Találatok a következő kifejezésre: Ha pontosan meg (209 db)

Van olyan program, ami ip cím alapján utcára pontosan meg tudja mutatni az adott ip helyét? És ha igen, mi a neve?

Az ilyen google oldalakkal kíméljetek mert egyik se pontos!

Legjobb válasz: Teljesen pontosan, nem hiszem, hogy van legális program. Körülbelüli értékeket tudsz lekérdezni. Amiket a filmekben látsz, hogy xy utca valahanyas lakás, azt csak a rendfentartó szervek profi sokat tanult és okos gurujai mondják meg neked. Ez elég jó: http://whatismyipaddress.com/ip/ Próbáld ki a saját ipden.

Teljesen pontosan, nem hiszem, hogy van legális program. Körülbelüli értékeket tudsz lekérdezni. Amiket a filmekben látsz, hogy xy utca valahanyas lakás, azt csak a rendfentartó szervek profi sokat tanult és okos gurujai mondják meg neked. Ez elég jó: http://whatismyipaddress.com/ip/ Próbáld ki a saját ipden.
Teljesen pontosan lehetetlen. Az, hogy egy IP-t ki mikor kap meg, az a szolgáltatón is múlik. Be lehet határolni nagyjából földrajzilag, de azt - a szolgáltatók rendszerének és nyilvántartásának feltörésé nélkül - ne reméld, hogy majd kiadja, hogy X utca mittudoménhányas szám.
Ha én most beállítok egy ruszki, vagy új zélandi IP-t magamnak mit csinálna az a program ha létezne? :D
hát meg gondolj el egy pl Telenoros, mobilnetes usb-s modemet, ami egy üzletkötõ laptopjába van dugva , és õ meg járja az országot, na ennél mondja meg valaki az IP pontos címét,
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! a baj csak az , hogy valaki bele huncutkodott az emailembe(gmail naplózza az ip-t) és szeretném beazonosítani az illetõt. Azt nem is reméltem , hogy házszámra pontosan kidobja a választ , de az illetõ pesti és ahány ilyen weboldal , annyiszor más kerületet ad ki...
kérdésedben a válasz. akkor hol a kérdés? :D
Napra pontosan megmondani mikor fogant a gyerek??? Ennyire azért ne fényezd az orvos tudományt. Erre nem képesek. Csak megközelítõleg tudják megmondani, hogy szeptember elsõ felében Napra pontosan nem.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszul tettem fel a kérdést :/ Ha egy lány szep4 van egy fiúval akkor pontosan meg tudják mondani hogy mikor lett terhes? Vagy csúszhat úgy hogy szep6-7lett az??
A kérdező hozzászólása: Okés köszönöm a válaszokat :)
A ciklusaidbol vissza lehet számolni a valoszinü intervallumot. De azon belül neked mikor volt a peteérésed, azt nem. Ha 4-én pistával, 7.-én ronaldoval, 10-én emillel dugtál, csak vizsgálatokkal lehet valoszinüsiteni, kizárni, hogy melyik az apa?
Nem, mert 4-én szeretkeztetek, a megtermékenyítés (a kis eltévedõs-lassú spermák miatt) lehet, hogy csak 6-án jött létre. Ja, és nem ritka, hogy a gép akár egy hónapot is téved.

Ha nincs meg az 1 év munkaviszonyom akkor pontosan mennyi pénzt kapok a baba után havonta?

3 éve dolgoztam 1 évet, de ugye az nem számít bele mert 2 éven belül kell meglennie a szolgálati id?nek, most épp újra dolgozom de csak 5 hónapot, január végén jövök el a munkahelyemr?l.

Legjobb válasz: Pontosan gyest - 28500, kézbe 25795Ft. és családi pótlékot: 12.200Ft. Ez havonta kb. 38 ezer.

Pontosan gyest - 28500, kézbe 25795Ft. és családi pótlékot: 12.200Ft. Ez havonta kb. 38 ezer.
Ha 4 éven belül megvan a 365 nap munkaviszony, akkor jogosult lehetsz álláskeresési támogatásra. Ha megkapod, és kitart a szülésig, akkor akár a tgyás gyed jogosultságod is meglehet, mert az álláskeresési ideje is beleszámít. Érdemes lenne megkérdezni egy munkaügyi központban, mert az álláskeresési max. 270 napra járhat, de az 5 hónap munkaviszonyoddal meglehet a 365 nap. Kérdezz rá, mert ha jár, akkor jóval több pénzt kaphatsz, mint a gyes. Elsõ voltam.

Ha pontosan 6 nappal ezelőtt vettem vákumozott Spar által készített szalonnát, akkor az még ehető?

6 napja áll a frigóban kibontva.Csütörtökön ettem bel?le el?ször és utoljára.

Legjobb válasz: Szagold meg! Ha nem büdi ehetõ! Ha szereted süsd meg,attól az egy két baci elpusztul.

Szagold meg! Ha nem büdi ehetõ! Ha szereted süsd meg, attól az egy két baci elpusztul.

