Találatok a következő kifejezésre: Ha reggel, és néha (18 db)

Nyugodtan elválaszthatod, fõleg ha már nem is nagyon érdekli. Bõven megkapta már az ellenanyagokat, ezután a gyümikbõl és a fõzelékekbõl fogja felvenni a vitaminokat. Õrülj, és légy büszke hogy ilyen ilyen sokáig tudtad szoptatni. Én megértelek ha nem akarod évekig. Sõt le lehet pontozni, de nekem egy kicsit már visszataszító és morbid, aki évekig szoptatja a gyerekét. Elég furán néz ki egy 2-3 éves gyerek ahogy az anyja csöcsén lóg. Én is szeretném max 1 évig szoptatni, de biztos nem évekig.
Már miért csinálnád rosszul? Szerintem 1 éves koráig elég ha szopizik a baba. Én 10 hósan választottam el.
a volt szomszédom a 7 éves fiát szoptatta még mert a gyerek akkor nyugodott csak meg.és még mindig colt teje.na ehez mit szóltok??
Csak egy okot mondok amiért ne. Jön az ösz , tél a betegségek ideje, nagyon jó ha ilyenkor szopik a babád. Amit kevesen tudnak 1 éves kor után a tej ellenanyag tartalma nõ, alkalmazkodva hogy a kis totyogó mindent a szájába vesz. Nõ a kalóriaértéke is. 18 hónapja szoptató nem tökéletes anyuka.
Mert biztos fél, hogy jönnek a tökéletes anyukák és leszólják, hogy nem csak a gyerekére gondol... Semmi baj, annak is egészséges, boldog gyereke lehet aki csak 1-2-3 hónapig tud (vagy akar mert az is az õ dolga) szoptatni.
11.55-ös vok. Az lll. ligától a hajam égnek áll, én is követtem a tanácsaikat, és megbolondultam az igény szerinti szoptátástól. Õk már túl fanatikusak, és miattuk szorong sok kismama mert ez a szoptatás szajkózás amit õk csinálnak, az már hisztéria szinten áll. Az egyszerûbb népek, meg dédanyáink azért szoptattak olyan sokáig, mert nem nagyon volt más táplálék, amit adhattak volna a gyereknek.
Igazad van kedves másokik feltüntek a "tökéletes anyukák". Le is pontoztak:) ) De kit érdekel!!!????
Én hálás vagyok az lll-nek.Ha õk nem lennének nem tudtam volna szoptatni. Az elválasztást mindig az anya dönti el hogy mikor akarja. Sokszor nagy a nyomás , miért nem választja el 1 éves gyermekét. 3 gyermekem van és nagyon szeretek szoptatni.Ha a kicsi igényli akár 3 éves koráig is szoptatom.
Megjöttek a nagy OKOS anyukák, akiknek még lehet hogy gyerekük sincs.

Nekem meg 12. -napom van a nemvart menzeszig! Neha faj az alhasam, olyan erzes mintha fellennek fujodva, a vernyomasomat alacsonnak erzem, es neha hanyingerem van! Akkoris lehetek terhes ha a hom reggel nem magas? Digitalissal merem!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Vettem nem rég egy Sony Ericcson Xperia arc s telefont és néha olyat csinál h nem akar bekapcsolni csak ha kiveszem aksit újra be rakom és csak utána. Ezt miért csinálja? ötlet a problméra?

Legjobb válasz: Mert az egész Xperia család, úgy szar, ahogy van. Nekem Arcom van, meg a környezetemben van meg egy pár és mindenkinek van valami baja. Nem érzékel, nem csörög ki, akadozik, kikapcsol, recseg stb. Pedig a régi jó Se k800 750 v630 milyen jó is volt.

