Találatok a következő kifejezésre: Ha pozitív LH-teszt (21 db)

Jó, ha az LH teszt pozitív napján és az előtte lévő negatív napon szeretkeztünk?

10 hónapja próbálkozunk és nagyon szeretnénk már babát, de a teszt használatában ez az els? hónapunk.Segítsetek!

Legjobb válasz: Az lh tesz poz napja kell szeretkezni meg az utána köv napon mert a poz tesztõl számított 24,36 órára következik be a pé. Sok sikert.

Az lh tesz poz napja kell szeretkezni meg az utána köv napon mert a poz tesztõl számított 24, 36 órára következik be a pé. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Szerintetek mitől lehet ha az LH teszt 3 egymás utáni este is pozitívat mutat?

Tesztet még nem csináltam......mármint HCG tesztet! Lehet kéne?? Még várni akartam vele!!!

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy hol tartasz a ciklusodban. ha már késik, akkor minek várni a HCg teszttel? Ha még nem késik, akkor viszotn az Lh teszteket jóstesztként ugyanúgy REGGEL kellett volna csinálni, mint a HCg tesztet.

Az attól függ, hogy hol tartasz a ciklusodban. ha már késik, akkor minek várni a HCg teszttel? Ha még nem késik, akkor viszotn az Lh teszteket jóstesztként ugyanúgy REGGEL kellett volna csinálni, mint a HCg tesztet.
Ha most kéne pé-dnek lenni, akkor lehet, hogy 2 tüszõ érik meg egymás után. Ha nem ott tartasz, akkor csatlakozom az elõttem szólóhoz. Még az is lehet, hogy az elsõ vagy az utolsó nem volt igazi + teszt.

Ha az lh tesz pozitiv akkor az már tuti peteérés? Ugy értem akkor kitud jönni magátol a petefészekből?

Legjobb válasz: Nem tuti, csak nagy a valószínûsége. Itt találsz választ erre a kérdésre elég részletesen. http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml

Nem tuti, csak nagy a valószínûsége. Itt találsz választ erre a kérdésre elég részletesen. http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
Hát én a 20. napnál járok, szép érett a petesejtem, de nem volt tüszõrepedésem ezért ottmaradt. Tehát gyönyörûen érik minden hónapban, akár 20 mm-re is a tüszõm, de nem lökõdik ki. :-(


Ha az lh tesz pozitiv akkor biztos volt ovuláciom?

a iklusom alakulása 23 napos.1nap 36.6 4nap 36.5, 5nap 36.7, 6nap 36.6, 7nap36.7, 8nap 36.7, 9nap 36.4 poziti lh teszt.10nap 36.7, 11nap36.7 12map 36.8 . lehetett akkor az ovuláciom,vagy még teszteljek késöbbis most érzem az ovus fájdalmat.

Legjobb válasz: ma erös pozitv az lh teszt lehet hogy elözöleg csak probálkozott,

A kérdező hozzászólása: ma erös pozitv az lh teszt lehet hogy elözöleg csak probálkozott,
Ha pozi az ovu teszt akkor onnantól számítva 24-36 órán belül lesz tüszõrepi ha szerencséd van, tesztelj az elsõ nega napig, amúgy a teszt nem biztosíték arra, hogy a tüszõbõl ki is jön a petesejt.Lh teszt csak a hormont mutatja ki ami a tüszõrepi elõtt termelõdik, de az, hogy megreped-e vagy sem azt csak a doki tudja megmondani neked ha ultrahangon megnéz.Olyankor érdemes nézetni amikor érezted az ovus fájdalmat és úgy gondolod, hogy megtörtént, mert utána a doki ha folyadékot lát a douglasba akkor tuti megvolt a tüszõrepi.

Szerintetek a tojcsis váladék elmúlta után, de még némi hüvelyváladék mellett (tegnapi pozitív LH-teszttel) kisebb, nagyobb vagy ugyanakkora az esély a teherbeesésre, ha ma este tudunk csak először együtt lenni ebben a hónapban a párommal?

Már nagyon szeretnénk gyereket:-) Köszönöm el?re is a válaszokat:-)

Legjobb válasz: Hm... Ha a fent említett dolgok elakadást okoznak neked a kérdés értelmezésében, hidd el, NEM MUSZÁJ válaszolnod. Vagy esetleg kényszeres vagy? A kérdést ugyanis azoknak tettem fel, akik meg is értik és érdemben tudnak hozzászólni. Te nyilvánvalóan nem ezek közé tartozol...:-) Semmi baj, csak arra kérlek, máshol éld ki a frusztrációdat, mert ezzel sem én, sem Te nem vagyunk elõrébb. Továbbra is várom a többiek hasznos válaszát a kérdésemre. Köszönöm:-)

