Találatok a következő kifejezésre: Ha picit folyásom van (17 db)

Melyik dolog volt 14-én?
Mikor volt az utolsó havid elsõ napja? Hány naposak a ciklusaid? Mikor szexeltetek mióta elmúlt a havid? Ezekre ha válaszolsz, talán tippeket is kapsz.
A kérdező hozzászólása: a havim most 8-án jött meg, 28 naposak a ciklusok és a párom 14-én , , ment el, , :) )) 2-ik nak! bocsi, hogy lemaradt egy-két dolog nem szoktam ilyeneket kérdezgetni.
Akkor elvileg 22-én lesz peteérésed, ha minden a nagykönyv szerint megy nálad, vagyis 14.-én esély nem sok volt. HA siker lett volna mégis, akkor is csak most kezdene beágyazódni és legkorábban a hét vége felé lenne valami tüneted. Bocs nem akarlak elkeseríteni, de kizárt, hogy ezek a terhesség jelei lennének.
A kérdező hozzászólása: voltam ultrahangon és terhes vagyok, úgyhogy ennyit errõl!!!! :) )))))

Nagyon fáj a hasam, nem kell sűrűbben wc-re mennem, nem csíp semmi annyi, hogy egy picivel mint ha több folyásom lenne, orvohoz majd csak 1 hét múlva tudok elmenni, szerintetek mitől van és mit csináljak?

volt régebben méhnyak m?tétem,nem is most kell megjönnie,addig van még 2 hét!a kammilás ül? förd? segíthet?

Legjobb válasz: A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése,hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet,idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.

A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése, hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet, idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.
Ártani nem árt, de a patikában kérj vény nélküli gyógyszert hüvelygombára...

Ha teherbe esek milyen folyásom van és mikortól, mármint akkor jelentkezik ha már beágyazódott a pici?

Tudom h ha nincs baba akkor a ciklus második felében száraz a hüvely, és az a 'poén' h már voltam terhes, de akkor nem figyeltem meg h hogy is volt, sajnos vetéléssel végz?dött és most nagyon bizakodom!!!

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ez teljesen egyéni.Nekem pl. amikor meg kellett volna jönnie de nem jött akkor olyan folyásom volt mint pé-kor, tojásfehérjés, ami aztán fokozatosan krémes fehérre változott.Aztán azóta hol száraz vagyok, hol krémes. De van akinek abszolút semmilyen folyása nincs, szóval ezért mondom, hogy egyéni.Megy a drukk!

Szia!Szerintem ez teljesen egyéni.Nekem pl. amikor meg kellett volna jönnie de nem jött akkor olyan folyásom volt mint pé-kor, tojásfehérjés, ami aztán fokozatosan krémes fehérre változott.Aztán azóta hol száraz vagyok, hol krémes. De van akinek abszolút semmilyen folyása nincs, szóval ezért mondom, hogy egyéni.Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Remélem:) !!! Köszönöm!!!
Nekem krémes fehér, és azóta is olyan 12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is úgy rémlik h olyan volt csak azt nem tudom h mikortól! A beágyazódás napjától vagy az elmaradt mensi környékétõl! Gratulálok Neked!!!

A párommal, nem félidőben, azaz 14. napon, ha nem picit előbb, a 11. napon voltunk együtt, nem védekeztünk. Most, azaz rá 1 hetére barnás folyásom van, és hasfájásom is. Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok? Volt nektek hasonló?

Legjobb válasz: Igen van rá esély. Ez a barna folyás lehet beágyazódás, ilyenkor szokott fájni a has is. Mintha meg akarna jönni, olyan érzésed van, nem? Reggeli pisibõl már csinálhatsz tesztet.

Igen van rá esély. Ez a barna folyás lehet beágyazódás, ilyenkor szokott fájni a has is. Mintha meg akarna jönni, olyan érzésed van, nem? Reggeli pisibõl már csinálhatsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Igen, olyasmi érzésem van... De a barna folyás csak nagyon minimális volt, inkább csak a hasam fáj, és folyásom már szinte nincs...
Nekem a 15 napon volt a peteérésem (elvileg), a 12 napon voltunk együtt, és most egy kislány rugdos a pocakomban! :) Szóval igen, van esély a babára! 28 hetes kismama
Nem feltétlenül a 14 napon van mindenkinek peteérése..nekem pl a 10 napon szokott lenni és a luteális szakaszt pedig 17 napos..viszont ha a 14 napodon volt a péd..akkor is pár napig ha jó a hüvelyi ph-d elélnek a spermiumok..tehát bõven lehetsz babás..nekem beágyazódás körül volt barnázás..de nem volt a betéten csak amikor megtöröltem a papíron látszott néha..szeretnél babát???

11 hetes kismama vagyok. Sűrű fehér folyásom van, néha picit sárgás is. Ez normális? Ha nem mitől lehet?

Ha baj van, húsvét utáni kedden megyek dokihoz, ráérek addig várni vele?

