Találatok a következő kifejezésre: Ha pozitív teszt, mikor (63 db)

Mikor legyünk pontosan együtt a férjemmel ha pozitív az LH TESZT?

1 éve próbálkozunk a férjemmel. Tegnap voltam egy magánrendelésen. Pont akkor voltam félid?s úgyhogy azt mondta a doki hogy most kell próbálkoznunk. Hogy sz?kítsük a kört vettem LH tesztet.

Legjobb válasz: Elméletileg a legerõsebben pozítiv teszt után 24-36 órával szabadul ki a petesejt ami 12-24 óráig megtermékenyíthetõ.

Elméletileg a legerõsebben pozítiv teszt után 24-36 órával szabadul ki a petesejt ami 12-24 óráig megtermékenyíthetõ.
Nekünk így sikerült a babóca! Nagyon erõs két csík (csak akkor pozitív a teszt, ha nagyon erõs, vagy egyforma, ha halványabb akkor ne vedd pozinak, az negatív) napján + másnap. TEhát ha ma esete nagyon erõs két csíkod van hajrá, és holnap is! Ha halványabb ne pazarold el a töltényeket, hagyd meg holnapra! Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! :) ))

Pozitív teszt után mikor mentek dokihoz? Már veszítettem el babát egy hetes késéssel és nem szeretném, hogy megismétlődjön! Vagy csak akkor menjek, ha barnáznék?

Legjobb válasz: Menj el most,mond meg hogy pozitív lett a teszt és hogy veszítettél már el babát koraterhességnél!Velem is így volt és mindjárt írtak fel utrogestant.

Menj el most, mond meg hogy pozitív lett a teszt és hogy veszítettél már el babát koraterhességnél!Velem is így volt és mindjárt írtak fel utrogestant.
A második válaszadóhoz csatlakoznék, majd a doki tudja mi a teendõ, remélhetöleg!!!
Szerintem, ha nincs semmi panaszod, akkor a pozitív teszt után 1 héttel menj! Amikor elment a baba, akkor volt valami gond? Vérzés, görcsölés?
A kérdező hozzászólása: Az elsõnál pecsételgettem és véreztem is, voltam dokinál, de mondta hogy semmi gond. Aztán végül nem fejlõdött a baba és missed ab volt a vége. A második spontán vetélés volt. Egy hét késés után teszteltem reggel +at és délután erõs vérzéssel megjött. :( De nem fájt, nem volt semmi. Asszem ma felhívom akkor a dokit és megkérdezem, mi legyen. Köszönöm a válaszokat!

Mi van olyankor, ha 22 napja fent van a hő 37-37.4 között és két pozitív teszt után a harmadik negatív lett?

Minden tünet megvan: nincs menzesz,de mindjárt megjön érzés, testápoló szer? folyás, rosszullét, gyakori fejfájás. Lehetek attól még babás? Miért babrált így ki a teszt velem?

Legjobb válasz: Vegyél még egy tesztet!!!!!:-))) Lehet hibás volt. Két pozitív az két pozitív!!! A harmadik ugyanolyan fajta volt???

Vegyél még egy tesztet!!!!!:-))) Lehet hibás volt. Két pozitív az két pozitív!!! A harmadik ugyanolyan fajta volt???

Ha az ovulációs teszt 17-én és 18-án volt pozitív, akkor mikor kellene elvileg megjönnie? Ma délutáni tesztem sajnos negatív.

Legjobb válasz: kb. ma vagy holnap, de az is lehet, hogy neked nem 14 nap a luteális szakaszod (ciklus 2. fele), hanem 16, vagy akár 12. Az, hogy negatív a teszt, semmit nem jelent, de próbáld meg nem beleélni magad, én már koppantam... sokszor. Én szombatra nem várom :) Nagyon szurkolok neked, de próbáld meg valamivel elfoglalni magad és ha mondjuk hétvégén sem jön meg, akkor hétfõn tesztelj újra!

