Találatok a következő kifejezésre: Ha problémája az (42 db)

Van egy problémánk. Az alsó szomszéd napok óta jön h ázik hol itt hol ott de semmi nem vizes nálunk. A legtöbbször akkor jön ha leeresszük a kádból a vizet (1 hete csinálja). Mit csináljunk?

És azzal fenyeget hogy kirakat minket a lakásból (önkormányzati lakás) lehetséges ez? Mit tegyünk, szét kell verni a csempét a kádnál, hogy ott van e valami? :/

Legjobb válasz: Hat nezzetek meg az azasnyomkmat nala, es akkor bizonyos lesz... es akkor csotoresetek van, az nem csak az o erdeke, ha ki lesz javitva Ki kell bontani, igen, de meg mindig jobb, mint ha kirohad vagy szetmalik a fyl

Hat nezzetek meg az azasnyomkmat nala, es akkor bizonyos lesz... es akkor csotoresetek van, az nem csak az o erdeke, ha ki lesz javitva Ki kell bontani, igen, de meg mindig jobb, mint ha kirohad vagy szetmalik a fyl
HIvjatok szerelöt, mert valami nincs rendben. Lehet, hogy fel kell bontani a kádnál a csempét, de azt azért nem várhatod el, hogy a szomszéd azért ázzon, mert nektek kényelmetlen a csempebontás. Valószinüleg valamelyik csö meg van repedve, és azt ki kell cseréltetni. Viszont normál esetben ezt fizeti a biztosító.

Ha problémája van az embernek, miért nem megy orvoshoz? Már fizetni sem kell érte. Miért itt kérdezget? Ha azt mondják neki, hogy menjen el, akkor egyáltalán elmegy? Vagy csak tépjük itt a szánkat?

Tele van az egészség meg szexualitás rovat olyan kérdésekkel, hogy valali így nem jó, fáj, vérzik, folyik, nem jön, görcsöl, már régóta, mindíg, állandóan stb.

Legjobb válasz: Az emberek arra kiváncsiak hogy volt-e már másnak is ilyen betegsége,mik a tapasztalatok,sztem mindenféleképp elmennek orvoshoz,hogy a problem megoldódjon.

Az emberek arra kiváncsiak hogy volt-e már másnak is ilyen betegsége, mik a tapasztalatok, sztem mindenféleképp elmennek orvoshoz, hogy a problem megoldódjon.
Igen más tapasztalatra kíváncsi az ember, illetve pl. sokszor van, hogy orvosi vizsgálatra várni kell, pl idõpont miatt, vagy csak hétvége van, de aki megijed a dololtól, szerete elõbb valamit tudni, hát itt kérdez.
Tényleg a tapasztalatokra kíváncsi és hogy mi lehet az pontosan vagy hogyan kezelik.
tapasztalat
nekem. szinte mindig.
A kérdező hozzászólása: De nekem csak egy beszélgetésnél csinálja ezt.. szóval csak akkor látom hogy írt ha belemegyek a beszélgetésbe és azt frissítem..

30 hetes terhes vagyok a mellem alatt ha lefekszem feszulo erzest erzek, eleg kellemetlen valakinek hasonlo problemaja? Az agyekom is huzodik fajdogal? Amugy most voltam dokinal minden okes. Sajna nemtudok ekezeteket irni bocsi

Legjobb válasz: Nekem is nagyon de nagyon fáj ott a mellem alatt. .fõleg közepén. Olyan érzés mintha leakarna szakadni az egész hasam. Dokim szerint csak a magzatviz -több az átlagnal-; ;fesziti ennyire. Hát elég kellemetlen az tény. Néha nem értem napokig aztán újból elõjon. Kb.a 27hettol érzem. Most 33 hetes vagyok

