Találatok a következő kifejezésre: Ha pl közbe (157 db)

A HIV-et csak sex közben lehet elkapni? Tehát ha pl. egy AIDS-es után wc-zek akkor nem tudom elkapni?

nyugi, ez csak kiváncsiság:)

Legjobb válasz: ha aidses után wczel akkor sztem nem, bár mondjuk ha az aidses vére vagy ondoja vagy a puncifolyadéka rajta vvan a wcn és neked van egy vérzö sebed és az hozzáér akkor lehet de sztem erre nem nagy esély van. amugy nem csak szexel lehet elkapni, ha a véretek véletlenül találkozik, vagy belemegy a vére ondoja stb a sebedbe ugyis, vagy ha csokoloztok és mindkettötök szájában seb van akkor is ellehet kapni, vagy orálisan is pl szádban seb van és te azt lehet nem is tudod hgoy ottvan. szoval sokféle képpen, ugyhogy vigyázni kell mindennel.

ha aidses után wczel akkor sztem nem, bár mondjuk ha az aidses vére vagy ondoja vagy a puncifolyadéka rajta vvan a wcn és neked van egy vérzö sebed és az hozzáér akkor lehet de sztem erre nem nagy esély van. amugy nem csak szexel lehet elkapni, ha a véretek véletlenül találkozik, vagy belemegy a vére ondoja stb a sebedbe ugyis, vagy ha csokoloztok és mindkettötök szájában seb van akkor is ellehet kapni, vagy orálisan is pl szádban seb van és te azt lehet nem is tudod hgoy ottvan. szoval sokféle képpen, ugyhogy vigyázni kell mindennel.
Az elsõ csak a kézfogást, ha mindkét kéz sérült felejtette ki... (Ez volt a cinizmus). A HI Vírus életképtelen a levegõn, szinte azonnal elpusztul. Tehát ha valaki vécézett és ott maradt a "puncifolyadék", amely tartalmazott vírust, az amikorra "beléd jut", már életképtelen lesz. Hasonlóképpen a csókolózás esete, a nyál az szintén katalizálja a vírus halálát, tehát ahhoz igen extrém eset kell, hogy csókolózással valaki fertõzõdjön. (Mondjuk egy foghúzás utáni közvetlen, hosszú és mély csók...)
Azért ennyire könnyen nem lehet "elkapni", ez nem nátha.
idioták normálisan leirtam igy mind ellehet kapni. ti buták!

Miért fontos az ember fianak vérvizsgára is elmenni, ha pl a sperma eredmenye jo, van köze a nemzöképességhez a vérképképnek is?

Ugyanis a pàrom nemhajlando elmenni masodszor is 2.lépésként vérvizsgara is.egy honap mulva vagyunk behìva.

Legjobb válasz: Ezek a férfiak milyen makacsok, hihetetlen. Az én párom a spermavizsgálatra sem hajlandó elmenni, már 1 hónapja, mert õvele tuti nincs baj. És különben is milyen ciki meg kellemetlen.:( A kérdésedre: A vérbõl általában betegségek kizárását végzik elsõ körben(pl. hepatitis, aids,...). Legalább is jobb helyeken ezért is kérik a férfi vérvizsgálatát. Mivel nálunk is megcsinálják ezeket a teszteket mindenképpen, ha már a meddõségiben jár az ember pláne. Azonban vérbõl a hormonokat is nézik, mint nálunk(ösztrogén, tesztoszteron...). Ezek ugyanúgy befolyásolhatnak dolgokat mint nálunk a szintén ösztrogén és progi szint. De ezek mindkét esetben(nálunk és náluk is gyógyszerrel sec pers alatt helyre dobható). Azonban ha a spermavizsgálata teljesen rendben van, akkor a hormonjai is. Tulajdonképpen az ösztrogén(mint nõi hormon szintén jelen van náluk, csak persze sokkal kisebb mértékben, ha ez nagyon magas,akkor annak külsõ jelei is lennének(mint nálunk ha magas a tesztoszteron szint). Maga a tesztoszteron a férfi hormon. Sok mindent befolyásol(libidó, külsõ jegyek, maga a spermatermelés mértéke), de igazából a spermára és ezálltal a termékenyítésre vonatkozó dolgok a spermavizsgálaton derülnek ki. Tény hogy párhuzam van a két vizsgálat között és össze is függnek, de ha a párod ennyire csökönyös, várjátok meg a spermavizsgálat eredményét. És ha minden szupi akkor nem fontos a vérvizsgálat. Persze csak ha már nem a meddõségiben tartotok(remélem nem), mert akkor addig nem foglalkoznak tovább veletek, míg a protokoll vizsgálatok nincsenek meg.(ezt tudom mert most mi is állunk a párom "hülyesége" miatt). Nagyon szorítok.

