Találatok a következő kifejezésre: Ha pont közben (16 db)

Ha pont pisilés közben folyna el a magzatvíz akkor is megérzem? Tudom, a pisilést vissza lehet tartani, de most mindig szórakozzak vele, hogy tudom -e tartani?

Legjobb válasz: Jo, hogy megkerdezted, erre enis kivancsi vagyok. A vizeletet, pedig nm jo pisiles kozben visszatartani, mert akkor nm urulsz ki teljesen, a visszamaradt vizelet pedig kivallo baci tanya. Kellemes babavarast! Remelem jon segitokeszebb valaszis.

Jo, hogy megkerdezted, erre enis kivancsi vagyok. A vizeletet, pedig nm jo pisiles kozben visszatartani, mert akkor nm urulsz ki teljesen, a visszamaradt vizelet pedig kivallo baci tanya. Kellemes babavarast! Remelem jon segitokeszebb valaszis.
Én hajnalban felkeltem, hogy pisilnem kell. kimentem pisiltem aztán mikor felálltam éreztem, hogy még folyik valami. Akkor vettem észre, hogy megindult (nekem nem voltak az elején fájásaim). Szerintem észrevehetõ a különbség :) Mert az nem állt el a pisivel együtt, folyt tovább.
Sziasztok. Nekem sem volt semmi fájás vagy elõjel. Egy átlagos napon este 7 kor éreztem, hogy pisilnem kell, elmentem a WC-re és egy idõ után szószerint éreztem, hogy a húgyhólyagom már kiürült (tényleg érezni)de mégvalami továbra is folyik. Nem tartott nagyon sokáig, de sokkal-sokkal tovább tartott a vizelés, mint eddig valaha is. Tudtam, hogy a magzatvízem szivárgott. Miután végeztem a WC-n párperc múlva párperc múlva azt vettem észre, hogy tiszta víz a nadrágszáram. Tehát kis szünet útán újra szivárgott. Megfürödtem összekészülõdtem és a párommal kocsival bementünk a korházba. KB 9-re értünk be de se fájás se több víz nem vot. Könnyû szülést. 2 hónapos tündér anyukája.

Ha pont mélytorok közben spriccelek a lány szájába akkor megfulladhat?

Legjobb válasz: A fulladáshoz kellene legalább 1-2 perc levegõ nélkül. Azonban azt se felejtsd el, hogy amikor a nyelõcsövet betömöd, akkor a légcsõbe nem jut levegõ, tehát nem a spriccelés a lényeg, hanem a tömés, stb. :)

A fulladáshoz kellene legalább 1-2 perc levegõ nélkül. Azonban azt se felejtsd el, hogy amikor a nyelõcsövet betömöd, akkor a légcsõbe nem jut levegõ, tehát nem a spriccelés a lényeg, hanem a tömés, stb. :)
reméljük nem a légcsövét dugod :D [link] megtörténhet amennyiben belélegzi
Nem hallottam még ilyen halálról, de minden megeshet. Férfiszemmel persze micsoda szép elmúlás.... :) (sorry)
Nem, de félre nyelhet és az elég kellemetlen tud lenni.
Mert ha a mellünket nézi, akkor azt kérdeznéd, miért ilyen bunkó....írom ezt nõként...miért hova nézzen, hogy neked is megfeleljen??? XD
A szemezés arról szól hogy a szemét nézzük valakinek, nem?
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Talán, mert akármilyen hihetetlen nem minden férfi érzéketlen állat, akinek csak a nõk jó [email protected]ásán jár az esze.
mert ha a testedet nézem te k*rva, akkor kihagyjuk a kötelezõ iszogatást, bájcsevejt és leszopsz egybõl?
De bazmeeeg nem arra gondolunk csak a trollok mondják azt(ha érted milyen troll)
mert én nem arra gondolok h de jó lenne megd.gni, hanem hogy milyen szép lány, stb stb, meg én általában azoknak nézek mélyen a szemébe akik iránt érzek valamit...
me sajt
Mert csak ezt gondoljak.En ha szemezek egy csajjal akkor nem erre gondolok...
mert megbszás közben is jó a szemébe nézni. szopatás közben még jobb.
mi a
Elárulom: nem arra gondolunk. Legalábbis én biztos nem. Amúgy, gondolkozz el, orális szex közben miért jó, ha a szemedbe néznek?
Eltereljük a figyelmét. :P

Emelt magyar írásbelin, ha a példákhoz nem azok közül írok, amik nincsenek benne a megoldókulcsban, akkor nem is jár érte pont?

