Találatok a következő kifejezésre: Ha pozitív a (638 db)

Az sztk kiertesit ha. Pozitiv a HIV tesztem?

1-2 honapja volt a vervetel es nem szolt senki...felek betelefonalni...hiaba tudom hogy lehetetlen.

Legjobb válasz: Kérdés, hogy tudják-e valódi, pontos címedet vagy már megváltozott? Szerintem 100%, hogy még kis is mennének házhoz, ha HIV pozitív lennél! (De nem értem, miért nem mész vissza? Tuti, nem vagy az és így legalább megnyugodnál.) Az eredmény 3 nap alatt elkészült.

Kérdés, hogy tudják-e valódi, pontos címedet vagy már megváltozott? Szerintem 100%, hogy még kis is mennének házhoz, ha HIV pozitív lennél! (De nem értem, miért nem mész vissza? Tuti, nem vagy az és így legalább megnyugodnál.) Az eredmény 3 nap alatt elkészült.
A kérdező hozzászólása: telefonszamot kertek!

Ha pozitiv a terhessegi teszt akkor meg lehet meg fekezni gyogyszerrel? En hiszem hogy nem ejtettem teherbe vegulis nem mentem el, nem jott ki belollem semmifele anyag, ettolfogva meg parazhatok? Elovaladek azt hogy veszem eszre?

Legjobb válasz: az hogy elõváladék ment a hüvelyébe azt nem veszed észre, mert nem érzed mikor jön az elõváladék, és õ sem érzi. Ha a terhességi teszt pozitív (az azt hiszem 1-2 hét után mutatja ki) akkor már nem lehet megfékezni gyógyszerrel, csak abortusszal.

az hogy elõváladék ment a hüvelyébe azt nem veszed észre, mert nem érzed mikor jön az elõváladék, és õ sem érzi. Ha a terhességi teszt pozitív (az azt hiszem 1-2 hét után mutatja ki) akkor már nem lehet megfékezni gyógyszerrel, csak abortusszal.
Abortusszal lehet véget vetni a terhességnek, ami nagyon fájdalmas egy nem szült nõnek, mivel tágításban történik. Azt sosem tudhatod, távozott-e elõváladék vagy sem, de nagy valószínûséggel aktusonként többször is távozik.
ássátok el magatokat ha 21 évesen ennyi eszetek van. terhes lehet. 14 nap után teszt.
azt nem tudhatod hogy kijött-e belõled anyag, elõváladék ha a szintén nagyon okos barátnõdben volt éppen a farkad. két hét múlva mutat értelmes eredményt a teszt. és abortusz van már csak amihez 18 év alatt szigorúan szülõi beleegyezés kell, fáj és megalázó egy mûtét, 30 rongyba kerül, késõbb pedig meddõséget okozhat. ugye mennyivel jobb lett volna óvszert húzni a farkadra???
az abortusz nem tudom, hogy fáj-e mivel fiú vagyok, de sérülhet a méhfal aminek következtében, elõfordulhat hogy nem lehet gyereke többé stb. komoly következményei is lehetnek. és mellesleg 60ezer forintba kerül.
ha elmúlt a lány18 éves nem kell megtudnia senkinek, de ha kiskorú akkor szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz. Mikor történt? Ha még 72 órán belül akkor irány a nõgyógyász ésõ ír fel tablettát. Ha meg nem mentél el benne nincs is mitõl parázni. Vagy már megvan a pozitív teszt is?
Van egy gyógyszer amit az orvosok adnak ha valaki nem szeretné a terhességet, és még nincs annyira elõre haladott állapotban.A tablettát beveszed, és spontán vetélést okoz.. Ezt onnan tudom, hogy egy ismerõsömnek ilyet adtak, és én vigyáztam a gyerekeire addig amíg jobban nem lett.Hozzáteszem, hogy egész nap kínlódott, és fájdalmai voltak(mint akinek erõs menstruációs görcsei vannak)Hogy mi a gyógyszer neve nem tudom, csak annyit hogy az Orvos adja ki.Emlékszem reggel ment az orvoshoz a gyógyszerárt, és még aznap be kellett vennie...
lehet, hogy van esély az elõváladéktól teherbe esni, de ez nem olyan gyakori szerintem.Mi a párommal 3 éve megszakításos módszerrel szeretkezünk...Amikor érzi, hogy jó lesz neki, kiveszi elõtte.Mielõtt lehurrognátok.Mi 9 éve élünk együtt, és ha terhes is lennék se lenne gond(legfeljebb szerelem gyerek lenne), mert megtartanánk, csak tudatosan nem tervezzük a babát..De én még egyszer sem lettem így terhes.. Az óvszert nem szeretjük, gyógyszert nem szedhetek, így ez a módszer maradt, de mint írtam nálunk az se lenne gond ha baba jönne...
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerul a terhessegi teszt????
van 600 forintos is, jobb ha egy kicsit drágábbat és márkásabbat veszel...
Menstruáció elõtt a terhességi teszt mindig pozitiv eredményt ad! Éppen ezért nem szabad menstruáció elõtt elvégezni a tesztet.
A kérdező hozzászólása: Feszultek vagyunk! kesett a mensije mi kozben egyutt voltunk.most szedett utanna olyan gyogyszert ami elosegiti a mensit. Ha megjon neki akkorminden oke es nem terhes igaz??
2 marék lónyugtatóval meg lehet fékezni, meg sok minden mást is.
A kérdező hozzászólása: azert mert csak kivancsi vagyok. EGY het utan erez valamit ha netalan terhes????
akkor minek kérdezel minket, ha biztos vagy a dolgodban?
A kérdező hozzászólása: ugy olvastam hogy az elovaladektol sokkal kevesebb az esely hogy teherbe essen vki.Szerintem en akkor nem kell parazzak mert nem mentem el visszaszoritottam es kihuztam sztem elovaladek sem volt.
Amúgy 30 körül van az abortusz, gyereket nevelni meg még többe kerül. nem érné meg inkább gumival vagy gyógyszerrel védekezni??? 2 héttel az aktus után szabad tesztet csinálni!
Majd legkésõbb akkor veszik észre a szülõk, amikor nem születik unokájuk, mert az abortusz miatt meddõ lett a lány (ez is benne van a pakliban!)
A kérdező hozzászólása: A lany 21 eves en is. vasarnap voltunk egyutt. de csak keveset.es nem mentem el benne csak bedugtuk es kihuztuk ennyi.Feljek attol hogy terhes lessz? Mennyi az esely arra hogy nem terhes????
A kérdező hozzászólása: terhessegi tesztet mikor erdemes csinalni??? egyutlet utan par napra? vagy hetre???
A kérdező hozzászólása: Az abortusz mennyi ideig tart? Es az fajdalmas dolog???Nem szeretnenk ha szuleink megtudnak ezt a dolgot , rajonnenek ha senkinek sem mondanank meg es elvegeztetnenk az abortuszt????
Ha vasárnap voltatok együtt, még belefértek a 72 órába. Menjetek el még ma nõgyógyászati ügyeletre és az orvos majd eldönti, hogy kell-e. A teszttel most még semmire nem mész, minimum két hét, mire mutat valamit, de addigra a tabiról nyolcszor lekéstek, és csak az abortusz marad, ha összejött a baba.