kb. ma vagy holnap, de az is lehet, hogy neked nem 14 nap a luteális szakaszod (ciklus 2. fele), hanem 16, vagy akár 12. Az, hogy negatív a teszt, semmit nem jelent, de próbáld meg nem beleélni magad, én már koppantam... sokszor. Én szombatra nem várom :) Nagyon szurkolok neked, de próbáld meg valamivel elfoglalni magad és ha mondjuk hétvégén sem jön meg, akkor hétfõn tesztelj újra!
a ciklus második fele- a luteális szakasz mindig 14 nap, legalábbis normális esetben (12-16 nap átlag) Ezért van az, hogy az ovut is a köv mensi elsõ napjától visszafelé a 14. napra határozzuk meg. Szóval ismerni kéne az elõzõ ciklusaidat a pontos válaszhoz. De kb ma v holnap.

Meddig tart a beágyazódás a tüszőrepedéstől: kb 10 nap, igaz? És ezt követően legkorábban 3 nap, mire a teszt mutatja, ha pozitív?

Legjobb válasz: A beágyazódás kb. 8 nap, én úgy tudom. A 10.DPO-n már pozit teszteltem a Clearlue teszttel! :) Drukkolok neked is!!! 23 hkm

A beágyazódás kb. 8 nap, én úgy tudom. A 10.DPO-n már pozit teszteltem a Clearlue teszttel! :) Drukkolok neked is!!! 23 hkm

Ha pozitív a teszt, mi a teendő?

Házi dokihoz vagy n?gyógyászhoz kell elmenni, mennyi id? után? Van valami teend? ilyenkor?

Legjobb válasz: A helyedben elmennék nõgyógyászhoz, mert ilyenkor már meg tudja állapítani a terhesség tényét, és elvileg jó uh-val 1-2mm-es petezsák is látszik. De a lényeg, hogy jó helyen tapadt-e meg. Ha két hét múlva mész, akkor viszont már láthatod az embriót, és a szívmûködést is. Mikor látszik az embrió, akkor mehetsz védõnõhöz. Õ el fog mondani mindent.

A helyedben elmennék nõgyógyászhoz, mert ilyenkor már meg tudja állapítani a terhesség tényét, és elvileg jó uh-val 1-2mm-es petezsák is látszik. De a lényeg, hogy jó helyen tapadt-e meg. Ha két hét múlva mész, akkor viszont már láthatod az embriót, és a szívmûködést is. Mikor látszik az embrió, akkor mehetsz védõnõhöz. Õ el fog mondani mindent.
Számold ki, hány hetes lehetsz, utolsó vérzés elsõ napja óta hány hét telt el. Olyan 6-7 hetesen elég nõgyógyászhoz menni.
Én két nap múlva ismételném a tesztet, biztos, ami biztos alapon. Utolsó mensitõl számolva, kb. a hatodik héten jó elmenni a nõgyógyászhoz, legalább kizárja a méhen kívüli terhességet. Laborvizsgálatra (vér, vizelet) küld. Védõnõhöz ráérsz menni, ha megvannak az eredmények, és bizonyított a terhesség, vagyis van szívhang és élõ az embrió. Ha veszélyes munkakörben dolgozol, akkor szólj a munkáltatódnak. Ha vérzés, görcs, barnázás lép fel, azonnal ügyelet bármelyik kórházban. Egyébként gratulálok!!!!!! :) Kismama lettél.
Szia minden féle képen irány a nõgyogyászat ahol megbnézik hogy, hány hetes terhes vagy adnak beutalokat aztán a védõ nõ lesz a következõ lépés . Gratulálok neked!
Nem hiszem, hogy várnod kéne. Én 6 hetes voltam a "számok" alapján, amikor kiderült a terhesség, és már akkor felkerestem a védõnõt is. Elsõ utad, a nõgyógyászhoz vezessen. Õ megmondja, az UH és az utolsó menzeszed alapján, hogy hány hetes vagy. Ezek után keresd meg a helyi védõnõt, mert tõle kapod meg a vérvételhez szükséges csöveket, illetve a papírokat, amik alapján a háziorvosod majd kiállítja a beutalókat. Mindenképp kérj teljes labor vizsgálatra is beutalót, de az egyik legfontosabb, hogy a vasadat megnézzék.