Ezek a férfiak milyen makacsok, hihetetlen. Az én párom a spermavizsgálatra sem hajlandó elmenni, már 1 hónapja, mert õvele tuti nincs baj. És különben is milyen ciki meg kellemetlen.:( A kérdésedre: A vérbõl általában betegségek kizárását végzik elsõ körben(pl. hepatitis, aids, ...). Legalább is jobb helyeken ezért is kérik a férfi vérvizsgálatát. Mivel nálunk is megcsinálják ezeket a teszteket mindenképpen, ha már a meddõségiben jár az ember pláne. Azonban vérbõl a hormonokat is nézik, mint nálunk(ösztrogén, tesztoszteron...). Ezek ugyanúgy befolyásolhatnak dolgokat mint nálunk a szintén ösztrogén és progi szint. De ezek mindkét esetben(nálunk és náluk is gyógyszerrel sec pers alatt helyre dobható). Azonban ha a spermavizsgálata teljesen rendben van, akkor a hormonjai is. Tulajdonképpen az ösztrogén(mint nõi hormon szintén jelen van náluk, csak persze sokkal kisebb mértékben, ha ez nagyon magas, akkor annak külsõ jelei is lennének(mint nálunk ha magas a tesztoszteron szint). Maga a tesztoszteron a férfi hormon. Sok mindent befolyásol(libidó, külsõ jegyek, maga a spermatermelés mértéke), de igazából a spermára és ezálltal a termékenyítésre vonatkozó dolgok a spermavizsgálaton derülnek ki. Tény hogy párhuzam van a két vizsgálat között és össze is függnek, de ha a párod ennyire csökönyös, várjátok meg a spermavizsgálat eredményét. És ha minden szupi akkor nem fontos a vérvizsgálat. Persze csak ha már nem a meddõségiben tartotok(remélem nem), mert akkor addig nem foglalkoznak tovább veletek, míg a protokoll vizsgálatok nincsenek meg.(ezt tudom mert most mi is állunk a párom "hülyesége" miatt). Nagyon szorítok.
A kérdező hozzászólása: a spermarmaeredmény jo lett!Akkor? :)

Ha elindítom a youtuben a zenét és átmegyek pl böngszéni facebookra vagy akármi és ha nézegetem közbe akadozik a videóba a hang és a vidó is miért? Gépem ilyen 2, 7-es proci 1giga ram, 400-as táp. Nem rég lett újra telepítve is. Videókártya 512.

Legjobb válasz: Ez több dolog függvénye lehet. Egyrészt, hogy hogyan birkózik meg a proci egyszerre több feladattal (azaz hány magos), hogyan birkózik meg az oprendszer egyszerre több feladattal (pl. 7 jobban, mint egy XP), illetve a legfontosabb, hogy a vinyó mennyire bírja, ha nyúzzák. A legvalószínûbb, hogy az utóbbi a probléma.

