Találatok a következő kifejezésre: Ha pozitív a tesztem, (156 db)

Mitől pozitív a tesztjeim hónapról-hónapra ha nem vagyok terhes? Nincs cisztám, a hormonjaim rendben vannak. Valak, i hasonló cipőben?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseriteni, de lehet, hogy teherbe esel és utána rövid idön belül elvetélsz. A legközelebbi pozitiv tesztnél azonnal menj el nögyógyászhoz, mond el neki az eddieket, és kérj egy vérképvizsgálatot. Ezzel meg lehet erösiteni a pozitiv tesztet. Ha tényleg utána elmegy a baba, akkor feltétlen ragaszkodj egy teljes vizsgálathoz, ugyanis több esetet ismerek, ahol pl. vitaminfelszívódási zavar, fejletlen nyálkahártya stb. állt ez mögött. Ha megvan az ok, akkor tudnak célirányosan kezelni, és ezután össze fog jönni ababa is.

Nem akarlak elkeseriteni, de lehet, hogy teherbe esel és utána rövid idön belül elvetélsz. A legközelebbi pozitiv tesztnél azonnal menj el nögyógyászhoz, mond el neki az eddieket, és kérj egy vérképvizsgálatot. Ezzel meg lehet erösiteni a pozitiv tesztet. Ha tényleg utána elmegy a baba, akkor feltétlen ragaszkodj egy teljes vizsgálathoz, ugyanis több esetet ismerek, ahol pl. vitaminfelszívódási zavar, fejletlen nyálkahártya stb. állt ez mögött. Ha megvan az ok, akkor tudnak célirányosan kezelni, és ezután össze fog jönni ababa is.
Bizony ez így van.Valószínüleg megfogan a baba, beágyazódik, elkezdõdik a hcg termelõdése, ami eredményezi a pozi tesztet, majd leválik az emberió, és elvetélsz.Én nem várnék következõ pozi tesztig, már mennék orvoshoz.Sok szerencsét!

Folyamatosan pozitívak a tesztjeim, az orvos viszont csak 14mm-es méhnyálkahártyát látott. Ha nem látott terhességet mitől pozitívak a tesztjeim?

A méhem tapintásra már nagyobb, ezt is mondta.

Legjobb válasz: mennyi ideje késik? lehet, hogy még nagyon pici az a terhesség

mennyi ideje késik? lehet, hogy még nagyon pici az a terhesség
A kérdező hozzászólása: október 7-re nem vártam
Orvos csak 5-6. hét után lát bármit is. A 6. héttöl van szivhang ha akkor nincs még akkor nincs terhesség ha van akkor van. HCG nélkül nincs pozitív teszt. Szerintem korán voltál orvosnál. A 6. hét utni vizsgálat lesz a lényeg.
gondolom vissza kell majd menned, 6-7 hetes terhességet tud igazolni, korábbit nem lát az uh-n még az elõzõ menstruáció elsõ napjától kell számolni, tehát most lehetsz 5 hetes kb. normál ciklus mellett türelem, valamiért ott a hcg már, de nagyon korán mentél dokihoz
Annyi történt, hogy korán mentél orvoshoz. Két hét kimaradás után érdemes elsõnek felkeresni a dokit. Ne aggódj!;-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, remélem igazatok lesz, és tényleg csak korán mentem az orvoshoz. A méhnyálkahártya vastagságom szerintem jó, mert már 1x nézték mensi elõtt és akkor 7, 8mm volt. Ma reggel voltam hcg vérvételen, remélem az is kimutatja a terhességet.
A nemvárt után 10 nappal mentem dokihoz, és nem látott semmit. De a vérvétel kimutatta a terhességet. Nyugi!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem nekem is kimutatja.

Lombik beültetés után a 10. nap után lehet még pozitív a tesztem, vagy ha terhes lennék akkor már ET+10. napon kimutatná a teszt? Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál,hány naposan lettek beültetve az embriók? Nekem a Gabriel teszt ilyenkor már halványan pozitív volt úgy emlékszem.

