Találatok a következő kifejezésre: Ha pozitív teszt, (278 db)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Annyira nem vészesen görcsölök, de azért érzem, hogy valami más, mint eddig...
Nem vesznek vért a terhesség megállapításához, egyszerûen csak megvizsgál manuálisan, plusz ultrahangot csinálnak.
Ha pozitívat teszteltél, akkor valószínûleg kismama vagy, ezért ha görcsölget a hasad, az még nem baj, de ha már nagyon erõsen görcsöl, akkor irány az orvos, nehogy baj legyen. Ha teszt után 2 héttel mész hozzá, akkor már bõven meg tudja mondani, hogy hány hetes vagy (ultrahanggal) és valószínûleg már a szívhangot is fogjátok hallani! Gratulálok!!
Nyugodj meg, próbálj nem stresszelni, pihenj amennyit tudsz és ne erõltesd meg magad.

Ha pozitiv lett a terhesegi tesztem tutira teherbe estem? Nagyon streszeltem a teszt elott. Legerzekenyebb tesztet vettem masnap teszteltem ujbol, szinten pozitiv lett az a teszt kimutatta azt is hogy elv.5 hetes vagyok? !

Legjobb válasz: Igen, a teszt csak a terhesség során termelõdõ hormonra reagál, tehát ha pozitív, akkor pozitív. Ha jól gondolom digitális Clearblue teszt, ugye? Egyébként akarod a gyereket?