Ez több dolog függvénye lehet. Egyrészt, hogy hogyan birkózik meg a proci egyszerre több feladattal (azaz hány magos), hogyan birkózik meg az oprendszer egyszerre több feladattal (pl. 7 jobban, mint egy XP), illetve a legfontosabb, hogy a vinyó mennyire bírja, ha nyúzzák. A legvalószínûbb, hogy az utóbbi a probléma.
Vagy lassú a sávszélességed! Lassan tölti elõre a puffert a Youtube, és ezért akadozik. Mert ugye más is használja a netet. A speedtest.net oldalon le tudod mérni a sávszélességed.
z a baj hogy a flash eleve leterheli a procit
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy a vinyón van a hangsúly most cseréltem.. és a netem eddig megosztón volt leszedtem megnéztem és ugyan az szaggat.. eddig nem csinálta pedig kisebb videó kártya volt benne mint eddig..
A kérdező hozzászólása: Végülis felraktam a google chromeot.. ezen néha kicsit nagyon minimálisan beszaggat azt hiszem lehet ez befog vállni de nem akarom elkiabálni
A kérdező hozzászólása: bocs, javítom: vagy mennyivel érdemesebb...
Érdemesebb gyûjteni még, 36 ezerért kaphatsz Sony Ericsson Live with Walkman-t, a legjobb olcsó telefon a piacon, ezeknél ezerszer erõsebb.
Siemens M35I az a jó teló, vagy az A50es :D
Egyik sem, csak hogy 1000 év múlva az M35ös még mindig mûködni fog míg ezek az érintõképernyõs hulladékok már rég szélvédõként végzik az elektromos autókon. Ja és még valami, nem értem hogy miért kell lebunkózni, nem sértegettelek semmivel. De ahogy látom ilyenek az emberek, akinek van egy csepp normális humorérzéke egybõl porig kel alázni és unalmasnak titulálni. Egyébként egyiket se választanám, újonnan meg nem is vennék, mert úgyis legördül a szalagról egy még jobb teló amin még hátvakaró is van. De használtan ilyeneket nem szabad venni, inkább egy leárazottat újonnan.

Olvastam a szexuális fantáziálásról. Normális, ha önkielégítés közben pl ismerősöket képzelek el v esetleg tv-ből látott nőt és férfit, esetleg egy havert?

Legjobb válasz: Hát azt kell h mondjam h normális. Ha esetleg unokatesó v tesó lenne akire gondolsz közbe akkor azt mondanám h az már nem annyira kóser, de ezek a dolgok természetesek.

Hát azt kell h mondjam h normális. Ha esetleg unokatesó v tesó lenne akire gondolsz közbe akkor azt mondanám h az már nem annyira kóser, de ezek a dolgok természetesek.
Normális és igen, fantáziálásnak számít... Az a nem normális ha mondjuk pl kisgyereket/hullát/állatot képzelsz magad elé :)
A kérdező hozzászólása: Szóval már a haver dolog sem kóser? Meg arra gondoltam h ha már pl olyan férfit képzelek akit ismerek az már melegségnek számít:S
attól függ hogyan... ha egy nõvel együtt akkor még szerintem belefér... ha külön csak a férfit és arra izgulsz és srác vagy akkor az nem normális ... de ha te erre izgulsz fel akkor csináld csak.... amiket az elõbb említettem, azok betegesek
A fantáziálás bárkivel és bármivel normális. Még a család állatkölykeinek hullájával is, amíg megmarad egyszeri fantázia szintjén. Gyakorlatba ültetni már beteges, dehát... Gondolom elég fiatal vagy, a fiatalok pedig gondolatban elég sok mindent kipróbálnak. Ha azonos nemûekkel fantáziálsz, még az sem jelenti hogy meleg vagy biszex vagy, és ha elképzeled magad egy álattal, nem jelenti hogy zoofil vagy.
pár éve még énis fantáziáltam azonos nemûvel, mondjuk én kinõttem (kamaszkorral) de szóval ameddig csak agyban van, semmi sem gáz.

Miért nem tudok szex közben elmenni, csak ha pl barátnõm kézzel rásegít?