Milyen tesztet használtál, hány naposan lettek beültetve az embriók? Nekem a Gabriel teszt ilyenkor már halványan pozitív volt úgy emlékszem.
A kérdező hozzászólása: 10-es tesztet csináltam, 5 naposan kaptam vissza

Az sztk kiertesit ha. Pozitiv a HIV tesztem?

1-2 honapja volt a vervetel es nem szolt senki...felek betelefonalni...hiaba tudom hogy lehetetlen.

Legjobb válasz: Kérdés, hogy tudják-e valódi, pontos címedet vagy már megváltozott? Szerintem 100%, hogy még kis is mennének házhoz, ha HIV pozitív lennél! (De nem értem, miért nem mész vissza? Tuti, nem vagy az és így legalább megnyugodnál.) Az eredmény 3 nap alatt elkészült.

Kérdés, hogy tudják-e valódi, pontos címedet vagy már megváltozott? Szerintem 100%, hogy még kis is mennének házhoz, ha HIV pozitív lennél! (De nem értem, miért nem mész vissza? Tuti, nem vagy az és így legalább megnyugodnál.) Az eredmény 3 nap alatt elkészült.
A kérdező hozzászólása: telefonszamot kertek!

Ha már 2x volt pozitív a tesztem, akkor ugye sem én sem a párom nem vagyunk meddők és lehet közös gyerekünk is?

1.5hét után,mire az orvos látott volna valamit,addigra sajnos mindig bevéreztem és megsz?nt a teszten a 2 csík. Tehát igazából nem mondták ki a tényleges terhességet egyszer sem,mert nem láttak még a dokik semmit.

Legjobb válasz: Persze hogy nem vagytok meddõk, viszont ha legközelebb ismét pozitívat tesztelsz ne várj, hanem menj azonnal orvoshoz és mondd el az elõzményeket! Valószínûleg leesett a progeszteron szinted vagy valami ilyesmi történhetett ezért vetéltél el. De ez könnyen tudják orvosolni. Mielõbbi babavárást neked! :-)

Persze hogy nem vagytok meddõk, viszont ha legközelebb ismét pozitívat tesztelsz ne várj, hanem menj azonnal orvoshoz és mondd el az elõzményeket! Valószínûleg leesett a progeszteron szinted vagy valami ilyesmi történhetett ezért vetéltél el. De ez könnyen tudják orvosolni. Mielõbbi babavárást neked! :-)
De, lehetséges, hogy nem passzoltok olyan szempontból, hogy KETTÕTÖKNEk nem lehet gyereke. Sok ilyen ismeretlen eredetû meddõséggel találkoztam. VOlt olyan pár, akiknek külön-külön volt gyerek az elsõ házasságból, tehát bizonyitottan egyik se meddõ, viszont kettõjüknek SEHOGYAN se sikerült. Lombikon is voltak, mégse... Szóval el kéne mennetek orvoshoz, ott elmondani, mit gondoltok és mi volt eddig és kivizsgálnak titeket. Az is lehet, hogyx nálad van csak gond a megtapadással. Ki kell deriteni, mert valami gond ezek szerint van...

Ha mult hét szombaton (24-én) lett először pozitív a tesztem, február 2-án lát már valamit a doki?

A munkám miatt lenne ez nagyon fontos,mert 3 m?szakba járok,és nehéz fizikai álló munkát végzek.

Legjobb válasz: Igen, ha a babát nem is, de a petezsákot látni fogja a doki.:) NE EMELGESS!!! MOST fõleg ne! Vagy, ha muszáj emelgetned, kérj "betegszabit", amíg a doki meg nem vizsgál... Hogy hány hetes lehetsz, azt a doki megmondja majd, de ha a pozitív elõtt negatívat is teszteltél, akkor kb 2-3 hete lehetsz terhes maximum, ami "orvosilag" úgy 4-5 hetes terhességnek számít. (Látom, nem csak én nem tudok aludnia babás kérdéseim miatt, akihez Nálatok gratulálok!!!)