Igen, a teszt csak a terhesség során termelõdõ hormonra reagál, tehát ha pozitív, akkor pozitív. Ha jól gondolom digitális Clearblue teszt, ugye? Egyébként akarod a gyereket?
A kérdező hozzászólása: kerlek valaszolj!
Hát, a vetélés egy olyan kérdés, ami megjósolhatatlan. Elvileg a 12. terhességi hétig mindenki rizikós, de abortuszt is csak 12. hétig lehet végezni. Én erre nem várnék, a vetélések inkább a következõ vérzés idejében következnek be. Amennyiben elvetélsz úgy nincs szükség abortuszra, és fizetned sem kell, egyedül azt kell megnézni, hogy kiürült-e a méhed, vagy maradt-e bent valami, nehogy véralvadási zavarod legyen, vagy bármi más, amit egy elhalt terhesség okozhat. Abortusz után pár óra múlva mozoghatsz és nem lesz gond, nem fog fájni.
Jajj nem is kérdeztem meg, hogy hány éves vagy. Mert ez is egy másabb helyzet. Amennyiben 18. életév alatt vagy, úgy szülõi beleegyezés kell az abortuszba, amennyiben a szülõk nem írják alá, nyugodtan menj a gyámhatóságra, majd õk aláírják. A 18. életévét be nem töltött személy korlátozottan cselekvõképesnek minõsül, tehát a 18. terhességig jogosult dönteni arról, hogy ki akarja-e hordani vagy sem.
A kérdező hozzászólása: elmultam :)
Akkor a 12. terhességi hétig van jogod errõl dönteni. Van még bármi kérdésed? Bármire szívesen válaszolok, amit tudok :)
A kérdező hozzászólása: a digitalis teszt akkor 100% igazat mutatott ugye? tudom mat valaszoltal ra, de nagyon hihtetlennek tartom :S 1 honapja fog kesni 7.en, nem elvezett el bennem elettarsam... es ezert a testet sem eroltettem de mar most idegesitett.. szoval holnap van legnagyobb esely az elvetelesre? olyan modszer nincs amitol elvetelhetnek , hogy ne kelljen abortusz? pl vmi kaja vagy akarmi ?:)
Nem, a terhességed csak orvos tudja megszakítani, az otthoni próbálkozásoknak általában nagyon súlyos egészségkárosodás a vége, egyébként is tilos beavatkozás, ne kísérletezz vele, magadat teszed vele kockára :( 1 hónapja késik? Tehát 4 hete? Akkor nem valószínû, hogy 5 hetes a terhesség, de megmondom neked hány hetes egy pillanat alatt. Az utolsó menstruációd elsõ napjától számítjuk és úgy kell a heteket számolni. Az eredmény pedig biztos. Valószínûleg nem sikerült idõben megszakítania az együttlétet, vagy egy korábbi aktusból maradhatott élõ hímivarsejt az elõváladékban.
A kérdező hozzászólása: igen 7.en kellett volna meg jonnie de 1. voltunk egyutt az elott 1 honapig nem, mert nem belfoldon dolgozik...
A kérdező hozzászólása: olvasgattam forumon sok olyan varandos holgy volt akik elveteltek... 5.het utan erre nagy esely van meg? es ha elvetelnek akkor is kellene abortusz? es abortusz utan hany napig nem tudok ugy mond mozogni..?
Ja, amennyiben volt már hüvelyi szülésed, abban az esetben csak a mûtét napján kell megjelenned a kórházban és nem is kell bent aludnod. Reggel bemész, kapsz egy hálóinget, mûtét és délután mehetsz is haza, vagy este.
A kérdező hozzászólása: nem ! anyagi problemak miatt nem ...
Hát, akkor nagyon sajnálom :( Ismered a teendõket?
Vannak olyan tesztek amelyek daganatos megbetegedésnél is pozitív erdményt adnak.
Ha valaki szervezetében HCG termelõ tumor van, azt kb. minden terhességi teszt kimutatja, de ez annyira extrém ritka betegség, hogy biztos vagyok benne, hogy nem errõl van szó. Nem véletlenül csinált tesztet a kérdezõ. Ha 5 hetes, akkor kb. 1 hete késik a vérzése. A daganatosoknak rendben van a vérzésük.
A kérdező hozzászólása: nincs daganat.. es a hanyinger jelen van... nogyogyaszhoz lesz az utam a heten, aztan sajnalatos modon abortusz, ha nincs mas teendo :S
Ez a két választás van. Abortusz vagy gyerek. Sajnálom :( Az orvos el fogja mondani a lehetséges lépéseket, de ha gondolod én is szívesen elmondom mi történik ezután.
A kérdező hozzászólása: ha megkerhetnelek reszletesen kerlek... ultrahang lesz nogyogyaszatnal? vagy mi hogy abortuszt is korul vazolnad kerlek.koszi.
Tehát bemész, valószínûleg UH-n még nem fog látni semmit, de talán jövõ héten már petezsákot láthat. Ezután ad róla egy papírt, igazolni fogja, hogy várandós vagy. Ezzel a papírral a helyi családsegítõbe kell elmenni, ahol elmondod, hogy nem szeretnéd kihordani a terhességet, és ugye nálad anyagi válsághelyzet áll fenn, tehát ez az indoka. Ezután kapsz egy csekket és 3 nap haladékot, hogy átgondold. Kb. 30 000 ft az abortusz. 3 nap múlva visszamész a befizetett csekkel, ha nem gondoltad meg magad és ezután az orvosod ad egy idõpontot a mûtétre. Amennyiben elsõ terhességed, vagy nem volt még hüvelyi szülésed csak császáros, akkor az aboruszt megelõzõ éjjelen kell befeküdnöd a kórházba és felhelyeznek egy úgynevezett lamináriát, ez tágítani fog, úgy néz ki, mint egy pálcika, tulajdonképp az is. Másnap pedig elvégzik a mûtétet. Ezt altatásban csinálják, nem fogsz érezni semmit. Mûtét után pár óráig még ott kell lenned, utána már haza is mehetsz.
December 7-én kellett volna, hogy megjöjjön? Akkor már látni fogja a doki ultrahangon. Ez megkönnyíti majd az abortuszt végzõ dolgát. Egyébként biztosan az abortusz mellett döntesz? A párod mit szól a gyerekhez? Vagy nem tud még róla?

Ha az ovu teszt pozítív akkor előtte is ajánlott együtt lenni (mármint mielőtt pozítív lesz) és utánna is a negatív napokon? És ha pozítív akkor tuti, hogy a tüszőrepedés bekövetkezik 24-36 órán belül? Vagy, hogy van ez?

Legjobb válasz: Az pozitív napon-napokon és az elsõ negatív napon kell babáért szeretkezni. Az ovuteszt csak azt jelzi,hogy amikor erõs vastag csíkos lesz,onnantól 24-36 óra múlva meg kéne repednie a tüszõnek!De nem biztos,hogy meg is reped. Onnan tudod meg,hogy sikeresen ovuláltál,hogy mikor pozitív az ovuteszt a hõdnek esnie kell,aztán hirtelen felugrik magasabbra mint a pozitív teszt elött volt,na akkor megvolt a repedés is.