Az idei érettségin az elmúlással kapcsolatos verseket kellett írni, és h pl. én beírom, hogy Ady Endre - Hiszek hiteltelenül Istenben - és az nem volt benne a megoldókulcsban - akkor mi van?

Legjobb válasz: Ha NEM azok közül írsz, amik NINCSENEK benne a megoldókulcsban, akkor olyat írtál, ami benne van, tehát kapsz pontot :) De gondolom elírtad a kérdést. Ilyenkor elvileg elfogadják, ha mégsem, akkor lehet fellebbezni. De már késõ, ha most érettségiztél.

Ha NEM azok közül írsz, amik NINCSENEK benne a megoldókulcsban, akkor olyat írtál, ami benne van, tehát kapsz pontot :) De gondolom elírtad a kérdést. Ilyenkor elvileg elfogadják, ha mégsem, akkor lehet fellebbezni. De már késõ, ha most érettségiztél.
Én egy olyat sem írtam bele, ami a megoldókulcsban szerepelt és mind a 6 pontot megkaptam érte.
A kérdező hozzászólása: Ja, igen xD Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert úgy tudom, hogy nem szaktanár javítja az érettségiket. (vagy nem?)
"nem szaktanár javítja az érettségiket" Szerinted a sarki hentes, vagy kicsoda? Az igaz, hogy nem a te saját tanárod, hanem idegen tanár javítja, hogy elkerüljék a részrehajlást. De természetesen hozzáértõ szaktanár javítja másik suliból.
most mit kellett lepontozni? valaki elbszta az érettségijét és most idegesíti, hogy más meg max. pontot kapott rá? :DDD amúgy leginkább szaktanár függõ, hogy elfogadják e vagy sem.
hát arconvágnám, aki a mûveltségi tesztet nem a javítókulcs alapján javította :) amúgy amit írtál, sehogy sem jó, külön kiemelte a feladat, hogy a szenvedés ÉS az elmúlás képe is jelenjen meg. ez az Ady egy tipikus istenes-vers, szerintem egyik kritériumot sem teljesíti
Ha megfelel a kritériumoknak, akkor elfogadják. Amit én írtam, az sem volt benne a megoldókulcsba, de jó volt, tehát elfogadták. (Petõfi - Egy gondolat bánt engemet)
én ezeket írtam: Arany János - Epilógus József Attila - Nem emel föl Ady Endre - Párizsban járt az Õsz

Ha két szopi között is beindul a tejadó reflex és folyik el a tej, akkor a szoptatásra kevesebb marad? Sajnos mindig pont séta közben indul, és nem tudom azonnal mellre tenni a kicsit. Így kevesebb tej jut neki?

Legjobb válasz: Nem jut neki kevesebb, mert ilyenkor nem sok tej folyik ki. Sokszor mindenféle ingerre beindul. Nálam sokszor fürdés közben a meleg vízre, vagy törölközéskor ahogy lehajoltam, vagy más szoptató nõ hatására, baba sírására is beindult! Ahogy nagyobb lesz a gyermeked, enyhül majd a tejleadó reflex, nem lesz mindig ennyire erõs, késõbb, majd enyhül, majd már nem is érzed!