Igen, ha a babát nem is, de a petezsákot látni fogja a doki.:) NE EMELGESS!!! MOST fõleg ne! Vagy, ha muszáj emelgetned, kérj "betegszabit", amíg a doki meg nem vizsgál... Hogy hány hetes lehetsz, azt a doki megmondja majd, de ha a pozitív elõtt negatívat is teszteltél, akkor kb 2-3 hete lehetsz terhes maximum, ami "orvosilag" úgy 4-5 hetes terhességnek számít. (Látom, nem csak én nem tudok aludnia babás kérdéseim miatt, akihez Nálatok gratulálok!!!)
Tényleg ne emelgess, nehogy baj legyen!!!!!Az elején e legnagyobb a vetélés kockázata, úgyhogy vigyázz nagyon MAGATOKRA, és gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Felvetettem magam táppénzre, nehogy valami bajom (bajunk) legyen.Legalább pihenek.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Nektek a válaszokat!!!:-))
petezsákot már láttok, de szívhang még nem lesz, az majd max két hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Hellóka!Ma voltam dokinál és petezsákot láttunk.1 hét múlva kell visszamennem.Remélem akkor már többet látunk.:-)

3 nap késés után 17. -én lett pozitív a tesztem! Ha 3. -án tudok orvoshoz menni lesz már szívhang (elvileg? )

Legjobb válasz: Igen, addigra mar (ha 28 naposak a ciklusaid) 6+5 hetes leszel. Gratulalok es boldog babavarast!

Igen, addigra mar (ha 28 naposak a ciklusaid) 6+5 hetes leszel. Gratulalok es boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
teljesen jó lesz a 3.-a, jaj nagyon izgi az elsõ UH :) ))
Szerintem lesz, nekem 6+3 hetesen már volt :) )
12. nap ov. után
13.dpon de elég jól látszott ugyhogy szerintem már elõtte nap is lehetett volna tesztelni.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0.. halvány, holnapra nem várom.Remélem sikerül.Még sose volt halvány + tesztem.Üdv:Marcsi
Szia! Nekem átlagban 27 naposak a ciklusaim...tegnap a 30. napon és ma a 31.en pozitív lett a teszt! (One minute tesztet nem javaslok!!!) :-)
Bocsi az offér. Kedves utolsó mért nem ajánlod azt a fajta tesztet ?Becsapott?

Ha egy het mulva van a nem vartam megis halvany pozitiv a tesztem az jelenthet valami gondot? Vagy csak előbb fogant?

előző honapban volt pozi tesztem, de megis megjott(elment a baba) elmentem dokihoz mindent rendbn talalt es mondta, hogy nyugodtan probalkozzunk tovább, olyan rosszul voltamba napokba h teszteltem, halvany pozi... de ilyen gyorsan és ennyi tunet?

Legjobb válasz: Valószínûleg még nem ürült ki a szervezetedbõl az elõzõ megtermékenyítés hcg-je.

Valószínûleg még nem ürült ki a szervezetedbõl az elõzõ megtermékenyítés hcg-je.
A kérdező hozzászólása: kiürült....azóta most van a következõ nem vártam...miután megjött már nem volt pozitív egy pár napra rá, csináltam tesztet(doki is mondta h csináljunk ott a rendelõintézetbe) szóval nem errõl van szó az totál kiürült
nem gond

Hogy megy egy nőgyógyászati vizsgálat, ha odamegyek, hogy pozitív a tesztem? Mi a folyamata?

Sokan mondják, hogy nem érdemes túl korán menni, mert nem tudja megállapítani, hogy ott a baba és visszarendel.