Nekem is nagyon de nagyon fáj ott a mellem alatt. .fõleg közepén. Olyan érzés mintha leakarna szakadni az egész hasam. Dokim szerint csak a magzatviz -több az átlagnal-; ;fesziti ennyire. Hát elég kellemetlen az tény. Néha nem értem napokig aztán újból elõjon. Kb.a 27hettol érzem. Most 33 hetes vagyok
Nekem a szülésig elérzéktelenedett a mellem alatt húzódó kb.5 cm-es sáv.Még most, lassan 3 évvel szülés után is vannak kisebb területek, amiket nem érzek. Nekem is feszült, nagy volt a babám, mindenhol kitöltött, mindenhol ott volt :)
Olajcsere volt benne valaha?
Ez nem az az automata váltó amelyik csak 3 sebességes, 4. igazából úgynevezett overdrive fokozat? Mert ha igen, akkor tarts egy bizonyos sebességet folyamatosan, és elfogja váltani egy kis idõ után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elsõ válaszolò, olyan gazdáktòl vettük a kocsit hogy simán elképzelhetõ ròluk, hogy sose cseréltek benne még olajat, visszük cserélni mindenképp benne 171.000 km van benne. Második válaszolò: a kocsi 4 sebességes automata váltòval van felszerelve igy simán elképzelhetõ amit mondasz, városba mentünk eddig leginkább igy állandò sebességet nem igen tartottunk ezért lehet hogy overdrive a 4. Fokozat, köszi. Sajnos nincs kezelési utmutaònk 20 éves lassan a kocsi igy az már rég elveszett. Ha calakinek van szívesen venném ha itt linkelné :-)
Nálunk ilyen nem volt még szerencsére, de én elvinném biztonság kedvéért.
Minél elõbb menjetek dokihoz, nem fog elmúlni magától! Van nyulakhoz is értõ állatorvosotok? Ha nincs esetleg és megírod merre laksz, keresek neked!
Szia! Nekem már volt ilyennel dolgom én nyúltenyésztõtöl kértem segítséget és azt mondta hogy a gyermekek számára alkalmas orrcseppet adjam neki és igaza lett mert pár napon belül el is múlt a nyuszimnak az orrfolyása és a tüsszögése.( nem kell a legdrágább orrcseppet megvenni!!!!!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Kamila tea. És egy kis pálinka. A nyulaimnak mindig segített, nagyon keveset beledugod az ujjad és lenyalatod vele kb 3szor.
nálunk is volt. orrát kamillateás meleg rongyal törölgesd meg minden este, és tartsd melegben. hõsugárzóval is melegítheted éjjelente. majd rendbe jön! több kaja kell neki és vegyél alpesi gyógyfüvet az állatboltban! ( 1.5 kilót én 1800-ért veszek ) drága de nagyon hatásos minden betegségnél!

Hová lehet fordulni, ha problémánk van az állatorvossal?

Méghozzá nemhogy segít az állaton, kárt okoz neki, s?t ezért rengeteg pénzt kér...

Legjobb válasz: Magyar Állatorvosi Kamara

Magyar Állatorvosi Kamara
egy másik állatorvoshoz
Én is a kamarát tudom ajánlani. Megkérdezhetem hogy milyen kárt csinált?
A kérdező hozzászólása: És milyen formában? Írjak levelet?
itt ird, mások is kiváncsiak rá.
A kérdező hozzászólása: Önmagában az, hogy a beavatkozás eredményes-e vagy sem, nem tartozik az állatorvos felelõsségi körébe. Ebbõl következik az is, hogy az állatorvos díjazása sem eredményfüggõ, így a felmerülõ költségeket akkor is meg kell fizetni, ha a beteg esetleg nem gyógyul meg, vagy állapota nem úgy változik, ahogy azt remélik, vagy szeretnék.
A kérdező hozzászólása: Ezt a MÁOK oldalán találtam. Mit szóltok hozzá?
Mégis mit csinált az állatorvosod, vagy mit nem? Na, az amit bemásoltál: én pultos voltam..ha egy sört se adtam volna el, a fizetésem akkor is jár, mert én ott voltam, csináltam amit kellett. Nem biztos, hogy az orvos hibája, ha valami nem sikerül, illetve nem lehet meggyógyítani az állatot. Vannak olyan orvosok, akik nem "túl jól csinálják", amit csinálnak. Nálunk is ilyen orvos van, a kutyámat a fülénél fogva húzta...épp ezért van már másik orvosom.

Milyen problémája származhat abból valakinek, ha az autóján a lengéscsillapító elég rossz állapotban van és úgy vezet?

Ez balesetveszélyes dolog? Milyen további károsodás érheti az autót, ha nem kerül időben lecserélésre? Most nézték ismerősömnek és azt mondták neki, hogy a jobb első lengéscsillapítója hulladék.