Mert az egész Xperia család, úgy szar, ahogy van. Nekem Arcom van, meg a környezetemben van meg egy pár és mindenkinek van valami baja. Nem érzékel, nem csörög ki, akadozik, kikapcsol, recseg stb. Pedig a régi jó Se k800 750 v630 milyen jó is volt.
A kérdező hozzászólása: hát nekem volt már xperiam és semmi bajom nem volt vele, és most vettem ezt és ezt csinálja.. nem akar néha bekapcsolni..
Szerviz..
Csatlakozási hibának hangzik, ha teheted még akkor garancia, ha nem akkor szervíz. Esetleg, ha valahonnan tudsz szerezni próbáld meg másik aksival.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget ;) majd elviszem szervízbe szerintem
mennyi idos a kicsi?azert sztem meg fogja viselni, cici megvonas plussz bolcsi.
A kérdező hozzászólása: szia! Február 15.-én munkába kell állnom március helyett. Addig el akartam választani. De most hétfõn már kezdjük a beszoktatást. Nem tudom mikorra sikerül tõle elvenni. 2 évet tölti február 14.-én.
Aaaaa!kozel 2 evesen mar nem kell h cicizzen!Mar sokkal elobb le kellett volna valasztanod!Persze minel tovabb cicizik annal jobb, na de ez kb.egy eves korig ervenyes.Persze ismerek olyan anyukat aki 4 eves koraig szoptatta gyermeket, mert ugy gondolta jonak, de azert ez mar nem normalis dolog, tulzas, szerintem a 2 ev is az.Plane ha muszaj bolcsibe mennie, mindenkepp meg joval elotte valaszd el a cicitol.Hova valosi vagy?Az en kislanyom is szeptemberben lesz 2 eves, es nekem is muszaj lesz bolcsibe adnom.Mi Mosonmagyaro. fogunk lakni.

Lehetek e terhes szerintetek? Ha igen 4 hetes vok a tünetek megvannak, és 2 napja késik ami még elfogadható múlt hó 14 jött meg és 24-28ig intenziven együtt voltunk reggel is néha.

de 4 napja annyit eszem mint egy ló nevetek jóiz?eket van hogy még ami nemis vicces azon is 2kiló felis jött. Sokat jókedvem van kigyensúlyozott vok és boldog ami eddig nem na meg a többi szokásos tünet...mi lehet velem? Csak komoly válaszokat várok köszönöm

Legjobb válasz: Szia.Nekem is 14-én jött meg múlthónapban és kedd óta "kellene" jelentkeznie.Tüneteim ugyanazok mint 2 éve a fiamnál voltak,de a teszt még negatív. Ha hétvégéig nem jön meg veszek valami jobb fajta tesztet. Sok sikert!

Szia.Nekem is 14-én jött meg múlthónapban és kedd óta "kellene" jelentkeznie.Tüneteim ugyanazok mint 2 éve a fiamnál voltak, de a teszt még negatív. Ha hétvégéig nem jön meg veszek valami jobb fajta tesztet. Sok sikert!
nagyon egyszerû: éltél nemi életet védekezés nélkül? akkor csinálj tesztet. tüneteid még nem lehetnek.
2.vagyok Mi újság veled? Nekem nincs baba:-(
A kérdező hozzászólása: nekem sincs... :(

Nekem 1hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Tegnap még negatívat teszteltem. Olykor megfeszülnek a melleim és néha olyan görcs jön rám mint ha meg akarna jönni. Egy nap volt olyan fejfájára keltem és szédültem is reggel. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hogy lehetsz-e terhes, AZT CSAK TE tudhatod. Mi nem voltunk ott. Ettõl függetlenül, tény: Ha tünet van, már a teszt is kimutatja. Tehát eszerint nem túl valószínû.