A hő bármelyik napszakban 36 feletti, ha pozitív a texted?

Mert nekem van,hogy 36 van hogy 36,6 vagy e feletti.Volt már 35.9 is.Én ezt nem értem.Sose mértem a hőmet igazán.

Legjobb válasz: Ha pozitív a teszted, utána már felesleges mérni a hõdet. Nem tudom, hogy ki mérte még utána. Amúgy nem marad magas a testhõd egész terhesség alatt. :-)

Ha pozitív a teszted, utána már felesleges mérni a hõdet. Nem tudom, hogy ki mérte még utána. Amúgy nem marad magas a testhõd egész terhesség alatt. :-)
Lehet félreértettem: ovu tesztrõl van szó? Ha igen, abban az esetben sem kell egész nap méregetni magad, csakis reggel, ébredés után!
A kérdező hozzászólása: Nem ovu, hanem terhességi text.De amúgy olyan pozitív, hogy nem egybõl mutatta ki, csak 5 percen belül és nem olyan erõs pozitív.
Ha eddig nem mérted (rendszeresen), nem is tudod mihez viszonyítani. Ha neked mondjuk 36, 0 kb az alaphõd, nyilván a 36, 6 már magas. De mérni csak úgy van értelme, ha minden nap azonos idõben, reggel ébredés után, mielõtt kikelnél az ágyból, akkor méred. Minimum 6 óra alvás után, és nem hónaljban. Ha már pozitív a teszted, akkor ne méregesd a hõd, max. ha lázasnak érzed magad. Kár még ezen is aggódni, sok tennivalód lesz enélkül is.
Ha sose mérted, akkor nem tudsz semmire sem következtetni, mert ez egyénileg nagyon eltérõ. Nekem mindig 36 felett van, szerintem mióta megszülettem. Csak akkor van ennek értelme, hogyha folyamatosan méred, és reggel közvetlenül ébredés után.