Az van, hogy szinte már elképzelhetetlennek tartom, hogy szex közben menjek el a barátnõmmel, régebben pedig már sikerült, akkor meg is könnyebbültem, de az már nem mostanában volt. Elõfordul, hogy már nagyon közel járok, de aztán valahogy mégsem jön össze, barátnõmnek szinte mindig van orgazmusa, nekem szinte soha pedig rengetegszer kimerülésig csináljuk. Barátnõm mellett naponta maszturbálok, erre még régebben szoktam rá mikor még õ sem volt meg nekem, de egyszerûen nem tudok vele leállni, lehet, hogy emiatt van, hogy nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4

Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4
Fú, remélem nem ez lesz velem is... egyszer dugtam még csak de én sem tdutam elmenni a lány meg már ott élvezkdett alattam rendsen... :/
vagy a sok ricsi-recsi, vagy kezdesz impotens lenni.
A kérdező hozzászólása: Velem veszítette el, már azóta nagyon sokat fejlõdött, élvezem igazából, de valahogy soha nem érzem azt, hogy vissza kéne tartanom, nem jön el az az izgalmi állapot, vagy ha el is jön elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Ha például kézzel vagy szájjal csinálja nem kell 5 perc se ha nem tartom vissza, ezért nem tudom mi lehet a probléma, potens vagyok arról semmi kétségem.
Márpedig a maszti lesz az oka. Hozzászoktál, hogy mindig ugyanaz az inger éri, és csak erre sikerül... Valahogy próbálj meg legalább pár napra leállni vele, mielõtt együtt vagytok. Vagy ne mindig csak kiverd. Hanem hagyj neki más ingereket. Lassíts a tempón, ne mindig ugyanazokkal a mozdulatokkal csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha a cigirõl sikerült, szerintem errõl is sikerülni fog leszokni, vagy leredukálni a számát.
A maszturbálást felejtsd el egy idõre és csak szex legyen!

Counter Strike 1.6 közben normális a pingem, 10 körül mozog. De ha pl belépek TS3-ba, vagy steamon hangos csevegést hozok létre, akkor ugrál. Pl: 18-90-160-40-30 stb. De kb 3-4 hónapja nem volt semmi ilyen problémám. Most miért van?

Szóval az lenne a gondom, hogy amikor csak simán CS1.6-ozok, akkor normális a pingem, de ha TS-re felmegyek, vagy steamen hangos csevegésben vagyok, akkor elkezd ugrálni. Nem értem hogy miért van ez, mert kb 3-4 hónapja semmi baj nem volt ha cs közbe ts-eltem. Azóta a gépbe nem cseréltem ki semmit. Ami változás történt: új vírusírtó (a régi nevére sajna nem emlékszem), vagy 2x ujra lett telepítve a gép, és volt jó pár steam frissítés. Nagyon kérem hogy segítsetek. Köszönöm.

Legjobb válasz: Steam net beállításánál próbáld beállíttani a neted. Esetleg tedd újra a steamot. hány megás net amugy?

Steam net beállításánál próbáld beállíttani a neted. Esetleg tedd újra a steamot. hány megás net amugy?
Akkor hajrá. ;)
A kérdező hozzászólása: Még nem.
Játékot próbáltad már újratenni?
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom hogy mi lehet a gond, mert eddig semmi baj nem volt...
Annak nem kellene fognia(nekem is volt fent):\ hát akkor passzolom :\
A kérdező hozzászólása: Avast 7-em van, és tényleg 1mb/s a netem
Kétlem, hogy 1Mb-os neted lenne. Akkor vírusirtó lehet a hunyó, némelyik csúnyán fogja a gépet. Váltsd le.
A kérdező hozzászólása: De írtam hogy régen is ennyi volt, és TS közben sem volt semmi, most meg sajna van.
Lol szerintem csoda hogy 1megás nettel alapban nem 30-100körül mozog a pinged , egyik haverom folyamatosan 100as pingel lolozik pedig neki 4megás nete van.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam, de ugyan olyan rossz volt. Egyébként 1mb-es, de mint mondtam, pár hónappal ezelõtt jó volt, és a netem azóta nem változott.
A kérdező hozzászólása: Okés, holnap reggel majd megcsinálom, es megírom hogy változott-e valami

Lányok szerintetek normális dolog ha szex közben a pasi kérdezgeti a csajt, hogy pl mással is ilyen jó volt a szex stb?