Legjobb válasz: Nekem is fehér folyásom van. Néha a bugyin tûnik sárgásnak de nem, mert mikor wc-papírral törlöm meg, ott látszik hogy fehér. Mint a testápoló. Azért említsd meg a dokidnak, de elvileg amíg nem csíp nem viszket, nincs gond. Ha megyek én is szólni fogok azért. Boldog babavárást! 13+4hetes kismami

Nekem is fehér folyásom van. Néha a bugyin tûnik sárgásnak de nem, mert mikor wc-papírral törlöm meg, ott látszik hogy fehér. Mint a testápoló. Azért említsd meg a dokidnak, de elvileg amíg nem csíp nem viszket, nincs gond. Ha megyek én is szólni fogok azért. Boldog babavárást! 13+4hetes kismami
Szerintem minnél hamarabb menj el dokihoz. Kismamáknál gyakori, de kezelni kell.
Ha viszket és csíp, akkor biztos, hogy valamilyen gomba.
Amíg nem lát doki, vegyél intimgélt. Nekem is fehér sûrû volt, bár nem csípett és viszketett. A védõnõm ajánlotta, kipróbáltam és tuti bevált. A neve: Saforelle intim mosakodo gél. Nekem csökkentette a tüneteket, ráadásúl rá van írva h a gombás fertõzésre és aranyér problémák tüneti kezelésére kiváló. Tényleg szuper. De aztán irány a doki, nem szabad elhanyagolni:) )
A kérdező hozzászólása: Sajnos viszket és csíp is. Akkor valószínúleg gomba? :( A babára nem veszélyes?

Egy napot késik a mensesem, de fehér folyásom van pici meguszhatom hogy ne legyek terhes? És ha az lennék nem szivesen teszem, de ha el szeretném vetni mennyi idöt kell a korházba lennem?

Az elvetélést a baba érdekében tenném meg picit a sajátomban!!Kérlek segitsetek !!

Legjobb válasz: Egy nap még nem a világ, a 35. napig még megjöhet. A fehéres folyás egyébként elõjele a menstruációnak. Könyörgöm, védekezzetek! Ott a gumi, tessék felhúzni. Anélkül ne legyél hajlandó szeretkezni. Nem éri meg ez a marha idegeskedés, hogy akkor most terhes vagy-e, vagy sem. Hány éves vagy egyáltalán? Abortusz: nekem még sosem volt, de úgy tudom, hogy 1-2 nap az egész. Ha kiskorú vagy, akkor a szüleid jóváhagyása kell hozzá. Az abortuszt amúgy egyáltalán nem a gyerek érdekében tennéd meg, ezzel csak a saját lelkiismeretedet akarod megnyugtatni. Az abortuszt kizárólag a saját magad érdekében teszed. Miért nem lehet felvállalni, hogy nem akarod azt a gyereket, és ezért elveteted? Én nem köveznélek meg érte. Te tudod, hogy milyen helyzetben vagy, hogy miért nem tudod vagy nem akarod vállalni. És úgy gondolom, hogy jogod van eldönteni, hogy akarod-e, csak nem szeretem a mellébeszélést.

Egy nap még nem a világ, a 35. napig még megjöhet. A fehéres folyás egyébként elõjele a menstruációnak. Könyörgöm, védekezzetek! Ott a gumi, tessék felhúzni. Anélkül ne legyél hajlandó szeretkezni. Nem éri meg ez a marha idegeskedés, hogy akkor most terhes vagy-e, vagy sem. Hány éves vagy egyáltalán? Abortusz: nekem még sosem volt, de úgy tudom, hogy 1-2 nap az egész. Ha kiskorú vagy, akkor a szüleid jóváhagyása kell hozzá. Az abortuszt amúgy egyáltalán nem a gyerek érdekében tennéd meg, ezzel csak a saját lelkiismeretedet akarod megnyugtatni. Az abortuszt kizárólag a saját magad érdekében teszed. Miért nem lehet felvállalni, hogy nem akarod azt a gyereket, és ezért elveteted? Én nem köveznélek meg érte. Te tudod, hogy milyen helyzetben vagy, hogy miért nem tudod vagy nem akarod vállalni. És úgy gondolom, hogy jogod van eldönteni, hogy akarod-e, csak nem szeretem a mellébeszélést.
Ja, kiegészítés: ha most terhes lennék, elvetetném. Mert nem akarok most gyereket. És persze ennek érdekében megteszek mindent, amit csak lehet. Vagyis védekezünk. Az esetemben tablettával. Nem az õ érdekében vetetném el, hanem a sajátoméban. Önzés? Lehet, de fel lehet vállalni. (elsõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk csak picit bennem vana félelem mert elsö alkalommal használtunk kupot és gumival is csak kilyukadt!!!A gyereket meg eü problémám miatt nem szeretném mert félek h örökli v rosszabb lenne neki ezzel többet szenvednék, h láttom szenved!!am 21 lecek
A kérdező hozzászólása: köszi am a választ!!
Szia. Szerintem nem vagy terhes. Amúgy ha abortusz, tudok egy olyan kulturált helyet, ahol eléggé stresszmentesen, fél nap alatt elvégzik és a szervezetednek sem túl megterhelõ. De nem olcsó.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!
18.37-es: arra a helyre én is kíváncsi lennék, mert egy barátnõmnél úgy látszik, aktuális a dolog...
Oké, de csakis emailben írom meg, hogy hol van. Írjatok!
A kérdező hozzászólása: Köcci nekem nem kell nem vagyok terhes:) :)

