Találatok a következő kifejezésre: Ha reggel, és (1334 db)

Ha reggel és edzés után iszom a fehérjeport kb hány hétig lesz elég 2, 2 kg?

Szerintetek mennyire jó a Biotech nitro whey gold?

Legjobb válasz: Jó a nitro pure whey gold. Attól függ, hogy mennyi a testtömeged, mert annak megfelelõ mennyiséget kell fogyasztani edzés után: Edzés után közvetlenül fehérjébõl testtömegkg/2 mennyiség kell grammban számolva, azaz egy 80kg-os embernek kell 40g. De mivel a proteinkészítmény sosem 100%-os fehérjetartalmú így azzal is számolni kell. Tehát, ha van 80%-os proteined, akkor 50g protein készítményt kell beletenni a shakerbe, hogy 40g fehérjéhez juss edzés után. Reggel mehet kb 30g. Tehát már csak attól függ, hogy mennyi edzésed van, de így most már ki tudod számolni.:)

Jó a nitro pure whey gold. Attól függ, hogy mennyi a testtömeged, mert annak megfelelõ mennyiséget kell fogyasztani edzés után: Edzés után közvetlenül fehérjébõl testtömegkg/2 mennyiség kell grammban számolva, azaz egy 80kg-os embernek kell 40g. De mivel a proteinkészítmény sosem 100%-os fehérjetartalmú így azzal is számolni kell. Tehát, ha van 80%-os proteined, akkor 50g protein készítményt kell beletenni a shakerbe, hogy 40g fehérjéhez juss edzés után. Reggel mehet kb 30g. Tehát már csak attól függ, hogy mennyi edzésed van, de így most már ki tudod számolni.:)
oké hogy reggel meg edzés után iszod de honnan a jó égbõl találjuk ki hogy te hány grammot fogsz inni. ha meg már ki gondoltad, kiszámoltad hogy hány gramm kell akkor meg már ki tudod számolni hogy meddig lesz elég 2200g. jó a nitro pour, nincs vele gond, minõségi tejsavó protein.
Általában kb. 1 hónap.

Ha reggel és este fehérjeport iszok és délben eszem valmi könnyű kaját, az milyen hatással lehet a peteérésre? Clostilt szedek.

Legjobb válasz: Nem, nincs hatása! Csak sima fehérje. A gyorséttermi kaját meg a zsíros ételeket viszont érdemes kerülni, azok rosszul befolyásolhatják az ovulációdat. De ha könnyû kaja, akkor ez téged nem fenyeget gondolom. A Clostil-ra meg fõleg nincs hatással ez az étrend!

Nem, nincs hatása! Csak sima fehérje. A gyorséttermi kaját meg a zsíros ételeket viszont érdemes kerülni, azok rosszul befolyásolhatják az ovulációdat. De ha könnyû kaja, akkor ez téged nem fenyeget gondolom. A Clostil-ra meg fõleg nincs hatással ez az étrend!

Ha reggel és/vagy este almaecetes vizet iszok, az gyógyszer mellett nagyon tönkreteszi a gyomrom?

tetralysal-t szedek az arcomra(antibiotikum),minimum 8 hétig....és valami A vitaminos gyógyszert.

Legjobb válasz: Nem mindegy a töménység! Ha kevés a víz, és normális az gyomorban a sósavszinted, akkor ebbõl hosszabb távon fekély alakulhat ki. Szerintem a zsírégetésben minimális szerepe van az almaecetnek.

Nem mindegy a töménység! Ha kevés a víz, és normális az gyomorban a sósavszinted, akkor ebbõl hosszabb távon fekély alakulhat ki. Szerintem a zsírégetésben minimális szerepe van az almaecetnek.
"Zsírégetés céljából kellene az almaecet.. " Hagyd abba semmire nem jó...
Max. a fogaidat fogja kikezdeni, semmilyen más hatása nincs, felejtsd el.


Pár hét és te leszel az új Conan!
fú nagyon durva edzésterv, a környezeted rád se fog ismerni pár nap alatt.
Ja ezt egyik haver csinálta, másnap nem fért be suliajtón! Viccen kívül: Hát ha csinálod vagy 2évig minden nap akkor biztos valami meglátszik majd!
:DDD Én abban se lennék biztos. Sok szar is csak szar marad.
ha nagyobb súlyzóval csinálod
bakker zabálj és akkor fogsz hizni, miért hiszi azt mindenki, ha súlyokat emel akkor tuti hizni fog, kajától hízik az ember!!! A másik: Hízni könnyebb, mint izmot növelni, el kéne dönteni melyiket akarod, ez a gyakorlat amit csinálni akarsz inkább olyasmi amitõl fogyni szoktak.
ha egy gyakorlatból 15-20-nál többet meg tudsz csinálni, az nem építi az izmot. Olyan súlyt kell keresned, amivel 12-nél nem megy több. Ha megy, akkor jöhet a nehezebb. Többet kell enned, ez tény, enélkül bármit csinálhatsz.

