Találatok a következő kifejezésre: Ha piros vannak (231 db)

Ha pirosra van kifestve a körmöm, gáz, ha lila felsőt veszek fel?

Legjobb válasz: ugyan színben nem illik hozzá, de sokszor láttam már, hogy a piros köröm kivétel, bármit felvesznek hozzá, ha illik, ha nem.

ugyan színben nem illik hozzá, de sokszor láttam már, hogy a piros köröm kivétel, bármit felvesznek hozzá, ha illik, ha nem.
Nem állnak messze egymástól, de annyira igen, hogy az összhatás kontrasztos legyen. Ha ez a cél, akkor jöhet, de az árnyalat sem mindegy. Ha a körmöd piros, még vennék hozzá olyan ruhadarabot, kiegészítõt, ahol visszaköszön ez a szín.
egyáltalán nem gáz, ha eltalálod az árnyalatot:)

Bitorrentnél mit jelent ha pirossal van kijelezve és nem tölt semmit se?

Legjobb válasz: Meg kell nézni mi a hibaüzenet.

Meg kell nézni mi a hibaüzenet.
magyarul a 2 piros az punk, a piros-kék/kék-piros rendõrgyûlölõ+anarchista/komcsi attól függõen melyikbe rakod a pirosat. a kéket mind1, hogy melyikbe rakod. Am olyat még nem láttam senkin :)

Miért van az hogy bittorentben ha seedlek, egyszer csak a torrent átvált pirosra mintha kitöröltem vagy áthelyeztem volna, de nem. Ja és ha piros akkoris azt írja h seeding, de nem seedel?

Legjobb válasz: Trackerhiba lehet, csak hagyd futni és idõvel (hibajavítás majd automatikus trackerfrissítés után) eltûnik a hibajelzés. Az, hogy nem seedel már inkább a megosztási arányok miatt lehet. Ha mégis a tracker hibájából nem megy akkor is csak várni tudsz. Ha felhasználói jellegû hiba van, akkor egyértelmûen írja a kliens (például nem talál fájlokat, nincs hely a célpartíción, várósorban van, stb...), ilyenkor tudsz beállítást módosítani vagy olyan mûveletet végezni ami javíthatja.

Trackerhiba lehet, csak hagyd futni és idõvel (hibajavítás majd automatikus trackerfrissítés után) eltûnik a hibajelzés. Az, hogy nem seedel már inkább a megosztási arányok miatt lehet. Ha mégis a tracker hibájából nem megy akkor is csak várni tudsz. Ha felhasználói jellegû hiba van, akkor egyértelmûen írja a kliens (például nem talál fájlokat, nincs hely a célpartíción, várósorban van, stb...), ilyenkor tudsz beállítást módosítani vagy olyan mûveletet végezni ami javíthatja.
A kérdező hozzászólása: nem engedi frissiteni a tranckert. idõnként magától megjavul de akkor is csak néhány percig jó

Szerintetek jó lesz ez a babakocsi? 2 fiam van kis korkülönbséggel. Nem gáz ha piros-fekete szín össze állítása a van? Linkeltem

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_hordozo_eszkoz/babakocs..

Legjobb válasz: Szerintem tökéletes. A piros fekete színösszeállítás pedig szerintem teljes mértékben unisex, szóval csak nyugodtan. :)

Szerintem tökéletes. A piros fekete színösszeállítás pedig szerintem teljes mértékben unisex, szóval csak nyugodtan. :)
Szerintem is jó.
Nekem a színe tetszik a kocsinak, de valahogy instabilnak, törékenynek tûnik az egész. Láttad, próbáltad élõben? a kerekei is elég picik.

Mit jelent ha piros papírja van valakinek?

Olyat hallottam hogy valakinek van sárga papírja.

Legjobb válasz: Sárga lap, az régen volt. Ha valakinek volt valamilyen pszichés betegsége, akkor amikor katonaságba kellett bevonulni, akkor erre a sárga lapra való tekintettel vagy nem sorozták be, vagy éppen ez miatt leszerelték. Piros lapról még csak a fociban hallottam.:)