Az pozitív napon-napokon és az elsõ negatív napon kell babáért szeretkezni. Az ovuteszt csak azt jelzi, hogy amikor erõs vastag csíkos lesz, onnantól 24-36 óra múlva meg kéne repednie a tüszõnek!De nem biztos, hogy meg is reped. Onnan tudod meg, hogy sikeresen ovuláltál, hogy mikor pozitív az ovuteszt a hõdnek esnie kell, aztán hirtelen felugrik magasabbra mint a pozitív teszt elött volt, na akkor megvolt a repedés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Igy már értem. Csak most kezdem azért kérdezek ilyeneket.

Ha pozitív az LH-teszt a mensi napján, akkor az terhességre utal?

Hallottam, hogy az LH-tesztet lehet használni orákelként terhesség kimutatására. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Köszi!

Legjobb válasz: Nekem is pozitív volt és nem is jött meg..pár nap múlva pedig a rendes hcg is pozitív volt..nem mindenkinél jön be az lh teszt, de akinél pozitívat jelez,az általában terhes is.. Mi is 18hetesek múltunk! szerintem nem fog megjönni és vehetsz is hcg tesztet!

Nekem is pozitív volt és nem is jött meg..pár nap múlva pedig a rendes hcg is pozitív volt..nem mindenkinél jön be az lh teszt, de akinél pozitívat jelez, az általában terhes is.. Mi is 18hetesek múltunk! szerintem nem fog megjönni és vehetsz is hcg tesztet!
En is eloszor egy + lh tesztet csinaltam es egybol utana egy hcg-t ami szintugy halvany + lett. Mert bizony a lh elobb kimutatja a terhesseget. 23 hetes kismami

Ha pozitív az ovulációs teszt, az azt jelenti, hogy termékeny vagyok/leszek? Vagy sajnos ez nem jelenti azt, hogy van érett tüsző, ami megreped és megtermékenyülhetek?

Legjobb válasz: A ciklus alatt növekvõ tüszõ egyre több ösztrogént termel, melynek hatásáa - egy bizonyos szint elérése után - az LH szint mennyisége hirtelen megnövekszik. Ezt nevezik LH csúcsnak. Ennek legfontosabb hatása, hogy a tüszõben érlelõdõ petesejt néhány órán belül 'beérik', majd kb. 24-36 órával az LH csúcs után kiszabadul a petefészekbõl, és elindul a méh felé. Az ovu teszt vizeletben lévõ LH hormon mennyiségét jelzi. A peteérés során az LH-hormon mennyisége fokozatosan emelkedik, majd a tüszõrepedés elõtt 24-36 órával eléri a csúcsát. Ha pozitív az lh, akkor valószínû a peteérés, mert a hormonnak ez a hatása. Valószínûbb a téves negatív eredmény, mint a téves pozitív!

A ciklus alatt növekvõ tüszõ egyre több ösztrogént termel, melynek hatásáa - egy bizonyos szint elérése után - az LH szint mennyisége hirtelen megnövekszik. Ezt nevezik LH csúcsnak. Ennek legfontosabb hatása, hogy a tüszõben érlelõdõ petesejt néhány órán belül 'beérik', majd kb. 24-36 órával az LH csúcs után kiszabadul a petefészekbõl, és elindul a méh felé. Az ovu teszt vizeletben lévõ LH hormon mennyiségét jelzi. A peteérés során az LH-hormon mennyisége fokozatosan emelkedik, majd a tüszõrepedés elõtt 24-36 órával eléri a csúcsát. Ha pozitív az lh, akkor valószínû a peteérés, mert a hormonnak ez a hatása. Valószínûbb a téves negatív eredmény, mint a téves pozitív!
A kérdező hozzászólása: Inkább az értelmezéssel van gond...mert 3 napja pozitív, vagyis igazából akkor ebbõl max 2 nap igazán pozitív, pedig én nem láttam különbséget a csíkok között. Sajnos a férjem elutazik 3 napra, így csak a tegnapi pozitív napon tudtunk együtt lenni....ha viszont a pete csak most szabadul ki, akkor lehet most sem jön össze:(

Ha pozitív lett a terhességi teszt meddig célszerű várni a dokival?

Azért kérdezem, mert az enyém magán és fölöslegesen nem fizetnék ha nem muszáj utána úgyis lesz még elég költségem. Tehát hány hetet várjak, mikortól lát már biztosat az UH-n?

