Találatok a következő kifejezésre: Ha pulzálás a (2 db)

Ha pulzálás észlelhető a szívcsőben, akkor majd a későbbi szív is rendesen dobogni fog?

Ma voltam dokinál, 5 hetes terhességet állapított meg, és pulzált a kicsi szívcsöve. Ez garancia arra, hogy a kés?bb ebb?l kialakuló szív is dobogni fog?

Legjobb válasz: Semmi sem garancia koraterhessegben, de ez nagyon nagy esely arra, h szep szivhangod lesz legkozelebb :) Gratulalok!

Semmi sem garancia koraterhessegben, de ez nagyon nagy esely arra, h szep szivhangod lesz legkozelebb :) Gratulalok!
Igen! A magzatod ülõmagassága 5, 4 mm. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Akkor nem értem miért nem írta rá, hogy élõ embrió mert semmit nem is mondott. Vagy ha üres petezsákot látnak a dokik azt mondják is? Magándokinál voltam.
Ezt a dokitol kellett volna kérdezni. Nálam mindhárom gyereknél 7-8 hetesen volt szívhang. Nincs okod aggodalomra.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, de akkor nem tudtam még, hogy mit írt. Akkor néztem, amikor már jöttem haza. És annyira elszomorodtam a szívhang hiánya miatt, hogy eszembe se jutott õszintén szólva :(
5. héten még nem szokott lenni szívhang. majd 2 hét múlva már lesz
Nem mond az orvos addig semmit amíg élõ embrió nincsen, onnan számolják bizonyítottnak a terhességet. A CLR tökéletes 6-7. héten lesz szívhang is, utána mondani fogja az élõ embriót.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Megpróbálok akkor nem aggódni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!