Sárga lap, az régen volt. Ha valakinek volt valamilyen pszichés betegsége, akkor amikor katonaságba kellett bevonulni, akkor erre a sárga lapra való tekintettel vagy nem sorozták be, vagy éppen ez miatt leszerelték. Piros lapról még csak a fociban hallottam.:)
nálunk a pszichiátriai rendelõben más színû sorszámot kapnak a sürgõsek, akik be vannak jelentkezve és akik nem. a sürgõsek kapnak pirosat, azt hiszem :D
az s5230 sajnos egy kaki, tudom, használtam. inkább lg, így látatlanban is :D
A kérdező hozzászólása: nekem volt s5230am csak fehérben. :D szerettem csak ellopták. az lg-t nem ismerem. :(
szerintem keress használtan valamit ennyiért talán még omniát is találsz
s5230 nem éri meg, sok vele a baj. Kijelzõhiba, sw hiba, stb. De te tudod.
m1. Az LG még annyira sem jó, ugyhogy a 2 közül a samu maradjon.
Kit érdekel h mindenkinek olyan van??? Te használod, nem a szomszéd. Am ha a 2 közül kell választani egyértelmû h a Samu....
Látszik nem fogtad a kezedbe a lögöt. Mind2 szar, de az árát ugyamennyire megéri. De a 2 szar közül a Samu. Anyumnak ugyanilyen 3 honapos LG-je ott a szervizbe, mert elromlott teljesen a képernyõ...nehogy a lögöt vedd..inkább semmit.
A kérdező hozzászólása: Rendben maradok a samsungnál akkor. Utsónak: karácsonyra kaptam, nem vehetek használtat..

Hogy lehet azt megcsinálni EXCELBEN hogy, ha egy dátum a mai előtt van akkor valamilyen módon (legjobb lenne ha piros kerettel) kiemelné azt a dátumot?

Legjobb válasz: Jelöld ki azt, ahol végre akarod hajtani a mûveletet (a dátum oszlop) Formátum/feltételes formázás. Érdemes egy cellába beszúrni a mai dátumot, (ma() függvénnyel) itt beállítod a cella értéke kisebb mint és itt megadod azt a cellát, ahova a dátumot szúrtad be, Alatta formátum szegély, beállítod a piros színt.

Jelöld ki azt, ahol végre akarod hajtani a mûveletet (a dátum oszlop) Formátum/feltételes formázás. Érdemes egy cellába beszúrni a mai dátumot, (ma() függvénnyel) itt beállítod a cella értéke kisebb mint és itt megadod azt a cellát, ahova a dátumot szúrtad be, Alatta formátum szegély, beállítod a piros színt.
A kérdező hozzászólása: És a MA függvény folyamatosan számolja a napokat??? Márminthogy holnap a holnapi dátum lessz benne??
Igen, mindig az aznapi dátumot adja vissza.

Kinek tetszik a piros vagy vörös (természetes) körmök? Mi a véleményetek, ha egy női köröm pirosra van festve?

Érdekelne kinek mi a véleménye. Írd oda F vagy L + korodat!

Legjobb válasz: Régen utáltam, de mostmár bejön. A fekte viszont borzalom 20/F

Régen utáltam, de mostmár bejön. A fekte viszont borzalom 20/F
én nem rég határoztam el h megnövesztem a körmömet és hosszú piros karmaim lesznek, és nemtom h miért de régebben nekem se tetszett, de most vhogy nagyon anyukám szerint undorító:DD 17/L
Régen festettem pirosra a körmöm, de nem tudom miért nem tetszik. Feketére szoktam festeni. De már egy ideje mû körmözök leginkább francia manikûr valami virággal, de volt párducmintás is stb:D De a piros tényleg nem jön be valamiért:D 17/L
Anyu szerint a fekete undorító xD uhh nekem nem nõnek meg a körmeim :( mindig letörnek:( pedig szebb egy természetes köröm mint a mûköröm. Bár a mûkörömrõl nem kopik le a lakk. Utálom, amikor kifestem, és másnap már pattog le a lakk.
mindig mindenki azt mondja, hogy r.bancos, ez szerencsére nem maradt meg bennem én is festettem vörösre, most csak azért nem, mert az osztályomban divat lett, meg a rózsaszín, korall, szóval nem fogom olyanra festeni a körmöm, mint a közvetlen környezetem tetszik, egyéntõl függ, hogy r.bancos vagy nem, mondjuk én sok mindent nem tartok r.bancosnak 17L
igazábol nekem nagyon tetszik a piros köröm, de nem nagyon szoktam kifesteni olyanra, inkább valami halvány rózsaszínre.:) 13/L
régen olyan ribancosnak gondoltam, de ez már megváltozott :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Megkérdezhetem, hogy: Miért nem tetszett? Fura, de mint nõ, régen olyan uralkodónak véltem = nem tetszett. Most meg v.hogy nagyon tetszik. :)
Eddig én sem nagyon festettem pirosra a körmöm, de most karácsonyra megcsináltam pirosra arany csillámmal és nagyon tetszett. Úgyhogy továbbra is fogom használni azt a lakkot. Még nagynéném is nézte, hogy milyen szép ez a szín, adjam már kölcsön meg felírja a számot és ilyet vesz. :D Nem az a rikító piros, kicsit sötétebb. Ez: http://4.bp.blogspot.com/-qqrhkFE0w0s/To-AyoWe11I/AAAAAAAAAW.. 22L
A kérdező hozzászólása: Tényleg szép szín. :) Lesz idõm, kifestem. Csakis minõségi lakkot fogok venni, ha veszek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!