Találatok a következő kifejezésre: Ha piros vannak (244 db)

Ha pirosra van kifestve a körmöm, gáz, ha lila felsőt veszek fel?

Legjobb válasz: ugyan színben nem illik hozzá, de sokszor láttam már, hogy a piros köröm kivétel, bármit felvesznek hozzá, ha illik, ha nem.

ugyan színben nem illik hozzá, de sokszor láttam már, hogy a piros köröm kivétel, bármit felvesznek hozzá, ha illik, ha nem.
Nem állnak messze egymástól, de annyira igen, hogy az összhatás kontrasztos legyen. Ha ez a cél, akkor jöhet, de az árnyalat sem mindegy. Ha a körmöd piros, még vennék hozzá olyan ruhadarabot, kiegészítõt, ahol visszaköszön ez a szín.
egyáltalán nem gáz, ha eltalálod az árnyalatot:)

Bitorrentnél mit jelent ha pirossal van kijelezve és nem tölt semmit se?

Legjobb válasz: Meg kell nézni mi a hibaüzenet.

Meg kell nézni mi a hibaüzenet.
magyarul a 2 piros az punk, a piros-kék/kék-piros rendõrgyûlölõ+anarchista/komcsi attól függõen melyikbe rakod a pirosat. a kéket mind1, hogy melyikbe rakod. Am olyat még nem láttam senkin :)


Miért van az hogy bittorentben ha seedlek, egyszer csak a torrent átvált pirosra mintha kitöröltem vagy áthelyeztem volna, de nem. Ja és ha piros akkoris azt írja h seeding, de nem seedel?

Legjobb válasz: Trackerhiba lehet, csak hagyd futni és idõvel (hibajavítás majd automatikus trackerfrissítés után) eltûnik a hibajelzés. Az, hogy nem seedel már inkább a megosztási arányok miatt lehet. Ha mégis a tracker hibájából nem megy akkor is csak várni tudsz. Ha felhasználói jellegû hiba van, akkor egyértelmûen írja a kliens (például nem talál fájlokat, nincs hely a célpartíción, várósorban van, stb...), ilyenkor tudsz beállítást módosítani vagy olyan mûveletet végezni ami javíthatja.

Trackerhiba lehet, csak hagyd futni és idõvel (hibajavítás majd automatikus trackerfrissítés után) eltûnik a hibajelzés. Az, hogy nem seedel már inkább a megosztási arányok miatt lehet. Ha mégis a tracker hibájából nem megy akkor is csak várni tudsz. Ha felhasználói jellegû hiba van, akkor egyértelmûen írja a kliens (például nem talál fájlokat, nincs hely a célpartíción, várósorban van, stb...), ilyenkor tudsz beállítást módosítani vagy olyan mûveletet végezni ami javíthatja.
A kérdező hozzászólása: nem engedi frissiteni a tranckert. idõnként magától megjavul de akkor is csak néhány percig jó

Szerintetek jó lesz ez a babakocsi? 2 fiam van kis korkülönbséggel. Nem gáz ha piros-fekete szín össze állítása a van? Linkeltem

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_hordozo_eszkoz/babakocs..

Legjobb válasz: Szerintem tökéletes. A piros fekete színösszeállítás pedig szerintem teljes mértékben unisex, szóval csak nyugodtan. :)

Szerintem tökéletes. A piros fekete színösszeállítás pedig szerintem teljes mértékben unisex, szóval csak nyugodtan. :)
Szerintem is jó.
Nekem a színe tetszik a kocsinak, de valahogy instabilnak, törékenynek tûnik az egész. Láttad, próbáltad élõben? a kerekei is elég picik.

Mit jelent a macska törzskönyvben, ha a szülõk neve pirossal van írva?

Van egy fajtatiszta maine coon cicám és elég sok név pirossal van írva a törzskönyvében, míg néhány csak simán feketével. Mit jelent ez a piros kiemelés?

Legjobb válasz: Lehet, hogy rosszul tudom, de úgy rémlik, hogy az ismeretlen szülõknek a fantázianevét írják pirossal. Javítsatok ki, ha tévedek

Lehet, hogy rosszul tudom, de úgy rémlik, hogy az ismeretlen szülõknek a fantázianevét írják pirossal. Javítsatok ki, ha tévedek

Mit jelent ha piros papírja van valakinek?

Olyat hallottam hogy valakinek van sárga papírja.

Legjobb válasz: Sárga lap, az régen volt. Ha valakinek volt valamilyen pszichés betegsége, akkor amikor katonaságba kellett bevonulni, akkor erre a sárga lapra való tekintettel vagy nem sorozták be, vagy éppen ez miatt leszerelték. Piros lapról még csak a fociban hallottam.:)

Sárga lap, az régen volt. Ha valakinek volt valamilyen pszichés betegsége, akkor amikor katonaságba kellett bevonulni, akkor erre a sárga lapra való tekintettel vagy nem sorozták be, vagy éppen ez miatt leszerelték. Piros lapról még csak a fociban hallottam.:)
nálunk a pszichiátriai rendelõben más színû sorszámot kapnak a sürgõsek, akik be vannak jelentkezve és akik nem. a sürgõsek kapnak pirosat, azt hiszem :D
az s5230 sajnos egy kaki, tudom, használtam. inkább lg, így látatlanban is :D
A kérdező hozzászólása: nekem volt s5230am csak fehérben. :D szerettem csak ellopták. az lg-t nem ismerem. :(
szerintem keress használtan valamit ennyiért talán még omniát is találsz
s5230 nem éri meg, sok vele a baj. Kijelzõhiba, sw hiba, stb. De te tudod.
m1. Az LG még annyira sem jó, ugyhogy a 2 közül a samu maradjon.
Kit érdekel h mindenkinek olyan van??? Te használod, nem a szomszéd. Am ha a 2 közül kell választani egyértelmû h a Samu....
Látszik nem fogtad a kezedbe a lögöt. Mind2 szar, de az árát ugyamennyire megéri. De a 2 szar közül a Samu. Anyumnak ugyanilyen 3 honapos LG-je ott a szervizbe, mert elromlott teljesen a képernyõ...nehogy a lögöt vedd..inkább semmit.
A kérdező hozzászólása: Rendben maradok a samsungnál akkor. Utsónak: karácsonyra kaptam, nem vehetek használtat..

Hogy lehet azt megcsinálni EXCELBEN hogy, ha egy dátum a mai előtt van akkor valamilyen módon (legjobb lenne ha piros kerettel) kiemelné azt a dátumot?

Legjobb válasz: Jelöld ki azt, ahol végre akarod hajtani a mûveletet (a dátum oszlop) Formátum/feltételes formázás. Érdemes egy cellába beszúrni a mai dátumot, (ma() függvénnyel) itt beállítod a cella értéke kisebb mint és itt megadod azt a cellát, ahova a dátumot szúrtad be, Alatta formátum szegély, beállítod a piros színt.

Jelöld ki azt, ahol végre akarod hajtani a mûveletet (a dátum oszlop) Formátum/feltételes formázás. Érdemes egy cellába beszúrni a mai dátumot, (ma() függvénnyel) itt beállítod a cella értéke kisebb mint és itt megadod azt a cellát, ahova a dátumot szúrtad be, Alatta formátum szegély, beállítod a piros színt.
A kérdező hozzászólása: És a MA függvény folyamatosan számolja a napokat??? Márminthogy holnap a holnapi dátum lessz benne??
Igen, mindig az aznapi dátumot adja vissza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!