Találatok a következő kifejezésre: Ha pozitív ovu teszt az nem (15 db)

Ha pozitív ovu teszt után nem emelkedik meg a hő, akkor nem történt meg az ovu?

ovu, teszt, peteérés

Legjobb válasz: Szia! Mi történt akkor veled? Mit jelentett a hogy nem emelkedett? Nekem is most ugyan ez van. Remélem még írni fogsz, nagyon kíváncsi vagyok!

Szia! Mi történt akkor veled? Mit jelentett a hogy nem emelkedett? Nekem is most ugyan ez van. Remélem még írni fogsz, nagyon kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Megvolt az ovu, kedden leszek 7 hetes!!!! :) ))) Így alakult a görbém utána (18.cn-on volt az ovum): http://www.ciklus.hu/images/diagramok/68bb882371e7764387eb9d.. Remélem, te is hasonló jó hírekkel szolgálsz majd! :)
Gratulálok! Aranyos vagy, de nekem most nem lehet jó hír, mert nem próbálkozhatunk. Missed ab mûvi befejezésen vagyok túl, most várni kell. Csak azért méregetem, hogy mire lehet próbálkozni már megismerkedjek a mûködésemmel. :) Szóval nekem is ovu után nem emelkedik. Boldog babavárást Neked! :)

Ha pozitív az ovu teszt az nem a pé napja igaz? Az még csak azután jön?

Ebben a hónapban egy napot volt pozitív az ovu tesztem. Ezen a napon pont nem tudtunk együtt lenni, de el?tte és utána 2 nap igen. Ma azt mondta nekem egy ismer?s, hogy tuti a pozitív napon volt pém és akkor a másik 2 akció már semmit sem ért. Totál elken?dtem, mert még soha nem sikerült úgy összeegyeztetni az id?nket hogy pé napján vagy után legyünk együtt a párommal. És most végre azt hittem sikerülhet. Mert félek lehet azért nem jött eddig össze, mert a spermái nem olyan kitartóak bennt, szerettem volna ha a petém már kinnt van mikor együtt vagyunk. Én úgy tudtam a pozitív teszt után egy nappal van pé. Szerintetek? Sikerülhetett?

Legjobb válasz: www.babatervezok.otthona.net itt nagyon sok hasznos tanácsot tudsz olvasni

http://www.babatervezok.otthona.net itt nagyon sok hasznos tanácsot tudsz olvasni
Szió! A peteérés a pozitív LH teszt után 24-36 óra múlva következik be. Vagyis akkor még nem lökõdik ki. Ez abban az esetben igaz, hogyha a két csík valóban ugyanolyan erõsségû. Halványabb is lehet, ilyenkor vagy az LH csúcs kezdetén, vagy a végén lett a teszt csinálva.Ebben az esetben lehet pé. Ne aggódj, én úgy lettem kismama, hogy a pozitív LH teszt elõtt 2(!)nappal voltam együtt kedvesemmel. Utána sajna közbejött egy csomó minden, nem tudtuk a dolgot megoldani. Lemondtam a hónapról, teljesen kétségbeestem, hogy egy újabb sikertelen hónap. Mégis sikerült. :) ))) Szerintem nagyon jól csináltátok, a lehetõ legjobban!!! Minden jót, és sok sikert kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm...És sok boldogságot a picihez...

23-24-én kellene nem megjönnie.10. -én volt az ovu teszt pozitív. Van valaki még haonló várakozó helyzetbe, akki akkorra nem várja? Nem gond ha a ovu teszt a 15. napon mutatot pozitívat? Nem késő? Valhol azt olvastam 10. nap körül van.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)

Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)
Én 24-ére nem várom, nekem 6-8ig volt tojásfehérjés folyásom, az ovutesztem azóta is pozitív.. (ki érti ezt) Kicsi mindjármegjön érzésem van, meg állandó vizelési ingerem. Nektek van tünet?
Nálam semmi hiszen még csak két-három napja volt az ovulációm. Türelemjáték ez:)
Ja, az elõzõ voltam és amúgy az elsõ is:)
Összejöhet, de azért még lehetõség szerint holnap is legyetek együtt. A pozitív utáni elsõ negatív napra tehetõ az ovu.
A kérdező hozzászólása: A férjem ma nem akar, mert így nagyobb az esély a lányra... Persze már pár hónapja próbálkozunk így :(
Csak most olvasom. A másnap is esélyes lett volna. Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött össze, de már jobban "belehúztunk" :)

Ha szerda este pozitív lett az ovu teszt, de csak ma reggel voltunk együtt az jó? És kedden. A teszt hétfőn és kedden is negatív volt. A hőm 1-1 fokkal ment fel a napokban. Nagyon nem akar jönni a baba.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze,hogy jó,de pé-d nem akkor van mikor pozitív,hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz,ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják,hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.

Persze, hogy jó, de pé-d nem akkor van mikor pozitív, hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz, ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják, hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.
Szeritnem nagyon jo. A keddi kiskatonak siman eleltek ma reggelig es most indult az ujabb roham. :) Szerintem ha lehetseges akkor azert legyetek egyutt holnap is. Holnapig elelnek a mai reggeli kiskatonak de azert lenne jo meg a holnap, hogyha netan kesobb reped meg a tuszo akkor legyen egy kis potlas holnaputanra. Remelem nem voltam tul bonyolult. :) Pozitiv tesztet kivanok neked a kozeljovoben!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ha valaki nem tudja, hogy terhes, attól még mutathat pozitívat az ovu teszt?

Mármint, hogy lehet neki peteérése?