Ha pozitív a teszt, "megtréfált" már valakit? Orvosnál kiderül, hogy mégsem terhes?

Most teszteltem pozitívat, de félek elhinni. Elég össze-vissza volt a ciklusom, így amikor késett, nem teszteltem mindjárt, most kb 7-8 hetes lehetek, hétf?n megyek orvoshoz, de nem merem elhinni. Hasonoló tüneteket kezdek tapasztalni magamon, mint az els? babával, de félek, hogy ezt is csak beképzelem. Nem vagyok normális...:(

Legjobb válasz: Pozitív irányban nem hiszem, hogy téved, mert a HCG-hormont mutatja ki, ami szinte csak terhességben van a szervezetben ilyen nagy mennyiségben. (max. betegségkor még)

Pozitív irányban nem hiszem, hogy téved, mert a HCG-hormont mutatja ki, ami szinte csak terhességben van a szervezetben ilyen nagy mennyiségben. (max. betegségkor még)
A teszt a HCG -re reagál, csak akkor jelez pozit, ha magas a HCG szint, és ezt csak akkor termeled, ha terhes vagy. Pozitív irányban nem szokott tévedni a teszt. Egyébként szerintem sokan átesnek ezen a "mi van, ha mégsem pozi" kérdésen. Én is úgy mentem az ultrahangra, hogy "mi van, ha felfekszek az asztalra, a doki meg kiröhög, hogy mit akarok én itt?":D Persze erre nem került sor:D Normális vagy, ne aggódj!
A két gyereknél összesen 5db tesztet csináltam, pozitivak lettek, nem tévedtek.
Nekem az egyik teszt mindig halvány pozit mutatott kissé idõn túl, de mindig pozitív és nem szellemcsík és mégsem vagyok terhes. De volt egy másik is, azon még halványabban idõn túl kijött a 2. nagyon halvány csík, ez is "becsapott". Nem éltem bele magamat, de nagyon reménykedtem, mivel nekem még idõn túl sem volt soha pozi tesztem, mostanában meg ez van. És nem tudok róla, hogy terhes lennék, úgyhogy engem átvertek. Elég nagy pofára esés volt ez nekem amúgy...hiába nem éltem bele magam, azért mégis csak reménykedtem egy kicsit, mivel ilyenem még nem volt...erre tessék...! :((
Utolsó válaszoló nem kötekedni szeretnék komolyan, de nem hiába van ráírva a tesztekre hogy idõn túl nem szabad kiértékelni a tesztet. Nem rossz szándékból írtam komolyan.
Csak furcsa, hogy máskor még idõn túl sem jött ki 2. csík. Most meg kijött mindegyiken. Mindegy. Csak megírtam, hogy velem ez volt.
És gondolom, aztán megjött. tehát ha baba volt is, elment. Sajnálom. Én is jártam már így. 2 nap késés, halvány pozitív teszt, aztán megjött. Nem a teszt volt hibás, hanem a baba nem tudott maradni. Egyébként eddig két terhességbõl kettõnél igazolta a doki a babát a pozitív teszt után.
Nem, nem jött meg. Csak pecsételõ vérzésem volt! Úgyhogy kiváncsi vagyok, legközelebb meg fog-e jönni.

Ha pozitív a terhesteszt akkor 100% hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: 99%,ha nem hiszel neki,csinálj még egyet.Ha az is +,akkor tutira terhesség.

99%, ha nem hiszel neki, csinálj még egyet.Ha az is +, akkor tutira terhesség.
Hát az biztos hogy a szervezetedben a teszt csinálásakor hcg hormon volt. Ez lehet a vetélés után is pár napig (függ hány hetes terhesség volt) vagy akár a szülés után is sokáig. De rosszindulatu daganatok egy része is okozhatja. De azért szerintem terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem merek még egyet ettõl az egytõl is megijedtem.Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Rákszûrésen egy hónapja voltam, szülni nyolc éve szültem , úgy hogy marad a terhesség.
Ez aranyos volt. "ettõl is megijedtem":-) Nem számoltál rá vagy miért ijedtél meg ha szabad megkérdeznem?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem számítottam rá hiszen mindig védekezünk , meg hát az utóbbi idõben nagyon ritkán voltunk együtt.Köszi a válaszokat.

A nyugdíjpénztár értesít ha pozitív a mérleg? És mi van ha nem veszem fel, akkor automatikusan az állami kasszába kerül?