Legjobb válasz: Hányszor teszed még föl ezt a kérdést? Ha meg a többi nem te voltál, használd a keresõt.

Hányszor teszed még föl ezt a kérdést? Ha meg a többi nem te voltál, használd a keresõt.
Nem. Mert akkor a pasi máshoz hasonlítaná magát. Önbecsülés hiányára vall...
Nem lány vagyok, de ezt sürgõsen felejtsd el. Egyrészt elferdül a kapcsolat egy irányba, mivel teszed alá a lovat (lehet, hogy szó szerint is, egy másik átvitt értelemben :D). Másrészt, ha valóban volt már jobbal, egy idõ után majd felteszi a kérdést, hogy miért vagyok vele együtt, és lehet, hogy pont ezért, mert kérdezgeted. Nem kell ennyire konkretizálni, ha jó neki, majd mondja vagy mutatja.
Megcsalás után hallottam már ilyet, hogy megkérdezi, hogy "Itt is megérintett?" "Na és itt?" "Élvezted vele, jól megkúrt?" Talán még egy szexnél elnézhetõ, de ha rendszeresen teszi, már nem normális. Megerõsítésre van szüksége, azt akarja hallani, hogy jobban kúr, mint Xy. Dicsérd meg mindig, ha jól csinál valamit, jól esik az egójának. Ha érzi, hogy szereted, és nem tartod bénának, le fog szokni róla, ha nem, az már kicsit beteges. Magyarázd el neki, hogy nem lehet õket összehasonlítani, mert másban jók, és õt önmagáért szereted. És talán nem is a megerõsítés kell neki, csak erre izgul. Talán akár még a hármas gondolata is izgatná..
Teljesen normális, söt kötelezö! (Ekkora baromságot??)
nem normális. ahogy te sem vagy normális
sztem nem szokták nren jo hallani nekik

Mik törtéhetnek ha szex közben nem vesszük észre hogy kiszakadt a gumi? Pl: csináljuk és mire végzünk ( én is ö is elélveztünk. ) és csak akkor vesszük észre miután kivettem?

Milyen következményei lehetnek ennek? Mennyi az esélye hogy a lány teherbe essen? Ha innentöl számitva (2013. 05.02) 2 hétre van még a menstruáciotol van miért idegeskedjünk? Mit tanácsoltok? fontos lenne és sürgős... :\ Elöre is köszönöm a normális és értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Egyszercsak akkora lesz hogy már nem fér el a Nõstény pocakjában ezért kibújik onnan persze szenvedés árán kivétel ha kivágják. Na hallod, daraboljanak fel téged is, te majom:)) Képzeld, elég szenvedés úgy is.

Egyszercsak akkora lesz hogy már nem fér el a Nõstény pocakjában ezért kibújik onnan persze szenvedés árán kivétel ha kivágják. Na hallod, daraboljanak fel téged is, te majom:) ) Képzeld, elég szenvedés úgy is.
Esemény utáni tabletta.
tabi sos
nyugi, töb esély van arra hogy semi se lesz, velem is már töbször elöfordult
Az a kis spermácska hívjuk Ferinek, szóval ha Feri elhagyja a farkadat akkor bejut a punciba onnan fénysebességgel száguld a nõi burokhoz melybe be akar hatolni, Ferike nagyon küzd és harcol hogy bejusson, noss Ferinek több vetélytársa is van, de Ferike gyõz mert õ erõs. És bejutott! Ezek után Ferike találkozik agy nõsténnyel akivel összegabajodnak mint a kínai szerencsehalak az a fekete-fehér, és eggyé válnak majd, ezek addig rosszalkodnak mígnem elzárják az amúgy havonta kiáramló vér útját. Ezek után a vér nem jut ki, ezt követõen bent ragadnak mind a ketten immáron egy személyt alkotva úgymond Nõstényferit, majd Nõstényferi elkezd növekedni és növekszik és növekszik. Egyszercsak akkora lesz hogy már nem fér el a Nõstény pocakjában ezért kibújik onnan persze szenvedés árán kivétel ha kivágják. nõstényferike immár szabad! és övé a világ. ezután amíg még fejlõdésben van szüksége van 2 segítõ társra is egy mamira meg egy papira akik majd a belüket kidolgozzák h Nõstényferinek jó élete lehessen.
Ne légy már morcos ezért :)

Ha beszélgetés közben soha sem nézi pl a melleimet, akkor nem is érdekli hogy milyen a testem?