Legjobb válasz: hány hetes lehetsz? 6-7 hetesnél korább tényleg nem érdemes menni, mert akkor látszik a szívmûködés! Ha elõbb mész, és még nem látszik akkor úgyis csak parázol, hogy mi lehet! Rá érsz 6-7-8 hetesen megjelenni! Addig is vigyázz magadra, és boldog baba várást kívánok! 28 hetes kismama

hány hetes lehetsz? 6-7 hetesnél korább tényleg nem érdemes menni, mert akkor látszik a szívmûködés! Ha elõbb mész, és még nem látszik akkor úgyis csak parázol, hogy mi lehet! Rá érsz 6-7-8 hetesen megjelenni! Addig is vigyázz magadra, és boldog baba várást kívánok! 28 hetes kismama
BOCSÁNAT 2.!!!!! RÁJÖTTEM HOGY NEM NEKEM SZÓLT AZ ÚJBÓLI HOZZÁSZÓLÁSOD, HANEM MÁSNAK! NE HARAGUDJ! MÉG GONDOLKODTAM IS, HOGY MOST MI VAN? :) ) ÉN EGY SZÓT SEM ÍRTAM A HÜVELYI UH-RÓL! MOST MÁR ÉRTEM! SZÉP NAPOT!!!!! 28 HETES KISMAMA
2.nak üzenem! Én teljesen más ügybõl mentem a dokihoz, és kiderült, hogy 5 hetes vagyok! De még csak a petezsák látszott, semmi szívhang! Ezért kellett, vissza mennem 2 héttel késõbb, De nekem hüvelyi ultrahangot, nem is csináltak soha! Pedig már van egy 9 éves nagyfiam is! Vele a példának okáért ui. jártam, csak a második vizsgálatnál a dokinak nem volt uh.ja és csak megviszgált, és azt mondta, assznyom Ön állapotos! PEdig elõtt pár nappal a másik doki Uh-gal nem látott semmit! Biztos ez helytõl is változik, ki hová megy! Jah és írtad, hogy bocsi, semmi gond, én a saját tapasztalatomat írtam le!!! ÜDv.: 28 hetes kismama
Ui: azért egy két hónapos babát nem érezni kézi vizsgálattal háááááát......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én azt hittem, minden alkalommal van vérvétel, hogy lássa, van-e vm vitaminhiány, stb.De gondolom ez majd késõbb jön. Magánrendelésre járok, azt hiszem megkérdezem az orvosomat, mit javasol. Pont 5 hetes leszek, mire idõpontot ad. (Mert általában ha hívom, a következõ alkalommal már fogad.)
második vagyok! bocsi elõttem szóló de majdnem mindenkinek hüvelyivel nézik ha korán megy mert hasin nem látnak semmit. pl. ez az egyik ok amiért felesleges kb. 4 hetes terhesen rohanni.
szia! csak akkor van vérvétel ha nem lát semmit és neked kb. 40-50 napja késik. Ha odamész 6-7 hetesen hogy + a teszted akkor uh ott látnia kell (bocs elõbb megvizsgál). amennyiben ottt van és szívhang nincs visszarendel 10 nap két héten belül. akkor már tuti van szivhang is. tehát vérvétel nem történik minden esetben (egyébként nagyon drága vizsgálat nem szokták kérni feleslegen). nagyjából ennyi.
Én rögtön elmentem a +teszt után, megvizsgált, valóban nem érzékelt semmit, de akkor kaptam idõpontot az uh-ra, melyen kiderült, h már 2 hónapos is elmult a baba!:) Szerintem mindenképp menj el, mert ha nem magánhoz mész ott nem fog egybõl hüvelyuh-ni, ami korai terhességnél tényleg veszélyes! 19 hetes km
Nekem a 7. héten volt magánrendelésen az elsõ hasi UH-os ÉS tapintásos vizsgálat, akkor már volt szívhang, egyértelmû volt a terhesség. Kaptam igazolást a terhességrõl amivel el kellett mennem a védõnõhöz, aki azonnal kiállította a kiskönyvemet és odaadta az elsõ beutalókat a laborba vérvételre. A 10. hétig kell megcsináltatni a vérvételt, hogy az elsõ hivatalos, kórházban végzendõ (12. heti) UHra meglegyenek az eredmények. Na, az lehet hüvelyi, ha úgy fordul a baba, hogy nem tud alhasival mérni a doki. De ne aggodj, az se vészes, én túléltem. 20 hetes kismama
28 hetes kismama: semmi gond:-)))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!