Legjobb válasz: Nekem anno úgy mondta a dokim, hogy a pozitív teszt után (ha a teszt az esedékes menstruáció kimaradása után keletkezett) még 1 hetet várjak. Így 6 hét 3 naposan mentem elõször, akkor már volt is szívhang! Gratulálok!

Nekem anno úgy mondta a dokim, hogy a pozitív teszt után (ha a teszt az esedékes menstruáció kimaradása után keletkezett) még 1 hetet várjak. Így 6 hét 3 naposan mentem elõször, akkor már volt is szívhang! Gratulálok!
Én 5 hetesen voltam, és már jól látszott a pici pötty. :)
Én mondjuk nem tudtam várni, mert izgulós vagyok, de szerintem, ha elõször a 8. hét körül mész, akkor már többet lát a doki és szívhang is lesz.
A 6. vagy a 12. héten szoktak elõször megvizsgálni. Más biztos jobban emlékszik. :) Akkor is hüvelyi UH.
Én is magándoktorhoz járok 6hetesen voltam elõször, akkor már látszott a szívhang, de 8 hetesen vissza kellett mennem és azzal a felvétellel és vizsgálati eredménnyel küldött el a védõnõhöz. Szóval szerintem is ráérsz 8 hetesen menni.
Szia!Én vártam még nemvárt után majdnem 3 héttel mentem dokihoz. Akkor volt a pocaklakóm 7+3 hetes :) 20.heti uh. szerint 2 nappal kisebb mint a menzi szerint:) 25 hkm...
Nekem is azt mondta, hogy akkortájt menjek, amikor a második mensim nem jelentkezik, mert akkorra kell szívhangnak is lennie.
Én utána másfél héttel mentem mindkét alkalommal. A petezsák látszott csak, de legalább megnyugodtam, hogy jó helyen tapadt meg.

Ha a teszt pozitív eredményt mutat, akkor biztosan terhes vagyok? Vagy tévedhet?

Nekem pozitiv eredményt mutatott, de remélem az vagyok!Kb. 1 honapja probálkozunk a párommal!!

Legjobb válasz: Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!

Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!
Állítólag a negatív teszt nem mindig tuti, viszont a pozitív szinte mindig jót mutat! Úgyhogy szerintem örülhesz! :) Gratulálok! Szerintem csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor tuti örülhetsz.
Szia! Elõször is gratulálok, mivel a hcg hormon a vizeletbe, csak terhesség alatt jelentkezik, ugyhogy a teszt nem téved.Csinálj egy ellenõrzõ tesztet, majd keress fel egy nõgyógyászt, aki kimondja a végsõ szót, hogy az vagy.Sok sikert!

Ha a teszt pozitív biztos terhes vagyok?

A nemvárt el?tt 2 nappal teszteltem és pozitív lett. Úgy voltam vele lehet csal a teszt mert álltalában csak a nemvárt után mutat valamit. Másnap is teszteltem szintén pozitív. Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött és nem is érzem úgy mint ha akarna és a reggeli tesztem szintén pozitív. Tudni kell hogy 3 napja hagytam abba egy antibiotikumos kezelést amit papírja szerint terhesség alatt is szedhet? és a tesztet nem befolyásolja. A kérdésem hogy a ciszta vagy ez az antibikotikum miatt is lehet pozitív a tesztem? Vagy akkor babám lesz??:):) Örülnék a babának de már olvastam sok olyat hogy a gyógyszert?l álpozitív is lehet.

Legjobb válasz: Egy pozitív teszt nagy valószínûséggel terhességet jelent, de biztosnak csak akkor tekinthetõ ha az orvos is megállapította.