Bármikor randizunk soha sem vettem észre rajta hogy megnézte volna a fenekem, mellem, mindig a szemembe néz. Ami persze nagyon jó, mert ha nem így lenne akkor meg az nem esne jól :D de vajon nem érdekli hogy milyen a testem? Vagy akkor néz meg mikor nem veszem észre? :)

Legjobb válasz: ha viszont folyton azt nézné az nem tetszene neked...biztos megnézte már, de csak diszkréten, h ne legyen az h bunkónak titulálod

ha viszont folyton azt nézné az nem tetszene neked...biztos megnézte már, de csak diszkréten, h ne legyen az h bunkónak titulálod
Ellenben rólad ez nem mondható el.
kicsi a melled
Jahhh, lehet igazi csibész! Úgy megfog csinálni észre sem veszed...
nézi, csak nem veszed észre :) nagyon ügyesek tudnak lenni a fiúk. Egyszer párommal együtt mentünk el valaha és szinte végig a szemébe néztem. 20 perc után bejelentette hogy a köldökömig lelátni a bõ felsõmben. Egyszerûen nem értettem, hogy mikor nézett oda :D
a nõi nem védelmében: én imádom ha megnéznek, csak sajna ritkán teszik, mert kicsi a mellem :(
Utolso Van akinek az jon be, meg van masik oldalad is.
Igen, nem az számít, hogy mekkora, hanem, hogy formailag milyen.
az elõzo munkahelyemen tõlem is megkérdezték h csíra vagyok-e. bszki. nehéz fizikai munka. az összes nõ mármint aki volt az mint hatalmas volt mármint órisáj. volt összesen 2 aki nem és még velük is udvarias voltam. nem bámultam meg õket feltunoen. így járnak ma az udvarias férfiak.
ha a melledet nézi az a baj, ha nem a melledet nézi akkor meg az :D
Õszinte hozzád! Ennyi... Ha lesz még sok randi, akkor ne aggódj, hogy nem tetszel neki! :)
erkölcs babám..valószínûleg abba a fiúba szorult egy kis udvariasság..ha valaki nem stírõl az azt jelenti h nem akar felpróbálni? ugyan hova jut ez a világ..,
Ezek a csajok...Ha a melleidet nézné, akkor bezzeg mocsok lenne, aki csak szexelni akar... Ti se tudjátok, mit akartok.
Hát ehhez a férfi agynak semmi köze, jól mondták elõttem.
Nézi õ, csak ügyesen csinálja:)
Butus, azt már rég végignézte.:D Csak én szoktam, néha direktbõl nézni bók helyett.
Úriember az ilyen :) De igazuk van a többieknek, gondolom lecsekkolta már. Maga elé enged, jól megnézi a seggedet, amikor meg olvasod az étlapot vagy akármit, a melledet is megvizsgálja. így kell csinálni.
Biztos búza.
Tetotol talpig vegignezett mar tobbszor is, nyugi. Lehet ugy gondolja nem orulnel, ha ugy megnezne.
A kérdező hozzászólása: Tééényleg mindig maga elé enged :D meg volt hogy ettem a kaját, ugye néztem a tányérom és mikor felnéztem, csak bámult engem. De akkor MÁR a szemembe nézett :D Okooos :DDDD
A kérdező hozzászólása: Kössz. -_-" Bocsánat, nem tudok férfi aggyal gondolkodni. Ez talán elnézhetõ.
Pusztán idióta vagy, férfi agynak ehhez nincs köze
Lehet, hogy nem a lányokat szereti

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!