Találatok a következő kifejezésre: Ha részleges van és (5 db)

Ha részleges figymaszűkületem van és még nem műtöttek, akkor fájni fog a szex?

Amikor a barátn?m tejesen felhúzza a b?rt és úgy kezd el kielégíteni kicsit még az is fáj.Az orvoson kívül mármilyen megoldást szivesen hallok.

Legjobb válasz: Önmegtartóztatás. A fájdalomküszöb emelése, pl. jóga gyakorlatokkal, vagy autogétréninggel. Petting mindhalálig, ha egyszer csak a behatolás problémás. Keress fel egy jó urológust, aki 5-10 perc alatt megoldja a gondod és utána jöhet a szabad szex. Csak azt nem értem, mikor derült ki ez a részleges szûkület? Mert jobb lett volna kisgyerekkorban átesned ezen.

Önmegtartóztatás. A fájdalomküszöb emelése, pl. jóga gyakorlatokkal, vagy autogétréninggel. Petting mindhalálig, ha egyszer csak a behatolás problémás. Keress fel egy jó urológust, aki 5-10 perc alatt megoldja a gondod és utána jöhet a szabad szex. Csak azt nem értem, mikor derült ki ez a részleges szûkület? Mert jobb lett volna kisgyerekkorban átesned ezen.
EGyre több felnõttnél van részleges vagy teljes fitymaszûkület. Lehet élni vele, de jobb megcsináltatni. Rutinmûtét, 2 hét alatt el is felejted, nem fog fájni. Ha a szex fáj , mindenképp el kell menni orvoshoz, mert így nem tudod tisztítani sem rendesen, és ebbõl komoly fertõzés lehet, és a lányt is megfertõzheted!!! De hozzá is lehet szokni, hogy finomabban nyultok hozzá, sé akkor nem fog fájni. De tényleg érdemes megcsináltatni, nem a világ vége, hidd el:)
Csak vigyázz, hogy hogy oldják meg: a teljes körülmetélés a legrosszabb, azzal vész el a legtöbb rész... és én tudom, milyen az, sok esetben nagyon nem lesz az ember hálás az eredményért, de akkor már késõ :(
Ez a link a fékrõl szól, a kérdezõ meg a fitymáról beszél...
Te támadod meg a végrendeletet, így neked kell állnod a bírósági költségeket. Ha elveszted a pert akkor a teljes költség téged terhel.
Ezt az osztrák ügyvédedtõl lenne célszerû megkérdezni. Gondolom ott lesz a per...

Ha felengedem a halas és nem használok vízelõkészítõt, mennyi idõ alatt áll be és mennyi idõ után tehetem bele akváriumból a halakat? Kell beszórni kaját ha egy szökõkút van benne? Mennyi idõ után kell részleges vízcsere?

Ha már beállt, a kerti tónál is hetente kell 30% részleges vízcsere?

Legjobb válasz: Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?

Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?
A kérdező hozzászólása: Hát, gratulálok a válaszodhoz!Sajnálom, hogy csak ilyen örömeid vannak az életben!


De próbáld meg nyitogatni, mert a végén teljes lesz a szájzár...
Sajnos a szájzárra egyetlen egy gyógymód van: erõltetni kell a nyitogatást, csukogatást. Orvos nem tud rajta segíteni csak TE. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi, ma újra voltam dokinál, és õ is mondta "tornáztatni" kell.már jobban kitudom nyitni.de még mindig nagyon fáj.

Ha van szűrő, és növény az akváriumban miért kell rendszeresen részleges vízcserét csinálni?

Legjobb válasz: Mert a vízben (a haleleség és ürülék lebomlása miatt) felgyülemlik az ammónia, a nitritek és nitrátok, amik egy bizonyos szint fölött mérgezõek a halakra nézve.

Mert a vízben (a haleleség és ürülék lebomlása miatt) felgyülemlik az ammónia, a nitritek és nitrátok, amik egy bizonyos szint fölött mérgezõek a halakra nézve.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok biológus, és még csak nem is okoskodni akarok csak megtudni a témából az ami érdekel. Elvileg a szûrõ baktériumok lebontják az ammóniát, akkor nem halmozódhat fel nem?
A biológiai szûrés az ammóniát nitritté majd nitráttá bontja. A nitrát nem bomlik tovább átlagos akváriumi körülmények között. A növények valamennyit képesek megkötni, de vízcsere nélkül nem lehet fenntartani a növényi tápanyagok egyensúlyát sem.
A kérdező hozzászólása: És például ha hínár van a vízben? Annak tápanyag nem igen szükséges.
Dehogynem szükséges. Legfeljebb amíg kevés növény van sok vízben, nem feltûnõ a hiány. Viszont ebben az esetben a nitrátból sem fogy sok. A liebig törvény alapján az a tápanyag határozza meg a növények növekedését, amelyikbõl a legkevesebb van. Tehát elég, hogy egyetlenegy hiányozzon, már lelassul a növények növekedése és így a nitrát sem fogy. Egyébként az akváriumban zajló mindenféle biológiai folyamatok el is fogyasztanak dolgokat a vízbõl, például nyomelemeket vagy a vízkeménységet. Ez csak akkor gond, ha valaki hónapokig nem cserél vizet.
A kérdező hozzászólása: Értem. Van egy ismerõsöm, akinek az akváriumában a víz tetején van hínár. Semmi extra tápanyagot nem adagol, mégis elég gyorsan nõ. Fél évente cseréli le a víz felét, és totál hülyének néz, hogy én két hetente szenvedek vele. A halai rendben vannak.
Hogy a halai mennyire vannak rendben, azt nehéz kívülrõl megmondani. Ha nincs látványos nyavalya, általában mindenki ezt mondja. De ettõl még lehet, hogy maximális élettartamuk töredékét élik csak meg. Egyes halfajok sokáig eltûrik a magas nitrátszintet, és nem szenvednek látványosan, csak éppen idõnként elhullik egy-egy, kicsik maradnak és nem élnek sokáig. Csak akkor hiheted el, hogy egy akvárium tényleg rendben van ilyen téren, ha megméred a nitrátszintet. Legfeljebb 30 mg/liter lehet egy egészséges akváriumban.
A kérdező hozzászólása: A halai rendben vannak az alapján írtam, hogy több olyan hala van ami már lassan 7 éve él. Köszönöm a válaszokat, így már értem is a vízcserék lényegét. Még csak annyit, ha nincs növény, akkor nincs ami megkösse a nitrátot? Akkor ott a vízcseréket sûrûbbre kell venni?
A kérdező hozzászólása: Érte, köszönöm szépen a kiokosítást :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!