A pozitív teszt után mikor kell elsőnek dokihoz menni? Ha kb hány hetes vagyok?

Még csak várom, hogy tesztelhessek, remélem két csíkos lesz.

Legjobb válasz: Én a kisfiamnál 8 hetesen mentem el. Addigra már volt szívhang is! Elsírtam magam és a férjem is elérzékenyült, mikor meghallottuk a manónkat odabent!:) Egy jó tanács! Vizsgálat elõtt ne pisilj!(mármint mikor a kórházban vagy) Mert a nagy hólyagról visszaverõdõ sugarak mutatják meg a manót!:) Egy 8 és fél hónapos kispasas anyukája

Én a kisfiamnál 8 hetesen mentem el. Addigra már volt szívhang is! Elsírtam magam és a férjem is elérzékenyült, mikor meghallottuk a manónkat odabent!:) Egy jó tanács! Vizsgálat elõtt ne pisilj!(mármint mikor a kórházban vagy) Mert a nagy hólyagról visszaverõdõ sugarak mutatják meg a manót!:) Egy 8 és fél hónapos kispasas anyukája
Amikor szeretnél menni.5-6 hetesen csak a petezsákot látja, nam tud mondani semmi különlegeset.7-8 hetesen már van a babának szivhangja.Akkor már többet tud mondani a doki.A dolog rád van bizva!Sok szerencsét!
én a középútat javaslom: 7-8 hetesen menj, akkor már látsz szívhangot, és minden látszik (szikhólyag, kéz és láb kezdemény). a túl késõi vizit azért nem jó, mert ha esetleg rosszul számoltál már lemaradhatsz bizonyos vizsgálatokról.
Nekem azt mondta a doki, hogy a nem várt kimaradása után két héttel menjek, akkor már van szivhang is.
Azt mondják 6 hetesen már érdemes elmenni, van már szívhang, de akkor még teljesen egyforma a méret és biztosra megmondják hány hetes, ami késõbb változhat. Maximum, ha nem lát semmit, visszarendel késõbbre.

Ha a doki nem tapint semmi terhességet 5 nappal a mensi kimaradása után de a Teszt pozitív az mit jelenthet?

UHra csak 12ére kaptam időpontot sajnos :( Szeretném ha negatív lenne mert közben úgy alakult hogy válunk. Az ha a doki tapintásra semmit nem érzett jelenthez valamit?

Legjobb válasz: ezeket nem értem,elõzõ hónapban még annyira jó volt a kapcsolat,hogy vállaltok babát aztán mi romolhat el annyira,hogy mégse akarsz neki gyereket szülni???Elég felelõtlenség az ilyen,egy gyerekhez jobban át kell gondolni a dolgokat