Legjobb válasz: Ha peteérés után is pozitívat mutat az lh teszt,akkor inkább terhességrõl lehet szó,mint peteérésrõl. De a legtöbb teszt már a soron következõ menstruációs napon(ha nem jelentkezik vérzés) biztos eredményt mutat. Dr Kiss

Ha peteérés után is pozitívat mutat az lh teszt, akkor inkább terhességrõl lehet szó, mint peteérésrõl. De a legtöbb teszt már a soron következõ menstruációs napon(ha nem jelentkezik vérzés) biztos eredményt mutat. Dr Kiss
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Utána járok! :)
Szia!En igen!A nemvart elotti napon csinaltam kivancsisagbol egy ovutesztet es egyertelmuen negativ lett.Ra par napra csinaltam egy terhessegit es egyertelmu pozitiv lett.De lehet, hogy csak nalam nem jott be. Udv.:7 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat! Tegnap nagyon sok és nagyon halvány rózsaszín krémes folyásom volt.18.án volt pé. a 8.cn-en nem korai, ha 26-29 naposak a ciklusaim? Szívbõl gratulálok a pici manóhoz!
Mármint 8.dpo-ra gondolsz? Ha 18-án volt pé-d biztosan, most a 10.dpo-on vagy(ovu utáni 10.nap)Ez kb a beágyazódás vége felé van, ha sikerült. Szóval épp lehet emiatt is az a rózsaszínes folyás, és akkor az jó jel. mensi miatt kicsit korainak tartom, mert ugye volna még pár nap a mensidig... Én nem ovu teszteltem, de úgy tudom, lehet pozitív, ha terhes lettél, sõt sokat elõbb ovu tesztelnek, aztán a terhességi. A http://www.babatervezok.otthona.net oldalon láthatsz képeket arról, hogyan változik, sõt ott ez le van írva elég jól! Azt javaslom, olvass ott utána. Egy doktornõé az oldal, Leoé, aki ilyesmiben szakértõ, rengeteg info, mintagörbe van ott! Tényleg hasznos elolvasni!

Ha még az ovu teszt pozitív akkor még nem történt meg a petesejt kiszabadulása?

Tegnap egyforma volt a két csík , ma pedig erősebb a második csík.

Legjobb válasz: Az elsõ negatív napon reped a tüszõ, következik be az ovuláció. Szóval nem ma van. Talán holnap, 2-3 napig szokot pozitív lenni az ovuteszt.

Az elsõ negatív napon reped a tüszõ, következik be az ovuláció. Szóval nem ma van. Talán holnap, 2-3 napig szokot pozitív lenni az ovuteszt.
inkább 1-2-(3) napig. nekem volt, hogy csak 1 napig volt az.

Ha az ovu teszt pozitív, és a következő nap nem megy feljebb a hőm, akkor a teszt téved?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d98b4ac3257aa5e2efb158..

Legjobb válasz: Még mehet följebb, van, akinél lassabban emelkedik a hõ. Viszont az is lehet, hogy volt peteérés, de nem szabadult ki a pete, így nincs tüszõrepedés, a hõ is lent fog maradni.

Még mehet följebb, van, akinél lassabban emelkedik a hõ. Viszont az is lehet, hogy volt peteérés, de nem szabadult ki a pete, így nincs tüszõrepedés, a hõ is lent fog maradni.
A kérdező hozzászólása: De ha kiszabadul, akkor még életképes lesz?
Ha kiszabadul, csak akkor életképes.
A kérdező hozzászólása: Jó azt értem! De ha megérett és csak 3 nap múlva szabadul ki, akkor is élet képes még egy napig?
Errõl kérdezz inkább egy orvost. Szerintem mindegy mikor szabadul ki, lényeg, hogy utána megtermékenyíthetõ 12-24 órán belül.

Mikor van a pé. Ideje, ha ma az Lh ovu teszt teljesen pozitiv? Ma csináltam életemben előszőr és nem tudom, h most vagy holnap vagy már tegnap volt/van/lesz az ovuláció?

Ha tudtok ilyen linkeket,akkor küldjetek kérlek.

Legjobb válasz: akkor vagy alegtermékenyxebb, ha poz tesztek után az elsö negativ neõp van, akkor mindent bele, akkor reped meg a tüszö.. ha elöször negativ, de akkor 24-n belül akcio:)

akkor vagy alegtermékenyxebb, ha poz tesztek után az elsö negativ neõp van, akkor mindent bele, akkor reped meg a tüszö.. ha elöször negativ, de akkor 24-n belül akcio:)
Innentõl kezdve bármikor lehet, a teszttõl számított 24 órán belül általában. (ha a tesztcsík legalább olyan erõs vagy erõsebb, mint a kontroll csík)
Azt akartam írni, hogy a köv 24-48 órában . Itt jól szemléltetik is képekkel a tesztet.. http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
" Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell. "
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok. Az este szeretkeztünk.Az még meddig tart ki? Mármint az az "adag"?Túl gyakran se jó? Mit tanácsoltok? Egyforma erõs a két csík. És hány napig kell 2 csík legyen?
Hát, elvileg napokig élnek a spermiumok és várják a petesejtet, de azért nem árt ráerõsíteni ma és holnap még, ha van rá alkalmatok. :o)
Tesztelj egyet holnap is. 1-2 napig szokott tartani az LH csúcs. Nekem úgy volt, hogy az elsõ pozitív nap után a következõ nap még erõsebb volt a második csík. És elvileg igen, az elsõ negatív napon lesz a peteérés. De a szeretkezés nem árt persze az utolsó pozitív napon is, hogy idõben elinduljanak a kis katonák. :o)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!