Egy pozitív teszt nagy valószínûséggel terhességet jelent, de biztosnak csak akkor tekinthetõ ha az orvos is megállapította.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) Remélem minden rendben lesz. Izgalmas ez a 9 hónap:)
Gratulálok, örülök nektek. Üdvözlünk a kismamák világában!! Sok sikert és boldog babavárást!
Gratulálok Kismama:) Addig örülj míg nincsenek tüneteid, én nagyon megjártam, nekem aztán volt minden, még korházba is voltam a sok rosszullét miatt. Amúgy nem is mindenki van rosszul terhesség elején, lehet te se leszel rosszullétes.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. A dokim megerõsítette hogy 6 hetes terhes vagyok:) :) Nagyon örülünk. Még 3mm ezért szinte semmit nem lehetett látni de 9 hetesen újra kell mennem. Még tünetem mindig nincs csak a mellem nõtt meg 70A-ról 75B-re. Nagyon gyorsan nõ már a 75B-s kezd szorítani. Amit látni lehetett ott minden rendben:) :) :) :)
9 hetes terhes vagyok, és SEMMI jele nem volt, csak kb 2 hete a melleim iszonyat gyorsan elkezdtek nõni, keményedni. Se hányinger, se semmi ilyesmi! 10-e van, mi volt a dokinál?
A kérdező hozzászólása: Oké:) 10-én jelentkezem az eredménnyel.
Nem mindenkinek vannak tünetei, de az is lehet hogy csak késõbb lesz. Szerintem ez baba lesz! :-) Majd írd meg mi volt az orvosnál.
A kérdező hozzászólása: Szia Tegnap csináltam tesztet és nagyon erõs lett a csík:) Nem is kellett rá várni azonnal kimutatta az erõs 2 csíkot. Viszont semmi tünetem nincs. Nem fáj semmim nincs émelygés, de nem jött meg:) 10-ére van idõpontom a dokihoz. Már nagyon várom és remélem csak jóhírt mond.
Na mizu?
Ha pár nap múlva megismétled, 2-3 nap, elvileg erõsödnie kéne.
A kérdező hozzászólása: Azért kételkedem mert már 2 napja késik és a teszt csak halvány pozitív. Mikortól kellene erõsödnie?
Szia. Ne aggodj, szerintem biztos hogy terhes vagy. En a nemvart elott ket nappal teszteltem, pozitiv lett. Nem is jott meg. Celszeru egy het mulva csinalni meg egy tesztet, de ne aggodj az is pozitiv lesz. Gratulalok a babahoz!!! Boldog Babavarast! 13 hkm
Nekem nem voltak fájdalmaim a ciszták miatt, semmi más tünetem nem volt. Nem jött meg és halvány pozi volt a tesztem a ciszta miatt.
A kérdező hozzászólása: Ha a ciszta miatt lenne pozitív tesztem akkor annak más jelei is lennének nem? Semmi fájdalmam nincs és nem is volt eddig. Megjönni is mindig pontosan szokott. Vagy akinek van cisztálya az mit érez vagy mik a panaszok?
Nekem is lett halvány pozi ciszta miatt a teszt.100 % akkor van ha a doki megerõsít benne.De ha lesznek tüneteid pl mellfeszülés, hányinger, hányás stb. akkor inkább baba lesz a dologban mint ciszta. Sok sikert!
Nekem volt olya, h ciszta miatt volt halvány, de tényleg halvány pozi és nem is jött meg. De addig tesztelgettem, h neg lett 1 héten belül. Ha erös pozik a tesztek, nagy a valószínûsége:) De tényleg akkor kelle elhinni, ha a doki is rámondta! Boldog babavárást!
Szerintem is összejött a baba! :-) Fõleg, hogy nem is jött meg és teszted is pozitív!
Kedves Kérdezö! Mi ujság? Hogy vagytok? Növekedik a babócád?

Létezik "hamis" pozitív teszt? Vagy ha pozit mutatott akkor az már tuti biztos és örülhetek?

Legjobb válasz: Hamis pozitív teszt nem létezik, viszont ha nem is gyakran, de elõfordul a spontán vetélés, amikor nem sikerül a magzatnak megtapadnia. Ilyenre azonban ne is gondolj! Az esetek nagyonnagyon elenyészõ százalékában történik csak meg. Gratulálhatok a pozidhoz? :)

