Találatok a következő kifejezésre: Ha pontosan meg a menszeszem, akkor (2 db)

Ha pontosan jött meg a menszeszem, akkor lehetek terhes?

Nem szeretnék... :(

Legjobb válasz: Ha kevesebb mint szokott, vagy más a színe,állaga,igen lehetsz.De inkább ne éld bele magad,és nem ér csalódás.

Ha kevesebb mint szokott, vagy más a színe, állaga, igen lehetsz.De inkább ne éld bele magad, és nem ér csalódás.
A kérdező hozzászólása: És ha normálisan volt meg, akkor tuti, hogy nem vagyok terhes?
nem tartom valószínûnek, mert ha terhes vagy akkor sokkal hígabb, és nincsenek benne alvadtvérdarabok sem.
Így is elõfordulhat, de kicsi az esélye, hogy megnyugodj, tesztelj.

Ha rendszeresen meg jön a menszeszem és pontosak a ciklusaim akkor is kell inni cickafark teát? Vagy csak elég pétöl palástfü teát inni?

Legjobb válasz: Nekem nincs gond a ciklusommal, és csak néha napján iszom a teákat. Inkább megnyugtatás végett. Van akinek rendezi a ciklusát, és van akinek kitolja, és többet árt vele mint használ. Én a terhesvitamint is csak minden másnap szedem, mert nem hiszem, hogy azzal használnék, ha mindennel teletömöm magam.

Nekem nincs gond a ciklusommal, és csak néha napján iszom a teákat. Inkább megnyugtatás végett. Van akinek rendezi a ciklusát, és van akinek kitolja, és többet árt vele mint használ. Én a terhesvitamint is csak minden másnap szedem, mert nem hiszem, hogy azzal használnék, ha mindennel teletömöm magam.
Szia!Nekem óramûpontossággal megjön mindig, mégis iszom a teákat!Már hozzámnõttek!
A kérdező hozzászólása: én is ittam mindkettö teát csak azért kérdeztem rá mert ha a cickafarkot nem kell innom mivel rendszeresek a ciklusaim akkor csak a palástfü teát ittam volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!