ezeket nem értem, elõzõ hónapban még annyira jó volt a kapcsolat, hogy vállaltok babát aztán mi romolhat el annyira, hogy mégse akarsz neki gyereket szülni???Elég felelõtlenség az ilyen, egy gyerekhez jobban át kell gondolni a dolgokat
Ha még túl fiatal a terhesség akkor simán lehet hogy a teszt kimutatja de a doki nem érzi még.
Mi is szétmentünk a párommal....ráadásul irdatlan nagy háborúk voltak...aztán egy este haza mentem, és beszélgettünk egyet, aztán úgy alakult hogy több lett....terhes is lettem egybõl...de nem békültünk ki azonnal....egy kis idõ eltelt, mire szóba álltunk, de a babát nem voltam hajlandó elvetetni....és amikor Õ is felfogta mi történik, utána nagyon jó lett a kapcsolatunk...én nem ölném meg a gyerekem......de a döntés a Te kezedben van.....
sajnallak, hogy abortuszon kell gondolkodnod. egyeltalal hogy ez felmerült benned. mi parrommal probalkpzunk egy ideje sikertelenül. ne dobd el magadtol. azt a kis eletet akit annyi szeretetet ad neked amennyit egy ferfi sose fog.. abortusz nagy trauma 2 baratnomnek is volt lattam mennyire megviseli oket. hidd el nem jo. latnise nem hogy akkor atelni
nagyon sajnalom hogy az abortuszon gondolkodsz, semmi esetre sem beleszolni akarok de olvastam egy tortenetet a facebookon lehet nem igaz, de erdemes ebbe belegondolni. Idezem : " egy anyuka a nogyogyasznal panaszkodik, hogy a nem tervezett terhesseget szeretne megszakitani. az orvost ez melyen erinti es arra gondol kicsit csobe huzza az anyukat. a no szeretne ha fajdalommentes lenne a beavatkozas, erdeklodik a komplikaciokrol amit az orvos reszletesen el is mond az anyukanak. majd megkerdezi szeretne egy masik alternativat, ami fajdalom es komplikacio mentes? az asszony nez furan, hogy ez mi lehet , majd kozli az orvos mi lenne ha a nagyobbik gyereket olnenk meg??? az egeszsege biztonsagban lenne, nem lenne mutet.... egyik vagy masik ember megolese kozott nincs kulonbseg akkor miert nem valasztja ezt??? termeszetesen az edesanya rosszul lett, melyen magaba nezett es jo hir a baba megmaradt" Tudom, lehet morbid es nem is szo szerint ideztem de a lenyeg szerintem atment. Szamomra nem letezik a foldon olyan ferfi akiert egy eletet megszakitanek. Nagyon sok egyedulallo anya van ket gyerekkel, minden megoldhato csak akarni kell. szerelem johet meg az eletedbe szaz is, de lelkileg lehet soha nem dolgozod fel. gondold at meg van idod. Elnezeset ha esetleg valami bantot irtam!!
Azt jelenti, hogy terhes vagy, csak korán mentél dokihoz.
sajnálom, de te is el akarod vetetni?az a baba valamiért megfogant.....
A kérdező hozzászólása: Tudja. Nem akarja a babat se engem Az adalék hogy 7eves kapcsolat (7, 5 ev) es van mar egy 5eves gyermemunk szoval nem egy rovid futo kapcsolat. Hetfon UH es majd megyek terhessegmegszamitasra :(
Mi a helyzet kérdezõ?A volt párod tudja már?
Nekem a 8 hetes terhességet sem igazán tudta kitapintani. Gyanú volt rá. UH-n lehetett látni rendesen. Szerintem ha pozi a teszted, bizony terhes vagy.
Hát, nagyon korán mentél, sajnos még simán lehet baba. HA erõsödik a teszt akkor pedig tuti ..... Mellesleg mi is elég rossz periódusban vállaltuk a lányomat és hiba volt... Inkább egyedül kellett volna nevelnem, azóta is csak szenvedünk, de azt egy percig nem bánom hogy nem vettem el.:)
A kérdező hozzászólása: Tavasszal szétmentünk, utána kibékültünk.... de kár volt. Igen felelõtlenség volt.
6-7. hétnél elõbb nem igazán érdemes menni.
Én ugyan így jártam, még UH-t is csinált ott sem volt még petezsák sem.De pozitív volt a tesztem.Túl hamar mentem.Aztán 1 hét múlva visszahívott, akkor volt egy 5 hetesnek megfelelõ petezsákom.Megint 1 hét szünet, megint UH. akkor már volt szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Egyedül, 2 gyerekkel, 1 fizetésbõl... nem hiszem hogy menne és bármi áron nem is akarom. 1 gyerekkel a jég hátán is megélek, tudok könnyen új életet kezdeni mert a lányom 5 éves. Ennek a terhességnek a tanulság a célja...hogy figyeljek oda a jelekre ne csak azt higyjem el amit el akarok.

A 10-es érzékenységű terhességi teszt mikor ad leghamarabb pozitív eredményt ha baba van? Hány nappal a nemvárt előtt teszteljek? Febr.3-án kellene megjönni. Hétfőn-kedden még korai, ugye?

Jan. 23-án volt pozitív az LH tesztem.