Legjobb válasz: Pl. olyan, hogy ha az egyik oldali lengéscsillapító bekrepál akkor egy kátyúban simán kisodródhat az útról. Vagy nagyobb (mondjuk sztráda) sebességnél az autó úttartása instabillá válik, ami élet és balesetveszélyes. A felfüggesztés nem játék. Ha valami kritikus állapotban van akkor azt meg kell csináltatni rajta.

Pl. olyan, hogy ha az egyik oldali lengéscsillapító bekrepál akkor egy kátyúban simán kisodródhat az útról. Vagy nagyobb (mondjuk sztráda) sebességnél az autó úttartása instabillá válik, ami élet és balesetveszélyes. A felfüggesztés nem játék. Ha valami kritikus állapotban van akkor azt meg kell csináltatni rajta.
Rossz úton (tehát szinte mindenhol) fékezéskor a kerék elpattog, a fékút akár duplájára is nõhet. Hullámos úton az autó csónakhoz hasonlóan ringatózni kezd, szerencsétlen esetben irányíthatatlanná válik. Ezek csak a legfontosabbak, nem az autó károsodás a lényeg, hanem az hogy életveszélyes.
Ha például egy személyi sérüléses vagy halálos gázolásnál feltûnik a helyszínelõnek az irreálisan hosszú fékút (fel fog), akkor megvizsgálhatják az autó mûszaki állapotát. Ha bizonyítható, hogy jó állapotú lengéscsillapítók mellett megelõzhetõ lett volna a baleset, akkor bizony akár börtönévekben is mérhetõ a kockázat.
A saját kártól eltekintve másban is súlyos, akár halálos balesetet is okozhat a fenti hiba. A bökkenõ az, hogy a kérdésed olvassa olyan is, aki alkalmasint érdeklõdhet a kocsi mûszaki állapota miatt. Ez a kérdés visszakereshetõ, és súlyosbító körülmény. Menj szerelõhöz. Azon túl, hogy veszélyes, kontrollálhatalan lesz a kocsi mozgása, eszi a gumit is.

Ha egy főiskolás levelező tagozatos nem megy be pénteken, szombaton az óráira akkor abból lehet problémája, attól még vizsgázhat a tantárgyból?

Legjobb válasz: ha gyakorlat van, akkor annak elmulasztása nekünk egy plusz (önmagunknak megszervezendõ) terepgyakorlatba vagy egy házi dolgozatba került, ezen kívül vannak tanárok, akik listát vezettetnek, hogy ki van ott az órán és elõre közlik, hogy mennyit lehet hiányozni. Ha az egész évfolyamnak tart órát, akkor nyilván van, aki felírjon Téged is, de ha bontott csoport van, akkor könnyen lehet, hogy ha ott vannak nyolcan és van 20 aláírás, akkor azt nem fogadja el.

ha gyakorlat van, akkor annak elmulasztása nekünk egy plusz (önmagunknak megszervezendõ) terepgyakorlatba vagy egy házi dolgozatba került, ezen kívül vannak tanárok, akik listát vezettetnek, hogy ki van ott az órán és elõre közlik, hogy mennyit lehet hiányozni. Ha az egész évfolyamnak tart órát, akkor nyilván van, aki felírjon Téged is, de ha bontott csoport van, akkor könnyen lehet, hogy ha ott vannak nyolcan és van 20 aláírás, akkor azt nem fogadja el.
nálunk levelezõn soha nincsenek katalógusos órák, mert mindig vannak elég sokan (köztük sajnos néha én is) akik a munka miatt egyszerûen nem tudnak pénteken elszabadulni. ezt megértik. nekem volt egy félévem, amikor 2 hónapig kórházban voltam, senki nem tudott rólam semmit, és fel sem tûnt, hogy nem jártam addig. szerintem nem lesz gond

21 évesen (fiú) még nem volt barátnőm, tudom hogy ez nem trendi és nem is egészséges, de ez van. A kérdés, hogy van-e sorstársam, aki olvassa ezt, és megoldódott a problémája és ha igen hogyan érte azt el?