Ha pontosan jott meg a menszeszem es hanyingerem sin nem erzekenyek a melleim es a menszeszem 5 napig tartott es a pesim nem elvezett belem csak ra a puncimra akkoris sok az eseje h terhes legyek?

mielott elelvezett volna kivette es a puncimra elvezett es felek h be is csorgott a bejaraton.rogton ra 2 percre felnyultam es jol kitorultem ez volt lassan 2 honapja

Legjobb válasz: Ha csak a nemi szervedre élvezett akkor nem lehettél terhes, de ha felnyúltál akkor felvihettél spermiumokat a méhszájadhoz ahonnan már egyszerû az útjuk befelé. Azt írtad, hogy ez 2 hónapja volt, azóta nem jött meg?

Ha csak a nemi szervedre élvezett akkor nem lehettél terhes, de ha felnyúltál akkor felvihettél spermiumokat a méhszájadhoz ahonnan már egyszerû az útjuk befelé. Azt írtad, hogy ez 2 hónapja volt, azóta nem jött meg?
Te nagyon fiatal lehetsz ha ilyeneket kérdezel. Legközeleb használjatok óvszert.
Szerinted????? Nyílván nem vagy terhes.
Ha a vérzésed jellegében és mennyiségében is hasonló volt a korábban szokásoshoz akkor szinte kizárható a terhesség. Idõnként mûködik a szerencse faktor a teherbe esés elkerülésére. Abból, hogy következmények nélkül megúsztad ezt a "kalandot" vond le azt a tanulságot, hogy ezután megbízható fogamzásgátlásról gondoskodsz. Hosszú távon nem lehet a szerencsére alapozni, mert akkor elõbb-utóbb kellemetlen meglepetés ér.
A kérdező hozzászólása: de volt rendesen es mind 5 napot tartott a menszesz......

Ha én még a 480 pontos rendszerben érettségiztem, amikor még nem volt kötelező az emelt szintű érettségi, akkor én ha most másik egyetemet akarok elkezdeni, újra kell érettségiznem valamiből emelt szinten?

A képzés formája nem alapképzés, hanem csak felsőoktatási szakképzés. Oda kell egyáltalán?

Legjobb válasz: Bocsánat, rosszul fogalmaztam a kérdésben: nem egyetemet akartam írni, hanem fõiskolát.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat, rosszul fogalmaztam a kérdésben: nem egyetemet akartam írni, hanem fõiskolát.
Nézd meg az adott szak követelményeit! Ha kell emelt érettségi oda, akkor újra kell érettségizned, ha nem kell oda emelt, akkor nem kell újraérettségizned. Rád is az 500 pontos rendszer vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Így van, mindig az adott év követelményei szerint néznek mindent. Felsõfokú szakképzésre gondolhattál, de ahhoz valószínûleg nem kell emelt érettségi.
Ráér akkor is ha már valóban dolgoztál. De kérdezd meg mielõtt fölhívnak.
Vagyis akkor amikor fölhívnak és elmondják a munkát.

Ha pontosan 14. napja nem jött meg a menzesz terhesség miatt, már lehet szívhang az ultrahangon?

Honnan tudják az orvosok ilyen korai terhességnél, ha még nincs szívhang, hogy normálisan fejlődik-e az embrió?

Legjobb válasz: Onnan tudják, hogy elõször megbnézik van-e petezsák. Utána, hogy nõ-e. Utána, hogy van-e szikhólyag. Na és ezután jön a szívhang meg az embrió. Nekem 6+3 hetesen csak petezsákot és szikhólyagot láttak, de õskövület volt az uh-gép.

Onnan tudják, hogy elõször megbnézik van-e petezsák. Utána, hogy nõ-e. Utána, hogy van-e szikhólyag. Na és ezután jön a szívhang meg az embrió. Nekem 6+3 hetesen csak petezsákot és szikhólyagot láttak, de õskövület volt az uh-gép.
Sehonnan, ha nincs szívhang nem tudják. Csak jelek vannak a terhességre.
Tudják, hiszen elsõnek egy petezsák jelenik meg. Ha az megfelelõ méretû és szabályos, az már pozitívum. Aztán megnézik, megjelent-e benne a szikhólyag. Ha igen, az szintén arra utalhat, hogy minden rendben van. Majd ezek után jelenik meg a kis embrió kezdemény a szívhanggal. Ez az elmaradt menzesz után két héttel van általában.

Ha rendszeresen meg jön a menszeszem és pontosak a ciklusaim akkor is kell inni cickafark teát? Vagy csak elég pétöl palástfü teát inni?

Legjobb válasz: Nekem nincs gond a ciklusommal, és csak néha napján iszom a teákat. Inkább megnyugtatás végett. Van akinek rendezi a ciklusát, és van akinek kitolja, és többet árt vele mint használ. Én a terhesvitamint is csak minden másnap szedem, mert nem hiszem, hogy azzal használnék, ha mindennel teletömöm magam.

Nekem nincs gond a ciklusommal, és csak néha napján iszom a teákat. Inkább megnyugtatás végett. Van akinek rendezi a ciklusát, és van akinek kitolja, és többet árt vele mint használ. Én a terhesvitamint is csak minden másnap szedem, mert nem hiszem, hogy azzal használnék, ha mindennel teletömöm magam.
Szia!Nekem óramûpontossággal megjön mindig, mégis iszom a teákat!Már hozzámnõttek!
A kérdező hozzászólása: én is ittam mindkettö teát csak azért kérdeztem rá mert ha a cickafarkot nem kell innom mivel rendszeresek a ciklusaim akkor csak a palástfü teát ittam volna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!