Ha mar egy jo par napja szurkes feketes folyasom van (pici fekete makos pontokkal), amit egy napos elenk piros verzes elozott meg, lehet hogy veteles?

A doki szigoru agynyugalmat irt elo, Prontogest injekcio, a Hcg-m szerencsere nott, de ez a folyas folyamatos. Lehet hogy lassacskan elvetelek? Amugy hetfoig varnom kell, akkor lesz uh. Ma vagyok 6 hetes es nem gorcsolok.

Legjobb válasz: Szürkés fekete folyás?

Szürkés fekete folyás?
Méhenkívüli?????
A kávézacc szerû folyás a méhen kívüli terhesség jele.
A kérdező hozzászólása: Lombikos vagyok, 2 embriot kaptam vissza. Az lehet, hogy csak az egyik lett mehen kivuli? A lombik ellenere is lehet, hogy a mehbe valo beultetes ellenere kisodrodik a petefeszekbe az embrio. Azert kerdezem, hogy lehet-e, hogy csak az egyik, mert a Hcg-em nagyon szep magas, es a verzes utan meg nott is.
A hcg a méhen kívüli terhességnék is megemelkedik.
Sajnos a hcg emelkedhet a méhen kívülinél is! Szegény barátnõmnek is felvándorolt a petevezetékébe, elvették tõle a babát:( Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen! Remélem a szuri megtartja a babát!
A kérdező hozzászólása: Nem lett mehen kivuli, van egy 6 mm-es embrio, mar lehetett latni a szivdobogast. Viszont a mehlepeny levalt egy kicsit, ezert volt a verzes. Most 10 nap mulva meg kell ismetelni az uh-t.
utolsó vagyok, basszus, akkor nagyon sokat pihenj, és olyat egyél, hogy lágyat kakiljál, nehogy erõlködni kelljen! drukkolok, majd írd meg mi lett, remélem mosoly:)
A kérdező hozzászólása: Igen en is odafigyelek a kajalasra. Nekem a kiwi sokat segit. Ha minden nap megeszek 1-et, akkor nagyon jol tudok menni. Ajanlom mindenkinek!

Ha picit színes folyásom van (nem véres és éppen valami) , az már a szülés beindulásának egyik jele?

36 hetes vagyok. Mikor kell bemenni a kórházba? Nem görcsölök és még nem ment el a magzatvíz.

Legjobb válasz: Az elõbb olvastam itt a nyákdugóról... tegnap láttam nyálkásabb, enyhe sárgás vmit - az lehetett a nyákdugó? Nem folyás volt,de nem is igazi kocsonyás. Ne haragudjatok, hogy így részletezem, de nem vagyok ebben tapasztalt (elsõ baba),és most egy kicsit megijedtem.

A kérdező hozzászólása: Az elõbb olvastam itt a nyákdugóról... tegnap láttam nyálkásabb, enyhe sárgás vmit - az lehetett a nyákdugó? Nem folyás volt, de nem is igazi kocsonyás. Ne haragudjatok, hogy így részletezem, de nem vagyok ebben tapasztalt (elsõ baba), és most egy kicsit megijedtem.
Nem feltétlenül jelenti a folyás, viszont ha tegnap a nyákdugó volt akkor úgyis nemsoká kiderül. Nekem az elsõ szülésnél elõzõ nap délután ment el a nyákdugó és hajnalban pedig a magzatvíz. Figyelgesd a jelzéseket, ha véres folyásod lenne akkor azonnal menni kell, egyébként ráérsz a ha már vannak fályásaid, vagy elfolyik a magzatvíz. Én 11 hete szültem a második fiacskámat, nekem a burok repedt meg, de a fályások csak 9 óra múlva jöttek. Én 35 hetes voltam, a babám 2950g, és 54 cm-vel született. Szép szülést neked!!
Szia.Nekem a nya´kdugó elment a 38.héten, mégis a babámat túlhordtam 5 nappal. Annyit tegyél, hogy hívd fel az orvosode´s mondd el neki, hogy mit tapasztalsz. Szerintem me´g van idöd. Könnyü szülést.
Normális. Bent van egy seb, az gyógyul.
A kérdező hozzászólása: köszi a vállaszt. akkor nem aggódom, és nem is rohangálok a dokimhoz :)
Igen, normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!