Alapet?en er?sen introvertált személyiség vagyok, de nem érzem magamat sem kereténnek sem devianciával bíró embernek mégsem sikerül a közeledés egy lányhoz (fene a konzervatív fajtámat) sem. Valószín?leg túl magasak az elvárásai, amit nem a küls?re hanem a bels? norma- és érték rendre étek.

Legjobb válasz: Elõször is: ne érezd magad kevesebbnek amiatt hogy még nem volt senkid. Másodszor meg: add lejjebb az elvárásaidat! Ígysem az elsõ barátnõddel fogod leélni az életedet, tapasztalatnak meg jó lesz akárki. Lehet, kicsit lekezelõnek tûnik a stílus a nõkkel szemben, de ha még nem volt barátnõd, jól fogod tudni magad érezni akárkivel. Ha meg már sikerül közel kerülni valakihez, sokkal nagyobb önbizalmad lesz és így sokkal könnyebb lesz összejönni álmaid nõjével. Ne félj közeledni a csajokhoz, mindig tedd fel magadnak a kérdést: Mit veszíthetek? Ha az egyik csaj lekoptat, ott van még másik hárommilliárd. Ha priviben írsz, küldök egy linket, én sokat tanultam belõle. Nekem pont olyan szerencsém volt, hogy miután végigolvastam azt az oldalt, egy hétig táborban voltam csomó idegen emberrel és alkalmazni tudtam a tanácsokat. Volt is siker... :D Hajajj :) Azóta meg összejöttem azzal a nõvel akivel évek óta akartam.