Ha reggel és este szedek Magne B6 -ot, akkor szabad alkoholt inni?

Legjobb válasz: Olvasd el a Magne B6 használati utasítását. Ha nincs benne, hogy ne igyál, akkor ihatsz.

Olvasd el a Magne B6 használati utasítását. Ha nincs benne, hogy ne igyál, akkor ihatsz.
Istenem, ez vitamin, nem gyógyszer.
Valóban lehet rá alkoholt inni, ahogy minden vitaminra. Arra vigyázz, hogy az alkohol ugyebár folyadékot von el a szervezettõl, és így a vitamin nem tud rendesen beépülni. (Erre az a megoldás, hogy alkohol fogyasztás közben alkohol mentes italt, vizet IS iszol.) Szerintem ha ivászatra készülsz, inkább be se vedd, mert kár pazarolni a tablettát, nem egy ócssó dolog ez.

Ha reggel és délelőtt iszom egy lájtos tejeskávét, az éberebbé teheti a babámat?

Igen alacsony a vérnyomásom, igy muszáj lenne innom.

Legjobb válasz: Én egy ideig nem ittam, mert azt hittem azért nem tud napközben aludni. De mióta elkezdtem a hozzátáplálást és kap ebédet meg uzsonnát már iszom napi 1-et. És nem vettem észre vátozást, vannak alvósabb napjai és kevésbé alvósak. Most 5 hónapos

Én egy ideig nem ittam, mert azt hittem azért nem tud napközben aludni. De mióta elkezdtem a hozzátáplálást és kap ebédet meg uzsonnát már iszom napi 1-et. És nem vettem észre vátozást, vannak alvósabb napjai és kevésbé alvósak. Most 5 hónapos
én is iszom koffeinmentes kávét (Nescafé) tejjel, nem vettem észre változást. 4 hónapos a babám. Szerintem igyál és figyeld a változást hogy reágál rá.
ha koffeinmentes akkor mi a necces benne??? Nem értem a második válaszadót
Semmi változást nem fog okozni a babádnak, ha light-es kávét iszol. Én tömött fözõvel, gázon fõzöm a kávét, iszok vagy 3 adagot, de a lányom épp olyan aktiv, mint máskor. Az alvás hanyagolása pedig nem attól van, hogy én kávézom és még naponta 4-szer szopizik. Üdv 8 hónapos picilány anyuja
Pontosan, ahogy mondod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)

Ha reggel, és este is megcsinálok 120 felülést, akkor laposodni fog a hasam, vagy ez túl kevés?

Legjobb válasz: Christiano Ronaldo naponta 3000 felülést csinál! Szerinted a 240 elég lesz?

Christiano Ronaldo naponta 3000 felülést csinál! Szerinted a 240 elég lesz?
Elsõre nem is muszáj 120at elég 80 is. 2hét elteltével mehet 120. De a lényeg h hatásos.
Ha zsírégetni akarsz hasról akkor megcsinálhatsz 500-at is akár eredmény nélkül.Hasazástól nem tûnik el a zsír.
Nincs helyi zsírégetés. Megcsinálhatsz 1000-et is akár ha sz4rul kajálsz.
dehogy!
Nem. Ponthogy jót tesz a bõrödnek, hiszen a szél stb meg a fürdés is kiszárítják!
igen...:S bazeg.
dehogy is

Melyik a jobb megoldás? Ha reggel, edzés után, napközben, este is csak tejsavófehérjét iszok, vagy ha reggel-napközben-este kevert fehérjét, és csak edzés után iszok tejsavót?

Talán annyival jobb a kevert fehérjés megoldás, hogy más fajta fehérjéket is viszek be?

Legjobb válasz: Én kevertet iszok reggel, délben és edzés után is általában mert nincs mindig tejsavóra lóvém, de nekem így is jó a hatása, de én a 2. lehetõséget ajánlanám... :)

Én kevertet iszok reggel, délben és edzés után is általában mert nincs mindig tejsavóra lóvém, de nekem így is jó a hatása, de én a 2. lehetõséget ajánlanám... :)
Nem jobb attól, hogy "más fajta" fehérjét viszel be. Az a más fajta az leginkább szója, és alacsonyabb a hasznosulási indexe, meg eleveis, a tejsavó minden tekintetben jobb. Amiben elõnyösebb lehet, az az anyagi rész, mert a kevertek olcsóbbak, mint a tiszta tejsavók, így ha spórolni akarsz, megfelelhet a pepita változat is. Meg néhányan már írták, hogy õk mintha a keverttõl fejlõdtek volna jobban, nemtudom, hogy mennyire de, de úgynézki van valamennyi egyéni faktor is a dologban, ezt ki kell tapasztalni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!