Találatok a következő kifejezésre: Ha pontosan meg a menszeszem, (3 db)

Ha pontosan jott meg a menszeszem es hanyingerem sin nem erzekenyek a melleim es a menszeszem 5 napig tartott es a pesim nem elvezett belem csak ra a puncimra akkoris sok az eseje h terhes legyek?

mielott elelvezett volna kivette es a puncimra elvezett es felek h be is csorgott a bejaraton.rogton ra 2 percre felnyultam es jol kitorultem ez volt lassan 2 honapja

Legjobb válasz: Ha csak a nemi szervedre élvezett akkor nem lehettél terhes, de ha felnyúltál akkor felvihettél spermiumokat a méhszájadhoz ahonnan már egyszerû az útjuk befelé. Azt írtad, hogy ez 2 hónapja volt, azóta nem jött meg?

Ha csak a nemi szervedre élvezett akkor nem lehettél terhes, de ha felnyúltál akkor felvihettél spermiumokat a méhszájadhoz ahonnan már egyszerû az útjuk befelé. Azt írtad, hogy ez 2 hónapja volt, azóta nem jött meg?
Te nagyon fiatal lehetsz ha ilyeneket kérdezel. Legközeleb használjatok óvszert.
Szerinted????? Nyílván nem vagy terhes.
Ha a vérzésed jellegében és mennyiségében is hasonló volt a korábban szokásoshoz akkor szinte kizárható a terhesség. Idõnként mûködik a szerencse faktor a teherbe esés elkerülésére. Abból, hogy következmények nélkül megúsztad ezt a "kalandot" vond le azt a tanulságot, hogy ezután megbízható fogamzásgátlásról gondoskodsz. Hosszú távon nem lehet a szerencsére alapozni, mert akkor elõbb-utóbb kellemetlen meglepetés ér.
A kérdező hozzászólása: de volt rendesen es mind 5 napot tartott a menszesz......

Ha pontosan jött meg a menszeszem, akkor lehetek terhes?

Nem szeretnék... :(

Legjobb válasz: Ha kevesebb mint szokott, vagy más a színe,állaga,igen lehetsz.De inkább ne éld bele magad,és nem ér csalódás.

Ha kevesebb mint szokott, vagy más a színe, állaga, igen lehetsz.De inkább ne éld bele magad, és nem ér csalódás.
A kérdező hozzászólása: És ha normálisan volt meg, akkor tuti, hogy nem vagyok terhes?
nem tartom valószínûnek, mert ha terhes vagy akkor sokkal hígabb, és nincsenek benne alvadtvérdarabok sem.
Így is elõfordulhat, de kicsi az esélye, hogy megnyugodj, tesztelj.

Ha rendszeresen meg jön a menszeszem és pontosak a ciklusaim akkor is kell inni cickafark teát? Vagy csak elég pétöl palástfü teát inni?

Legjobb válasz: Nekem nincs gond a ciklusommal, és csak néha napján iszom a teákat. Inkább megnyugtatás végett. Van akinek rendezi a ciklusát, és van akinek kitolja, és többet árt vele mint használ. Én a terhesvitamint is csak minden másnap szedem, mert nem hiszem, hogy azzal használnék, ha mindennel teletömöm magam.

Nekem nincs gond a ciklusommal, és csak néha napján iszom a teákat. Inkább megnyugtatás végett. Van akinek rendezi a ciklusát, és van akinek kitolja, és többet árt vele mint használ. Én a terhesvitamint is csak minden másnap szedem, mert nem hiszem, hogy azzal használnék, ha mindennel teletömöm magam.
Szia!Nekem óramûpontossággal megjön mindig, mégis iszom a teákat!Már hozzámnõttek!
A kérdező hozzászólása: én is ittam mindkettö teát csak azért kérdeztem rá mert ha a cickafarkot nem kell innom mivel rendszeresek a ciklusaim akkor csak a palástfü teát ittam volna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!