Hogy lehetsz-e terhes, AZT CSAK TE tudhatod. Mi nem voltunk ott. Ettõl függetlenül, tény: Ha tünet van, már a teszt is kimutatja. Tehát eszerint nem túl valószínû.
1 hetes késésnél már illene valamit mutatnia a tesztnek, ha terhes lennél!
csak 1 tesztet csinaltal?ha igen csinalj megegyet.lehet rossz volt a teszt
Az átlagos - és ez a legtöbb 25-ös - tesztek a peteérés után 4 héttel mutatják ki a terhességet. Hiába van ráírva más!!! Van egy nagyon jó régi terhes- könyvem, nagyon jó dolgok vannak benne és ezt is ott olvastam - és tapasztaltam! Nekem is volt kettõ negatív, vártam és a negyedik - a terhesség hatodik - hetén már pozitív lett. Én már elõtte is éreztem h émelygek, hányingerem van, és elkezdtek nagyon fájni a melleim. De azon a héten még nem mutatta ki.
Miért is téved?? Különbözõek az emberek, nekem pl kisfiamnál a terhesség elvileg 5. hetében volt elõször egy nagyon halvány pozitív tesztem, addig negatív volt pedig rengeteget csináltam, tehát már 1 hete késett. Néhány hónapja már 2 hetet késett, az amúgy sem teljesen rendszeres menstruációm, és akkor lett elõször nagyon halványan pozitív, sajna vetélés lett a vége.Jelenleg 8 napja késik, sok terhességi tünettel a teszt negatív tehát várok pár napot.Nem mindenkinek ugyanannyi a hcg szintje, ugye az is fontos, hogy lehet késõbb sikerült e megtermékenyülés, mondjuk egy nagyon késõi peteérésbõl.
6-os! Teljesen másról beszélsz! Az, hogy NEKED össze-vissza menstruáció mellett mikor mutatta ki a teszt, nem jelenti azt, hogy CSAK az ovu után 4 héttel lehet kimutatni! Hosszabb ciklusnál természetesen az ovuláció is késõbb következik be, így az utolsó menstruációtól számítva jóval késõbb sikerül csak kimutatni a terhességet (DE ettõl függetlenül a terhesség BIOLÓGIAI kora a pozitív teszt idején egy hosszabb ciklussal rendelkezõnél is megközelítõleg ugyanannyi, mint egy rövid ciklussal rendelkezõnél). Abban igazad van, hogy a hcg termelõdési üteme nem mindenkinél ugyanolyan, DE a minimális értéket "a lassabban termelõknél" is el kell érje, különben a terhességgel gondok vannak! A minimális érték pedig a fogantatástól számított 14. napon 10-20 mlu/ml között van és kétnaponta duplázódik.
Nem össze-vissza, csak nem napra pontos 30napos de van többször is, hogy 35 nap.
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A
Normális, van ilyen terhesség alatt:-) Nekem is volt. Nõl a pocak, azt meg kell tartani.-) El fog mulni idõvel.
Ismerõs.:) Ilyen nekem is volt kb 3-4 napig tartott. Aztán egyszercsak elmúlt, megmaszíroztattam a párommal és jobb lett, az sokat segít rajta szerintem.:) Most megint ezzel "szenvedek" 2 napja 34 hetesen.
Mandulád rendben van? Nincs orrsövényferdülésed? Allergiás nem-e vagy esteleg? Számos oka lehet még.
A gyomorból is lehetséges, hogy visszaáramlik a szag (esetleg nyitott gyomorszáj). Vagy ha üres a gyomrod.
Menj el orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, s más a kezelési módjuk! itt egy egész jó cikk, szerintem olvasd el: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1060

Már nem szeretem? Több mint másfél éve van barátom. Ugy érzem mostanában ha vele vagyok nem szeretem, vagyis nem úgy mint régen. Néha nincs kedvem hozzá. De néha meg hiányzik és érzem, hogy vele szeretnék lenni. Mért van ez?

Legjobb válasz: Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!

Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!
szerintem már megszoktad a párod, de te magad már túlnõttél rajta, de vannak olyan tulajdonságai amit imádsz..de neked kell eldöntened véget vetsz ennek avagy magaddal kell ezt tisztáznod..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!