Hamis pozitív teszt nem létezik, viszont ha nem is gyakran, de elõfordul a spontán vetélés, amikor nem sikerül a magzatnak megtapadnia. Ilyenre azonban ne is gondolj! Az esetek nagyonnagyon elenyészõ százalékában történik csak meg. Gratulálhatok a pozidhoz? :)
De, létezik "hamis" pozitív teszt. Nekem volt már ilyenem. Bár nem terveztük, nem jött meg, egy hetet vártam, majd lett egy halvány pozitív tesztem, utána két értékelhetetlen (nem jelent meg a kontrollcsík). Lementem az orvoshoz, aki nem látott semmit, majd rá három napra megjött.
Nagyon is létezik ezek a tesztek már annyira ki vannak élezve ...ááá betiltanám mindet , nekem már annyi keserûséget okoztak..baba meg sehol..qupido, gabriel, corax, gravihcg , lily, és onestep, stb....mind mind mutatott már álpozit..halványabbat mint a kontrol baba meg sehol..kinomban a férjemmel is pisiltettem...háhá neki is pozit lett halványan, egyikünk sem beteg..mert miután pozit pisilt megijedtünk..voltunk vérvételen mert ha a férfinál pozi a hcg teszt akkor valahol daganat lehet ami rosszindulatú, ugyanígy a nõnél is aki nem babás és mégis van hcg-je..lényeg mindenféle vizsgálaton voltunk..és kutya bajunk..tehát a teszt semmire való...
Elsõ vagyok, kiegészítenék. Hamis" eredményt mutathat a teszt magas LH-szintnél, de akkor nem a reggeli vizeletben (abból soha!), hanem a napközbeniben Hogyha pozitív a teszt és még sincs baba az orvosnál, s megjön a menstruáció, az a korai vetélések eredménye, amikor ugyan beágyazódott a magzat, de valami miatt nem tud rendesen megtapadni. A szervezet ekkor is elkezdi termelni a HCG-t, sõt, a vérzés megjelenése után is fennmarad egy ideig a pozitív teszt és a HCG-szint, lassan viszont csökken, s ezzel együtt halványodik a csík is. Ezért is írtam, hogy nincs hamis pozi. Ha valaki reggelibõl csinálja, akkor az elsõ eset nem áll fenn, ha pedig a második történik meg, sajnos akkor sem pozi a teszt hamisan, csak a szervezet nem érett meg még a magzat befogadására.
Második lennék: Nekem mégis egy reggeli lett pozitív, másnap elrongyoltam az orvoshoz, aki nem látott semmit. Pedig már utolsó jeleket találhatott volna. Vetélés nem valószínû, hogy lehetett mert bár nem írtam, de a mensesem után is csináltam (biztos, ami biztos alapon) egy tesztet és az egyértelmûen negatív volt. Pozitív példa: A barátnõmnek pl. egy teszt sem mutatta ki a babáját, pedig már az orvosi vizsgálat is bizonyította babát vár.
Ha mar a mai gyogyszereket is hamisitjak, akkor miert ne letezne ebbol a tesztbol is hamisitvany?

Ha pozitiv a terhessegi teszt akkor meg lehet meg fekezni gyogyszerrel? En hiszem hogy nem ejtettem teherbe vegulis nem mentem el, nem jott ki belollem semmifele anyag, ettolfogva meg parazhatok? Elovaladek azt hogy veszem eszre?

Legjobb válasz: az hogy elõváladék ment a hüvelyébe azt nem veszed észre, mert nem érzed mikor jön az elõváladék, és õ sem érzi. Ha a terhességi teszt pozitív (az azt hiszem 1-2 hét után mutatja ki) akkor már nem lehet megfékezni gyógyszerrel, csak abortusszal.

