Találatok a következő kifejezésre: Ha részleges van és még (2 db)

Ha részleges figymaszűkületem van és még nem műtöttek, akkor fájni fog a szex?

Amikor a barátn?m tejesen felhúzza a b?rt és úgy kezd el kielégíteni kicsit még az is fáj.Az orvoson kívül mármilyen megoldást szivesen hallok.

Legjobb válasz: Önmegtartóztatás. A fájdalomküszöb emelése, pl. jóga gyakorlatokkal, vagy autogétréninggel. Petting mindhalálig, ha egyszer csak a behatolás problémás. Keress fel egy jó urológust, aki 5-10 perc alatt megoldja a gondod és utána jöhet a szabad szex. Csak azt nem értem, mikor derült ki ez a részleges szûkület? Mert jobb lett volna kisgyerekkorban átesned ezen.

Önmegtartóztatás. A fájdalomküszöb emelése, pl. jóga gyakorlatokkal, vagy autogétréninggel. Petting mindhalálig, ha egyszer csak a behatolás problémás. Keress fel egy jó urológust, aki 5-10 perc alatt megoldja a gondod és utána jöhet a szabad szex. Csak azt nem értem, mikor derült ki ez a részleges szûkület? Mert jobb lett volna kisgyerekkorban átesned ezen.
EGyre több felnõttnél van részleges vagy teljes fitymaszûkület. Lehet élni vele, de jobb megcsináltatni. Rutinmûtét, 2 hét alatt el is felejted, nem fog fájni. Ha a szex fáj , mindenképp el kell menni orvoshoz, mert így nem tudod tisztítani sem rendesen, és ebbõl komoly fertõzés lehet, és a lányt is megfertõzheted!!! De hozzá is lehet szokni, hogy finomabban nyultok hozzá, sé akkor nem fog fájni. De tényleg érdemes megcsináltatni, nem a világ vége, hidd el:)
Csak vigyázz, hogy hogy oldják meg: a teljes körülmetélés a legrosszabb, azzal vész el a legtöbb rész... és én tudom, milyen az, sok esetben nagyon nem lesz az ember hálás az eredményért, de akkor már késõ :(
Ez a link a fékrõl szól, a kérdezõ meg a fitymáról beszél...
Te támadod meg a végrendeletet, így neked kell állnod a bírósági költségeket. Ha elveszted a pert akkor a teljes költség téged terhel.
Ezt az osztrák ügyvédedtõl lenne célszerû megkérdezni. Gondolom ott lesz a per...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!