Elõször is: ne érezd magad kevesebbnek amiatt hogy még nem volt senkid. Másodszor meg: add lejjebb az elvárásaidat! Ígysem az elsõ barátnõddel fogod leélni az életedet, tapasztalatnak meg jó lesz akárki. Lehet, kicsit lekezelõnek tûnik a stílus a nõkkel szemben, de ha még nem volt barátnõd, jól fogod tudni magad érezni akárkivel. Ha meg már sikerül közel kerülni valakihez, sokkal nagyobb önbizalmad lesz és így sokkal könnyebb lesz összejönni álmaid nõjével. Ne félj közeledni a csajokhoz, mindig tedd fel magadnak a kérdést: Mit veszíthetek? Ha az egyik csaj lekoptat, ott van még másik hárommilliárd. Ha priviben írsz, küldök egy linket, én sokat tanultam belõle. Nekem pont olyan szerencsém volt, hogy miután végigolvastam azt az oldalt, egy hétig táborban voltam csomó idegen emberrel és alkalmazni tudtam a tanácsokat. Volt is siker... :D Hajajj :) Azóta meg összejöttem azzal a nõvel akivel évek óta akartam.
Szerintem próbálkozz tovább.Biztos hogy fogsz találni valakit.Nem hiszem el, hogy egy normális, értelmes srác ne találjon senkit magának.:) Sok szerencsét, 2.válaszoló
Nem értem, miért kellett lepontozni.Mindegy.Szerintem próbálkozz minél többet.Nem hinném, hogy értelmes, fiatal férfi létedre nem fogsz találni senkit.Az eredeti 2.válaszadó akit lepontoztatok, kösz.
Szerintem túl komolyan veszed a dolgokat. Próbálj meg kisebb érzelemmel bele menni a dolgokba, ha szembe jön a lehetõség ne fordíts neki hátat. És minden kezdet nehéz, viszont ha egyszer elkezdted, akkor sokkal könnyebb lesz, idõvel észre tudod venni azokat a bizonyos jeleket is, és nem fogsz tartani a lányoktól.
Én miért nem ismerek ilyen embereket mint pl. te??? (Úgy látom a kérdéseden értelmes/érett ember vagy, erre gondoltam) (17/L)
Próbálj nyitni az emberek felé, mozdulj többet ki, ne fordulj be.(Szociológiát tanulsz?Azokon az elõadásokon hallani ilyen jellemrajzot.:D) 21 vagyok, fiú, és még nekem se volt.Próbálok tenni érte, próbálkozni, hogy legyen , de egyelõre még nem volt szerencsém.Sajnos rágörcsöltem a témára, és ez a legnagyobb baj. Bennem meg az fogalmazódott meg mostanában, hogy hetente feltesznek 3 ilyen kérdést fiúk-lányok, de egyre fiatalabbak, hogy "nem gáz, hogy senkije nem volt?1x évesen?"És akkor te vagy én, vagy más hasonló korú sorstárs(fiú/lány)teljesen kétségbeesik, hogy mi lesz. És ha holnaptól lesz?Vagy 22 évesen? Ez a rohadt trendi társadalomnak kell mindenáron megfelelni? És az normális, hogy 14-16 évesek össze vissza kefélnek már? Lehet hogy nem egészséges, de nem fogsz holnapra belehalni, az ziher. Úgyhogy sok szerencsét!
Igen, hát ezt én is tapasztalom, csak kicsit más formában.Én lány vagyok, 14 éves, és azt veszem észre magam körül, hogy az emberek, se beszélni, se írni nem tudnak.(Gondolok itt most a cuki, cejji, cejetlek kifejezésekre..-.-.)Meg mindegyiknek az a legfontosabb, hogy nagyon "menõk" legyenek a cigivel, piával, meg néha a droggal is.Ismerõseim közt is van olyan, aki az iskolába(!!!) járt be néha beszívva, és részegen.Mert hogy ettõl majd felnéznek rá?!! Az én problémám tulajdonképpen az, hogy nincsenek barátaim..Pl az osztályomban a lányok nagy része manga õrült, visszamaradott, másik része pedig iszik és cigizik, ami nekem ebben a korban nem kell, fõleg nem azért, hogy menõbb legyek.Szerintem próbálkozz idõsebbeknél.Én is ezt teszem remélve, hogy velük majd jobban megértem magam, mert ez a dolog már addig fajult, hogy minden szünetben egyedül mászkálok, persze néha beszélgetek, de nem úgy, rendesen, hanem így:hogy vagy?, miujság?..kb ennyi, meg egész õsz szünetben, körülbelül 2 programom volt, azokon kívül itthon ültem..Kicsit antiszociálisnak tûnhetek:D.De most nem ez a fontos, szóval szerintem idõsebb lányok jobban megértenének, mint a mai picsák, már bocsánat(de én pl kimegyek az utcára, és a korombeli lányok vagy imók, vagy visszamaradott kislányok[nak tûnõk], vagy részeges k*rvák:( ). Próbálj idõsebbekkel ismerkedni.:) És bocsi, hogy most rádzúdítottam a problémámat, de szerintem végül is kicsit hasonlít a tiédhez:) .
bocs, egyszer eltûnt ez a szar.
Szerintem akkor neked idális lenne egy chates oldal, ahol elsõsorban a hölgy személyiségét ismerheted meg. És ha jól alakulnak a dolgok egy személyes találkát is megejthettek. Petranova