A kérdező hozzászólása: Hm... Ha a fent említett dolgok elakadást okoznak neked a kérdés értelmezésében, hidd el, NEM MUSZÁJ válaszolnod. Vagy esetleg kényszeres vagy? A kérdést ugyanis azoknak tettem fel, akik meg is értik és érdemben tudnak hozzászólni. Te nyilvánvalóan nem ezek közé tartozol...:-) Semmi baj, csak arra kérlek, máshol éld ki a frusztrációdat, mert ezzel sem én, sem Te nem vagyunk elõrébb. Továbbra is várom a többiek hasznos válaszát a kérdésemre. Köszönöm:-)
én azért válaszolok, bár már nem mai a kérdés... kisebb az esélye, de sose lehetetlen :) Amúgy sikerült a baba?
Talán elõbb írd ki normálisan a kérdést! Tojcsi és szmájlik nélkül. Talán akkor kapsz értelmes válaszokat is. Mert szoktunk ám adni.
Jó régen kiírtad már, senki se válaszolt. Gondoltam, elárulom, miért.
A kérdező hozzászólása: Nnna, Utolsó, látom, Téged is megzavartak a szmájlik meg a szlenges megfogalmazás!:-D Vagy a sok betû, amiket leírtam kavartak be Nálad? Figyi! Akkor Neked is megismétlem: ha nincs értelmes hozzászólásod, akkor nem kell ám írni.:-D Remélem, elég egyszerûen fogalmaztam most ahhoz, hogy még Te is megértsd.:-DDD
Nem tûnt fel, h én ugyanaz a válaszoló vagyok, aki az elsõ hsz-t írta? :DD

Ha a LH-teszt erős pozitív akkor van tüszőrepedés, mi van ha 2napig erős pozi?

Jó jelent vagy az hamis? Lehet h nincs is peteérésem?

Legjobb válasz: Ha több napig pozi,akkor az utolsóhoz képest reped a tüszõ.

Ha több napig pozi, akkor az utolsóhoz képest reped a tüszõ.

Már július óta próbálkozunk a babával LH teszttel. Az első pozitív napon mindig együtt voltunk, volt, hogy a második pozitív és az első negatív napon is. Miért nem sikerült? Az LH teszt mutatná, ha nem lenne peteérésem, nem?

Az orvosom megvizsgált, azt mondta, minden rendben és clostyt írt ki, de nem igazán akarnám beszedni.

Legjobb válasz: Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Hogy is van ez!? Ha a prolaktin szint magas és elvileg nincs miatta pé. Attól még az lh teszt mutathat pozitívat v. akkor az is negatív!? Mert az lh tesztem pozitív lett! Köszi

Legjobb válasz: Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.

Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.
De lehet, hogy ez hülyeség (az elsõ válaszoló vagyok), nézz utána a babatervezõk otthona honlapon. Én is ezt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI DE HA V.MIRE JUTOTTÁL ÍRJ MERT ÉN EZZEL KAPCSOLATBAN SEMMIT NEM TALÁLOK! VISZONT NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK!

Ha pozitív az LH-teszt a mensi napján, akkor az terhességre utal?

Hallottam, hogy az LH-tesztet lehet használni orákelként terhesség kimutatására. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Köszi!

Legjobb válasz: Nekem is pozitív volt és nem is jött meg..pár nap múlva pedig a rendes hcg is pozitív volt..nem mindenkinél jön be az lh teszt, de akinél pozitívat jelez,az általában terhes is.. Mi is 18hetesek múltunk! szerintem nem fog megjönni és vehetsz is hcg tesztet!

Nekem is pozitív volt és nem is jött meg..pár nap múlva pedig a rendes hcg is pozitív volt..nem mindenkinél jön be az lh teszt, de akinél pozitívat jelez, az általában terhes is.. Mi is 18hetesek múltunk! szerintem nem fog megjönni és vehetsz is hcg tesztet!
En is eloszor egy + lh tesztet csinaltam es egybol utana egy hcg-t ami szintugy halvany + lett. Mert bizony a lh elobb kimutatja a terhesseget. 23 hetes kismami

Pozitív LH ovulációs teszt biztos peteérést jelent? Prolaktin porblámám van, régebben bromocryptint, most mastodynont szedek. A bromo hatott, a cseppről még nem tudom (vagyis ha pozitív, akkor fogamzóképes vagyok? )

Legjobb válasz: Nem jelent 100%-os peteérést. A tüszõrepedés következik be általában az LH csúcs elérése után rövid idõn belül, és általában a megrepedt tüszõben van petesejt. De egyik se tuti. Pl. ha ránézel a jóstesztes szabályokra, a mensi elõtt is szokott pozi lenni a teszt, pedig tuti nincs pé, mert 1-2 napon belül megjön. De azért majdnem biztos.

Nem jelent 100%-os peteérést. A tüszõrepedés következik be általában az LH csúcs elérése után rövid idõn belül, és általában a megrepedt tüszõben van petesejt. De egyik se tuti. Pl. ha ránézel a jóstesztes szabályokra, a mensi elõtt is szokott pozi lenni a teszt, pedig tuti nincs pé, mert 1-2 napon belül megjön. De azért majdnem biztos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!