Legjobb válasz: Tegnap kaptam értesítõt a pénztáramról, hogy nyilatkozzak, ha maradni akarok. Te is fogsz kapni, abból megtudhatod, melyik pénztárnál vagy. :)

Tegnap kaptam értesítõt a pénztáramról, hogy nyilatkozzak, ha maradni akarok. Te is fogsz kapni, abból megtudhatod, melyik pénztárnál vagy. :)
Nekem már küldtek olyat, ami a novemberi egyenleg van, hogy segítsék a döntést, de hamarosan megküldik az éves záró egyenleget. (AEGON)
A nyugdíjvédelmi megbízott nyilatkozatai arról árulkodnak hogy szokjuk a gondolatot hogy addig fognak számolni amíg nemigen marad mit felvenni!Az egyéni számla meg átverés, mert milyen számla az ami mögött nincs pénz?A Fidesz, tervei szerint a nyugdírendszert önfenntartóvá akarja tenni, vagyis annyi nyugdíjat akar fizetni, amennyi az aktuálisan befolyt járadékból lehetséges, ez meg azt jelenti hogy a csökkenõ befizetésekbõl az emelkedõ számú nyugdíjasok kevesebb nyugdíjat kapnak majd.A lõtéri papírkutyát sem fogja érdekelni a pénz nélkül vezetett ál bankszámla, amit a Fidesz szerint szintén lehet örökölni!
Orbán: az állami nyugdíjalap nem fizethet több nyugdíjat, mint amennyit beszed MTI 2011.01.13. 12:03 Errõl beszéltem, ma már errõl írnak a lapok, a fantom számlát meg meg sem tervezték!
Így van. Állítólag jóvá írják az ottani számládon. Személy szerint azt nem értem, hogy ennek mi lesz a menete, mert a számla rendszert csak 2012-tõl akarják bevezetni és ott is csak jogosultságot akarják nyilvántartani.
A pénztárad netes oldalán meg tudod nézni az egyenlegedet, én tegnap néztem (ING-nél vagyok), bár csak a teljes hozamot írja ki, azt írták, hogy a reálhozam kiszámításának és kifizetésének módja még mindig teljes homályban van, semmiféle eligazítást nem kaptak erre vonatkozóan.
A kérdező hozzászólása: Én azt se tudom melyik pénztárnál vagyok, így örülnék ha nem kéne semmit csinálnom. Egyáltalán melyik pénztárnál lehet pozitív mérleg?
A kérdező hozzászólása: Ha tudják melyik pénztárnál vagyk, miért nem küldenek egyszerre egy levelet, amiben a számlakivonat is benne van?

Magas vérnyomás terhesség alatt. Ha POZITÍV a történeted, megosztanád velem?

Több kérdést láttam a terhességi magas vérnyomásról, de sokszor negatív történeteket olvastam. Toxémia, császár..stb. Van valaki, akinek rendben tartotta a gyógyszer, nem ment még feljebb a terhesség alatt és szépen, természetesen megszült? Úgy megijedtem a gyógyszert?l, szeretnék jó történeteket olvasni.. :)

Legjobb válasz: Gyógyszert kaptam, rendbe jött, a terhesség utolsó heteiben már nem kellett szednem. Császár volt, de nem ezért! Nyugi!