Én is átestem ezen! A legszomorúbb az egészben az, hogy 24 éves voltam mikor ráébrettem arra, mennyire nem kellett volna ezen aggódni. Ezzel nem azt, akarom mondani, hogy bármivel elkéstem vagy elkéstél. Sõt! Egyáltalán nem ciki ha 20-30 évesen nincs barátod/barátnõd. Nézz meg egy fiatal kapcsolatot: fiatalok, szerelmesek, eltökéltek, álmodozók és veszekedés, válás a vége.ódákat zenghetnék errõl a témáról, de nem teszem, csak azt javaslom, hogy hagyj fel a sajnálkozással mint én, nem frusztráld magad semmin(jajj most van egy pattanásom ezért álmaim nõjét meg sem közelítem) én nem kell egy hét sem, s jobban magabiztosabban fogod érezni magad... én már csak tudom :) sok sikert!!!
Tényleg nem.. de hülye vagyok :) most már viszont igen.
Nem lehetséges, hogy van Egy bizonyos lány aki régebben, vagy jelenleg is nagyon tetszik és hozzá mérve nézel az összes lányra ? Igazából nem értem a kérdést. Biztos van elképzelésed, hogy hogyan is nézzen ki Õ. Szerintem is fontosak a belsõ értékek, csak hogy ezek sajnos kívûlrõl nem mutatkoznak (persze nem minden esetben):) Ha így állsz hozzá a dologhoz, még 30 évesen sem találod meg elvárásaidnak megfelelõ lányt. Vagy lehet, hogy ezt a bizonyos gátlásodat a nagyfokú elvárásaiddal palástolod. Ez nem konzervatívság, hanem mentegetõzés. Szerintem. Smile
Nem lehetséges, hogy van Egy bizonyos lány aki régebben, vagy jelenleg is nagyon tetszik és hozzá mérve nézel az összes lányra ? Igazából nem értem a kérdést. Biztos van elképzelésed, hogy hogyan is nézzen ki Õ. Szerintem is fontosak a belsõ értékek, csak hogy ezek sajnos kívûlrõl nem mutatkoznak (persze nem minden esetben):) Ha így állsz hozzá a dologhoz, még 30 évesen sem találod meg elvárásaidnak megfelelõ lányt. Vagy lehet, hogy ezt a bizonyos gátlásodat a nagyfokú elvárásaiddal palástolod. Ez nem konzervatívság, hanem mentegetõzés. Szerintem.
Barátaim, két út van a megoldáshoz: 1. Szerencse (ti. hogy találsz valakit mákból, akivel pont jó.) 2. Gyakorlás Az elsõvel az a baj, hogy nincs még nagyobb szerencséd, akkor úgyis tönkremegy a kapcsolat, mert még gyakorlatlan vagy. Úgyhogy a 2. a bejövõs. Na, itt nem arra gondolok ám, hogy le kell feküdni rengeteg csajjal, vagy járni. Arra, hogy ismerkedj sokkal, beszélj velük, udvarolj. Ugyanis hajlamosak arra, hogy elmondjanak egy csomó tanulságos dolgot, egy-egy átsörözött/-kávézott/-kakaózott beszélgetõs este folyamán, amibõl tanulhatsz. Nem mellesleg lesz egy csomó lányismerõsöd aki szeretni és tisztelni fog.
hogy milyen különleges és rendkívül értelmes vagy ezen a világon amiben téged nem értenek meg, na ezzel ne foglalkozz, mert nem érdekel senkit. nem biztos, hogy az az ember jó, aki mindig különleges akar lenni. mi a bajoda lányokkal? biztosan van egy csomó értelmes lány, csak mondjuk látszólag felszínesebbek, mert nem magamutogatóak. és egy teljesen divatvilágban élõ lánnyal sincs semmi baj, ha jószívû és jó ember. azért nem látod az értékeket, mert nem volt még barátnõd.
Igazából neked nem lehet privátot küldeni.:D
A második hozzászólás írója, ha gondolja, (és ha olvassa), írhatna egy privát üzenetet, valamilyen elérhetõségével. Nagyon érdekes és értékes személyiségnek tûnsz, kíváncsi vagyok rád!
Hello! Nekem is ugyanez a "problémám", bár még csak 19 éves vagyok. És nálam is sokszor a belsõ értékeken bukik el a dolog, úgy értem, ma már nem könnyû olyan lányt találni, aki nem egy kigyúrt izomagyat akar maga mellé, akit tud mutogatni, és aki ellátja pénzzel; hanem inkább egy õszinte, hûséges társat szeretne. Tudom, hogy ez nem társkeresõ, de ha esetleg valakit érdeklek, annak szívesen várom a levelét! Norbi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi hasznos tanácsokat, azt még hozzáfûzném, hogy olyan antiszocialitásba még nem sûlyedtem, hogy ne tudjak szóba elegyedni lányokkal, tehát nem is az hogy félek tõlük, hanem inkább nem tudom megtalálni azt az ösvényt amin tovább haladhatnék, ugyanis a beszélgetések alkalmavál gyorsan kiderül, hogy a gondolkodásunk igen csak eltér. Ha esetleg ez még sem így van akkor pedig arra derül fény, hogy kapcsolatba van, tehát azt is számításba vettem már, hogy csak nem volt szerencsém eddig.
Most nem azért, én csípem a mûvelt választékos embereket, de már a kerdésedben is látszik az alapvetõ probléma, hogy az átlag emberhez képest talán túl mûvelt vagy. Sok lány szereti az intelligens pasikat, de a nagy átlag valószínüleg a felét sem fogja érteni annak amit mondasz. Vagy próbálj meg olyan helyeken ismerkedni ahol a tanultabb réteg szórakozik, vagy adj lejebb az elvárásaidból. Lehet, hogy te átlagon felüli vagy de nem mindenki az:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!