Nem jut neki kevesebb, mert ilyenkor nem sok tej folyik ki. Sokszor mindenféle ingerre beindul. Nálam sokszor fürdés közben a meleg vízre, vagy törölközéskor ahogy lehajoltam, vagy más szoptató nõ hatására, baba sírására is beindult! Ahogy nagyobb lesz a gyermeked, enyhül majd a tejleadó reflex, nem lesz mindig ennyire erõs, késõbb, majd enyhül, majd már nem is érzed!
Nagyon kevés folyik ilyenkor ki. Ha beteszel egy tejgyûjtõ kagylót, akkor te is megláthatod, hogy csak pár mili, esetleg 20-30 mili maximum. Tejgyûjtõ kagylóval zt fel is foghatod, és össze lehet gyûjteni. Persze ez csak otthon megvalósítható, séta közben elég furán néznének rád, ha beledugnál egy tejgyûjtõ kagylót a melltartódba. :-)
szinte csak pár csepp folyik ki ilyenkor. és marad, ne aggódj :) egyébként sztem az anyatejgyûjtõ kagylót ilyenre találták ki, habár még nm láttam ilyet. meg hát kérdés, mennyi idig állna benne a tej, meg ne romoljon...
Sziasztok!Bar nem pont a kerdesre valaszolok, azert leirom:-)Nekem van ilyen anyatejgyüjtö kagylom (külföldön elek) babam 2hetes. Most mar kitapasztaltam, hogy ejszaka se kell betenni a kagylokat, mert ha megtelik, a 3 kis szellözölyukon kifolyik. :-) igy is egy nap több mint 100ml.t gyüjtök össze, amit még az nap este megeszik a picur. Nem romlik meg, mert ha megtelik erzed es ürited is, a testmeleg tejet!
Negyediknek: amirõl írsz, az nem anyatejgyûjtõ kagyló, hanem bimbókiemelõ. Az anyatejgyûjtõ kagylón nincs szellõzõlyuk.
A kérdező hozzászólása: Mennyi tej fér bele ebbe a kagylóba? Ezt a melltartó rögzíti, ugye?

Miért itélik el az emberek ha egy 25-29év közötti srác 16-18 éves lányra vágyik és most pont nem a szexre gondoltam ha közben ugy alakul akkor oké, de a fö szempont nem az? Akkor miért elitélendö?

Legjobb válasz: Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..

Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..
Mi a fo szempont?
A kérdező hozzászólása: Az hogy én pl (elkurtam a fiatalságom) dolgoztam.És mostanra ébredtem rá hogy hiányzik és egyilyen fiatal lány társasága vonz maga a fiatalsága és igy én is fiatalabnak érzem magam.
Nem tudom! Szerintem ez a korkülönbség ebben az életkorban teljesen elfogadott. Az már más kérdés, hogy a 16-18 éves lány hogyan viszonyul a kérdéshez, mert ha õ nem akarja, és te mégis nyomulsz(!), akkor az már bûncselekmény is lehet.
A kérdező hozzászólása: Dehogy nyomulok nem is vagyok az a tipus!Csak vágyok rá.
Nemhiszem, hogy elitelendo lenne. Csak nem annyira szokvanyos, mert egy 16-18 eves lany nem erett meg annyira szellemileg, hogy egy 28 eves pasival egyutt legyen tartosan. Arra nem gondoltam azonban, hogy mi van, ha a pasi van meg mindig 18 eves szinten. Amugy en azt gondolom, hogy sok ertelme azert nincs, mert egy 16-18 eves lanynak meg nem kellene "megallapodnia" egy pasinal, hanem ismerkedni minel tobbet (nem szexrol beszelek). Ha ilyen koran megtalalja a parjat, akkor kesobb neki lesz olyan erzese, hogy elmulasztott elni, es bulizni. De ezt csak en latom igy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzá szolásod, bizonyos értelemben igazad van. De én sem ugy gondoltam hogy egyböl full magamhoz láncolni csak barátkozni beszélgetni kirándulni szorakozni.És a végén meg majd ahogy alakul.
Nem elítélendõ, már ebben a korban már nem. Csak annyi a baj ezzel, hogy az ilyen fiúk csak a tõlük jóval fiatalabb lányokat tudják megfûzni, meg csak bennük látják a szépet és a jót. A többi nõt meg nem tudják megfûzni és megtartani sem, mert nem 16-18 éves.

Miért izzadok télen és pont alvás közben? Máskor meg nem sem ha felvagyok sem nyáron

Ez annyira furcsa ,mert n? vagyok és nemvagyok izzados.De télen és csak alvás közben izzadok nagyon.Nagyon rossz érzés . De akkor is ha pl. fázom.Akkor ha fázom meg mintha jobban izzadnék.Viszont ha felkelek akkor minden elmulik

