztek kettesbe? Miért akarod ennyire reggel?
A kérdező hozzászólása: Ez csak 1 ötlet volt. És azért a reggel jutott az eszembe, mert akkor csak ketten vagyunk bent, mert a többiek becsöngetés elött 10 percel jönnek be.
Én utálom mikor suliban/sulikapu elõtt falják egymást. Ne. Senki se kíváncsi rátok, és ezt nem bántásból mondom. Még egy szájrapuszi is olyan amit senki nem akar látni, fõleg nem a nyelvest. Ráadásul gondolj azokra az osztálytársaidra akik most szakítottak vagy csak szeretnének már párt de nem találnak... Nekik milyen ezt nézni...? Még ha korán is van és csak kb ketten vannak bent. Suliban ne!
?????? Ha még sosem csókolóztatok, akkor ne.. Ha meg igen, akkor szerintem nincs az a helyzet, amikor ne így köszöntenétek egymást( termeszetesen kulturáltan, nem ágyba illõ jelenettel)

Multkor egyik haveromtól hallottam h ha reggel a kávémba sótrakok egy óra mulva leterít a láz ez igaz vagy csak átver h elcsesszem a kávémat?

ha ez igaz mitörténik a kávéban a só alapból nem ártalmas ilyen betegségekre vagy?

Legjobb válasz: Városi legenda. :-)

Városi legenda. :-)
Szerintem nem okoz lázat, bár sokan állítják, inkább egy kis hányingdert, vagy hányást.
Ha igaz lenne, akkor nem adnának ebben a kávézóban sós kávét: http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-248183

Csajok akik fogamzasgatlot szednek! Aznap amikor meg kell jojjon a menstruaciotok mindig ugyan abba az idobe jon meg? Pl:ha reggel szokott akkor mindig reggel is jon meg? Vagy elofordul, hogy delutan vagy este?

Legjobb válasz: Nem. Van, hogy aznap délelõtt, van, hogy délután, de olyan is van, hogy csak másnap reggel, vagy elõzõ nap délután.

Nem. Van, hogy aznap délelõtt, van, hogy délután, de olyan is van, hogy csak másnap reggel, vagy elõzõ nap délután.
Persze, én sem tudom ennyire napszakhoz kötni, de van, hogy még naphoz se. Elõzõ ciklusban pl. csütörtökön jött meg, most gyógyszerszünetem van, csütörtök, de mégcsak nem is érzem, hogy készülõdne megjönni. Pedig hétvégén már görcsölgetett, aztán elmúlt teljesen... Fura. De ez van.
Amikor elõször szedtem, akkor mindig a 3. napon pontban délelõtt 10:45-kor jött meg. Aztán egy ideig nem szedtem majd másik fajtát kaptam, annál is ugyanígy volt. Most visszaváltottam az elõzõ fajtára és most a 3. napon este 11-kor jön meg. Nincs ebben semmi meglepõ, ez a gyógyszer lényege, hogy pontosan óramû pontossággal jön meg az esetek nagyon nagy részében. Ezért szoktam aggódni, ha csak már 1 órát is késik.
Egy éve szedem, az elsõ 6 hónapban kedd reggel jött meg, aztán egyszer hétfõ este, aztán azóta kedd délután, szerda egész nap, akármikor. Nekem meg ez a bajom, hogy ahhoz képest, hogy gyógyszert szedek, van, hogy 2 nap eltéréssle jön meg, én meg halálra aggódom magam.. 22/L

Dévai intézetben, hogy van a rendelési idő? Délután is lehet menni ha reggel nem tudok?

most kezdjük a lombikot.

Legjobb válasz: Lombiknál, inszemnél kizárólag H-Sz-P reggel fél 8-ra rendel oda!!! Ha 3/4 7-re odaállsz, benne vagy az elsõ 5-ben. Ha 3/4 8-ra mész, már lesznek elõtted 10-15-en :( Sokan vannak és mindig mindenkiet egyszerre rendel oda fél 8-ra. Délután nincs UH!!!

Lombiknál, inszemnél kizárólag H-Sz-P reggel fél 8-ra rendel oda!!! Ha 3/4 7-re odaállsz, benne vagy az elsõ 5-ben. Ha 3/4 8-ra mész, már lesznek elõtted 10-15-en :( Sokan vannak és mindig mindenkiet egyszerre rendel oda fél 8-ra. Délután nincs UH!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Ha szerda délután telefonálok, hogy megjött akkor gondolom péntek reggel kell menjek ugye?És utána hányadik ciklusnapon rendel vissza?

Ha az van ráírva a tabira, hogy jó lenne estefelé bevenni akkor az baj, ha reggel veszem be?

Azért lenne jobb reggel mert hétvégente így tudnék inni discoba.Nem akarok úgy inni hogy elötte vettem be a tabit!Meg elvileg jobb lenne ha nem is cigiznék.Sokat változtat ha cigizek?

Legjobb válasz: én ugy tudom nincs hatással rá az alkohol.és amire felkelsz vasárnap,az se reggel lesz.:-)nem? ha az van ráírva este vedd be!

én ugy tudom nincs hatással rá az alkohol.és amire felkelsz vasárnap, az se reggel lesz.:-)nem? ha az van ráírva este vedd be!
Növeled a trombózis kockázatát a dohányzással. Azért jobb estefelé bevenni, mert egyrészt állítólag (bár én nem tapasztaltam) elálmosító hatása van, másrészt talán kevesebb az esélye, hogy hányás vagy hasmenés jöjjön közbe, a reggeli gyomor kicsit más. Valamint egy esti idõpontot szerintem könnyebb betartani, mint egy reggelit. Másrészt meg azért vedd komolyabban a dolgot, az életed..
Teljesen mind1, mikor veszed be, reggel vagy este. A lényeg csak az, hogy minden nap ugyanakkor. És azért javasolják az esti idõpontot, mert lehet, hogy reggel pl. egyik nap 7kor kelsz suli miatt és akkor veszed be, másnap buli után meg felkelsz délután 2kor, és akkor veszed be. (Bár elvileg ha 12 órán belül pótolod akkor nincs gond, de akkor is jobb minden nap ugyanakkor)
Én mindig reggel veszem be, teljesen mindegy melyik napszakban, véd mindig, ha benne vagy a 12 órában!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!