Legjobb válasz: http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/terhestesztek/ ez nagyon jó cikk a beágyazódást követõen kezd el növekedni a hcg hormon szinted, ha esetleg van beágyazódási fájdalmad, vagy vérzésed, akkor tudsz picit pontosabban saccolni. amúgy meg türelem :)

Hát akkor korábban lehetett peteérésed (a teszt tévedhet), vagy túl rövid a luterális szakaszod, a 10 nap elég kevés.
http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/terhestesztek/ ez nagyon jó cikk a beágyazódást követõen kezd el növekedni a hcg hormon szinted, ha esetleg van beágyazódási fájdalmad, vagy vérzésed, akkor tudsz picit pontosabban saccolni. amúgy meg türelem :)
Nemvárt elõtt 2 nappal (délután) 25-ös teszt kimutatta. Kedden vagy szerdán már nyugodtan megpróbálhatod, maximum ellõsz pár tesztet még a héten.
Ovuláció után kb. 14 nappal késõbb kell megjönnie. Ha január 23-án volt pozi az ovu teszted, akkor feltehetõen 24-én lehetett ovulációd, vagy akár 25-én, vagyis azon a napon, mikor a pozitív után elõször negatív lett a teszt. Szóval így számolva nem febuár 3-án kellene megjönnie a mensidnek, hanem kb. 7-8-a körül. Szóval a teszteléssel még ráérsz bõ 1 hétig.
Két nappal a nemvárt elõtt 50-es erõsségû (ClearBlue) Már halványan pozit mutatott. 12hkm.
Nekem a 10-es érzékenységû walentin teszt mensi elõtt 4 nappal jól látható pozitív lett. Persze nem mindenkinek mutatja ki ilyen hamar valakinek csak késés után. 9hkm
Gratulálok én is! 2. válaszoló voltam :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is görcsölget még mindig. Nagyon szurkolok Neked!!! Majd írd meg ha teszteltél!
Gratulálok!!! :) )) Én ma vagyok a 11.DPO-n, teszteltem reggel, de negatív lett, bár még biztos korai volt.. A hasam görcsölget, remélem, jót jelent!! :)
A kérdező hozzászólása: Igen! Pozitív lett!!!! Még nem voltam orvosnál, szerintem a héten megejtem! Nagyon boldog vagyok!!!
Teszteltél?? Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek, hogy biztattok!!!! Reméljük igazatok lesz. Megírom majd. Szerintem legközelebb 2 nap múlva tesztelek, ha nem fog megjönni.
Ne keseredj el. Ha tényleg január 24-25 felé volt ovulációd, mint ahogy a tesztbõl sejthetõ, akkor ma még szinte esélytelen is lett volna, hogy pozitív legyen. Várj még pár napot, ha nem jön meg, lehet újra tesztelni.
Ne add fel! Valaki írta feljebb, hogy késõbb volt ovud és onnantól számítva van még idõ, hogy 2 csíkos legyen a teszted! Január 23-tól még csak 11 nap telt el! Még bármi lehet. Ha most mégsem sikerült, ajánlom a kismama.hu-t . Ott van fent termékenységkalkulátor. Nekem elsõre sikerült vele és LH teszttel. 30hkm
A kérdező hozzászólása: Ma reggel negatív... :'( Nem nagyon akar jönni ez a baba....
A kérdező hozzászólása: Még nem mertem. Félek, hogy megint negatív lesz. Majd talán holnap megpróbálok egyet. Hátha sikerült...
Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem értem...jan. 6-án volt az utolsó és mindig megjön 28 napra. Max. 29. Én is úgy olvastam, hogy az ovuláció plusz 14 nap, de az meg sok.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ma voltam orvosnál, még csak a petezsákot látta, 10 nap múlva megyek vissza.
Ha túl vagy a menzeszen, ismételd meg a tesztet.
Lehetsz. Van olyan, hogy vkinek terhesség alatt megjön a menzesze. Csinálj még egy tesztet vagy menj el orvoshoz.
A terhességi teszt adhat tévesen negatív, vagy pozitív eredményt. Teszt megismétlése és egy nõgyógyászati vizsgálat ajánlott mindenképp ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: meg ismételtem a tesztet....3at csináltam ebbõl 1 negativ lett aztán csinálatm még 2 ami pozitiv....azt hiszem hogy el megyek dokihoz....mivel már kezdek bele zavarodni :(!amugy köszi a válaszokat :) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!