Legjobb válasz: hány éves vagy? mert ha elmúltál negyven ezek már lehetnek hormonális tunetek a változás klimaxé is,de lehet megfázás, fertozés vagy idegkimerultség jele is.orvoshoz kell fordulni

hány éves vagy? mert ha elmúltál negyven ezek már lehetnek hormonális tunetek a változás klimaxé is, de lehet megfázás, fertozés vagy idegkimerultség jele is.orvoshoz kell fordulni
A kérdező hozzászólása: hhúúúúúú. én csak 19 vagyok
Ha valaki nap mint nap ideges, vagy fokozott stresszhatás éri, valószínû hogy többet verejtékezik. Ez lehet a probléma nálad is.
A kérdező hozzászólása: ezt nemhiszem mert én egy nyugalomvölgy vagyok. általában nemidegeskedem
gondolod. XD én is a világ legnyugottam emberei közé tartozom, sok dolgot eltûrök. :D csak a sok sar el kezd gyülemleni. :D komolyan mondom akár idegbeteg mészáros is lehet egy nyugondt emberbõl. :D én azon vettem észre magam, hogy vagy egy jó éve már állandóan ütögetem a falat. lehet régebbóta. :D és nemrég tudtam meg, hogy sok veterán is hasonlókat csinál. :D szóval a nyugodtság nem mindig helyes. próbálj meg valami sportot, vagy kezdésnek valami norbi kickboxot, hátha ez levezeti a mély dolgokat. márha ilyen dolog miatt lenne, mert éjjel jön rád az "ideg". :D vagy aludj csendkamrában XD
A kérdező hozzászólása: 17/L
A fingás természetes életjelenségünk.A nõk is finganak.A lányok is finganak.Mindenki szokott fingani. Azt meg, hogy álmodban mit teszel, azt nem tudod kontrollálni. A barátod lehet, hogy mégsem hallotta. Nekem a volt barátom járt így, csak én is ébren voltam, és röhögtünk az egészen, mert természetesnek gondoltuk, hiszen az is.
A kérdező hozzászólása: Biztosan hallotta, mivel en is akkor keltem fel valamiért pont :D korábban visszatartottam és aztán már nem kellett, meg el is aludtam
Ha hallotta se tulajdonít neki jelentõséget. Most hogy honzá egyébként is szóba? :D
Velem is elõfordult már biztos nem egyszer, én csak egy esetrõl tudok, amit a párom reggel mesélt, hogy arra ébredt hogy jó hangos volt és utánna még szellõztetnie is kellett, én meg olyan voltam, mint a mormota. Még ma is elpirulok, de megesik az ilyen.
A kérdező hozzászólása: Hm, lehet :D egyebkent 5 honapja vagyunk egyutt, es tenyleg nem olyan aki nagy ügyet csinál belõle, csak én érzem valamiért gáznak - szó szerint :D
Nem nagy ügy. Mindenki szokott, te is ember vagy. Egyébként meg erre csak kétféleképpen lehet reagálni: vagy nevettek rajta együtt, mert természetes, vagy nem hozza szóba, mert egyébként az illetlenség lenne (utólag szóba hozni meg pláne). Mi mindig úgy teszünk, mintha nem hallottuk volna meg egymást. :) Így senkinek sem kellemetlen. Olyan, mintha csak köhögött volna a másik, nem csinálunk nagy ügyet belõle.
Szerintem azért nem szólt érte mert ellentámadást tervez, amivel bosszút áll amiért ráfingottál. Szerintem minél elõbb menekülj, amíg még nem késõ!!!
Felhívnálak téged telefonon.
A kérdező hozzászólása: :D
Választanék kotont abból a hátizsákból és megkurnám a pónit és dórának feldugnám az ütõt.
Valószínûleg elgondolkodnék azon, hogy a túróba fogok választani, ha agyonvertek.

Titeket nem idegesít WoT-ban, mikor lövitek az ellenséget, és elédd állnak, hogy ne tudj lőni (esetleg ha véletlenül pont lövés közben állnak be, és megsebzitek, akkor ti vagytok a hibásak érte)?

Tegnap is StuGIII-mal belelőttem egy KV-1S-be(pedig bocsánatot is kértem) az Arctic Regionban, és én voltam a noob. Egyébként a noobozni az ilyen 10-12 éves, béna játékosok szoktak.

Legjobb válasz: Engem nagyon idegesít, nekem olyan is volt, hogy egyszerre kettõ is elém jõtt és mind2-t megsebeztem.

Engem nagyon idegesít, nekem olyan is volt, hogy egyszerre kettõ is elém jõtt és mind2-t megsebeztem.
Ne figyelj rá. Ha a te hibád, bocsánatot kérsz, ha nem, akkor meg hagyd vinnyogni, amennyit akar.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!