Gyógyszert kaptam, rendbe jött, a terhesség utolsó heteiben már nem kellett szednem. Császár volt, de nem ezért! Nyugi!
Nekem a terhesség vége felé kezdõdött. Fokozatosan emelni kellett a gyógyszeradagot, éppen négy szemre akarta emelni az orvosom, mikor másnap hajnalban elfolyt a magzatvíz, és megszültem természetes úton. Azért ha még bent marad a kicsim egy hétig, lehet, hogy gondok lettek volna, de így végülis pozitív lett a történet vége.:)
nekem is gyógyszert írt fel, végig szedtem, semmi nem volt, nem is gondoltam arra, hogy baj lehet. Túlhordtam, indított szülés volt a túlhordás miatt. Szülés után folyamatosan mérnem kellett a vérnyomásom itthon is és addig kellett szednem, míg teljesen el nem múlt a magas vérnyomás gyógyszer mellett. Kb 3-4 hét múlva lett alacsony a vérnyomásom, akkor pár nap alatt teljesen elhagyhattam a gyógyszert, azóta minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Tündérek vagytok, köszönöm a gyors válaszokat! ((Már van négy gyerekem, senkivel semmi baj nem volt, azért dõltem dugámba, de sokkal jobb, hogy megnyugtattatok, köszönöm!))
Gyógyszerrel sikerült beállítani, semmi bajom nem lett és a babának sem. Szülés alatt végig figyelték a vérnyomásom és akkor sem volt gond!
Szia! Nekem terhességem elõtt volt magas, 140/90, szedtem a dopegytet, mivel babát terveztünk.Aztán beállt, egy hónapig nem is szedtem gyógyit, majd teherbeestem, és lement teljesen 110/70, 100/60 volt.S 36. hétig minden rendben volt vele, majd elkezdett felfelé kúszni, 38, 5 hetesen be kellett feküdnöm 160/100-as vérnyomással, megint dopegytet adtak, és naponta 4x mérték, de szerencsére gond nem lett belõle.40+3-ra szültem spontán, elfolyó magzatvízzel kezdõdött, és minden rendben ment.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utóbbiaknak is! Az a baj, hogy nekem a dokinál mindig magas, attól félek, hogy hiába lesz jó itthon akár a szülésig is, ha majd ott megmérik magas lesz... Sok idõm van, igaz? :) Felesleges dolgokon aggódni... De jólesik nagyon a sok jó történet, sokat segítetek vele, köszönöm!
Orvosnál nekem is mindig magas, dopegytet kell szednem. Itthon napi rendszerességgel mérem magamnak és az eredményeket mindig viszem magammal orvoshoz, védõnõhöz. Itthon mindig jó, sõt van hogy szédelgek, megmérem és kevés. A 27. hetet kezdem, eddig semmi baj nem volt. Az elõzõ terhességemnél is így voltam, de akkor nem szedtem gyógyszert, de hivatalos helyen mindig sok volt, itthon jó.Teljesen egészséges lányom született, spontán szüléssel. Ne aggódj, az tényleg nem jó a vérnyomásnak:)
A kérdező hozzászólása: Hát, úgy látszik, nincs ötlet :(
Sajnos igazából én sem tudok jó tanácsot adni. Szerintem ez nem igazán rajtad múlik most, vagy azon hogy mit teszel. Pihenni pihenj mindenképp és próbálj meg nem idegeskedni, tévézni vagy ilyesmi. Egy kicsit tereld el a gondolataidat. Van esély hogy most megmarad baba. Sok sikert és gratulálok. Majd írd meg hogy mi lett!

Ha pozitív a teszt, mikor kell orvoshoz fordulni? Nem lehetek több 3 hetes terhesnél. Várni kell 4-5. hétig?

Legjobb válasz: Elmehetsz most is de érdemes várni egy picit vele mert a doki ugyis ultrahangra fog küldeni és igy az elején nem negyon fognak látni még semmit .

Elmehetsz most is de érdemes várni egy picit vele mert a doki ugyis ultrahangra fog küldeni és igy az elején nem negyon fognak látni még semmit .
Szerintem is várhatsz még egy kicsit. Én egy héttel késõbb csináltam még egy tesztet és amikor az is pozitív lett akkor mentem dokihoz. 4-5 hétnél elõbb ugysem fogja az uh sem látni még.
Szia! Én elöször 4 hetesen voltam akkor nem sok minden látszodott csak annyi hogy van ott "valami":) 7 hetes mentem vissza addigra minden látszódik értem ezt mondjuk a szívmüködésre! honnan tudod hogy pont 3 hetes vagy, ? 10 hetes kismama
Szia!Én 5 hetesen mentem dokihoz, már kézzel megállapította hogy ez valószínû terhesség, majd az UH is megerõsítette!De szerintem elõbb semmiképp ne menj, mert ha meg még nem látni csak fölöslegesen idegeskednél!
SZERINTEM MÁR MOST IS ELMEHETSZ MERT A DOKI TAPINTÁSSAL BÁRMIKOR MEGÁLLAPÍTJA A TERHESSÉGET ÉS AZ ULTRAHANGOT MEG AKKOR FOGOD IGAZÁN ÉLVEZNI AMIKOR MÁR NAGYOBB A BABA.

Ha pozítiv a teszt de megjön, a hő akkor is fennt van?

Legjobb válasz: Ha babás vagy, akkor a hõ fent fog maradni, akár megjön, akár nem.

Ha babás vagy, akkor a hõ fent fog maradni, akár megjön, akár nem.
igen ha baba is van és menzi is akkor a hõnek fennkell maradnia
én most ellentmondok kicsit: Tapasztalatból mondom hogy a hõ ha terhes vagy és menzeszed is megjön akkor a hõ leesik az alaphõd körüli értékre és a pár nap elteltével hogy elmúlt, vagy múló félben van a mensid vissza ugrik magasra! Itt is, ezen az oldalon is volt már pár válaszoló illetve kérdezõ, sõt még görbéket is láttam, amik a leesést majd emelkedést támasztották alá. Persze olyan is van akinek fent marad...
és olyan is van, akinek lemegy és lent is marad, de babás...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!