az hogy elõváladék ment a hüvelyébe azt nem veszed észre, mert nem érzed mikor jön az elõváladék, és õ sem érzi. Ha a terhességi teszt pozitív (az azt hiszem 1-2 hét után mutatja ki) akkor már nem lehet megfékezni gyógyszerrel, csak abortusszal.
Abortusszal lehet véget vetni a terhességnek, ami nagyon fájdalmas egy nem szült nõnek, mivel tágításban történik. Azt sosem tudhatod, távozott-e elõváladék vagy sem, de nagy valószínûséggel aktusonként többször is távozik.
ássátok el magatokat ha 21 évesen ennyi eszetek van. terhes lehet. 14 nap után teszt.
azt nem tudhatod hogy kijött-e belõled anyag, elõváladék ha a szintén nagyon okos barátnõdben volt éppen a farkad. két hét múlva mutat értelmes eredményt a teszt. és abortusz van már csak amihez 18 év alatt szigorúan szülõi beleegyezés kell, fáj és megalázó egy mûtét, 30 rongyba kerül, késõbb pedig meddõséget okozhat. ugye mennyivel jobb lett volna óvszert húzni a farkadra???
az abortusz nem tudom, hogy fáj-e mivel fiú vagyok, de sérülhet a méhfal aminek következtében, elõfordulhat hogy nem lehet gyereke többé stb. komoly következményei is lehetnek. és mellesleg 60ezer forintba kerül.
ha elmúlt a lány18 éves nem kell megtudnia senkinek, de ha kiskorú akkor szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz. Mikor történt? Ha még 72 órán belül akkor irány a nõgyógyász ésõ ír fel tablettát. Ha meg nem mentél el benne nincs is mitõl parázni. Vagy már megvan a pozitív teszt is?
Van egy gyógyszer amit az orvosok adnak ha valaki nem szeretné a terhességet, és még nincs annyira elõre haladott állapotban.A tablettát beveszed, és spontán vetélést okoz.. Ezt onnan tudom, hogy egy ismerõsömnek ilyet adtak, és én vigyáztam a gyerekeire addig amíg jobban nem lett.Hozzáteszem, hogy egész nap kínlódott, és fájdalmai voltak(mint akinek erõs menstruációs görcsei vannak)Hogy mi a gyógyszer neve nem tudom, csak annyit hogy az Orvos adja ki.Emlékszem reggel ment az orvoshoz a gyógyszerárt, és még aznap be kellett vennie...
lehet, hogy van esély az elõváladéktól teherbe esni, de ez nem olyan gyakori szerintem.Mi a párommal 3 éve megszakításos módszerrel szeretkezünk...Amikor érzi, hogy jó lesz neki, kiveszi elõtte.Mielõtt lehurrognátok.Mi 9 éve élünk együtt, és ha terhes is lennék se lenne gond(legfeljebb szerelem gyerek lenne), mert megtartanánk, csak tudatosan nem tervezzük a babát..De én még egyszer sem lettem így terhes.. Az óvszert nem szeretjük, gyógyszert nem szedhetek, így ez a módszer maradt, de mint írtam nálunk az se lenne gond ha baba jönne...
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerul a terhessegi teszt????
van 600 forintos is, jobb ha egy kicsit drágábbat és márkásabbat veszel...
Menstruáció elõtt a terhességi teszt mindig pozitiv eredményt ad! Éppen ezért nem szabad menstruáció elõtt elvégezni a tesztet.
A kérdező hozzászólása: Feszultek vagyunk! kesett a mensije mi kozben egyutt voltunk.most szedett utanna olyan gyogyszert ami elosegiti a mensit. Ha megjon neki akkorminden oke es nem terhes igaz??
2 marék lónyugtatóval meg lehet fékezni, meg sok minden mást is.
A kérdező hozzászólása: azert mert csak kivancsi vagyok. EGY het utan erez valamit ha netalan terhes????
akkor minek kérdezel minket, ha biztos vagy a dolgodban?
A kérdező hozzászólása: ugy olvastam hogy az elovaladektol sokkal kevesebb az esely hogy teherbe essen vki.Szerintem en akkor nem kell parazzak mert nem mentem el visszaszoritottam es kihuztam sztem elovaladek sem volt.
Amúgy 30 körül van az abortusz, gyereket nevelni meg még többe kerül. nem érné meg inkább gumival vagy gyógyszerrel védekezni??? 2 héttel az aktus után szabad tesztet csinálni!
Majd legkésõbb akkor veszik észre a szülõk, amikor nem születik unokájuk, mert az abortusz miatt meddõ lett a lány (ez is benne van a pakliban!)
A kérdező hozzászólása: A lany 21 eves en is. vasarnap voltunk egyutt. de csak keveset.es nem mentem el benne csak bedugtuk es kihuztuk ennyi.Feljek attol hogy terhes lessz? Mennyi az esely arra hogy nem terhes????
A kérdező hozzászólása: terhessegi tesztet mikor erdemes csinalni??? egyutlet utan par napra? vagy hetre???
A kérdező hozzászólása: Az abortusz mennyi ideig tart? Es az fajdalmas dolog???Nem szeretnenk ha szuleink megtudnak ezt a dolgot , rajonnenek ha senkinek sem mondanank meg es elvegeztetnenk az abortuszt????
Ha vasárnap voltatok együtt, még belefértek a 72 órába. Menjetek el még ma nõgyógyászati ügyeletre és az orvos majd eldönti, hogy kell-e. A teszttel most még semmire nem mész, minimum két hét, mire mutat valamit, de addigra a tabiról nyolcszor lekéstek, és csak az abortusz marad, ha összejött a baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!